okej ja naslou je pač po pesmi od bieberja al karkoli že in meni je ful ušeč in sm se odločla napisat eno zgodbico (brez zvezdnikou za spremembo) c:
posvečen je pa najboljšima - hani & emi♥
se pravi, tuki je začetek. upam da vam bo ušeč alneki xđ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#beth's pov

na široko odprto okno v sobo nosi topel zrak. rahla sapa ziba zavese, na steni je odblesk zlatih sončnih žarkov. vse zgleda tako mirno. nič ne more zmotiti moje sreče. nasmehnem se v telefon in pretegnem roke. rahel zavzdih in že sem pokonci. stopalo previdno postavim na topel les in se odpravim k oknu. pogledam skozenj. nebo je svetlo oranžne barve. dani se. zaprem oči in si znova zamišljam njegov nasmeh.
tako stojim okoli petnajst minut. nato zaslišim ptičje ščebetanje. lastovici se spuščata v nizkem letu. ena je nevarno blizu moje glave in nato se zaleti vame ...

sunkoma odprem oči in zagodrnjam. sem vedela, da je vse prelepo, da bi bilo resnično. zopet sem sanjala in skoraj ostala v svojem svetu, če me ne bi zbudilo malo strašilo. ''beth!'' se zadere. leži mi na trebuhu in me s svojo ročico tolče po obrazu. ''mmm?'' zamomljam in jo prestavim na posteljo. ''vstat moraš,'' mi pove. zavijem z očmi. pretegnem se in počasi zlezem iz toplega zavetja postelje. sestrico spravim iz sobe in se zaklenem v kopalnico. na hitro se stuširam. nase navlečem spodnje perilo in kavbojke. srajca kožne barve, nekaj eyelinerja ter maskare in pripravljena sem. odpravim se v spodnje nadstropje. oče me že čaka z zajtrkom, kaitleen sedi v svojem stolčku in je piškote. vase hitro zmečem kivi, banano in jagode, pograbim torbo in brez pozdrava odidem.
na pločniku si v ušesa vtaknem slušalke in prižgem iPhone. predvajam naključno skladbo. lase spnem v visok čop in začnem počasi hoditi proti šoli.
12. februar 2013
u84822
u84822
Neeeeeeeeeeeeeeeeext!!:**
12. februar 2013
u123334
u123334
NEEXT! *o*
14. marec 2013
neext
14. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg