Forum
ČUDOVITO POLETJE
20. julij 2012
Hej fant!..obrnil sem se in zagledal dekle, bila je res lepa a to ni bilo tisto kar me je u trenutku očaralo..ob pogledu nanjo sem skoraj pozabil dihati. Emmm jaz? Sem zjecljal na hitro. Oh seveda je odvrnila in se mi nasmehnila. Stopila je bliže in me pogladila po laseh kot je to včasih počela mama. Kaj pa počn..? Sem že hotel vprašati, ko mi je že pokazala roko polno cvetja in listov. Nisem moral verjet kok bi se lahko to znašlo na moji glavi po valeti. Na obrazu se ji je zarisal nagajiv nasmešek, ko je opazila moj začudeni pogled. Grlo sem imel suho in iz sebe sem komaj spravil tisti popačeni hvala. Še enkrat se mi je nasmehnila, zavrtela na petah in izginila za vogalom. Kdo je bila sem razmišljal tistega dne še dolgo v noč.
20. julij 2012
Oh..te fantje zmedeni. Sem razmišljala sama pri sebi, in si v mislih govorila, da to že ni bila ljubezen na prvi pogled. Ko sem prišla domov..sem se kar zakadila v delo. Morala sem namreč pakirati za na morje. Jutri naj bi se nadvse zgodaj odpeljali, in seveda kot ponavadi sem se prepustila času, na koncu pa hitela kot nora..Pozno ponoči sem se odvlekla v posteljo in v trenutku zaspala.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Natalijaaa!!!" Oh..kar poskočila sem. Seveda, mama kdo pa. Pogledala sem na uro in se počasi skobacala iz postelje. Po zajtrku sem odhitela po prtljago jo naložila v avto in z tako poletno jakno v roki stekla po potki naproti avtu. Mama je že čakala name in ko sem vsa zadihana sedla v avto me je seveda najprej pokarala "Natalija kaj res moraš vse stlačit v ta majhn žep na jaknici?" Nisem ravno vedela o čem govori zato sem samo prikimala. Z roko sem medtem segla v žep. Obe sva se glasno zahahljali saj sem ven potegnila polno pest listja in podobne stvari. Spomnila sem se včerajšnjega dne, zmedenega Toma..in spet me je preplavil nekakšen čuden občutek sreče..veselja?? Ne vem, vem samo to, da mi je odgovarjal. Prispeli sva do avtobusa, ki naj bi mene in moje vrstnike odpeljal na počitnice. "Tina!!" sem zavreščala, ko sem jo zagledala. Tina je moja najboljša prijateljica vedno tičiva kje skupaj..in zaupam ji lahko prav vse. "Veš kaj se mi je zgodilo včeraj.." sem takoj začela razlagati.."neki fant, no bil je Tom, je imel na laseh polno listja in cvetja in.." vse besede so vstale v meni, in obstala sem kot lipov bog. "Natalija no, povej mi!" Ne, nisem mogla verjeti Tom, Tom ki sem ga včeraj videla na valeti je bil na avtobusu. Po glavi se mi je mešalo mnogo vprašanj..Kaj dela tu?..Kaj čutim, ko ga vidim?..Me je videl?..Se me bo sploh spomnil?.."Si uredu?" sem slišala reči Tino. Komaj sem zjecljala tisti čudi "seveda."
20. julij 2012
ojla
20. julij 2012
Sama nevem če vam je moja zgodba ušeč..če vam bom bom seveda nadeljevala
20. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg