Forum
Odločila sem se , da bom pisala zgodbico po domišlijsko , malo tudi iz izskušenj. Trudila se bom , da bom čim bolj slovnično pisala da bo lažje brati in seveda upam , da bom imela čimveč bralcev......

Sedaj pa preidimo k bistvu.... --------------------> Ime mi je Melanie ... Mell me kličejo , nekateri celo Melly. Oboje mi je všeč hihi... Imam komaj 13 let , vem ja , ni dosti. včasih mi gre na živce , da sem tako mlada pa vendar - leta hitro minevajo. Včeraj sem imela 13 rojstni dan in povabila prijatelje. Bila je nora žurka toda jutri je spet šola zato se je treba učiti in počivati..Imamo 7 ur pa še pišemo test iz Matematike - moj najsovražnejši predmet , moja nočna mora , nimam pojma !!!! Za povrh , ker to še ni vse pa še učiteljica sprašuje Angleščino - vsaj to mi malo bolj leži.... Zjutraj mi je budilka zvonila že ob 6:15 saj moram do 7 na najbližjo avtobusno postajo in potem z busom v šolo.... Z Rafaelo , mojo BFF sve na avtobusu sedeli skupaj. Zadaj so bili fantje , med njimi tudi nekaj lušnih , 1 izmed njih je bil moj sošolec . Moja BFF Rafaela - kličejo jo Raffy mi je šepnila : A si še vedno v Nika ? (Nik je moja simpatija...) Ja ! pa pšššt ! sem ji šepnila nazaj , ona pa se je samo nasmehnila in odmaknila... IN neboste verjeli , kdo je v tistem trenutku na avtobusu stopil do mene ... !!!!
Melanie - Melly (jaz) :
02. februar 2012
Melanie - Melly (jaz) :
02. februar 2012
Rafaela - Raffy - moja BFF in njen fant Crisy :anista lušna , jas pa sem samska
nextam ?
02. februar 2012
NEXT NEXT 
02. februar 2012
ja ja bom enkrat drugič
03. februar 2012
Zdaj nextam...

Do mene je v istem trenutku , malo za tem , ko sem ji povedala stopil Nik. Prav strah me je postalo , kaj zdaj želi od mene in kar zardela sem . Raffy je to opazila in se trudila to kar se da prikriti vendar zaman...Nik je začel pogovor : J - jas N - nik
N - no , kaj pa si zardela ? nočem te spravit v zadrego glej...če ti ni OK grem nazaj...
J - saj je ok..in kaj je zakaj si tukaj ?
N - no hotel sem samo uprašat kko si in to...a lahko mogoče z raffy za trenutek menjam sedež saj vesta , ona gre k fantu sedet namesto mene , jas pa k teb..a bo OK al ne ?
J - že prav. Raffy , se slišma poznej čaw.
in tako se je odpravla midva pa sma se menla...zelo mi je bil všeč Nik in tega se ni dala skrivati , počasi bi ga poljubila in bi čusta prikipela iz mene kot vroča lava iz vulkana , toda nekako sem se zadrževala..
Ko smo prispeli , je učitelj povedal , da gremo na izlet...
Next ?
06. februar 2012
no komenti !!!
09. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg