Forum
u59482
u59482
Počasi se vozim v svojem Mini cooperju. Odprte imam vsa okna, zebe me, moja lica so najverjetneje čisto rdeča. Počasi pritisnem na plin, drvim kot strela. Nekaj zaropoče na moji strehi, zato začnem zavirati in krožiti po cesti. Končno sem se ustavila.
NEXT?
02. januar 2012
Next!!
02. januar 2012
neext!
02. januar 2012
u46345
u46345
Next... Pa kaj če bi pisala daljše nexte??
02. januar 2012
u59482
u59482
...."Si se le ustavila." je zašepetal neznan glas. "AAAA..!!. Kaj hočeš?" sem se zadrla. "Kaj hočem? Tvojo dušo, kri oz. kar tebe," je odgovoril posmehljivo. Usedel se je zraven mene in počasi svoje ustnice pritisnil na moj vrat. Ustnice so bile neverjetno mrzle, ampak mrzle. Ugriznil me je. Sploh ni bolelo. Nekaj mrzlega mi začelo krožiti po telesu. Nisem se branila, bilo je kot... nekaj dobrega, počutila sem se polna adrenalina. Zagledala sem luči, ki so se počasi vozile proti meni. 'On' je popustil svoj ugriz in pobegnil. Nato sem padla v komo (nekaj takega). Slišala sem kako se je avto ustavil in odprla vrata. Koraki so se približevali mojemu avtu. "Gospa, ste vredu?" je rekel žameten glas, ki mi je bil zelo všeč. Kar naenkrat sem se zganila in ga ugriznila v vrat. Nisem mogla prenehati sesati, dokler ni zmanjkalo neke tekočine (krvi). Prelep moški se je zgrudil na tla, bil je mrtev. "Tega si nikdar ne bom mogla odpustiti!!" sem zakričala in se usedla v avto. Odpeljala sem se naprej, nekam pač.
Vozila sem se že zelo dolgo. Ustavila sem na bencinski postaji. Zmanjkalo mi je bencina. Vsak človek je prišel mimo mene je bil tako mamljiv, toda uprla sem se. Šla sem plačati. Prodajalec se me je bal, ne vem zakaj. Zagledala sem se v ogledalo v trgovini, moje oči so bile popolnoma črne, kot demon. Lasje so postali rdeči, koža pa snežno bela, še mene je postajalo strah. Peljala sem se mimo lekarne, ustavila sem. Kupila sem si sive leče in si jih vtaknila v oči. Malo bolje sem se že počutila. In že sem se peljala naprej. Ves čas sem mislila na lepega mladeniča, ki sem ga ubila. Ustavila sem se sredi noči. Odšla sem v park in se usedla na klop. Nekdo je prihajal, svojo žejo sem potešila, nič se mi ni več zdelo mamljivo. "Je kaj narobe?" sem zaslišala neki glas. "kaj pa naj bi bilo?" sem odgovorila nazaj. "Lahko mi zaupaš," je rekel zaupljivo. Pogledala sem ga. Njegov obraz je bil božanski. Povedala sem mu vso zgodbo. "Verjamem ti," je rekel nazadnje. Takrat mi je odleglo. In naslonila sem se na njegova ramena.
next?
07. januar 2012
u46345
u46345
next
07. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg