Forum
u123520
u123520
Hej hoj, sem normalna punca stara 15 let. Hodim v 1.letnik 1. gimnazije Maribor. Imam fanta po imenu Jure in zadnje čase imava veliko več konfliktov. Zdi se mi, da ga sploh ne ljubim več in zdi se mi tudi, da tudi on mene ne. Imam tudi svojo BFF Klaro, s katero počnem praktično vse. Skupaj sediva pri pouku, velikokrat grem k njej domov, pogovarjava se po skypu, prepisujeva domače naloge idt. Lahko rečem, da je najbolša oseba na planetu<3! Lahko vam tudi priznam, da sem zeloo horny. Čedalje več gledam lezbične porniče in hodim v lezbične klepetalnice, in čedalje bolj opažam, da si pogosto zaželim avanture z punco, mogoče ne samo avanture, mogoče celo kaj več.

- Jaz in Klara

- Jaz


- Klara

Ti je tema zgodbice všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. november 2013
u152233
u152233
nextt
21. november 2013
next
22. november 2013
u123520
u123520
Nextam)
------------------------------------------------------------------------------------------------->
Bil je ponedeljek, dan ki ti lahko najbol zagreni življenje, ampak meni ga ni oz. nobenemu ga ni, saj je bil zadnji dan šole, končno. Vstala sem se se oblekla; majica z kratkimi rokavi, ki iam ob straneh globok izrez, sspodaj podmodrček z bleščicami, kratke hlače z raztrgninami. Zatem sem se še naličila, danes še posebaj lepo in to je bilo to, moj look za zadji dan 1. letnika. Na cesti pred hišo me je že čakala Klara. Tudi ona je imela podeben look mojemu. Oblekli sva se, nato pa odšli proti šoli.
J- jaz K-Klara
------------------------------->
K; Hej, Lucija a te lahko nekaj vprašam?
J; ja itak lahko
K; a si kej horny?
J; ja sm haha
K; Jst tut, ubistvu sm razmišlala o nekakšnem zadovoljevanju v dvoje
J; Sori Klara, sm jst bom zaenkrat ostala kr pr internetu pa klepetalnicah u živo
K; Ne sej ni panike
---------------------------------------->
Čutila sem, da je bila razočarana, ampak pač še nisem bila pripravljena na tak podvig, bil bi korak naprej, vender je bil prevelik, pa tudi fanta imam in ne glede na to, če se kregava ali ne ga nemorem kakorkoli prevarat.
Ko sva prispeli v šolo, sva kot ponavadi šli v razred, kjer me je pričakal Jure, kar je bilo čudno saj je ponavadi zamudil. Ko me je zagledal, me je samo prijel za roko in me odpeljal na hodnik. Pogovoriti se morava, je rekel. Zelo sem se ustrašila, da se mu je kaj zgodilo ali pa kaj takega. On pa je rekel le; konec je. Nemorem več, ne odzivaš se na moje klice, ne hodiva več vn nič, jst sroi nemorm met take zveze. Soustil me je in odšel nazaj v razred. Samo stala sem tam in gledala v prazno, nisem mogla doumeti, kar se mi je pravkar zgodilo. Začutila sme solzo, pa še eno, ampak sem jih obrisala, ne Lucija bodi močna. In sem bila preprosto mi je bilo vseeno, je kar je sem si še rekla in odšla v razred.Klara me je samo pogledala, objela in rekla, saj boš obro boš videla.
A na srečo je bilo do konca pouka moje žalosti že konec, s Klaro sva odšli domov.
Tam sem takoj prižgala računalnik in objavila sliko, ki sva jo danes naredili s Klaro, bila je čudovita. Kar naenkrat pa pograbim miško in kliknem na porniče, nato pa še na lezbično klepetalnico. Tam iščem, brskam itd. dokler ne najdem slovenke, Nine. Kliknila sem jo in bila je nazvezi. Celo uro sva se pogovarjali, nato pa se prestavili na skype. Ko sem jo zagledala nisem mogla verjeti, in očitno tudi ona ne. Nina je bila najbolj popularna punca na šoli, nasploh najlepša in najbolša. A na srečo nobena od naju ni prekinila. Še naprej sva se pogovarjali, dokler nism jst bleknila; kako to da me nisi blorirala in odgovorila je; zdiš se mi zelo fajn oseba in z tabo se je res fajn pogovarjat in nekaj ti morm priznati; že dolgo si mi všeč................
------------------------------------------------------------------------------------>
Next? 2x Next, pa Nextam
23. november 2013
u123520
u123520


23. november 2013
u123520
u123520
Nina
23. november 2013
Next
23. november 2013
next
nova bralka
03. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg