Forum
To bo moj Časopis ki bo vseboval naslednje

LOGO -Novice zadnjih 20ur -Šport -Horoskop -

Ali bom Bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. julij 2011
Desničarski skrajnež Anders Behring Breivik, ki je v petkovih napadih v Oslu in na bližnjem otoku Utoya ubil najmanj 76 ljudi, je prvič stopil pred preiskovalnega sodnika. Sodnik je odločil, da bo zaradi varnosti prvo zaslišanje Breivika zaprto za javnost, čeprav je Breivik prej dejal, da ga sploh ne moti, če bodo na sodišču prisotni tudi novinarji.

Po zaslišanju je sodnik Kim Heger razložil, da je Breivik obtožen terorizma. Odredil je osem tednov dolg pripor, od tega bo štiri tedne Breivik preživel v popolni osami.

Sodnik je sicer na novinarski konferenci povzel, kar mu je Breivik povedal na zaslišanju. Med drugim je priznal, da stoji za napadom v Oslu in streljanju na otoku Utoya, a dodal, da se ne počuti krivega. Tako je ponovil to, kar je povedal že policistom – da za dejanja ne sprejema kazenske odgovornosti.

Na zaslišanju je Breivik dejal, da je želel zahodno Evropo rešiti pred muslimanskim prevzemom. Cilj njegovega napada ni bil pobiti čim več ljudi, pač pa ljudem poslati močno sporočilo. Prepričan je, da je laburistična stranka izdala državo in da je kriva za "množični prihod muslimanov". Ker je želel vplivati na prihodnost laburistov, se je spravil na njihovo mladino.
25. julij 2011
aja pa še vreme bo
25. julij 2011
Oven- Ne bodite presenečeni, če se vam bodo v tem mesecu dogajale stvari, na katere niste računali niti v vaših najbolj skritih sanjah. Mesec julij bo v tem letu mesec sprememb, zato se kar pripravite nanje. Morda bodo nekatere od njih šokantne, ali pa za vas malenkost boleče, vendar boste kaj hitro spoznali njihove prednosti in ponovno z optimizmom zrli v prihodnost. Če se le da, si privoščite vsaj kak dan prost, če že ne utegnete skočiti na dopust, in večkrat poskrbite za sprostitev telesa in duha. Če se boste še naprej tako neprekinjeno gnali za zaslužkom, kot ste to počeli v preteklih mesecih, lahko pričakujete težave na zdravstvenem področju. Imejte se radi in ne pretiravajte v ničemer. Naj zmernost postane vaša stalnica.
25. julij 2011
Horoskop
25. julij 2011
Bik- V trenutkih obupa se obrnite na najbližje, saj vam bodo vedno stali ob strani. Spravili vas bodo v dobro voljo in vam na ustnice ponovno narisali nasmeh, svet pa se vam bo v trenutku zazdel lepši. Mesec, ki je pred vami, vam namreč prinaša tako prijetne kot manj prijetne trenutke, vsi pa se vam bodo vtisnili v spomin, zaradi svoje edinstvenosti. Dnevi, ki so pred vami, bodo nadvse dinamični, obetate si lahko celo drastične spremembe. Vezani boste večkrat v tem mesecu pomislili na to, kam vas pelje obstoječa zveza in se v skrajnem primeru celo odločili za razhod. Samski pa boste uživali v sproščenem poletju. Končno boste pustili preteklost za seboj in z optimizmom zrli v prihodnost. Ugotovili boste, da ste pravzaprav pomembni le vi.
25. julij 2011
Dvojčka- Naučite se igrati z domišljijo in si ne postavljajte meja. Ovire in meje so namreč le v vaši glavi. Predstavljajte si, da je življenje pravljica, kjer je vse mogoče in tako tudi delujte. Če boste storili tako, je pred vami prav čaroben poletni mesec. Prepustite se dogajanju in se ne obremenjujte s skrbi. V zasebnosti pa se vam obeta preobrat. Vezani boste morda razočarani nad partnerjem, vendar morate najprej premisliti o svojem delovanju, preden se lotite kakršnegakoli obtoževanja. Veste, da partnerja ne boste spremenili, zato pri sebi odpravite tisto, česar ne želite imeti v življenju. Samskim pa se bo ponudila priložnost za avanturo, če že ne za resnejšo zvezo. Sprostite se in naj bo to poletje zares vaše.
25. julij 2011
Rak- Pred vami je čudovit mesec, v katerem bo poudarek predvsem na čustvih. Že prvega v mesecu, ko bo nastopil Mlaj, boste začutili prve spremembe. Najverjetneje boste začeli z novim obdobjem na osebnostnem področju. Srečo boste uživali v miru, zadovoljni boste sami s seboj, kar se bo pozitivno odrazilo tudi na ostalih področjih. Pomembne spremembe se vam obetajo tako na poslovnem kot na finančnem področju. Končno boste želi sadove, saj ste v zadnjem času vložili veliko truda in odpovedovanja. Če ne prej, se vsaj za konec meseca odpravite na dopust, ki ga nujno potrebujete. Dokončajte z vsemi obveznosti, ki jih imate v službi in se odpravite novim dogodivščinam naproti.
25. julij 2011
Lev- V tem mesecu se boste predvsem posvečali obstoječemu partnerstvu. To bo namreč precej kritičen čas zanj. Čustva se bodo morda ohladila celo do mere, da partnerstva ne bo več moč postaviti nazaj na pravo mesto. Vendar ni razloga, da vržete puško v koruzo. Če sledite sebi in svojim čustvom, nimate razloga za strah. Pravzaprav se bo zgodilo, kar boste želeli. Za samske to ni primerno obdobje za kakršnekoli začetke na tem področju. Bolje je, da se posvetite sebi in karieri, saj boste na tem področju neprimerno bolj uspešni. Še posebej v drugi polovici meseca se vam bodo priložnosti za večji zaslužek ponujale kar same od sebe. Pazite se prevzetnosti, saj boste v tem primeru ostali brez vsega. Bodite hvaležni za vse priložnosti, ki jih prejemate.
25. julij 2011
Devica- Poletje je čas za nove začetke, zato nikar ne bodite zamorjeni. Odpravite se na dopust in osvajajte, kot to znate le vi. Sramežljivost pa v tem mesecu le puščajte doma. Ponudilo se vam bo mnogo novih priložnosti in obžalovali boste, v kolikor jih ne boste izkoristili. Vezani pa zgrabite partnerja in ga odpeljite neznano kam. Nujno potrebujete skupni dopust, ki vama bo pomagal zakrpati luknje, nastale v odnosu. Na poslovnem področju ne pričakujte drastičnih sprememb, da ne boste razočarani. Tudi s financami ne bo nič drugače, zaradi česar boste neprestano razmišljali o dodatnem zaslužku. Ne ženite se preveč, ampak se raje posvečajte dogajanju na zasebnem področju, saj je to tisto, kar vas lahko osreči, materialne dobrine pa so le prehodne.
25. julij 2011
Tehtnica- Možnosti bodo vedno manjše, vi pa boste zahtevali vedno več. Bodite realni in ne pričakujte preveč, da ne boste poletja končali razočarani. Če se boste prevzeli, bi utegnili za to plačati veliko ceno. Zato se zavedajte svojih psihičnih in fizičnih zmožnosti in delujte v tem okviru. Na splošno bo ta mesec prežet z romantiko in strastjo. S partnerjem se kar ne bosta mogla naužiti drug drugega, poleg tega bosta v zvezo vpeljala neko novost. To bo vajin odnos popolnoma prerodilo in začela bosta znova. Poleg tega bosta odpravila težave, ki se že dalj časa kopičijo v vajinem odnosu. V zadnji polovici meseca boste dali prednost delu in karieri, ob vsem tem pa boste imeli komaj kaj časa za zabavo in sprostitev. Če pa že, bo družba omejena na tiste, ki so s tem povezani.
25. julij 2011
Škorpijon- V tem mesecu boste na splošno precej nervozni. Najkasneje v sredini meseca pa se bo stanje začelo vsaj delno umirjati. Imeli boste ogromno obveznosti, vsi pa vas bodo še dodatno priganjali. Vzemite le toliko kolikor zmorete, ostalo prepustite drugim. Ni vam potrebno sprejeti tistega, kar ni vaša obveza. Morda se boste morali naučiti reči ne. Ko bo najhujše obdobje mimo, bi bilo dobro za vas, da si privoščite kratek oddih, saj je vendar poletje. Če ne boste našli primerne družbe, pojdite sami, to bo še posebej pripomoglo k popolni regeneraciji. Preko meseca se bo zvrstilo veliko situacij, kjer boste obnemeli, kar ni vaša značilnost. Vendar pa je morda še bolje tako, saj se boste na tak način izognili premnogim zapletom. Na splošno bo v tem mesecu v ospredju umetnost komunikacije.
25. julij 2011
Strelec- Pred vami je zabaven mesec, vendar pa za obstoječo partnerstvo malenkost kritičen. Ker bo v vaše partnersko znamenje prehajal Mars, se ne boste mogli izogniti premnogim prepirom in izzivom. Naj vas ne potolčejo, raje v njih uzrite nove priložnosti. Zdaj boste ugotovili, na kakšnih temelji stoji vaša zveza. Več sproščenosti pa se vam obeta v službi, saj bo tam ozračje nadvse veselo. Morda boste v kolektiv celo sprejeli nekoga novega, ki bo še dodatno popestril vzdušje. Pazite, kakšen prvi vtis boste pustili, saj si vas utegne oseba kot take tudi zapomniti. Na finančnem področju se vam bo ponudilo mnogo novih priložnosti, vendar se zaradi močne želje po zaslužku pazite naivnosti, ki bo posledica nepremišljenosti. Ne zaupajte le lepim očem.
25. julij 2011
Kozorog- V tem mesecu bo vroče kot samo poletje. Obetajo se vam pestre ljubezenske dogodivščine, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodušne. Prebudili se boste tudi vsi tisti, ki ste v zadnjem času izgubili upanje v nasprotni spol. Spoznali boste, da morate najprej občudovati sami sebe, šele nato vas bodo tudi vsi ostali. Pravo samozavest lahko pridobite le iz vas samih, vse ostalo je le začasno. Največ težav pa se vam v prihajajočem mesecu obeta na družinskem področju. Najverjetneje se bo nekdo nenehno vtikal v vas, kar bo velikokrat povzročilo, da boste izgubili potrpljenje in se ostro odzvali. Začnite postavljati meje, če želite, da vas pustijo na miru. Življenje je vaše, zato jim dopovejte, da imate vso pravico delati, kar želite in kakor želite.
25. julij 2011
Vodnar- Pretekli meseci niso bili tako vroči, kot bo ta, zato se kar pripravite na vroče dogajanje. Zabave in druženja vseh vrst vam ne bo manjkalo, pravzaprav boste uživali v pravem pomenu besede. Prejemali boste nadpovprečno veliko pozornosti nasprotnega spola, kar bo ugodno vplivalo tudi na vašo samopodobo, zaradi tega pa si boste prihranili tudi težave na zdravstvenem področju. Končno boste po dolgem času zadovoljni sami s seboj, na življenje pa boste gledali z optimizmom in vero. Izzive, ki vam bodo prihajali na pot, boste sprejemali skorajda z navdušenjem, saj boste v njih videli nove priložnosti in možnost za osebni razvoj. Mesec boste končali modrejši in polni novih izkušenj.
25. julij 2011
Ribi- V ljubezni se vam v prvi polovici meseca ne obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo in to vas bo spravljalo v obup. Na trenutke se boste počutili osamljene, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom, vendar se bo situacija kaj hitro izboljšala. Zabavali se boste v družbi prijateljev, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se znate še vedno do solz nasmejati, če le želite. Saj veste, da s kuhanjem mule ne naredite usluge niti sebi niti drugim. Vse, kar naredite s tem, je, da ogrožate svoje zdravje in v slabo voljo spravljate najbližje. V službi boste razmišljali o spremembi, vendar pa ne boste vedeli, kako jo sprožiti. Morda čas zanjo še ni primeren. Ne razmišljajte toliko o tem, raje uživajte v vročem poletju.
25. julij 2011
u60011
u60011
huh kk se ti da vse to pisat?
02. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg