u147559
u147559
lana(jaz):nika:matjaš:gaj:odprla sem oči. v sobo je zaplavala bela svetloba. pomela sem si oči ter se pretegnila. pogledala sem po sobi, vse je bilo enako kot včeraj in predvčerejšnjim ter pred 1 letom. a vseeno sem imela občutek da svoje sobe še nikoli prej nisem videla. na mobiju je utipalo sporolilo. pogledala sem kdo mi piše ob tako zgodnji uri. (9.47). pisala mi je Nika (moja bff) napisala je naj že enkrat pridem ven saj Matjaž že teži z kepami. odpisala sem ji da pridem. ko sem prišla v kuhinjo sem se spomnila da bom 1 teden sama doma. Pripravila sem si zajterk. vsedla sem se ter pojedla. k meni je pritekel Gaj. moj pes. ''kaj bi rad Gaši? (tako sem ga klicala)'' sem rekla. Gaj je zalajal. vstala sem ter mu v posodico nadevala konzervo. '' maltežani so res zahtevni'' sem se nasmehnila. Oblekla sem bundo in si na glavo dala kapo. ko sem odprla vrata je vame priletela kepa. ''Matjaž'' sem zavpila vsa jezna matjaž pa se je le režal. saj bo še videl sem pomislila sama pri sebi. očistila sem si moker sneg z bunde ter si popravila kapo. odšla sem po stopnicah navzdol. spodrsnilo mi je na
spolzkem snegu tako da sem padla na nos. ko sem se pobrala sem opazila kri na snegu. ''ojej!'' sem zavzdihnila ter si obrisala kri v robček. nato sem pobrcala v krvav sneg ter stekla k Niki objeli sva se. ''kje si bila tako dolgo?'' je vprašala Nika. ''spala seeeem'' sem zazehala. ''tako dolgo?'' se je čudila Nika. ''mhm...'' sem rekla. ''gaši!'' sem zaskrbljeno zavzdihnila ko sem zaslišala lajež. spustila sem ga iz hiše. a kar naenkrat je začel tečti po cesti. ''Nika pomagaj mi! Gaj bo všel!'' sem rekla ter stekla za Gajem.
next?
08. avgust 2013
u147559
u147559
oprostite tole zgodbo je prekopirala moja prijatelca k je bla pr men sem pustila pržgano šla sm na wc pol pa sm šla še u klet posladolet torej 10 minut ona pa je našla tole zgodbo:
CRY BABY CRY in vse prekopirala oprostite.
08. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg