u113670
u113670
Zgodbica bo govorila o mladi Kate Rider.


ki se bo ravno v času reševanja nekega primera sprehajala po ulici. Postala je prva osumljenka in zasliši jo mlad agend Chris. Kmalu ugotovijpo, da ima trden alibi za čas umora in da se z žrtvijo sploh ne pozna. A rjavolasa in privlačna mlada Kate pade v oko ravno morilcu, ki jo vzame za talko in jo imeti za igračo. Reši se in šef NCIS-a jo povabi na sodelovanje v primeru. Seveda sprejme, saj je stara 21 let in je opravila vsa šolanja. Izučila pa se je za policajko na konju/ policajko s psom, a ima veliko večje talente. Obvlaa borilne veščine, njen jezik pa se suka tako, kakor se okoli nje sukata Chris in Jesse. Je zelo uporabna. Njeni rjavi lasje in rjave oči jo delajo neupadljivo in tudi njen karakter je poživljajoč, navihan, ter vihrav. Ima popolno telo, je visoka 173 cm, je vitke, športne postave z ravno prav oblinami. Oblači se delu primerno. Je inteligentna ter iznajdljiva.

Boš brala ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. december 2012
u113670
u113670
Jesse:Chris:

08. december 2012
u113670
u113670
sprehajala sm se po prazni ulici. pravkar sem odšla iz razgovora s šefom policije, rekli so, da bi potrebovali mlado policajko kot sem js. ampak za pisarniške namene. odločno sem rekla ne. poskusla bom še kje drugje, sigurno kaj potrebujejo. vame se zaleti en lušn bjondo.
js- ej , pazi kje hodiš!
odrinla sm ga in stekla stran, zakaj je imel neprebojni jopič? je iz kakšne mafije? nekdo me prime za roko. sunkovito se obrnem, ter naredim z nogo krožno brco, zadanem človeka za mano u glavo. obrnem se. na tleh leži še bolj lušn fant s temnimi lasmi in s čepico, na kateri piše NCIS. ko se spomnim, da je to neka agencija ali nevem kaj, mu podam roko in ga dvignem.bil je višji od mene, nekje 15 cm. do mene pristopi resen moški srednjih let, vendar s sivimi lasmi.
kdo si?
js- Kate, oprostite, nisem vedela da ste preiskovalci,..
tiho, kaj delaš tu?
js- aa pršla sm iz razgovora za službo
kakšno službo?
js-za policajko
aha, pa si sprejela?
js- ne, potrebujejo le za pisarniška dela. js hočem delo na terenu. moški se je zvito nasmehnil in pogledal temnolasega fanta, blondinca in nato mene.
chris, zasliši to gospodično, zakaj se sprehaja nakraju umora....
09. december 2012
u113670
u113670
sedela sem na edinem stolu, chris se je sprehajal okrog mene.
c-kje si bla od 11.40 do 12.10?
js-ob 11 in pou sem šla na razgovor, ob 12. pa nekaj sem končala z razgovorom in zašla na kraj umora, tam sem se zaletela u blondinca in na tla vrgla tebe. Šef s katerim sem govorila je Mirko Pridanic, njegova službena mobilna številka pa je...( pogledala sm na svoj galaxy note 2) 031 648 264. Lahko ga pokličete in vprašate, če pa imajo kamere, pa boste tudi tko ugorovili. Naslonila sem se nazaj in se pretegnila
c-no, to je bilo zelo nazorno povedano. Jesse že kontaktira z Pridanicem in dobil bo posnetke s kamer. po mojih občutkih nisi nič kriva, naštela si vse podatke in mi celo brez da sem te vprašal dala podatke. (dvignil je svoj galaxy note2)
aha, gospodična, vaša izjava je bila resnina, imate potrjen alibi, lahko greste.
kar naenkrat pa u sobo vstopi tisti njihov šef in me skrivnostno pogleda
09. december 2012
u113670
u113670
šef- in, lahko te sprejmemo u službo za ta primer, pol bomo še vidli kako bo šlo naprej
skočla sem u zrak in objela šefa . močno sm ga stisnila. vsi so otrpnili. nato pa mi j ešef vrnil objem.
šef-rad bi, da se odvadiš javnih izkazovanj čustev
me je opozoril, vendar veselo pogledal
šef-no, kr prinesi si svoje stvari, tvoja miza je na levi strani ob oknu.
chris- ej! tam je najlepše, in meni nisi pustu da tam sedim!
šef se je samo nasmehnil in odšel.
js sm pa šla domou in vzela svoje stvari. to so ble dve košari, ena večja ena malo manjša. ena košara je bila za dve mački, druga za psa.
enkrat ko sem potovala u russiji, sem vidla, kako so eno mlado punco (15 let) fantje začeli pretepat. slišala sem, ko so govorili, ds jo bodo posilili. stekla sm k njim in jih napodila stran. Rešla sem punco-klicala se je nataša. hvaležna me je peljala k sebi domov. povedalaje mami pa atiju kaj se je zgodilo in ta dva sta mi bla tudi fuuuuuuuul hvaležna, ker sem rešla njuno edinko. ponujala sta mi zlato in denar, js pa sm opazla da imajo lušne mlade mucke. ko sm si zaželela eno, mi je natašina mati povedala, da so to mačke pasme Toyger in so čistokrvne. in da je ona priznana vzrediteljica te pasme. z veseljem so mi podarili ljubkega mačka, ki je sedaj že večji


enkrat drugje, sm bla v Franciji in sm videla, kako so eni urejeni gospe ukradli torbico. Edino js sm stekla za kradljivcem in ga dala na tla, ko mi je vrnil torbico, sm ga spustila. Torbico sm vrnila gospej. Ta mi je bila tako hvaležna, da mi je ponujala fuul evrov. Js sm pa rekla da nočem denarja, vendar če ma kakšno mačko mi jo lahko da. Ugotovila sem, da je bila ta gospa priznana vzrediteljica mačka pasme Russian Blue. Tako mi je podarila enega malega mucka, ki je zdej že večji:

09. december 2012
u113670
u113670
Na ta način sem dobila svoja dva mačka. Prvi je Suny, ker mi je razsvetlil življenje kakor sonček. Drugi je pa Mauy, ker zelo rad mjavka. Neprestano. Psa Rexa pa sm dobila na čisto drugi način. Res pa tudi ni čistokrven. Je kakor mejni ovčar, ampak njegov oče je bil mešanec med kraškim in nemškim ovčarjem, njegova mati, pa je bila čistokrvna mejna ovčarka. Hodila sem domov, ko sem na vrtu ob sosednji hiši zaslišala cviljenje, ko sem pogledala čez ograjo sem zagledala gospoda, ki je s palico pretepal malega kužka. Vdrla sem not in nadrla gospodarja, ta se ni hotel odpovedati psu. vendar sem dvignila telefon in mu zagrozila, da ga bom prijavla zaradi mučenja živali. rekel mi je, da naj tega ne nardim, in kaj hočem v zameno. rekla sm, da hočem kužka. vprašala sem kakšen je in on mi je povedal to kar sem js prej vam. no, rex je zdaj takšen:in to je, ko je opravljal preizkus za policijskega psa:

09. december 2012
u113670
u113670
je zelo zvest in priden pes. zna več kot 50 trikov. zna mi prinesti karkoli mu rečem, uleže se, usede, skoči, zalaja in ugrizne na moj ukaz, saj verjetno veste, da spadajo mejni ovčarji med ene najpametnejših in najučlivejših psov. Rex je pravcat primerek dobrega psa. vse dela na moj ukaz. ko pa rečem ukaz prosto, ta krat pa dela kar hoče.
09. december 2012
next
a pol ti tudi čaj prinese,
če mu rečeš
09. december 2012
u113670
u113670
KO sem prišla u pisarno ( imamo veliko skupno pisarno s petimi mizami in dvemi kavči, imamo zelo velik prostor in vsak ima svoj kotiček) in dala ob moji mizi na tla te dve košari, me je chris najprej čudno gledal ko sem prinesla še moje živali se je začel smejati, misleč, da me bo šef ven nagnal. ko pa je prišu šef, je chris pomignil na mojo mizo. ko je šef zagledal živali, je skomignil z rameni in prišel pobožat moji dve mački
šef- je pes vzgojen?
brez besed sem mu pokazala potrdilo o izšolanju v policijskega psa
šef je biu zelo naudušen, ni pričakoval, da bo dobu policijskega psa.
šef- če mački ne bosta kakali tu, potem sta lahko tudi n moji pisalni mizi.
chris- pa menda ji ja n boš dovolil...
šef- tiho, ja dovolil ji bom
veselo sem se nasmehnila
09. december 2012
u113670
u113670
ja, samo vrjetnpo bi ga prej polil in bi mi prinesel le prazno skodelico
09. december 2012
next
09. december 2012
u113670
u113670
ok. počasi, morm sobo pospravit,.......
09. december 2012
u113670
u113670
ok, Kate, ti boš šla u bar Barina Bela blizu kraja umora in boš pokazala, če je kdo videl to sliko. šef mi je dal sliko žrtve.
chris- paze da se ne izgubiš! bar je zeloo velik
grdo sm ga pogledala, ali je prav želel, da mi spodleti? poklicala sm rexa h nogi. šla sm u bar. vsi so klepetali, se kregali, razpravljali. bilo je zelo hrupno. pocukala sm za rokav prvega možaka. rekell je naj ga na miru pustim, tako je bilo še z dvemi. potem pa sm samo ukazala rexu, da je enega primu za jajca, tisti je zakričal, usi so se ubrnili k njemu, in nato k meni.
js- končno! rex k meni
je kdo videl tega moškega?
rekli so da ne, pol pa se je gostilničar spomnu, da ga je vidu enkrat prit z enim u črno oblečenim moškim. to bi znalo bit zanimivo. pozorneje sm prisluhnila. rekel je, da sta se kregala in da sta odšla še pred enajsto uro ven. vprašala sm ga kakšn je biu un človek, rekel je da višji od mene za 20 cm, oblečen u črno z usnjenimi rokavicami in globokim glasom. več pa se ne spomni.
js- aha, hvala za pomoč, nasvidenje. odšla sm u pisarno, da bi sporočila odkritja.
09. december 2012
next
09. december 2012
next
09. december 2012
u113670
u113670
jeeeeeeej + hvala!!!!
09. december 2012
u113670
u113670
aha, šef je biu vidno zadovoljen z mano. vprašal je, kako sm u uni gostilni dosegla mir. pomignila sm na rexa, takoj mu je blo use jasno. potrepljal me je po hrbtu in se mi nasmehnil. Chris me je grdo gledal.
šef- jesse, preveril boš posnetke kamere na parkirišču pred barom in gledal boš za visokim moškim oblečenim u črno, ki spremlja našo žrtev.
chris, kate? zdej mata 5 minut fraj, da jesse poišče možnega storilca.
jesse- aha, imam ga. poklicni vojak iz afganistana imenuje se Mirsad Belikodić živi pa na gregorlinovi ulici 15.
šef- priden jesse! vidva, pojdita in poglejta sumljive predmete. če je zaklenjeno ne vdirajta skozi vrata, vrjetno imma zaščitne sisteme.
09. december 2012
u111868
u111868
neeeeeeeeeeeeeext!!!!! nujno!!!!
09. december 2012
u68726
u68726
next
09. december 2012
u113670
u113670
ok
09. december 2012
u111868
u111868
alo next!!
09. december 2012
u113670
u113670
skočla sm pokonci, saj sem se hotla izkazat, pri tem pa me je chris polil z kavo po celih hlačah!
šef! sm zakričala in šef je res primu chrisa za uho in mu naročil, naj mi najde kej za oblečt.
moj šef:


chriss je prinesu eno mini krilce.
chris- drugega nimamo!
šef pa je reku, naj pač oblečem, ker se mudi. tko sm se oblekla u kratko ozko krilce in chrisu sm namenila ubijalski pogled. poklicala sm rexa, in odvihrala iz pisarne, da bi zgledala vsaj malo dostojanstvena, glede na to da sm bla čudno onlečena. chris je šou za mano u dvigalo in se mi nesramno nasmehnil
09. december 2012
u113670
u113670
kakšn next??
09. december 2012
u111868
u111868
next
09. december 2012
u111868
u111868
no a bo next??? pliiiiiiiiiiiiiiiis

pa res bi ti še gdo dau next
09. december 2012
u113670
u113670
NCIS EKIPA

-šefica našega šefa Laura Jenn-šef Jethro Kreft-forenzičarka Ammy Dark[img]https://www.indianadigital.us/.a/6a00d8341c657753ef0133f03632cf970b-320wi[/img]

- un za trupla Chick Chicken-1. agent Antonh DiNardo-2. agent Christian Black


-3. agentka Kate Rider-4. agent/ pomočnik Jesse Kurch

09. december 2012
u113670
u113670
5- pomočnik šefice in računalničarja Mark Deep-pomočnik forenzičarke in računalničarpomočnik unga za trupla Rick Palmer

09. december 2012
u111868
u111868
neeeeeeeeeeeext!
09. december 2012
u113670
u113670
hvaaala
09. december 2012
nexxxxxxt
09. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg