Forum
Ja moja 1. zgodbica in upam da vam bo ušeč. Pisala bom v 2 osebah. Prva oseba bo dekle Sam, druga pa najpupolarnejši tip iz šole po imenu Austin. No okeej pa začnimoo.
______________________________________________________________________________

Cin ciin. O ne noo, že spet ta šolaaa. Počila sem uro da je nehala piskati in se usedla na posteljo. Nekaj časa sem nepremično sedela na postelji potem pa počasi ustala ter se šla oblečt. Sem Sam Morgan in stara sem 16 let. Končujem 2. letnik šole.
In ja potem ko sem se oblekla in uredila sem počasi zapustila dom. Moja hiša je samo 300 m od šole. Torej tja naj bi prišla zelo hitro, jaz pa hodim počasi, saj se pogovarjam s svojo prijateljico ki me na poti vedno počaka. Vedno točno pred zvonenjem prideva v šolo. Potem se preobujeva in odhitiva vsaka v svoj razred. Moja klop je čisto zadaj na levi. Ob steni. Ja. Sama nekje daleč. Ampak še dobro da je tako, da me učiteljica ne vidi in tudi nikoli ne pokliče. Hja. Imam samo eno prijateljico in tej priateljici je ime Tina. Odpravljale po hodniku navzgor do WC ja, ko je mimo prišel najbol HOT in najbolj popularen tip iz šole. Ja in ime mu je bilo Austin. Nisem dvignila pogleda, ko je šel mimo, ker me itak noben ne mara.
In ja... Tak je bil moj navaden dan v šoli. Ubistvi sem tiha in sramežliva. Zato me nihče ne gleda.
Ko sem prišla domov, na svoj računalnik, sem videla da imam obvestilo. Ja in bilo je anonimno. Nisem vedela kdo je. Odprla sem ga.
Na njem je pisalo: Heej. Hodiš na našo šolo?

______________________________________________________________________________
N E X T ?
23. julij 2013
u136975
u136975
next
23. julij 2013
u140453
u140453
next ;*
23. julij 2013
u146036
u146036
next
23. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg