Forum
u128487
u128487
No ja, moja prva zgodba! Upam, da vam bo všeč in da vas bo veliko bralo! Hvala že v napreej! Am... no pa začnimo!
18. maj 2013
u128487
u128487
Zaslišala sem kaplijice, ki so tolkle po oknu. Počasi sem odprla oči. Zagledala sem nekam prazno sobo in takoj pomislila na najslabše, česar si nisem nikoli želela, kajti danes zapuščamo hišo. Selimo se... Vse je že spakirano in pripravljeno na odhod. V oči so mi stopile solze.
Sem edinka, otrok bogatih staršev. Ime mi je Sara. Starša mi pravita, da sem preveč skromna, prijazna in vljudna a konec koncev se mi zdi to še posebno prav! Onadva pa sta res preveč razvajena in se imata za nekaj več! Poskušam jih spremeniti!
Odprla so se vrata moje (prazne) sobe, vstopila pa je moja mama. Malo me je stresla in vsa navdušena rekla oz. skoraj zavpila: "Sara, daj, zbudi se, selitev hiti!" Hitro sem se dvignila od postelje, da je mama kar odskočila nato pa rekla: "Zakaj pa se moramo preseliti!? Tukaj imam več kot dovolj prijateljev! Ne smemo stran!" "Ljubica o tem sva že govorili! Oče tu ne more živeti zaradi službe in zraka! Obleči se in gremo!" je rekla mama bolj resno. Odšla je iz sobe. No, super! Spet mi je ni uspelo prepričati! Preveč je svojeglava! Nič ne posluša! Oče pa tudi! (očeta sem vprašala ali grem lahko v internat, da sem že dovolj velika in odrasla, samo da bi ostala tu, pa mi ni dovolil) Ali mi oba želita le nesrečo?

Slike:

jz:

mami:

ati:18. maj 2013
u128487
u128487
aja. next?
18. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg