Forum
u71430
u71430
Kendall :
Ime mi je Kendall Lee Tanner. Ne sprašujte zakaj imam takšno čudno ime. Mama in oče sta pač čudna in sta mi dala tako ime. Prihajam iz Irske iz Dublina in sem stara 15 let. Vsi mi govorijo da sem videti kot 20 letnica. Ah saj ni važno. Sem edinka in mi gre to pošteno na živce saj me starša ves čas nadzirata. Ne marata da se oblačim drugače kot ostali moji vrstniki, saj so za razliko od mene vsi oblečeni kot povprešni najstniki, puloverji in kavbojke pač. Jaz pa tega ne maram. Najraje imam visoke pete, kratka krila in kakšne hude srajčke. Vedno ko pridem v šolo me vsi gledajo kot da sem padla z marsa. No obiskujem 1.letnik in vsi mislijo da sem 4.letnik. Imam fanta Zaca, ki je v 3.letniku. In pa seveda veliko prijateljic, najboljša pa je Lindsay. Sva tudi sošolki. Ima enak stil kot jaz ampak ne vedno. No zdaj pa spet k mojemu imenu. Vsi me kličejo Lee. Ali pa Kendy, Ken..Kar jim pride na pamet ampak najpogosteje sem kar Lee.

------------------------------------------------------------------
''Lee, čas je da vstaneš!'' je zaklicala mama iz kuhinje. Zavzdihnila sem in se zvlekla proti ogledalu, kjer sem videla da imam podočnjake. ''Saj to ne more biti res!'' zavpijem. ''Kaj je narobe?'' me vpraša oče pri vratih. ''Podočnjake imam. Kako naj grem takšna pred mojega Zaca.'' zastokam. ''Ne bo potrebno. Danes greš zadnjič tja in imaš čas da se posloviš.'' reče. ''Kaj? Kako to misliš?'' vprašam začudeno. ''Jutri zjutraj greš k tvojemu stricu Simonu v London za nekaj časa.'' reče oče. Skoraj so mi oči padle z jamic. ''Kaj si ti zmešan?! Kaj pa šola? Lindsay? Zac?! Nikamor ne grem.'' mu zabrusim in brez besed odidem v kopalnico. ''Tudi če boš jezna boš šla. Lee to je za tvoje dobro!'' se zadere mama. Kako mi lahko kaj takega storita? Nočem it v London! Ljubim Irsko in vse tukaj. Uredila sem se in se odpravila proti šoli. Tam so vse punce planile k meni in me spraševale kje sem kupila torbico in podobno. Jaz pa sem z očmi iskala Lindsay. ''Lee!'' je zavpila nenadoma nekje v gneči. Stekla sem proti njej saj sem v petah že vse obvladala. ''Kaj si slabe volje?'' je vprašala. Ravno ko sem ji mislila povedati je pritekel Zac in me strastno poljubil. ''Miška je kaj narobe?'' je vprašal, jaz pa sem pokimala in jima namignila naj prideta z mano v kot na samo. ''Oče in mama me pošiljata v London za nekaj časa. Jutri baje morem iti.'' rečem, onadva pa se spogledata in ne vesta kaj rečt. ''Joj Lee..Saj se bomo slišali vsak dan.''' reče Lindsay, Zac pa prikima. Zazvonilo je in začel se je pouk. Po pouku so že vsi vedeli da odhajam. Ko sem prispela domov sta me mama in oče pozdravila, jaz pa nisem rekla ničesar. Stekla sem v svojo sobo in začela metat stvari v kovček. ''zakaj še nisem polnoletna.'' sem zagodrnjala sama sebi. Prižgala sem radio da bi se malo razvedrila in slišala sem napovedovalca; IN ZDAJ PRIHAJA PESEM LIVE WHILE WE'RE YOUNG OD NAJPOPULARNEJŠE BOY SKUPINE ONE DIRECTION, KI SO PRED KRATKIM IZDALI TUDI NOV ALBUM TAKE ME HOME. ''Kdo za vraga so to?'' sem vprašala samo sebe in očitno je oče slišal. ''To so fantje, ki poznajo tvojega strica saj jih je on ustanovil.'' reče. ''Super.'' odvrnem in zavzdihnem z očmi. ''Daj no Kendall, dobro veš da to delava za tvoje dobro.'' reče. ''Whatever.'' sem odvrnila in se odpravila v kopalnico in si popravila frizuro...
10. november 2012
u110702
u110702
Neeeeeeeeeeeeeext!!!
10. november 2012
Neeeeeexxxt!!!
10. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeextttttttttttt
10. november 2012
nexttt
10. november 2012
u73295
u73295
neeext
10. november 2012
next
10. november 2012
u65741
u65741
next
10. november 2012
u80685
u80685
next.
10. november 2012
next
10. november 2012
HaleyHey moje ime je Haley Hallwood. Živim v Londonu z mojo prijateljico Katie. Stara sem 15 in hodim v prvi letnik. Šola se mi zdi totalno bedna in je ne maram in nimam dobrih ocen. BRIGA ME ZA NJO! Poleg tega os mi 2 in 3 čisto v redu! No s tem nista bila zadovoljna mami in ati zato sta me vrgla iz hiše in zdaj živim s Saro. In mi je čisto v redu. Nimam fanta ampak sem zaljubljena in to mi gre na živce. Sovražim, da sem zaljubljena sploh pa v njega, ki me ne bo nikoli opazil. Moj sošolec je in ime mu je Christian. Ampak ga vsi kličejo Chris. Mogoče, me je pozdravil samo enkrat v življenju in pa še to prvi dan šole, ko nam je to ukazala učiteljica -.- ampak pustimo to. Moja druga ljubezen je glasba. Obožujem jo. Ples in petje sta mi vse in, ko bom dovolj stara bom postala pevka. Vsaj zdaj si to želim. Mogoče, pa si jutri premislim, in bom fotografinja. To je moja druga strast. Iti v naravo s fotoaparatom in slikati. No to je vse, kar bi morali vedeti o meni.
_ _ _ _ _ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _
''Seveda Jordan, z veseljem te bova sprejeli!'' sem rekla v telefon. ''Hvala pikica res ne vem, kam drugam bi še lahko šla!'' ''No tu si vedno dobrodošla!'' ''Hvala!'' ''Ni zakaj! Zdaj pa grem! Se vidimo okej?'' ''Ja! Adijo!'' ''Byeee!'' Prekinila sem in stekla dol. ''KATIE, JORDAN BO PRIŠLA ŽIVET K NAMA! JORDAN!'' sem vpila in ji skočila v objem. ''Jordan? Kul! Zdaj pa se umiri !'' ''Ne morem!'' ''Lahko! Pojdi prepevat ali pa slikat skozi okno!'' ''OKEY!'' sem zavpila in spet stekla v svojo sobo. Ne morem verjeti. Jordan pride živet k nama. JEEJ!. Oh saj res. Jordan je moja prijateljica, ki živi v Avstralije. No je. Zdaj se seli v London! Ne vem sicer zakaj ampak važno je, da pride sem. Vrgla sem se na posteljo in začela dihaj, da ne bi zaradi navdušenja izgubila zavest. Iz sosednje hiše se je zaslišalo razbijanje. Spet -.- Nekega dne bom te psihopatske debile zadavila. S tem mislim One Direction. Ja oni so moji sosedi. Zanimivo je, da jas vem, da so oni moji sosedi oni pa ne vejo, da sem ja njihova, ker me še niso nikoli videli. Temu se reče spretno skrivanje. Ker jih namreč jaz ne maram. Prav tako pa Katie ne. Za Jordan pa ne vem ampak mislim, da ne! Začela sem si prepevat pesem od Taylor Swift: We are never ever geting back together. Med tem sem zaslišala nek avto. Vsa vesela, da je verjetno Jordan sem skočila k oknu ampak ne. Avto se je ustavil pri hiši fantov in ven je prišla neka 15 letnica z kovčkmi v rokah. Kaj je ona sestra ali pa še ena razbijačica ali kaj? Saj ne, da jaz nisem divja ampak vsaj ne razbijam ponoči…. Pozvonila je pri vratih in odprl ji je kodrček. Oh saj res nisem vam povedala, da imam za njih vzdevke. To pa zato, ker so njihova imena prelepa za njih. No kakorkoli kodrček je tisti Harold ali Harry ali karkoli je že. Ne Henry je! Ja to bo. Potem tisti, ki ima neprestano majice s črtami-Louis- je črtko ali pa korenček, ker neprestano je korenčke. Tisti blondinec Niall, ki neprestano je je debelajsko včasih pa se iz te besede razvije tudi Telebajsek. Potem tisti Liam je žlica to pa zato, ker ne mara žlic – kaj je narobe z žlicami? Ga bodo ugriznile? – in tisti Zayn je ogledalo, ker vedno, ko gre iz hiše se gleda v ogledalo. Pa ne, da sem zalezovalka. Vidim jih, ker grejo najmanj dvakrat iz hiše in jih lahko opazujem. No tisto dekle je vstopilo kmalu pa se je pripeljal še en avto. ''JODRDAN!'' sem zavpila, ko je izstopila iz avta in odšla proti vratom moje in Katine hiše. Stekla sem po stopnicah in še preden je Jordan pozvonila sem že odprla vrata in ji skočila v objem...
10. november 2012
u110702
u110702
Neeeext!
Henry je, ja. Pametna si punca.
10. november 2012
u65741
u65741
next
10. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeexttttttttttttt
10. november 2012
hahhahaha juice jaa js sm full pametna
10. november 2012
next
10. november 2012
u80685
u80685
next!.
10. november 2012
nextttt
10. november 2012
Jordan Eli FlynnHelooo bitcheez! No okej, to ni bil ravno pozdrav za nekoga, ki me še ne pozna, ampak se boste pač morali sprijazniti z mano in mojim pozdravljanjem.
Moje ime je Jordan Eli, pišem se pa Flynn. Nikar me ne kličite Eli, ker svojo srednje ime naravnost sovražim. Ni nič kaj privlačno, čeprav tudi Jordan ni. Vendar me lahko kličete Jordan. Stara sem 15 let in včasih sem živela v topli Avstraliji v Sydney-u. Vednar se tam nisem počutila ravno najbolje. Najboljšo prijateljico sem imela samo v London-u, tukaj pa me niso preveč marali. Vame so bili zatreskani sami butlji in piflarji, važiči in šminkerji pa mi niso dali miru in so me nonstop zajebavali. Hodila sem v 1. letnik Gimnazije. Mami in oči sta mi končno dovolila da se preselim k svoji prijateljici v London, saj še vedno mislita da ta živi z starši. Obljubila sem jima tudi, da bom pridno in redno hodila v šolo, vendar se to nikakor ne bo več zgodilo.
Zelo rada plešem. Ples je lahko rečemo moje drugo življenje. Ob glasbi in plesu se sprostim. In še dobro, da sem odšla od doma včeraj. Namreč danes bi naj začeli vaditi ples na glasbo C'mon C'mon, ki ji sicer zelo lepa pesem, vendar sovražim skupino, ki to pesem poje. Vam demonstriram zakaj? Prav.
WIIIIIIII, ONE DIRECTION, JOJ KAKO SO SEXY, KAKO SO ŠMEXY, POGLEJ HARRY-A IN NJEGOVE KODRE, POGLEJ LJUBKEGA NIALL-A, PA LIAM JE TAKO LJUBEK, IN ZAYN IN LOUIS! WIIII JOOJ KAKO SO LEPI KAR POJEDLI BI JIH!
Joj, kako to sovražim. Vse punce so nekam nore na te bedake. Pa vse nonstop ponavljajo tega Harry-a in njegove kraške jame v ličkih, pa sračje gnezdo na glavi pa tiste čudne smaragde katere ima zataknjene v jamicah, v katerih bi naj bile oči. Pa ta blondinec Niall, ki se ves čas baše z hrano. Pa vsi so neki čudni, pa so vsa dekleta še vedno nora na njih! Počasi sem začela razmišljati, da si nekatera kopujejo CD-je od njih samo, da poslušale njihove čudovite OBRAZE.
Pa dobro, nočem jim posvečati preveč pozornosti, saj mi grozi, da bom postala zmešana kot tiste punce ki jih takoo OBOŽUJEJO.
Torej, preselila sem se v London, k svoji najboljši prijateljici Haley, in njeni prijateljici Katie. Haley mi je rekla, da ima neko skrivnost zame in upam, da nebo kaj bizarnega. Ali pa, da je nora na te bedake, o katerih sem nakladala malo prej! Groza.
▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇ ▇▇▇▇
''JORDAAAN!'' Je zakričala Haley, takoj ko je odprla vrata njene hiše. Skočila je name, ter me na tla podrla z kovčki in potovalkami zraven. ''O jezusek Haley, umiri se!'' Sem vzkliknila med smehom, ter jo kar na tleh objela. ''HALEY! SPRAVI SE DOL Z NJE!'' Je iz ozadja vzkliknila Katie. Z Haley sva se vstali in objela sem še Katie. ''Kako sem vesela, da si tukaj!'' Je vzkliknila Haley ter me znova objela. Nevarno sem se zamajala na svojih petah ter komaj ujela ravnotežje. ''Pridita, pojdimo noter.'' Je rekla Katie, ter pokukala na vrt sosednje hiše.
Katie in Haley sta mi pomagale razpakirati moje stvari v čisto novo sobo in po 3 urah smo končale. ''No, povejta mi zdaj 'vajino skrivnost'.'' Sem ju pozvala, ko smo se v dnevni sesedle na zofo. ''Uh, ne bo ti ravno všeč...'' Je začela Haley, a jo je prekinila Katie. ''Pač, najini sosednje so slavni One Direction.''
Takrat me je šok; oči sem izbuljila in skoraj bi mi skočile iz jamic, spodnja čeljust se mi je povesila skoraj do tal in šokirano sem zrla v Katie, in Haley, ki sta me v upanju, da nebom dobila živčnega zloma, gledali. ''O MOJ BOG, TO JE GROZNO.'' Sem dahnila, skoraj tako, kot bi porabila še zadnjih nekaj delcev zraka v sobi. ''Vem.'' Sta v en glas zapeli Katie in Haley jaz pa sem zavila z očmi. ''Ampak oni ne vedo, da živiva tukaj.'' Je pojasnila Haley. ''Boljše za vaju.'' Sem rekla, in vse tri smo se zasmejale.
Tedaj se je zaslišalo nabijanje glasbe. ''Ne že spet...'' Je siknila Katie. ''Ti bedaki naju ves čas motijo.'' Je jezno dejala Haley in njen izraz na obrazu je bil prav takšen: -.-''
''Jokala bom. Kam sem prišla.'' Sem rekla, ter se naredila kot da histerično jokam. Ko sem nehala, sta Katie in Haley zrli vame potem pa smo vse tri planile v smeh.
10. november 2012
u110702
u110702
Neeeeeeeeext!
10. november 2012
u110768
u110768
hahahahahahahhahahahaha
10. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeextttttttttttt!Umiram
10. november 2012
next
10. november 2012
nexttt
10. november 2012
zakaj vsi umirate tu nekaj?
10. november 2012
u80685
u80685
next!.
10. november 2012
next
10. november 2012
Katie Shamika Tucker:Hej.!Moje ime je Katie Shamika.Ampak vsi me kličejo Katie.Stara sem 15 let.Imam starejšo sestro in brata.Anna in Jacob.Tako je.Sem najmlajša.Moj oče in mama sta ločena in ker mi je bilo vedno tako težko zaradi prepirov in vsega sem se preselila k prijateljici Haley.Najini sosedje so One direction.Niso mi preveč všeč,kot pa noben važič.Zato jih preprosto ignoriram.Zelo rada imam babico ampak težava je v tem da sama živi na majhnem posestvu v avstraliji.Z mami sem prekinila stike,očeta pa še obiskujem.Od nekdaj si želim mlajšega bratca.Kaj naj še povem?Aja.Sem že omenila da sovražim važiče?-.-"
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Haleyina prijateljica Jordan je danes prišla v London.Mislim da se bomo super razumele. Po nekaj urnem pogovoru in smejanju sem odšla v svojo sobo. Ulegla sem se na posteljo in si glavo zakrila z blazino. Globoko sem zavzdihnila, nato pa segla v predal.Ven sem vzela sliko naše družine ko smo bili še 'srečni'.Po licu mi je splozela solza.Vsedla sem se za klavir.Ja.Klavir je moj hobi.Rada ga igram ko sem žalostna.In to mi pomaga.Sicer pa življenju nevem kaj bi rada bila.Bomo videli kaj bo prinesel čas.Nato pa sem dobila sms.Anna:×Prideš na skype?×Malce sem se nasmehnila saj je že dolgo nisem slišala.Anna je že na faxu in študira na drugem koncu Velike Britanije.Takoj sem vzela v roke prenostni računalnik in se vsedla na posteljo.Nadela sem si slušalke in že sva lahko govirili."Anna veš kako sem te pogrešala!Kako gre?"sem rekla in se nasmehnila."Shamika v redu sem.Z Jackom načrtujeva poroko.Si predstavljaš to?!je veselo rekla.Jack je njen dolgoletni fant.In Shamika se dovolim klicati samo Anni,JAcobu in moji babici.Pa včasih me očka tudi tako pokliče."Super.Sem povabljena?"sem zadovoljno rekla."Seveda si.Kdo pa misliš da bo moja družica?!"se je zasmejala jaz pa sem osupljivo pogledala."Si resna?"sem nato vprašala.Prikimala je nato pa me pogledala.Videla sem njen obraz preko kamere."Shamika si spet jokala?"me je vprašala in spačila obraz."Amm Hmm Anna mudi se mi.Takoj bom nazaj.Samo nekaj za pod zob skočim iskat.!"sem se izmuznila in hitro stekla dol po stopnicah.Tam sem vsaj pet minut buljila v hladilnik in gledala kaj bi vzela.Nato pa sem na polici zagledala piškote in počasi odšla v sobo.Izogibala sem se prejšnega pogovora.Nato pa je spet začelo razbijati iz sosednje hiše."Kaj je to?"je vprašala Anna."Ena beseda: One direction.Ups dve sta."sem rekla z dolgočaseno in si z roko podprla obraz.
10. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeextttttttttt
10. november 2012
next
10. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg