Forum
Pisala bom o punci, ki se je preselila. Izgubila stare prijatelje in prišla v novo šolo. Od zdaj naprej moje življenje ni več tako mirno, navadno in dolgočasno, kot je bilo včasih.. Stara sem 13 let, sem samska, imam starejšo sestro Kate(18 let) ki ima vsak teden novega fanta in slabe ocene. Jaz sem pa piflarka, nikoli še nisem imela fanta. In moj mlajši bratec Tom(4 leta) je prav nadležen.

Poleg nexta napišite, če želite slike ali ne. Če hočete sliko, napišite JA, če jih nočete, napišite NE.

Kako naj bo ime glavni junakinji iz zgodbe?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. november 2011
u62337
u62337
nextii..pomoje brez slik
12. november 2011
u57700
u57700
next
12. november 2011
"Adijo," mi je rekla moja najboljša prijateljica Mary.
"Adijo," sem ji odgovorila. Vedno bo moja najboljša prijateljica in vedno jo bom imela rada.
Še enkrat sem jo objela in ona mi je rekla: "Torej iz deževnega New Yorka v sončno Brazilijo?"
"Ja, prepričana sem. Pogrešala te bom. Nočem oditi, ampak oče ima novo službo. Nič ne morem storiti," sem rekla žalostno. Stopila sem po stopnicah in še zadnjikrat pomahala moji prijateljici. Poslala sem ji še en poljub in se vkrcala na letalo. Vtaknila sem si slušalke v ušesa in se delala, da berem knjigo. V resnici so se mi za očmi nabirale solze in vedela sem, da ne bom nikoli pozabila moje najboljše prijateljice.
"Pristajamo! Pripnite varnostni pas, prosim!" je rekla stevardesa. Začeli smo se spuščati in počilo mi je v ušesih. Pristali smo v Rio de Janeirotu. Pograbila sem kovčke in stopila na pomol. Čakali smo ladjo, ki je peljala na otok Di Cocos. Veter nam je pihal skozi lase. Mamica je imela bratca v naročju, oče je govoril po mobitelu, sestra pa je že oprezala za fanti. Jaz pa sem gledala nekam v daljavo, kjer sem zagledala....
12. november 2011
Next...?
12. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg