Forum
Živjo. Sem nova tukaj in odločila sem se da začnem pisati zgodbo. Lahko predlagate temo, v mislih pa sem imela zgodbo o noseči najstnici. Bi brali?
25. junij 2012
1. del

Glasba v klubu je bila tako glasna, da se nismo mogli niti normalno pogovarjati. Naša skupinica je sedela za mizo v kotu, kjer smo sedeli in opazovali množico mladih na plesišču. Po eni strani mi je prav pasalo, da sem samo sedela s kozarcem v roki in lahko opazovala fante, ki so hodili mimo. Zato sem lahko opazila zares čudovitega tipa, z velikimi rjavimi očmi in popolno postavo. Nekoga je iskal in se obračal po vsem prostoru, ko se je obrnil proti meni. Zalotila sem se da dobesedno bulim vanj. Obrnila sem glavo, vendar prepozno, saj je že hodil proti meni.
" Si za ples?".. pogledala sem prijateljice, ki so veselo pokimale, češ: kaj še čakaš?..
Prijel me je za roko in odšla sva proti plesišču. Glasba je postajala vedno glasnejša in vedno bolj divja. V nekem trenutku me je objel, nagnil glavo naprej in me strasno poljubil. Res se je dobro poljubljal, zato sem mu vrnila poljub. Poljube sva si izmenjavala kar nekaj časa in vse je postajalo vedno bolj vroče...

next?
27. junij 2012
next;*
27. junij 2012
next!
28. junij 2012
2. del

Ko sva se tako nekaj časa poljubljala me je kar naenkrat prijel in me odpeljal ven. Močno sem ga stisnila za roko in mu sledila. Glasba je bila še vedno tako glasna, da se v lokalu nismo mogli pogovarjati. Sledila sem mu čez gručo ljudi do velikih vrat, ki so vodile ven. Prišla sva do parkirišča, vendar me je še močneje prijel in zavil v ulico blizu lokala. Nikogar ni bilo tam, vse je bilo tiho. Ni minila minuta, ko me je skoraj nasilno potisnil ob steno in me strastno poljubil. Nisem se branila in sem mu vrnila čisto vsak poljub. Za mojo "samozavest" bi lahko krivila alkohol, saj smo s puncami že kar nekaj spile. Čudila sem se ko se je kar naenkrat ustavil in me pogledal. Predstavil se mi je (čudila sem se zakaj ravno zdaj?), rekel je da mu je ime Erik in da je star 19 let. Vprašal me je, če bi šla do njegovega stanovanja, ki ga ima v bližini. Pokimala sem, saj nisem hotela izpasti navadna najstnica (kar pravzaprav sem) in odšla sva do bloka, v katerem stanuje. Komaj je zaprl vrata stanovanja...
28. junij 2012
Komaj je zaprl vrata stanovanja me je poljubil. Prišla sva do spalnice, kjer sva se tisto noč strastno ljubila. Nisem pomislila na posledice, ki lahko sledijo. Nisem niti mislila na to, da je vse kar vem o njem to da mu je ime Erik in da je star 19 let. Ne, na to takrat nisem mislila.
Sončni žarki so sijali čez okno naravnost v moj obraz, tako da sem se bila primorana zbuditi. Nikogar ni bilo ob meni, zato sem prve minute čisto pozabila, da sploh ne vem kje sem. Erik je prišel v sobo in mi zaželel dobro jutro. Videla sem da mi na telefonu utripa lučka, kar je pomenilo, da imam novo sporočilo. In res, vse prijateljice, s katerimi sem bila včeraj so mi pisala kje sem, hkrati pa sem dobila še ogromno neodgovorjenih klicev od staršev. Ko sem precej zamišljeno zrla v telefon in tuhtala komu naj najprej odpišem, se je Erik odločil da načne pogovor.
" Si dobro spala?"
" Mhm.."
" Ej oprosti za tole. Vem da te nebi smel povabit, ampak..."
" Nisi ti kriv. Sicer pa mi ni žal. Še"
" Oba sva bila pijana in saj veš, takrat ne razmišljamo."
" Mhm.. Ne rabiš se opravičevat, oba sva vpletena v to."
" Aja, ti moje ime že veš, lepo bi blo da bi še jaz tvojega?"
" Saj res, nisem se ti še predstavila.. Jamie sem."
" Lepo ime. Aja Jamie, nekaj ti moram priznati..."
02. julij 2012
next
07. oktober 2012
u79395
u79395
next
08. oktober 2012
next next ful zanimiv začetk zanima me kaj bo naprej komej čakam
13. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg