Forum
u84215
u84215
Vstala sem iz postelje in se pretegnila. Stopila sem do kopalnice in se umila ter oblekla. Stekla sem po stopnicah v jedilnico. Tam so že vsa dekleta sedela za mizo. Ga.Peterson je vstala in rekla:
Ga.Peterson: Sophie spet si zamudila!
Jaz: Oprostite Ga. Peterson res mi je žal.
Vsedla sem se za mizo in počasi začela jesti moj zajtrk . Po zajtrku sem stekla v sobo vzela torbo oblekla plašč in z ostalimi dekleti stekla v sosednjo stavbo kjer smo imele šolo. Danes sem bila še posebej vesela saj je petek in grem po šoli domov. Ko sem pritekla v razred sem se vsedla za svojo klop in zložila zvezke na mizo. Potem je prišla učiteljica in......no ja pouk je potekal normalno. Po pouku sem stekla na kosilo. Po kosilu pa sem si takoj spakerala kovček in čakala da bo ura 3. da gremo lahko domov. Ob treh nas je 17 punc odšlo na postajo ob barčku. Ostale so prišli starši iskat ali pa so šle na kako drugo postajo. Počakale smo na vlak. Potem smo se vkrcale in odpeljale proti domovom. Vse smo bile vesele. Ko sem prispela na svojo postajo smo se poslovile in odšla sem dol. Sedla sem na kovček in čakala da pome pride mama. Ura je odbila že 5. In že zdavnaj bi morala biti tu. Rekla sem si : '' ah verjetno je zaposlena'' in peš sem se odpravila proti domu. Ker je bil kovček velik jaz pa drobna sem ga komaj nosila s seboj. Šele v 1 uri in pol sem prispela do najine hiške. Zunaj sem se vsedla na klop in si začela prepevati neko pesem. Potem pa je k meni pristopila moja soseda Maria. Bila je sarejša gospa brez vnukov in vnukinj. Zelo prijazna in vse. Odklenila mi je hišo začudila sem se zakaj ima ključ. Potem pa mi je pomolila kuverto in odšla. Njeno obnašanje mi ni bilo niti malo všeč! Odprla sem jo in pisalo je:
........................................Te zanima kaj? Naxt? Zaj bom nardla najprej še opis in slikice Potem pa nadaljujem;*

Zanimivo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. maj 2012
u33561
u33561
Next! Zakon je! (:
15. maj 2012
u84215
u84215
Draga moja Sophie!
Upam da se zavedaš da te nisem želela zapustiti! A očitno mi bo tako namenila usoda! Zato te prosim da ko to prebereš prideš k meni v bolnišnico če sem še tam! Tudi če umrem te bom vedno čuvala kot angelček!
Tvoja Mati!
16. maj 2012
u84215
u84215
Jaz!
16. maj 2012
u84215
u84215
.............4 mesece kasneje.
Živjo sem Sophie in sem stara 12 let! Mati mi je umrla pred 4 imi meseci! Od takrat tičim v svoji sobi! To je bil najbolj žalosten trenutek mojega življenja. Očeta nimam! Mislim mati mi je obljubila da ko bo čas bom izvedela kdo je! Imam samo še eno njegovo fotografijo! In to ko sta bila z mamo pri nekem jezeru stara 18 in on 20. Rekla je da sta se takrat zadnjič videla. Imam muco Talo! Vedno je bila pri meni! In vedno bo! to vem!
Ker mame ni več in ni denarja da bi mi plačevali šolo ne hodim več v DEKLIŠKO ŠOLO GOSPE PETERSON! Že nekaj časa sem doma! Vsake toliko k meni pride soseda da mi naredi za jest! Sedaj se še urejajo papirji kam bom šla!
Ko sem se v nedeljo zbudila ob 10 ih sem zaslišala zvonec. Šla sem odpret. Bila sta 2 uradnika. Usedli smo se v dnevno sobo. Povedala sta mi da je moja mama očitno vedela za bolezen saj je nekam ne spomnim se kako se reče zapisala: '' Ko me ne bo več naj moja Sophie odide k mojemu prijatelju Marku! Če se oba strinjata seveda....'' Vprašala sta me če želim raje v sirotišnico. Res sem si raje želela tja kot k Mark-u saj ga nisem poznala a so mi kajkmalu povedali da v sirotišnico mačke ne smejo! Zato sem sprejela to da grem k njemu. Rekla sta mi da sta z njim že govorila in da me bodo jutri peljali v njihovo vas. Ko sta odšla sem stekla gor. In kakor sem ju jaz razumela bom deležna maminega imetja ko bom stara 18 let. Sepravi bo naša hiša 6 let samevala. Napisala sem skrivno sporočilce in ga skrila v špranjo v tleh. Potem sem vzela svojo skrinjico šla v pritličje in vanjo dala nekaj maminih ter očetovo sliko. Šlo mi je na jok ko sem jo gledala na slikah kako se je smejala. Vsi so mi govorili da sem ji zelo podobna. To mi je bilo zelo všeč. V kovček sem spravila svoje najnujnejše stvari in nekaj denarja! Nekaj parov čevljev in svojega medvedka ki ga je oče podaril mami! Ime sem mu dala Amor, saj sem vedno verjela da se bo oče vrnil in Amor bo spet združil moja starša. Ampak sem nad tem obupala! Zvečer sem se šla še poslovit od Marie.
Zjutraj so prišli pome in me odložili v neki vasi. Vsedla sem se na robnik dala kovčke ob sebi in čakala. Nekaj sem si prepevala.........Potem pa se je pripeljal Mark s svojim malo starejšim đipom.......................................................Next?
16. maj 2012
u84215
u84215
Ta slika prikazuje kako sem bila oblečena
16. maj 2012
u33561
u33561
Neeextt! Ful fajna zgodbica!
16. maj 2012
u84215
u84215
Hvala za next nany Nekstam zvečer
17. maj 2012
NEXT! svetovna zgodbica, komaj čakam next! (: res zakon pišeš! ;D
17. maj 2012
u84215
u84215
hvala ti klarchhy
_____________________________________
Stopil je iz avta in rekel :
Mark: Sophie Horan?
Jaz: (pokimala sem)
Mark: Je to vse tvoje? (pokazal na moje 3 kovčke)
Pokimala sem. Prijel jih je in odnesel v avto. Iz vasi sva se peljala v tišini. Spominjala sem se mame! Potem pa mi je rekel:'' Veš! Zelo si podobna svoji mami!'' Samo pokimala sem. Potem sem razmišljala o tem kako me bo sprejela njegova družina če jo ima. Potem pa je začel:'' Z tvojo mamo sva bila dobra prijatelja. No ja! Že nekaj let se že nisva videla oziroma kar veliko let. Priblijžno 13. Tudi jaz imam svojo družino! Nisem sicer poročen živim pa z punco Victorio in otroki Lucy je najstarejša in sicer ima 11 let. Potem je Sarah ki ima 8 let in na to še Nicholas oziroma Nick ki je star 3 leta. Sarah se že neskončno veseli da te bo videla. Že nekaj dni govori kdaj boš prišla! Rekla je da te bo imela za sestro saj se s Lucy ne razumeta dobro''
Nisem se preveč obremenjevala. Mislila sem si le kakšna razvajena deklica je to.
Potem sma prispela nekam v gozd. Po makedamu do neke hiše za njo pa kmetije in živali. Ustavila sva se. Potem je Mark prišel in mi odprl vrata. Pred vrati hiše sem videla Lucy, Nicka in Sarah potem pa je prišla še Victoria. Sarah je pritekla in mi dala roko. Ter me peljala kot da sem ji že prirasla k srcu in se poznama že dlje. Mark je rekel da so Sarah-ino sobo preuredili oziroma naredili še eno posteljo da bova spali skupaj. Nimajo zelo veliko denarja. Jaz pa sem do sedaj imela vedno razkošno hišo. A sem se sprijaznila s tem. Ko sva prišli v sobo je delovala zelo udobno in dobrodošlo. Iz boksa sem spustila Talo. Bila je malo prestrašena. Potem je Mark prinesel moje kovčke in rekel naj se počutim kot doma. Sarah me je bila zelo vesela. Vprašala me je če sem bila žalostna ko mi je umrla mamica. Vsedla sem se na posteljo in usedla se je poleg. Vzela sem škatlo z mojimi spominki. Začela sem ji kazati njene slike. Bila ji je všeč in tudi ona mi je rekla da sem čisto kot mati. Sarah mi je postala všeč. Objela sem jo ! Potem sva šli ven da mi je razkazala še ostalo hišo in hlev ter travnike in ostalo. Lucy me niti pozdravila ni! Očitno ji nisem bila všeč. Sarah mi je ves čas razlagala kako je Lucy nadležna in da samo teži. Ko sva se z Sarah sprehajali po okolici sva srečali Lucy! Samo zaupila je za nama: ''Priliznjenkaaaa!'' Zvečer po večerji sem šla ravno na stranišče ko sem slišala govoriti Victorio.
Victoria: Zakaj Sophie ni šla v sirotišnico?
Mark: in zakaj bi šla?
Victoria: Saj imava že svoje otroke!
Mark: Kje vidiš problem enega več?
Victoria:ja pa potem......
Mark: No vidš! Sploh pa se je Emily zanesla name da bom skrbel za njeno hčer!
Victoria: Zakaj? Emily to Emily uno! Zakaj je ona in njena hčerka tolk pomembna?
Mark: Poglej Emily je bila moja najboljša prijateljica in to sem ji dolžan!
Victoria je jezna odkorakala. In rekla Marku da če je tako pa lahko spi na kavču. Ko je odšla sem odšla k marku jaz! Nekaj posebnega me je vezalo z njim! In mu rekla:
Jaz: Mark, oprosti če ti povzročam preglavice! Nisem hotela da je tako!
Mark: ne Saj nisi ti kriva! Res ne!
Jaz: Saj lahko še vedno grem v sirotišnico če želiš!?
Mark: Ne tu boš ostala! Emily se zanaša name in ne bom je razočaral.! No sedaj pa pojdi spat! Jutri moraš v delati
Šla sem preden sem zaspala sem si an polico položila sliko matere! Za lahkonoč sem jo poljubila. Sarah je prišla k meni in mi rekla da jo je bilo vedno strah samo spati! In če lahko spi z mano! Na srečo je bila postelja malo večja. Ko se je ulegla k meni sem ji začela razlagati zgodbo o premagovanju strahu! Potem sva zaspali. Zjutraj ko sva prišli k zajtrgu pa.................................Next?
17. maj 2012
u84215
u84215
Mark:Je zelo prijazen in zaščitniški!

Victoria:Zelo očitno je da ji nisem pri srcu!
17. maj 2012
u84215
u84215
Lucy:Tudi ona ni čisto za to da sem z njimi! Čisto po mami je!
17. maj 2012
u84215
u84215
Sarah:Je zelo prisrčna in že po enem dnevu ko sem z njimi me je vzljubila kot sestro. Z veseljem bi imela tako sestro! Tako je luštkana !
17. maj 2012
u84215
u84215
Nicholas:Prisrčen fantič ni kaj!
17. maj 2012
u84215
u84215
Hiša:
Najina soba:


17. maj 2012
NEXT!!!
17. maj 2012
u84215
u84215
Nxtam v ponedeljek ali pa nedeljo zvečer Ni me dom! Danes gremo na priprave v piran:*
Hvala usem ki berete mojo zgodbo
18. maj 2012
u84215
u84215
Zjutraj ko sva prišli k zajtrku pa nama je Victoria povedala da je Mark odšel nekam ker je zbolelo 5 konj in jih je nujno moral odpeljati v tisto ordinacijo in se vrne šele čez kar nekaj časa. Najprej sem si mislila da bo use uredu. Potem pa je Victoria začela govoriti,
Victoria: Zdaj pa nas čaka delo ne?! Lucy, Ti pojdi počesat in nahranit ostale konje.
Lucy: Prav.
Victoria: Sarah ti pa pojdi nahranit zajce, morske prašičke in kokoši. Nicholas pojdi se igrat v sobo, ti Sophie pa očisti hlev konjem!
Jaz: Zakaj jaz najtežje delo?
Voctoria: Ker se moraš naučiti delat, ne samo poležavat.
Jaz: Oprosti ampak sem zadnje leto skrbela za mamo! In vem kaj je delo
Victoria: No saj boš vedela še bolje.
Naslednji dan smo odšli v šolo. Tam nisem spoznala nikogar le enga fanta. Ime mu je bilo Liam. Imel je skodrane lase. In bil je zelo prisrčen. Razkazal mi je šolo! Ko sem prišla domov me je Victoria poslala po drva. Ker je baraka z drvi kar daleč se mi najprej ni dalo iti. A sem šla. Za menoj je pritekla še Sarah! Šli sva skupaj. Potem zvečer v sobi me je spreševala o mojem očetu! Povedala sem da ga nepoznam potem sem ji pokazala sliko in..............................................................Next?
23. maj 2012
NEXT!!!!!!!!!!!!!
23. maj 2012
u84215
u84215
Sem ji pokazala sliko in..... vstala je, stekla ven iz sobe. Kajkmalu se je vrnila z škatlo. Odprla jo je in malo pobrskala! Potem mi je v roke pomolila sliko. Pogledala sem jo šeenkrat in še enkrat! Potem sem prepoznala. Moja slika oziroma moj oče je bil tak kakor Mark v mlajših letih. Razmišljala sem če bi Mark lahko bil moj oče! Z Sarah sva se spogledali. Šli sva na hrib nekaj ur oddaljen od hiše in zakopali najini sliki! Obljubili sva si da bo to najina skrivnost! Domov sva prišli zvečer ko je padal dež. Ko sva prišli v hišo je Victoria zaupila: Kje sta bili? Kaj ne poznata na uro? Veš kaj bi se vama lahko zgodilo?.......
Js: Jaja sej nisva stare 2 leti no!-.-
Victoria: Pridi sem Sarah!
Iz sobe sem slišala kako se je Victoria kregala na Sarah!
Zakaj se tako družiš s Sophie? Nič ti ni! Nič nimaš z njo! Lepo sem te vzgajala odkar je tu ona se obnašaš nesramno do sestre! Lucy je tvoja sestra in ne Sophie! Razumeš! Ne drzni se pogovarjati z njo! Zdaj pa takoj spat! Brez večerje in vsega! Sploh pa je Sophie tukaj le začasno, in je tujka ki nam je prekrižala pot!
Sarah: Nimaš prav Sophie JE moja sestra!
Potem se je slišal pok in Sarah-in jok! Ustrašila sem se! Potem je pritekla v sobo vsa objokana. Nekaj mi je hotela rzložiti. A je prišla Victoria in jo še nekajkrat udarila. Upila sem ji naj neha in jo vlekla stran. Zato je udarila še mene. Potem je odšla iz sobe. Čeprav me je bolelo sem se bila močna zaradi Sarah! Objela sem jo in ji obrisala solze! Potihem mi je rekla ''nemaram mame nikoli me ni marala tako kot Nicka in Lucy''. Rekla sem ji samo '' to ni res! In ja! Jaz grem! Spakirala bom najnujnejse stvari in odšla. Sarah em je objela in mi v joku rekla '' ne puščaj me tu same! Začela sem pakirati, vzela sem kovček vanj dala nekaj majic nekaj kratkih hlač. Bančno kartico na katero mi je mati dajala denar. Potem sem opazila da pakira tudi Sarah. Hotela sem jo prepričati da ne odide z mano a........................Next? Usaj 3?
25. maj 2012
NEXT NEXT NEXT
25. maj 2012
next
25. maj 2012
u84215
u84215
A res ni želeela ostati doma. Zato sva spakirali 2 kovčka. Vzele Markovo kolo in se odpeljale. Kolo je bilo malo starejše. zato sva kovčka dali na prtlažnik in ju privezali z vrvjo. Sarah pa se je vsedla nanju in se me držala okoli pasu. Peljali sva se dolgo časa. Čez noč . Ko se je začelo daniti sva počasi prihajali v neko vasico. Hoteli sva se ustavitit in kaj pojesti a je Sarah rekla da jo tukaj vsi poznajo in bodo povedali mami ko jo bo iskala. Zato mi je povedala za stransko pot. Peljali sva se vse do sredine dneva. Potem sem stopila na bankomat in dvignila nekaj €. Kupila sem nekaj kruha, napolitanke in vodo. Potem sem odšla ven z Sarah sva se najprej odžejali in pojedli. Potem sem opazila da imajo zraven trgovino z rabljenimi stvarmi. Videla sem tist voziček za otroke.

Podoben temu le malo izrabljen in star.
Stal je le 15€ zato sem se ga odločila kupiti. Potem sem ga naštimala na kolo. Vanj pa sem dala najina kovčka in Sarah. Odpeljali sva se naprej. Peljali sva vse do večera. Umes sva si peli razne pesmi in se pogovarjali. Potem sva bili že utrujeni in zapeljali na neko staro kmetijo. Nekaj metrov pred njo je bil majhen skedenj. Predvidevam da so tu učasih imeli živali. Zato sva kolo zapeljali noter in se zleknili na slamo ki je bila tam. Potem sva se pokrili z mojo staro odejico in zaspali. Zjutraj sva se ko sva pojedli odpravili naprej. Po enem dnevu in še malo kolesarjenja brez premora se mi je začelo vrteti. Potem pa se ne spominjam več kaj se je zgodilo. A ko sem se zbudila sem.....................................................................................................................................................................Next?
27. maj 2012
NEXT!!!!!!!!!!
27. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg