Forum
u90628
u90628
Zakaj?, sem se vprašala. Zakaj ravno me 3? Bila sem na robu joka. Bila smo ujete. Nekje, brez vsega. Šla sem samo s prijateljicami ven, in potem se je zgodilo. Nekdo nas je ujel in zaklenil v klet. May je hlipala in si brisala solze, Ashley je butala po steni in po vratih, jaz pa... hm, bila sem prestrašena in poskusila sem najti signal, da bi koga poklicale s telefonom naj nas pride rešit. "Vrata-so-preveč-trda!" je med butanjem izjavila Ashley in se sesedla na tla. "Emily, si našla signal?" je May vsa objokana rekla. "Ne, ampak se res trudim" sem ji rekla. "in ne jokat, vse bo vredu, samo ne smemo paničarit" sem rekla. Sicer sem paničarila. Ampak sem poskušala ohraniti mirno kri. "Ne smemo obupat" sem rekla in še zmeraj iskala signal. Potem pa sem nekaj zagledala. Pobližje sem si pogledala in videla... "A-A-A-Ashley?" sem rekla. "Ja?" "Poglej kaj sem našla" sem rekla vsa prestrašena. Prišla je tudi May. "Oh my gosh!" je rekla Ashley, midve z May pa sva ostali tiho. Čista tema je, le majhna lučka gori, a vseeno lahko dobro vidiš rdečo barvo... To je bil nož, poln krvi. "Groza" je zašepetala May. "ampak vseeno nam lahko pomaga" je rekla Ashley. Poskusila bom razrezati vrata. Šla je do vrat...Nož je poskusila zariti v vrata, ampak ji ni uspelo. Verjetno so bila iz železa. "Njohoho" je zastokala Ashley jaz pa sem le zavzdihnila in pritekla mi je solza.
jaz-Emily:Ashley:May:


02. avgust 2012
u90628
u90628
"verjetno bomo za zmeraj ostale tukaj, dokler zaradi lakote ne umeremo" sem rekla. "Emily, vse bo vredu!" je rekla Ashley. "Moremo pač najti način da pridemo ven" je še dodala. "Ampak drugega načina kot da odpremo vrata ni" sem rekla. "Razne če..." "Daj mi nož" sem rekla. Ashley mi je dala nož. Začela sem rezati steno in res, uspelo mi je! Videla sem lahko malo svetlobe. "Uspelo mi je!" sem vsa veselaa rekla. "Res?? O moj bog res ti je ratal!" sta rekle Ashley in May potem pa sem rekla "shhh nekaj slišim."V kleti so 3 punce, pripravljene, da jih ugriznete gospodar" smo slišale tih nizek glas. To je bil ta, ki nas je ujel. Pogledala sem skozi špranjo, da bi kaj videla. Videla sm tistega, ki nas je ujel, zraven njega pa je stal čuden gospod, c
z zelo bledo poltjo, rdečimi očmi in 2 dolgima sprednjima zoboma. On je bil....vampir!


14. avgust 2012
u100835
u100835
next
14. avgust 2012
u90628
u90628
tnx
"Vredu" je rekel vampir. "Ampak tokrat tega ne bom naredi jaz, ampak moj sin Draco, pripravljen je" je še dodal. "Danes zvečer naj bodo pripravljene.". Z Ashley in May smo se prestrašeno spogledale. "Kaj bomo naredile?" je vprašala May. "Nimam pojma" sem rekla. "Nič ne moremo" je rekla Ashley. Tam smo sedele, in čakale na naš konec. Prišel je večer. SLišale smo korake. "Si pripravljen, Draco?" je vprašal vampir. "Sem" je rekel gas mladega fanta. Odprla so se vrata kleti in zadržale smo dih. Pred nami je stal najlepši fant kar sem jih kadarkoli videla. Imel je le eno pomajklivost. Bil je vampir.
Draco:


20. avgust 2012
u100835
u100835
next
21. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg