Forum
Živim v Los Angelesu . Nekega večera mi je moj fant Sven poslal SMS , da se odpravlja spat. Imela sem ga zelo rada , za nič na svetu ga nebi zamenjala. Bila sma stara že 16 let in čisto sem bila zaljubljena v njega. Odpisala sem mu :
Enako
RTMF
pusa ♥
Ana
Tako sem se vlegla na posteljo in začela razmišljati o njem. Naenkrat pa so se odprla vrata moje sobe in vstopil je Sven..Nič mi ni bilo jasno , a kmalu sem vstala , se postavila poleg njega on pa me je porinil na posteljo in to tako grobo , da sem začela jokati.
JasSven


12. maj 2011
u46153
u46153
Next!
12. maj 2011
bom nextala ja
12. maj 2011
Pogovor : S - sven J - jas
J - kaj naj to pomeni ? boli !
S - še bolj te bo če jutri z mano ne odpotuješ ! boš videela kaj se bo zgodilo ! nobenemu ne švrkni niti besedice sicer te bom ubil podlasica
J - toda kaj sem ti storila ? prav ! jutri odpotujema
Očitno pa je pri mojih vratih bila mama ki je vse čula in vstopila. Vmešala se je : Mama : Golobčka , nikamor nebosta odpotovala ker ima jutri Ana nastop. Malo bosta še zrasla pa bo ko bosta polnoletna bo . Poleg tega sem vse čula Sven in ni mi preveč všeč. Ane neboš ubil če te še enkrat slišim to reči te vržem iz hiše !
S - nimate pravice !
M - kako prosim ?
haha to je moja hiša !
J - nehajta !
S - samo jezik za zobe mala ! se vidima !
tako sem vso noč razmišljala o tem in kako mi je lahko to storil
12. maj 2011
next!
12. maj 2011
čakaj še en koment mislim da jutri nextam xd
12. maj 2011
Tako sem drugo jutro vstala , na roki sem imela veliko rano. kaj sem takega storila , da sem to zaslužila. le kdo mi je to naredil ? sem si mislila. bila sem nedolžna in kmalu sem ugotovila , da je včeraj to naredil Sven od jeze preden je odšel , jas se pa niti zavedala nisem. Potem mi je zazovnil telefon , spet sem se vstrašila da me kliče Sven , da mi bo spet grozil. Bil je on . Pogovor :
S - on J - jas
J - kaj hočeš ? ne zanimaš me več sou zgini iz mojega lajfa !
S - nikamor negrem živalca moja ! danes se dobima drugače vse ubijem ! mislim tebe !
J - ne neboš me našel ! adijo !
S - ti že pokažem !
Preprosto nisem ga morala več prenašati. Spakirala sem stvari , se poslovila in se preselila v Canado. Tam je bilo the best , pa še JB je mel koncerte in mi pel na odrih. Kar se tiče ljubezni - še vedno prebolevam svena. nekega dne pa je bila zvečer prireditev. Videla sem zelo simpatičnega fanta , v katerega sem se takoj zaljubila.
Fant :bil je zelo podoben svenu , kot bi bil njegov brat dvojček. a kmalu sem ga spoznala in za njim se je skrival dober in lep fant z pravtako lepim srcem. sven je bil neiskren celo izvedela sem , da pije in kadi. take moške od vedno sovražim. Zaljubila sem se v Justina (tako je bilo ime temu fantu ) in počasi tudi on vame. ljubezen med nama je rasla nekega dne pa me je povabil v kino.
13. maj 2011
ali naj nadaljujem ?
13. maj 2011
ja!!
13. februar 2014
Ja
02. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg