Forum
u141186
u141186
Nore počitnice
Živijo jaz sem Nina no da se malo opišem. Stara sem 16 let imam rjavo kostanjeve lase in rjave oči in sem srednje postave, velika pa sem približno 169 cm.Jaz in moja družina smo se pred 10 timi leti preselili v Slovenijo iz Nemčije. Imam brata Timija sestro Emo in mamo Karolino. Moj oče je umrl, ko sem bila še majhna zdaj pa imam očima.Imam pa tudi bff ki jo štejem kot sestro.Ime ji je Lucija.Zelo rada se slika. Sva nerazdružljivi in to poletje bova preživeli skupaj. Danes ima Lucija rojstni dan že vem kaj ji bom podarila. Skupaj bova odšli na počitnice, sami k moji teti Andreji. Odšle bova v Mehiko z letalom. Danes grem k njej da bova skupaj spakirali zjutraj pa naju bo moja mama peljala v mb potem pa bova z vlakom odšle v lj.
Kupili bova karte in šle z letalom na Poljsko. Tam si bova ogledali mesto šle nakupovat nato pa bova leteli v Mehiko. Bilo me je strah, z letalom se še nikoli nisem vozila in končno Mehika. Bilo je čudovito zagledali sva teto Andrejo odšle sva do nje. Z avtom smo se peljale do hiše.
Lucija je bila zelo začudena tudi jaz sem bila.Šle sva razpakirat in se oblekli v kopalke.Skupaj sva posneli prvo fotografijo.
elo sva se zabavali špiricali sva se, se lovili po pesku in se sončili zvečer pa sva gledali sončni zahod bilo je čudovito.Za nama je bil nor dan.Zvečer sva se oblekli in odšle po plaži. Kaj tako dolgo delaš že kakšno uro te čakam, če ne boš našla obleke v 5 min bom šla brez tebe!
Nina:Nekaj sem že našla, že grem upam da bo vredu, in kaj praviš. Odlična je zdaj pa pojdiva. Hodile sva po mestu, po plaži na kratko bilo je odlično. Čez nekaj časa sva se utrudili. Odšle sva domov hodile sva po prstih da naju nebi kdo slišal.Šle sva spat. Jaz sem se zbudila in pogledala sem na uro. Ura je bila 9h. Odšla sem po stopnicah in slišala sem glasove kako sta se Lucija in moj bratranec Jure pogovarjala Jure: zelo lepa si a veš. Lucija je kar zardevala. Odšla sem po stopnicah navzdol koda se ni nič zgodilo objela sem mojega BRATRANCA. Lucija je stekla vsa žalostna na plažo. Jure je bil jezen name. Ojoj kaj sem naredila! Odšla sem za Lucijo in jo iskala nato pa sem jo našla z muckom v roki: Poglej kaj sem našla Nina in oprosti za prej bila sem ljubosumna. Pogovorili sva se in se objeli, nato pa je prišel še en mucek in me polizal po roki bil je čudovit.
Vzele sva ju in odpeljale domov bila sta še mladička. Oba sta bila fantka. Moj je bil ta črni, rjav pa od Lucije. Mojemu sem dala ime Tomi Lucija pa mu je dala Garfild. Zvečer sta spala z nama. Garfild je Lucijo cel čas lizal hahaha!!!!!!
Zvečer je prišel na obisk moj bratranec in njegov prijatelj Luka bila sta zelo lepa.
Šli smo se pogovarjat in nato je Luka Juretov prijatelj rekel gremo vrtet flašo. Jaz sem začela, zavrtela sem flašo in pokazala je Lucijo resnica ali iziv? Lucija je rekla resnica. Ti je moj bratranec Jure všeč? Mogoče malo Luka in jaz sva se začela smejati onadva pa sta zardela. Zdaj sem jaz je rekla Lucija flaša je pokazala name in rekla sem iziv in Lucija je rekla, da moram poljubiti Luka bilo me je zelo sram. In res šla sem do njega zamižala in ga poljubila nato pa sem se usedla kot, da ni bilo nič. Vsi so se začeli smejati. Ko smo z igro končali sem odšla na plažo tam je bil tudi Luka: Oprosti Luka za prej. Ah saj ni bilo res, samo igra je bila. Ja prav imaš in nato me je Luka poljubil nekaj časa sva se poljubljala nato pa sta prišla Jure in Lucija. Začela sta naju špricat. nato pa sta naju z lucijo vrgla v vodo mi dve pa sva ju potegnile zraven vsi smo bili mokri. Jaz in luka sva šla v mojo sobo na balkon. Gledala sva morje in plažo in nisva morala spregledati kako sta se Jure in Lucija poljubljala. Začela sva se smejat nato, ko pa sta se nehala poljubljat pa je Lucija sva žalostna priletela po stopnicah v mojo sobo Luka pa je odšel k Juretu. Lucijo sem vprašala kaj je in rekla je, da ima Jure punco. Še sama nisem vedela saj se nisva videla že par let. Pogovorili sva se nato pa sva slišali kričanje in prepiranje stekli sva na balkon in gledale kako sta se jure in njegova punca prepirala zraven pa je bil nek fant nobena od naju ga ni prepoznala ampak Luka pa ni bilo nikjer. Stekle sva na plažo in sva videli... ZA NADALJEVANJE POTREBUJEM 5 NEXTOV
12. avgust 2013
u141186
u141186
hotela sem dodati še slike pa ni šlo***
12. avgust 2013
u113914
u113914
next
13. avgust 2013
u141186
u141186
še 4
16. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg