Forum
"Driin, driiin!" se je drla budilka. Ura je bila 3. zjutraj in odpravljala sem se na glasbeni kamp. Sem zelo dobra plesavka in pevka. Prihajam iz bolj povprečne družine in stara sem 16 let. Aja, ime mi je Naja in nimam fanta (na žalost). Vse moje prijateljice imajo fante jas pa ne. In ne... nisem grda, celo všeč sem si... ampak fanta pa zame ni. V mene so zatrapani sami neki grdi piflarji, ki jih zanima samo učenje. Jas se pač rada zabavam in hodim v disco.
No pač... zbudila me je budilka in brez problema sem vstala saj sem komi čakala da grem v kamp. "Upam, da boš našla prijatle." sem si mislala. Mama je mogla tut vstat iz postelje in odpeljala me je do avtobusov. Bilo jih je ogromno. Jas sem šla na dvonadstropni avtobus in bil je res lep. Poslovila sem se od mame, celo me je polupčkala in končno sma se poslovile. Šla sem na avtobus in veliko stolov je bilo že zasedenih. Hotela sem že iti na drugega ko pa sem zagledala punco, ki je osamljena sedela na zadnjem sedežu. Osedla sem se zraven nje in jo pozdravila ampak ona me je samo hladno pogledala. Obrnala sem se stran kot da ni nič in navdušeno čakala, da prispemo.
Jas (Naja)


03. maj 2012
next!
03. maj 2012
u87979
u87979
next
03. maj 2012
next!
03. maj 2012
hvala za prve komentarje!
---------------------------------------------------------------------------------------
Vožnja se je grozno vlekla in končno smo prispeli. Pred kampom je bilo ogromno avtobusov res nwm kam se bomo usi dali. Razvrstili smo se v sobe (hišice) in komaj sem čakala, da spoznam moje cimre. Ko sem prišla do vrat sem slišala petje. Počasi sem pogledala skozi okno in zagledala 3 punce, ki so vadile neko pevsko točko in zgledale so, zajeb***. Pogoltnila sem slino in vstopila. Vse so utihnile in se zazrle vame. "Živjo!" sem jih pozdravila. One so me samo grdo pogledale in odšle so jezne iz sobe naravnost do glavnega voditelja, ki je urejal prenočišča. Začetek ni bil ravno dober in upala sem, da ne bodo več tako nesramne. Razpakirala sem se in odšla do jezera, kjer so se zbirali usi kampisti. Vsedla sem se na klopco in opazovala ljudi, ki so vlekli svojo prtljago do hišic. Naekrat sem zagledala popounega fanta! Bil je tako lep... ah ne da se povedat. Vlekel je prtljago in bil brez majce... na hrbtu je imel tatu zmaja. Ah res je bil HOT! "Nimaš šanse z njim." sem zaslišala. To je rekla punca, ki se je prisedla na klopco zraven mene. "Ta je tak frajer, da ga boš težk dobla. Sam z bogatimi bejbami hodi." Nasmehnala sem se ji in ji podala roko "Naja sem." "Jas sem pa Tinja." Pogovarjale sma se še dolgo in ja, dobila sem prijateljico. Nato je pa po zvočnikih močno zakričalo, da naju je skor kap...
03. maj 2012
Tinja


03. maj 2012
Tri zajeb****:Sanja, Monika in Kristina (od leve do desne)
03. maj 2012Popounež (pa predstavljite si, da je uzad jezero)
03. maj 2012
u87979
u87979
next )
04. maj 2012
next! < 3
04. maj 2012
mal več nextov pa bi lahk blo no...
04. maj 2012
Pa dej usen next no!! K me ph00l zanimaa!!
04. maj 2012
dej prosim mi pomagita najdit več bralcev ko hočem da jih čim več bere pa da je čim boljša zgodba!! plissss
04. maj 2012
nextam za vaju!
-----------------------------------------------------------------------------

Nato je pa po zvočnikih močno zakričalo, da naju je skor kap "Zberite se vzunaj pred odrom! Povedali vam bomo navodila za nadaljevanje! Zamudniki pomivate posodo!" Spogledale sma se in pohitele pred oder. Oder je bil zelo majhen in upala sem, da imamo še kakšnega večjega oz. gromozanskega! Voditeljica kampa nam je povedala vsa navodila in bila je zelo prijazna in potem so imeli še nekateri pevske in plesne točke. S Tinjo sma zelo uživale in potem...in potem zagledam moje cimre! Pele so neko ugabno pesem in zgledale so kot kurbice. No niso lih zgledale ampak... kako sem jim fauš. Tudi jas bi imela take obleke. Pa saj se ne oblačim tako slabo ampak usejen. Tako so lepe, popoune! Zakaj se nočejo družit z mano?? Eh, sej imam Tinjo! "Kdaj bom pa jas tako nastopala?" sem vprašala Tinjo. "Naslednje leto, če seveda prideš." "Zakaj pa potem ti ne?" Tinja se je zamislala. "Saj bi mogla. S Sanjo, Moniko in Kristino. Potem pa sem se z Moniko skregala pa me je vrgla iz skupine." "Z njimi si se družla?!" sem pogledala presenečeno "One so pa tako nesramne. V njihovi sobi spim pa me tako grdo gledajo." "Zamenjala sem sobo. Sorry." se je opravičevala Tinja. Nisem bila jezna. Nisem je niti spraševala zakaj so se skregale. Dopoldan smo imeli prosto in kmalu smo imeli kosilo. Med kosilom so nam povedali, da nas bodo razdelili v skupine in da bomo začeli s plesnimi vajami. Ko sem prebrala seznam, sem bila hkrati vesela in jezna.
04. maj 2012
next!
05. maj 2012
u87979
u87979
next
05. maj 2012
next
06. maj 2012
u87979
u87979
lej ti sam nexti, ne se sekirat kolk nextov maš, sj vedno več jih bo bralo, pa ti jih usaj maš, js še enga nism mela.
nexti (:

help?? :'''''(
http://www.igre123.com/forum/tema/glasba/33676/
07. maj 2012
Ko sem prebrala seznam, sem bila hkrat vesela in jezna. V skupini je bilo velik ljudi, ki jih nisem poznala, Tinja, Popounež (nwm kako mu je ime), in te tri budale! In začela se je ura plesa. Monika se je ves čas vesla po Leonu (popounež, zvedla sem njegovo ime), Sanja in Kristina pa po nekih drugih dveh. "Razdelite se v pare, fant in punca!" se naročila učiteljica. Ker so se že bolj kot ne vsi poznali, so se razdelili. Ostala sem sama. "Naja, boš samo zaenkrat gledala." je rekla učiteljica. Zavzdihnila sem. Vsedla sem se in jih gledala in bili so res odlični in sexy. Moniki je postalo slabo in peljali so jo k zdravniku. Učiteljica mi je rekla naj grem k Leonu. Zardela sem.Ko me je prijel za roko sem skoraj omedlela. Ampak on... on me je gledal tako hladno. Ko smo delali vaje me je grobo držal in bil je brez življenja. Proti koncu, ko smo že znali vse gibe je končno spregovoril, vendar me je zelo presenetil. "Spominjaš me na mojo sestro." je rekel. "Aja?" sem ga še naprej čudno gledala. "Posvojena je." je še dodal. Stisnilo me je v srcu. Ampak potem sem se spomnila slik, ko je bila mami z mano v porodnišnici. "Nisem tvoja sestra." sem mu odgovorila. Ko je bilo konec vaj me je tesno objel. Zbegano sem ga pogledala in stekla do Tinje. Ona se mi je samo smehljala "You are lucky girl!" je zapela. Potem pa sta prišli Kristina in Sanja. "Budala, pusti Lea primir. Nisi ga vredna!" "Ka sem vama naredla?" sem ju potrpežljivo vprašala. "Kradeš našo sobo in za povrh še fante!" je rekla Sanja. "Ne morem pomagat, če so me dal z vami v sobo, ne morem pomagat, če sem mogla z njim plesat!" sem ju nadrla. Sanja in Kristina sta me samo grdo pogledale in na koncu še rekle "Zdej boš pa rekla, da ne moreš pomagat, da si ga objela?" Obrnale sta se stran in si popravile frizuro. "Niso vredne." je rekla Tinja in odšle smo se tuširat in na večerjo. Odpravljala sem se spat. Monike, Sanje in Kristine ni bilo še v sobi, zato sem imela mir se v miru zrihtat in zaspat.
08. maj 2012
next!
08. maj 2012
še nextov!
09. maj 2012
u87979
u87979
next next next next D
09. maj 2012
u87258
u87258
next!!
09. maj 2012
Ko sem se zbudila sem bila dobre volje. Punc ni bilo v sobi in bila sem še boljše volje. Oblekla sem se in šla v kopalnico. Pogledala sem se v gledalo in vidim, da imam na čelu z alkoholcem napisan na vlko BUDALA! Ka sem jim naredla??? Zakaj me tako sovražijo??? Vsa jezna sem si z acetonom zbrisala napis s čela, vendar se je useeno še vedno malo videlo. Šla sem na zajtrk. Tam me je že čakala Tinja in še en fant. Učitno si je našla fanta. "Naja! Muca moja! To je Andrej, moj novi fant. Lansko leto sma se kle spoznala, dans me je pa uprašu!" "Aaaa... fajn." sem bila vesela zanjo. Za zajtrk smo imeli različne namaze. Zmankalo nam je Nutelle in Tinja me je prosiša, če jo grem še iskat. Mogla sem iti mimo Leona. Videl me je in se obrnil stran. Sej sem vedela!! Nimam šanse pri njemu!! Ko sem šla spet mimo njega, se je vstal in prišel do mene. "Nutello si mi prinesla! Hvala pikica!" Objel me je. Nič mi ni bilo jasno. Dala sem mu Nutello in odšla do mize. Tinja in Andrej sta se mi samo smejala.
Andrej11. maj 2012
u87979
u87979
next
11. maj 2012
neextt!!!!!!!
11. maj 2012
next
11. maj 2012
u87258
u87258
next!!
11. maj 2012
next!!!!!
11. maj 2012
hvala vam za use nexte! < 33
............................................................................................................
"Ka je ti?" se mi je smejala Tinja. "Kak ti je to ratal?" "Nimam pojma!" sem bila zmedena. Po zajtrku smo imeli pevske vaje. Bili smo v takih skupinah kot včeraj na plesnih. Sanje, Kristine in Monike ni bilo, ker so imele posebej vaje. Peli smo v dueti in sem spet sama ostala. Ker onih treh ni bilo, so bili trije fantje prosti. Seveda je bil med njimi Leon. Vse punce so hotele peti z njim, ampak so že imele svoj par. "Kdo bo pel z Najo?" je vprašala učiteljica. "Jas!" se je zadrl Leon. Spet sem zardela. Vsak je šel v svojo sobo in pel je vsak svojo pesem. Mi2 sma izbrala od One Direction - One Thing. Ko sma vadla me je ves čas gledal v čelo. "Buuudaaalaaa..." je rekel. "Kaj?" sem ga jezno vprašala. "Na čelu ti piše." je odgovoril. "Ah, one tri." Leon se mi je nasmehnil. "Naprej vadiva... pol boma pela." Vadla sma in potem sma mogla peti pred vsemi.
11. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg