Forum
Heii..no naslou je not my own..zgodba bo govorila o 13 letni punci Charlotte, ki se ni zavedala kaj dela...kakšne posledice ima lahko to kar dela...Ne veš kaj dela.? No, če hočeš vedet boš mogla to prebrat.!

Boš brala.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. februar 2012
u72009
u72009
no piši
20. februar 2012
Sem Charlotte. Mam 13 let. Sem edinka in to mi je včasih v redu včasih pa mi je zelo dolgčas. Hodim v 8. razred in imam zelo prijazne sošolke in sošolce. Moja starša se ločujeta. Zelo sem žalostna ampak kaj naj. Jokam po cele dneve ampak kaj ko ne vem kaj naj naredim. Kljub temu, da so v mojem razredu zelo prijazni sošolci, si tega, da se starša ločujeta ne upam povedat nikomur. No pa da ne bom preveč dolgovezila le o mojih starših naj vam povem še nekaj o meni. Imam fanta Alexa, ki mi stoji ob strani, ko sem žalostna in mi pomaga ko rabim pomoč. Imela sem že enega fanta Tima, ki me je zvabil v droge. Da ne bi več jemala droge se ne morem odvadit. Alex mi pri tem pomaga in stoji ob strani. Moram povedat, da Alexova starša skoraj več skrbita zame, kot moja lastna starša. Večkrat jem kosilo pri njih in največ se družim le z Alexom. Mojih staršev sploh ne zanima kje sem, kako se vedem in kaj počne. Priznam vam, da v tistem času, ko sem hodila s Timom, sta bila starša hujša. Pretepala sta me za vsako oceno nižjo od 4.! Ker sem se za to obtožila in počutila več kot le krivo sem se začela rezat. Marsikdo se sprašuje, če me to ne boli. Težko je razložit ampak, ko se hočeš kaznovat in si jezen sam nase te to nič ne boli. To moji starši vejo in priporočili so mi psihologa ampak, po nekaj tednih tudi njemu nisem mogla več zaupat.
Jaz:Mami:Oči:Tim:Alex:Usaj 2 nexta
20. februar 2012
u79552
u79552
nprej.
20. februar 2012
u74281
u74281
Next [slikce so mi ušeč ^^]
20. februar 2012
u79486
u79486
Next
20. februar 2012
"Res, nisem vedela komu naj še zaupam razen Alexu. V šoli tega nisem upala povedat nikomur. Bala sem se, da me bodo zafrkavali ali mi ne bi verjeli. Spraševala sem se ves čas. Zakaj sem taka, zakaj ne morem odnehat. Ampak zgleda, da si tega nisem tako želela saj to počnem že leto in pol. Meni ne more nihče več pomagat.!! Zaupam lahko le še mojemu enemu in edinemu Alexu. Samo on je tisti, ki me razume. Ostali me le zafrkavajo in zaničujejo." Vse to sem zapisala v moj dnevnik. Ja dnevnik pišem zvečer, da lažje zaspim. Drugače le premišljujem o vseh stvareh, ki so se zgodile in sem še bolj žalostna.!

Ta del je mal krajši..niam časa grem zej..ko pa pridem pa hočem met 3 nexte
20. februar 2012
u79486
u79486
Next
20. februar 2012
še dvaa.!
20. februar 2012
dejmoo
20. februar 2012
мεямαid :3--->TaniaTheBooh :3..Remember?

Še dua nextaa ;D
22. marec 2012
u81763
u81763
Nexty !!
22. marec 2012
One moree ;D
24. marec 2012
u81763
u81763
Nexty!!
24. marec 2012
Zjutraj sem se zbudila vsa objokana in res nevem zakaj. Čudno ampak nisem se spomnila ničesar kar se je zgodilo včeraj. Prestrašila sem se zato sem se hitro dvignila zbistrila misli in se poskušala nečesa spomnit. Spomnila sem se le, da sem pisala dnevnik. Najbolje bi bilo, da preberem kaj sem napisala, mogoče se bom kaj spomnila. Iz dnevnika nisem mogla nič razbrat ker je bil moker od mojih solz včeraj zvečer.

Ker se še vedno nisem nič spomnila sem se prestrašila in zato poklicala Alexa. Klicala sem ga trikrat a prekinil mi je. Odšla sem dol v kuhinjo, da bi nekaj pojedla in mogoče s tem prebudila in se kaj več spomnila. Ampak, ne. Ni pomagalo. Odšla sem še pod tuš, da bi se osvežila. Res, da sem se bolje počutila a še vedno se nisem ničesar spomnila. Zares sem se prestrašila, ker nisem vedela zakaj se je to zgodilo. Odšla sem v dnevno sobo, da bi povedala mami a staršev ni bilo nikjer. Odhitela sem po telefon, da bi poklicala mamo a se ni oglasila. Poklicala sem še očeta a se tudi on ni oglasil. Pomislila sem na to, da sta me zasovražila in odšla. Začela sem jokat. Nisem imela nikogar več. Alex se ni oglasil, starša tudi ne, nisem pa imela niti tako dobre prijateljice, da bi jo v stiski poklicala ali odšla do nje. Ko sem se zjokala sem zaslišala zvonec.. stekla sem po stopnicah, odprla vrata in zagledala........

Koga.? Da zveste rabim 3 nexte.
23. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg