Forum
Ime mi je Lili in sem punca , ki ima 14 let. Zaljubljena sem v enega ful cute fanta ime mu je Lin.Tudi on ima 14 let a je malce starejši kot jas. No pa preidimo k bistvu. Bil je zaden dan v letu - novo leto ! Težko pričakovani dan..vsepovsodi se je po ulicah in mestih vlekel sladek in prijetenj vonj potic in peciva..Lin je bil moj zelo dober prijatelj. Imam tudi najboljšo prijateljico Niki . Ob njej mi je vedno lepo..Naenkrat pa zazvoni telefon..dvignem slušalko in pozdravi me jokajoč glas...

next ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. december 2010
naj nextam ?
31. december 2010
nextiiiiiii
31. december 2010
oki ♥
31. december 2010
pozdravil me je jokajoč glas lina. Jokal je. Potem je nekaj časa čakal nato pa z muko povedal..v bolnišnici sem na smrtni postelji ! in jokal naprej . skoraj sem padla v komo..a prekinilo je. Potem sem poklicala mojo BFF in tudi jas jokala
pogovor : J-js N-niki
N - ja ? Lili? Saj jočeš !
J- ja.. nekaj pomembnega je !
N- kaj za vraga..povej že !
J- Lin je v bolnici !
N- omg.. zakaj pa ?
J - nevem..rekel je le , da na smrtni postelji.. pohitima v bolnico !
N - ja se dobima pri trgovini Mak.
J - ok pa res pohiti ob pol 9.
In res dobile sma se pri trgovini Mak in odhitele v bolnico.
Potem sma prišle do lanove sobe.. zdravnica je povedala , da je lan na operaciji in da je le 1% da preživi in da je 99% možnosti da umre. Takrat je zaprla vrata..planila sem v jok.. in padla v komo..ko je zdravnica prišla drugič ven me je budila Niki..še nisem bila pri zavesti..ko je zdravnica niki povedala..
31. december 2010
next ?
31. december 2010
nexttttt
31. december 2010
oki že nextam XD
31. december 2010
u19632
u19632
ja < 33
31. december 2010
u18082
u18082
NEXT NEXT NEXT NEXT nuuujno d mi nextaaš..!!
31. december 2010
bom
31. december 2010
Ko je zdravnica prišla ven , je Niki rekla , da je Lin..preživel !!! Niki je iz veselja mene zbudila in...končno sem se prebudila ! Povedala mi je novica od veselja sem ponorela.. letela sem k Linu..in zdravnica mi je rekla da so mu umrli starrši. Tudi jas nimam staršev.Rekla je , da je lahko Lin zavedno pri meni doma , če želi. Sprejela sem. Ker sma bila neke noči sama v hiši sem mu rekla .. Lin..zaljubljena sem vate veš ...Lin pa je rekel..bi bila moja punca ? Privolila sem in bila zelo srečna..Dal mi je tudi prstan..toda že drugi dan me je zbudil telefon..ko dvignem..
31. december 2010
next?
31. december 2010
nexttttttt
31. december 2010
oki bom nextala
31. december 2010
telefon se pojavi neznan glas. Kaj bi rada ? Danes ob 20:00 bom prišel k tebi domov in te ubil ! Vem kdo si , in kje stanuješ ! Pazi se me , prasica ! Bila sem šokirana , vsem sem hitro sporočila da smo odrinili od doma. Prispeli smo ob 19:40 . Prišli smo do neke stare in zapuščene hiše. Tam notri ni očitno noben živel , zato smo se odločili , da bomo tam mi živeli. In res , tam smo živeli dokler nekega dne na podstrešju ne zagledam,,,...gorznee
31. december 2010
nextam naj?
31. december 2010
ja nextiiiii
31. december 2010
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. december 2010
ok bom
31. december 2010
tam smo živeli , dokler nekega dne na podstrešju ne zagledam sledi krvi . Kmalu zatem sem na tleh zagledala še neko belo oblačilo , ki je bilo krvavo . Prestašila sem se . Kaj če tu živi tisti , ki mi je zagrozil da me bo ubil in tu živi ? Je očitno že nekoga ubil .. O ne ! Kaj če pride domov in me najde ? Prav sem mislila..čez eno uro se je prikazal avto in še nekaj časa tam stal..potem sem šla po Niki in Lina ter odšli smo zadaj skozi okno..prišli smo v temeačen gozd v katerem je bilo polno groznih živali in drugih neprijetnih bitij.Na enkrat v daljavi zagledam , da se nekaj strašljivega premika...
31. december 2010
next ?
31. december 2010
nextttttttt
31. december 2010
ok
31. december 2010
V daljavi so bila nekakšna bitja..pazljivo sem se jim približala in opazila , da so človeki .. in bile sta dve prijateljici , ki sta kot sta povedali izgubile dom. Od takrat naprej smo bili skupaj . Minilo je 1 leto , ko smo prišli v neko lepo mesto. Tam smo si uredili hišo in nekaj časa živeli..nato smo šli na Bahame in si zgradili kolibo toda nekega dne , ko je toča tako močno padala..se je streha podrla. Hiša je razpadla. Bila je res huda toča in zato smo si našli zavetje v neki votlini..ki pa očitno ni bila samotna in zapuščena..očitno je nešče živel v njej saj..

next?
31. december 2010
nexttttttttt
31. december 2010
oki bom probala xd
31. december 2010
sem na koncu in robu votline zagledala nek madež..kakšne barve je bil ? Rdeče ! Kri!!
Zakričala sem..predn sta pritekla Lin in Niki so že prišli neki 3 moški emoti in me nekam odpeljali. Padla sem v komo. Ko sem se zbudila , sem bila na letalu in enemu izmed njih ležala na kolenu..ravno me je hotel poljubiti .. ko sem ga vsekala !
No bili so ugrabitelji. Prispeli smo v neko mesto - canado..
tam sem spoznala veliko ljudi..Bilo mi je zelo cool še sploh pa .. ko smo šli na koncert na katerem je pel justin bieber. bila sem vesela a kaj ko je minilo tako hitro..vsi ograbitelji so imeli 18 let ali nekaj takega. Lina in Niki je gotovo že skrbelo , nista vedela kaj je z mano . Slike teh 3 ugrabiteljev :
1.http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfnFMpdzkt9JmLLZ_UN78cPVxs6jEZ-cRTDxCImgjvIMXaNDrE
2.http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkMIgUda9lo_kDnaCE3ND7Fo07lxRqMXM_Ul5bbSd6_5EQCvXr
3.http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzTLRuQNCArIgIn6VjgmSDPlsxohyUrN_Rf8jJci6slCkVdodDUA
eden izmed njih mi je bil všeč a nisem hotela imeti z nobenim nič . Želela sem si le prijateljico in prijatelja Lina ter Niki ( prijateljica ). Nekega jutra so me odnesli v hotel in me tam samo pustili . Na robo postelje so mi pustili listek z napisom :
Lili!
Šli smo v trgovino po hrano !
Če nam pobegneš , te bomo
našli in ubili..

nekaj časa sem premišljala..ves čas so mi te besede hodile po glavi..nazadnje sem le zbrala pogum , listek skurila in zbežala..videla sem jih , kako grejo proti hotelu in letela na najbližje letališče ter hitro na letalo. Na srečo so me videli komaj , ko je letalo vzletelo in sem jim mahaala. Šla sem namreč nazaj na Havaje , da nebi koga preveč skrbelo..prispela sem in bila je noč. Morala sem si narediti nekakšno zavetje .. naenkrat zaslišim premikanje in postalo me je zelo strah. Pokrila sem se z ogromnim listom in se za njim skrivala .. dokler zvok ni prišel še bliže..naenkrat vidim..
31. december 2010
oz. naenkrat zagledam *

nextam?
31. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg