Forum
Živjo ime mi je Gaja in sem stara 18 let. danes je prvi šolski dan in mene je zelo strah ura je 6:00 zjutraj in jaz nevem kaj naj oblečem.

Po kakšni uri primišlevanja sem se odločila kaj bom imela oblečeno.

Obuto bom pa imela pete:

Ura je bila 7:10 in uredila sem si še frizuro ki je zgledala takšna:
Pojela sem zajterk in se odpravila na avtobus, ko sem prišla do šole so me sošolke že čakale vsiso me gledali bila se v središču pozornosi. Sošolke so mi govorile "da sem fuull dobr oblečea pa kje sem kopila obleko pa čevle". Ko smo prišli v razred smo dobili novega sošolca, ki mu je bilo ime IAN ful je biu luškan, zraven mene je bilo še edino prosto mesto in usedel se je k meni in naenkrat sem dobila listek v roko na njm je pisalo "ali si samska, ušeč si mi ali bi lahko hodila". Odgovorila sem mu da lahko in zrave naisala tri srčke!

Ian je zgledal takole:


a nj nadaljujem


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. julij 2012
02. julij 2012
u42446
u42446
coolll začetek
02. julij 2012
naprej
02. julij 2012
oookk
02. julij 2012
Nasledne jutro sva se vidla na avtobusu oblečeno sem imla kavbjke in majico, obute pa pete, Ian mi je rekel, da sem hudo oblečena "to mi je bile fuull ušeč" zato sem še njem rekla, da je uredu oblečen, ko sva prišla, do šole so naju usi full gledal "fan je biti v središču pozornosti". Ko sva pa stopila v razred pa "bumm" začele so govoriti moje sošolke, da si Iana sploh ne zaslužim in, da sem prasica. Ian se je potegnil zame in jim rekel da "one mislijo samo, da bojo dobile abolše fante...
03. julij 2012
Spet sm nazaj,ko se je ta dogodek končal je odšel Ian k meni domou.
Kopalnica:
Kuhinja:
Dnevna soba:
Balkon, ki ga imam jaz skupaj s svojo sobo:
Ianu je bila moja hiša zelo všeč in bo večkrat prišel k mei na obisk, ko sv se poslavljala mi je dau kiss in jaz sem bila čisto happy. Ian je spoznal tudi moja starša, ko se je ian poslovil mi je mami rekla, da ji je zelo všeč po karaktarju in, da se ga naj držim .
Oči pa je še vedno zaskrljen, da se sao dela, da je prijazen in, da se nej pazim, da mi nebi ponujau doge.
03. julij 2012
NAPREJ
04. julij 2012
neda si mi več
04. julij 2012
Glasujte za mene na tej strani in vam lajkam & komentiram 10 slik!

http://www.igre123.com/forum/tema/naj-profil-ush-casou/37009/

Hvala!

Pa NEXT
04. julij 2012
Bil je december in bil je zadnji teden pred počitnicami bilo je v šoli med glavnim odmorom ko me je Ian uprašal da me njegovi starši in Ian vabi na vikend v Avstrijo povedala sem mu da moram uprašati mami. Danes se šola ni tako vlekla sam smo imeli samo 4 šolske ure športno,slovo,biologijo in mato. Po šoli sem se hito poslovila od Iana in stekla domov. Mami me je bila že doma zato sem jo uprašala če grem lahko z starši od Iana in z njim na vikend v Avstrijo dovolila mi je. Mami se je še na internetu pozanimala če moraš imeti še kkšne druge dokumnte kr se odpravljaš iven ržave drugimi in ugotovila je da nerabiš nič ker je Avstrija v evropski uniji. Tisti dan se nisva po telefonu ali facebooku nič slišala zato mu bom povedala da moja mami dovoli že takoj zjutraj. Bil je četrtek v petek pa že gremo zjutraj sem Ianu hitropovedala da mi mami dovoli in je bil zelo vesel .Ian me je uprašal ali bordam ali smučam in povedala sem m da bordam zato mi je odgovoril da bo tudi on potem bordau. Ianu sem po končani šoli hitro povedala da se mi mudi ker jutri zjutraj že gremo in se vrnemo šele v sredo in da moram vse še spakirat zato sem hitela domov.
Iz kleti sem si uzela kovček in napolnila z oblekami naredila sem si seznam:

-- trenerka
-- kavbojke
-- majice z dolgimi rokavi
-- perilo
-- štunfi
-- toaletna torbica
-- pulover
-- jopica
-- plašč
-- rokavice
-- kapa
-- šal
-- buci
-- bord
-- jakna za bordanje
-- hlače za bordanje
-- denar za karte
-- denar za v mesto
-- zdravstvena artica
-- čelada

Ko se je mami vrnila sem imela jaz že vse spakirano ona mi je samo pregledala seznamki je bil uredu.
04. julij 2012
next
04. julij 2012
next
05. julij 2012
next
05. julij 2012
next
07. julij 2012
Naslednjo jutro so me prišli iskat Ian me je poljubil že na vratih. Kar ne lagodno mi je bilo. Mami mi je dala še denar in smo se odpravili. Pot se mi ni zdela dolga ker smo se skos nekaj pogovarjali. Od Iana starši so zdeelo prijazni povedali so tudi kaj je Ian počel kot otrok in kako rad ima svojega psa. Zato sem uprašala zakaj ga nisi uzel sabo odgovoril mi je zaradi tega ker je doma pri starejši sestri, ki je že poročena. Ian mi je pokazal kako izgleda njegov dogi:Uprašala sem ga ali ni to kavalir king Charles odgovoril mi je, da je.

J---> JAZ I--> IAN

j: a je rodoviški
i: ja
j: koko mu je pa ime
i: Spidi
j: tako je ime tudi od mojega prijatelja hrčku

Ko smo prišli sva bila z Ianom skpaj. V hiši so imeli bazen dobro, da sem sabo vzela tudi kopalke. Na list jih zato nisem napisala, ker bi mami težila zakaj rabim kopalke. Ko je Ian slekl majco ker je imel vzpodaj pod hlačami že oblečene kopalke sem vidla kok ma hude sixpcke skoraj me je pobralo. Ko sem še jah oblekla kopalke mi je Ia reku da sem full huda v kopalkah jaz pa njemu on tut. No.... in potem sva se šla kopat čez dve uri naju je prišla Ianova mami Mateja iskat, da je že kosilo. Ovila sem brisačo okoli sebe in sem šla Ian je pa lepo kr v kopalkah sedeu za mizo. Po kosilu sva šla v Đakuzi in Ian me je skos poljubljav jaz pa njega.
09. julij 2012
next
09. julij 2012
next
09. julij 2012
next
09. julij 2012
heyla!!!

Ko sva prišla iz đakuzija sem s jaz preoblekla v trenirko in pulover. Ura je bila 16.00 ker nama je bilo dougcajt sva šla na račualik in poslušala muske:

in še veliko drugih.

pol va šla mal na facebook in pokazu mi je kako je zgledala njegova bivša men sploh ni bla všeč :14. Ian mi je povedu, da ko jo je spoznav da je bila zelo lepa. Imela je blont dolge lase kokr jaz, da je imela podoben stil kokr jst, ker je pa na koncu mislila, da bo lepša bila če se bo spremenila, ker je mislila, da igleda kot ena "barbika" se je spremenila takole:
Najprej je izgledala takole:
Potem pa takole:Jst se takole ne bi za noben denar spremenila, da bi bla kkšnmu fantu bolj ušeč "sem takšna kakršna sem"
Ko sem tole izrekla mi je Ian reku " takšna kot si, si najlepša
10. julij 2012
next
10. julij 2012
next
10. julij 2012
nexxxttt itak
27. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg