Forum
Zbudila sem se, pograbila torbo in nič slutečega odhitela v šolo. Opazila sem, da je na šoli nekaj drugačnega. Čez nekaj časa sem zvedela, da moja prijateljica Vanja ima novega sošolca. Ni se mi zdel nič posebnega. Imel je blond lase, hudo postauco in bil je eno leto starejši od mene. Čez nekaj časa mi je Ana rekla: "A ni lep ta Vanjin sošolec?". Smejala se je in z prstom pokazala na njega. Kar naenkrat pa je v mene šinil nov občutek. Dobila sem mravljince po hrbtu in postala sem rdeča. Odvrnila sem: "Neee. Sploh ni nek lep." Vendar sem mislila drugače..

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. marec 2011
u33908
u33908
lahku še naprej?

next!
14. marec 2011
next next next next
14. marec 2011
u21802
u21802
next
14. marec 2011
Vedno sem hodila za njim po šoli, da bi ga videla. Nikoli v lajfu nisem bila bolj zaljubljena. Še celo puder sem si kupila, da nebi opazil, da postajam rdeča ko se srečava.
Z šolo smo imeli izlet. Na busu sem sedela z mojo paralelko in pogovarjali sva se. Ko je prešla tema na ljubezen, sem ji povedala, da sem v Roka. Mislila sem, da ji lahko zaupam, vendar sem se krepko motila...

Next ?
14. marec 2011
nexxt
15. marec 2011
Vozili smo se na tekmo v Šempeter z kombijem. Pogovarjali smo sein zafrkavali. Nato pa meni Nika zašepeta: "Jetko da si ti u Roka?"
Js:"Ma kdo se je tebi to zlagal?"
Ona:"Nemorem ti povedat.."
Js:"Dej noooo!"
Ona:"Sam ne ji povedat. Smo pač šle js in ona iz šole in je bil Rok pred nami. In ona mi vpraša če vidim tega pred nami in mi pove da ji je všeč. In potem še doda da si tudi ti u njega. Dej.. Samo ne ji povedat!"
Obljubila sem, da ji nebom povedala, da mi je ona to rekla. Poklicala sem jo po telefonu. Javila se je in prekinla. Zopet kličem in zopet tako. Nato dobim sporočilo :
Kdo si ? ;o Vedela sem, da ne ve kdo sem, zato sem odgovorila :
Rok.;$ Nato dobim sms : Ne vrjamem !
Js: Resno sem js! Sej veš da sva suseda.. ;$
Ona: Kje si dobil mojo številko ? ;o
Js: Skrivnost.. Bi hodla z mano?
Next?

P.S : To je my love story. In to se je pač meni dogajalo :$ Dogodek je resničen, sam imena so izmišljena.. ;P
16. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg