Forum
u74522
u74522
Uvod
Poslušala je. Tisto pogovarjanje odraslih jo je tako zelo privlačilo, da v tistem času ni mogla delati nič drugega, kot poslušati. Tudi spomladanski veter, ki ji je mršil lase je ni motil. Vsake toliko časa se je ozrla nazaj in videla vrvež otrok, ki so uživali v različnih igrah. Sama je to igro že prerasla. Kar naenkrat pa je zaslišala: ''Sara kaj pa ti misliš?'' Pogledala je kdo bi lahko bil lastnik tega vprašanja. ''Kaj?'' je vprašala, da bi videla na kaj mora odgovoriti. ''Kaj misliš ti?'' jo je vprašala mama še enkrat. ''Ah… oprosti, nisem sledila'' je vsa zmedena odgovorila nazaj. Ni mogla verjeti, kako se je lahko tako zatopila v svoje misli in pozabila slediti, njej zelo zanimivem pogovoru. Mama je samo zamahnila z roko, kot če bi rekla 'Pozabi'. To ji ni bilo všeč in počutila se je skoraj prizadeto, da ni izvedela o čem teče pogovor.
No pa da še predstavim osebe:
Sara : stara je 14 let. Ima mlajšo starejšo sestri Pio in obiskuje osmi razred osnovne šole. v šoli je gre v redu in je kar priljubljena. Nima fanta saj razmišlja o njej bolj zanimivih stvareh. Je prijazna in vedno pripravljena pomagati in jo imajo zato vsi radi. Ima tudi BFF Andrejo.

Andreja: stara je 14 let. Je Sarina sošolka. S Saro se poznata že iz otroštva. Sta nerazdružljivi. Andreja ima mlajšo sestrico Tio. Ves čas je s Saro in uživa v vsakem trenutku ko ni v šoli.25. marec 2012
u74522
u74522
next??**
25. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg