spet delam domačo nalogo za matematiko. učitlca je sicr ok sam predmet....oooooo!teh linearnih funkcij sploh ne štekam. pa te enačbe mislm ...
sploh danes,ko moram končati naloga v roku petnajstih minut... saj grem kasneje na zmenek s Tobijem... ful je luštkan... v kaj naj se sploh oblečem? kolk drugih stvari mam sm matematka mi ne gre v glavo. no bo mogla učitlca pač mal potrpet ker jutri Evine,torej moje naloge ne bo dobila... kako ne morjo vedt da je u življenju še OGROMNO več pomembnih stvari ko pa šola ....
next?
29. avgust 2011
next!!!!!!!!!!!!
29. avgust 2011
še en next
29. avgust 2011


29. avgust 2011
to je Eva
29. avgust 2011
se pravi jaz
29. avgust 2011
tobi:

29. avgust 2011
nextam:
...no mislm da bo zdej čas da pogledam kaj nej oblečem. upam da mami pa ati ne bosta težila kdaj naj pridem pa to..... tobi pride pome z avtom! komi čakam!on je res neki posebnga ne tak ko nekateri k sm neki težijo... razume me in vedno ve kaj potrebujem in...pohitet moram drugač bom zamudila. oblekla si bom kar rdečo obleka ubula bom pa črne balerinke te so najlepše!
ko sem prišla dol je pogovor z mamo potekal približno tako:
j:živjo mami
m:kam pa greš eva?
j:tobi pride pome
mrav samo ne bodi prepozna
jpotiho)saj sem vedla
adijo
m:adijo eva
poslovili sva se ker je pri vratih pozvonilo.ko sem odprla je zunaj stal.....
29. avgust 2011
tam je tako
m:
j: (
29. avgust 2011
neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. avgust 2011
še en next
30. avgust 2011
nikol
30. avgust 2011
pa če nočete da kdo nexta te pač nič ne pišite ker pol ko še neka pišete zraven da vam ni všeč mi gre že na živce če vam ni všeč ne beri ne piši ničesar in nikoli več ne pridi na ta forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. avgust 2011
nextam:
...tobi.oblečen je bil v lepo obleko. nasmehnil se je in me pozdravil.joj kako je luštkan...
t: živjo eva
j: živjo
t: greva?
j: prav!
vsedla sva se v avto in se odpeljala. med vožnjo sem ga opazovala. ni bil tak kot ponavadi. bil je bolj resen. in na roki je imel zapestnico kot ponavadi. ko sva se spoznala mi je rekel da je to družinska zapuščnina. bila mi je zelo všeč. na tobiju je bilo čudno le to da je vsak mesec za nekaj dni izginil. ko je tretič izginil sem ga vprašala kam gre, odvrnil je, da mora k staršem iz londona v ameriko (starši so doma v ameriki mi pa v londonu). iz razmišljanja me je zmotil tobijev glas : prispela sva. odprla sem vrata. ko sem izstopila sem stopila na....next?
30. avgust 2011
rabm vsaj 2 nekta
30. avgust 2011
next
30. avgust 2011
u57498
u57498
next plis
30. avgust 2011
plisss nextite
če sam ti panda bereš ne bom več nextalaa
30. avgust 2011
če pa berem in sem dala next če pa ne vidiš pa še enkrat
neeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. avgust 2011
nextam
...mivko.bila sva na plaži.kako romantičen je tobi!dobro da sva se spoznala!!!!oh, saj res tega še nisem povedala! srečala sva se v trgovini. pravzaprav popravek zaletela sva se!najprej sem mislila da je bilo načrtno ampak tobi je prav nežna dušica kako bi načrtno storil kaj takega sploh pa....
t: eva vsedi se
j: vav si se pa res potrudil!!
opazila sem da so na mivki postavljene sveče saj je bil že večer. na sredi med svečami pa je stal srček iz lističev vrtnic! med lističi je stala lepa rdeča škatlica. tobi je rekel: vzemi jo! zate je! pogledala sem vanjo in v njeji je bil.....nekakšen košček. košček nečesa lepega, mehkega.J: tobi kaj je to? sem vprašala. tobi je le skomignil z rameni in rekel:kmalu boš ugotovila! poljubila sem ga in ga objela. ko sem se odtrgala od njega se mi je le skrivnostno nasmehnil.potem sva opazovala sonce ki je skrivnostno zahajalo. tobi je pogasil sveče in odšla sva v avto. ko sva se peljala je tobi rekel: čas je da se pogovoriva. vstrašila sem se. kaj če je bil to zadnji zmenek z njim!!!
nekaj časa sva bila tiho potem pa je tobi spet rekel: veš to bi ti mogel povedati že prej a...NEEE PRIŠEL JE NI ČASA SKRI SE SKRIIIII!!!!!! j: PAZI TOBIIIIII!!!!!!.......next?
30. avgust 2011
rabm vsaj tri nexte
30. avgust 2011
u57498
u57498
next carska
30. avgust 2011
neeeeeeeext N-U-J-N-O!!!!!!
30. avgust 2011
u58393
u58393
col slike
31. avgust 2011
še en next rabm
31. avgust 2011
nadaljuj ...
31. avgust 2011
nextam
..slišal se je odmevajoč krik in škripanje zavor.zbudila sem se. bila sem v čudni majhni sobici. poleg mene na sosednji postelji je spal tobi. na njegovi glavi so bili povoji. hotela sem vstati a se nisem mogla. pomislila sem kaj se je sploh zgodilo? na enkrat so spomini privreli na plan. tobi mi hoče nekaj povedati a zakriči. potem še moj krik in škripanje zavor in......od takrat se nisem ničesar spomnila. zgleda da sva dobila hude poškodbe saj se sploh nisem mogla vstati iz postelje. v sobo je prišla mlada gospa. seveda v bolnišnici sva me je prešinilo! gospa je prišla v sobo ravno ko je dokončala stavek..utrip srca in stanje. s trudnim glasom sem ji hotela nakazati da sem budna: ...mami...ati...koliko...sva spala. medicinska sestra je hitro rekla: ne naprezaj se! mama in oče sta odšla domov. spala si že 4 dni in skoraj ves čas sta bedela ob tebi. spet sem rekla: bo.. preživel... pomignila sem na tobija. sestra je le prikimala in rekla: spoči se jaz grem kmalu se vrnem. za nekaj sekund sem zaprla oči ko pa sem jih spet odprla sem ugotovila da tobija ni. na polici je bila njegova zapestnica. ob njej je bil listek z napisom: kmalu se spet vidiva!
tobi
preden sem dobro premislila je v sobo vstopil......next?
31. avgust 2011
rabim tri nexte
31. avgust 2011
next
31. avgust 2011
H-I-T-R-O N-U-J-N-O N-E-X-T-A-J
31. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg