Forum
»Ne, ne bom se preselila« sem zakričala in stekla v svojo sobo ter se zaklenila vanjo. Mama in oče sta me pustila pri miru. Začela sem razmišljati o tem kako krivično je vse skupaj, da se bomo preselili v neko mesto(ime sem pozabila) in to ravno zdaj, ko imam veliko prijateljev in sem vodja navijačic. Oh, sploh se še nisem predstavila. Sem Sasha Renaldo 15-letno dekle(29.avgusta bom 16). Sem lepotica(tako pravijo drugi) s rjavimi lasmi, ki so včasih skoraj črni. Imam brata Maxa(pravzaprav mu je ime Maximilliano),ki je 2 leti starejši od mene, torej je stra 18 let. Velja za najlepšega v mestu in še vedno nima dekleta, čeprav se vse punce lepijo nanj. Trenutno ga ni doma saj je šel s svojimi prijatelji v Italijo. To si je lahko privoščil saj smo bogati. Moja mama je lastnica hotela, oče pa je lastnik velikega podjetja.
15. februar 2012
next takoj čene pazi
15. februar 2012
next
15. februar 2012
next
15. februar 2012
a kdo ve kok se naloži sliko?
15. februar 2012


15. februar 2012
no to sem jaz
15. februar 2012
zelo lepa pa dej next
15. februar 2012
moja mami(Jasmina)
moj oče(Robert)
15. februar 2012
nextttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
15. februar 2012
evo next
**************************************
»Sasha, pridi dol« se je zadrla mami. Počasi sem se odvlekla dol v kuhinjo in se usedla na stol nasproti staršema. »Sasha poslušaj. Preselili se bomo in zraven pride tudi Max, ko se vrne iz Italije.« je rekel moj oče. »Res?« sem skoraj zakričala »no, če bo z nami živel tudi Max potem grem« sem rekla. Starša sta se navdušeno spogledala »no lepo, ker si že vpisana v šolo« je rekla moja mami in še preden sem lahko kaj rekla je nadaljevala »sedaj pa pojdi spakirat jutri gremo.« Presenečeno sem jo pogledala, potem pa tiho vprašala: »Kdaj pa se bom poslovila od prijateljic?« Starša sta se pomenljivo spogledala in takoj mi je bilo jasno. »Ne, bom se smela posloviti kajne« sem tiho rekla. Oči je počasi prikimal »saj že vedo,da odhajaš.« Debelo sem pogledala a nisem rekla nič. Počasi sem odšla v sobo in spakirala, nato sem odšla v kuhinjo in staršema sporočila, da sem že. Nato me je nekaj prešinilo »kaj pa Bella in Vihar? Gresta z nami?«sem vprašala.Bella je Maxova kobila in je res krotka, moj Vihar pa je malo bolj divji...
16. februar 2012
next
16. februar 2012
evo, Bella
pa še Vihar
19. februar 2012
pa še Max
19. februar 2012
OK, next
***************************************
»Ja« je rekla mami. »Kje pa bomo potem živeli? S konjema ne moremo biti v mestu« sem rekla. »Ja zato pa bomo živeli nekaj kilometrov stran od mesta.« »Koliko?« »Okoli 5, sedaj pa spat jutri bomo vstali že ob 5.30« je počasi rekla moja mami. Nejevoljno sem se odpravila po stopnicah navzgor v mojo sobo. Tam sem utrujena padla v posteljo in takoj zaspala. Drugi dan me je mami zbudila takrat kot je obljubila. Vse smo že imeli naloženo na tovrnjak in počasi smo se odpeljali v mamičinem BMW-ju. V oči so mi stopile solze, čeprav nimam navade jokati. Vedela sem, da bom pogrešala prijatelje, toda bolj kot to me je skrbelo, da ne bom našla novih prijateljev. Po nekaj dolgih urah smo končno prispeli. Presenečeno sem zajela sapo, ko sem zagledala veliko mesto z ogromnim nakupovalnim centrom. Čez nekaj minut pa sem skoraj omedlela, ko sem zagledala prelepo vilo z bazenom. Malo stran je bil tudi hlev in pašnik na katerem sta že bila Bella in Vihar. Ko smo si ogledali hišo sem uvidela, da sploh ni tako slabo kot sem mislila. Dobila sem svojo sobo in kopalnico. Ko sem hodila po ogrominih stopnicah sem se počutila kot princesa. V kuhinji sta me starša vprašala: »No kako se ti zdi?« »Em... nevem kako bi to opisala.« sem počasi rekla. Pogledala sem na koledar in ugotovila, da je danes moj rojstni dan! »Vse najboljše ljubica« je rekla moja mami, oči pa je dodal: »Vse najboljše Sasha, darilo pa dobiš na prvi dan šole, ko se vrne tudi Max.« Saj res, kako sem lahko pozabila, da se v torek vrne Max. Preostale dni sem komaj čakala, da se vrne Max čeprav me je skrbelo zaradi šole. Upala sem, da me bodo sprejeli medse. Prehitro je prišel torek 1. septembra. Zjutraj sem zgodaj vstala, oblekla lahko poletno obleko(čeprav je september je tudi zjutraj zunaj skoraj 18 stopinj; popoldne pa kar 2 in pozajtrkovala skupaj s staršema. Bila sem tiho dokler ni oče rekel: »Sasha, ker se bojiva, da ti bo kdo kaj naredil sva s tvojo mami najela telesnega stražarja zate.« »Kaj?« sem zakričala »kaj pa se mi lahko zgodi in mu bodo sploh dovolili iti z mano?« »Da, dovolili so no naj ti ga predstaviva« je rekla mama, jaz pa sem se le namrdnila. »Ian pridi sem« je poklical moj oče. Ian tako je bilo ime mojemu telesnemu stražarju je previdno stopil v kuhinjo, kot bi se bal, da ga bomo požrli. Ko sem ga zagledala sem mislila, da se bom zvrnila po tleh. Verjetno bi tudi se, če ne bi sedela na stolu. Pazljivo sem si ga ogledala in se mu sladko nasmehnila. Bil je res popoln, star kakšnih 24 let.
19. februar 2012
BMW
19. februar 2012
u45227
u45227
next
19. februar 2012
dnevna soba
moja soba
moja kopalnica
20. februar 2012
a sploh še kdo bere?
29. februar 2012
rabm en next za nadaljevanje
01. marec 2012
bom kar nextala(upam da kdo bere)
****************************************************

to pa je Ian

»No, Sasha to je Ian. On bo tvoj telesni stražar.« je rekel moj oče. »Saj ne misliš resno« sem rekla in ga pogledala. »Seveda misli resno. Sedaj pa pojdimo ven, da bo Sasha šla v šolo« je rekla moja mami a se je vseeno nasmehnila. Oh saj res, šola! Pograbila sem torbo in odšla ven. Zunaj mi je nekdo pokril oči in začela sem se mu upirati. »Pomiri se no saj sem samo jaz« sem zaslišala znan glas. Pripadal je Maxu. »Vse najboljše za rojstni dan sestrica, darilo je za tabo.« Obrnila sem se in zakričala. Nisem mogla verjeti svojim očem. Pred mano je stal oranžen lamborgihni. Dobro sem vedela, da tak avto ni ravno poceni a nisem sprašavala koliko je stal, ker bi s tem užalila Maxa tega pa nisem hotela.

avto

»Pripeljal sem ga iz Italije« je rekel in mi v roko stisnil ključ. Potem sta k meni pristopila starša in mi rekla: »Lep avto. Na to pa je najino darilo« in sta mi v roke potisnila veliko škatlo. Radovedna sem jo odprla notri pa sem zagledala nov lap top. »Hvala« sem se jima zahvalila in ju objela. Nato sem se obrnila k Maxu in ga tako močno objela, da sem ga skoraj zadavila. »Sasha čas bo, da greš v šolo« je rekel Max in se mi izvil iz objema. Šola. V trebuhu me je zvilo od strahu a tega nisem pokazala. Poslovila sem se od staršev in Maxa ter pomignila Ianu, ki je stal nedaleč stran. Takoj je bil pri meni.Vrgla sem mu ključe od avta. Debelo me je pogledal jaz pa sem vrgla torbo na zadnji sedež in se usedla na sovoznikovo stran. Nato sem vprašujoče pogledala Iana. »Misliš priti sem ali te bom morala zvleči v avto?« Sem ga vprašala. Končno se je zganil in prisedel. Ko sva izginila za ovinkom sem ga malo izprašala. »Koliko si torej star?« »«23, gospodična« je skoraj boječe rekel. 23? Nisem se veliko zmotila. »Gospodična?« sem vzrojila »Sasha sem in tako me kliči. V redu?« »Ja, gospo... Sasha« je rekel in me previdno pogledal. »Daj no saj te ne bom požrla« sem rekla in se zasmejala. Tudi on mi je poklonil nasmešek. »Vseeno pa glej na cesto« sem nekoliko strogo rekla »moj oči bi te zadavil, če bi se mi kaj zgodilo.« »Rad verjamem« je rekel in vrgel pogled na cesto. »Samo še nekaj« sem rekla in radovedno me je pogledal »če si že moj telesni stražar pričakujem, da se NE BOŠ spogledoval.« »Ne skrbi« je smeje rekel »samo tvoj sem«. »Ne domišljaj si preveč« sem mu rekla in se obrnila stran. Skozi okno sem zagladala šolo in že sva zavila na parkirišče polno učencev. Umikali so se pred avtom in debelo gledali, ko sva z Ianom stopila iz avta. »Greva« sem rekla in odšla proti šoli. Čeprav se nisem ozrla sem vedela, da mi Ian sledi, vsi drugi pa gledajo za nama...
01. marec 2012
Next!
05. april 2012
next
05. april 2012
hvala vama
06. april 2012
in next
--------------------------------------------------------------------------
Ko sva vstopila v šolo so se nekateri ozrli proti nama. Odpravila sva se po stopnicah in po nekaj dolgih minutah sva stala pred ravnateljevo pisarno. Potrkala sem. »Naprej« sem zaslišala globok moški glas. Odprla sem vrata in z Ianom sva se znašla v veliki prostorni pisarni. Na vrtečem stolu je sedel moški star okoli 32 let. »Pozdravljena« je spet rekel s svojim globokim glasom. »Dober dan..... gospod« sem rekla in ga pogledala v oči. »In ti si...?« »Sasha« sem pohitela z odgovorom »Sasha Renaldo« »V redu« je rekel »in to je....« in pomignil na Iana. Ian, ki je bil do takrat tiho, se je oglasil: »Sem Ian Blake, Sashin telesni stražar« »telesni stražar kaj« je rekel ravnatelj »o tem sem se že pogovoril s tvojimi starši, potem pa še z učitelji.... odločili smo se, da....« »Joj bo rekel, da Ian ne sme z mano??????????????? Upam, da bo lahko šel z mano« iz razmišljanja me je vrgel ravnateljev glas »....tvoj telesni stražar sme s tabo« po teh besedah naju je pogledal in naju prijazno odslovil. Na hodniku sem opazila, da je verjetno že zvonilo saj so bili hodniki prazni. Z Ianom sva se odpravila po hodniku in gledala po vratih. Končno sva prišla do vrat na katerih je pisalo KEMIJA. Iztegnila sem roko in potrkala po vratih. »Naprej« se je oglasil glas, verjetno učiteljičin. Odprla sem vrata in pokukala v razred. »Ste vi gospa Markovič?« sem vprašala »ja, to sem jaz. Nova učenka kajne? Pridi sem« je rekla in z roko nakazala pred kateder. Z Ianom sva vstopila v razred in vsi so utihnili. Nekaj časa je bilo vse tiho nato se je čez razred razleglo šepetanje. Ponosno sem dvignila glavo in z Ianom ob strani stopila proti katedru. Tam sem pogledala učiteljico, ki je vstala in me predstavila mojim sošolcem »učenci, to je Sasha Renaldo vaša nova sošolka« čez razred je šinilo šepetanje.
06. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg