Forum
Ta zgodba bo govorila o eni deklici ki sama živi na samotnem otoku. Nekega dne pride huda nevihta in opustoši otok. Med naplavninami ki jih je prineslo na otok med nevihto pa je še nekaj drugega...

Če hočte da napišem komentirite al pa glasujte!

Napišm??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. december 2010
Bom kr začela!

Sedela sem ob obali in v pesek urisovala različne oblike. Bilo mi je grozno dolgčas. Moji spletni prijatelji mi niso odpisali že dva dni, moja divja mačka pa se je že ves dan potikala po gozdu. Odločila sem se da se bom šla malo potapljat. Oblekla sem si kopalke in si obula natikače. Šla sem v vodo in se začela potapljati. Ko sem nekaj časa plavala sem zagledala kovanec. Še eden sem si mislila. Ker na otoku nisem imela ničesar za počet sem velikokrat iskala stare predmete pod vodo. To da sem našla kovanec me sploh ni presenetilo.
*
Po nekaj urah potapljanja sem se vrnila v svojo majhno kočo skrito med palme. Pogledala sem na računalnik. 1 sporočilo, je pisalo. Končno mi je nekdo odpisal! Sporočilo je bilo takšno:
______________________________________________________________________________
Pozdravljeni!
Bi radi naročili knjige? Ne veste kako? Čisto preprosto! Knjigarne Modrijan vam nudijo več kot 600 različnih knjig ki jih lahko naročite. Med najnovejšimi so:
Kuhajmo zdravo! 100 receptov za slastne in zdrave jedi!
Stripi iz celega sveta!
Kako izbrati primerno ime za otroka.
Lan Lijevski: umetnik in slikar!
Upamo da boste kaj naročili in vas prisrčno pozdravljamo.
_____________________________________________________________________________
Vse veselje me je minilo. Stekla sem iz hiške in splezala na palmo. Utrgala sem si dva kokosa in jih pojedla v hiški. Moja mucka Lina se je končno vrnila s potepa. Skočila je v moje naročje in zaspala. Tudi jaz sem kmalu zaspala.
NEXT??
06. december 2010
a hoče kdo da nextam?? =((
07. december 2010
u31735
u31735
next!
07. december 2010
Še dva komenta pa nextam!
07. december 2010
dajmo, dajmo koment!!! xD
07. december 2010
u31627
u31627
NNEEEXXTIII!! COOL!
07. december 2010
ok nextam!
Nasledni dan je bil vroč, kar je pomenilo da se obeta nevihta. V zasilno jamo sem že zjutraj začela odnašati vse mogoče stvari. Odnesla sem mobilni telefon, anteno, sončne celice ki so napajale moj prenosnik, knjige in še veliko drugih stvari. Šla sem se stuširat k bližnjemu slapu iz katerega je tekla sladka, pitna voda. Lase sem si sušila na toplem soncu. Medtem sem razmišljala kdaj naj pokličem tisto veliko ladjo da mi bo na otok pripeljala obleke knjige in druge zadeve. No, naj se van podrobneje predstavim. Kličem se Nim in sem stara 14 let. Sama živim na samotnem otoku. Imam le spletne prijatelje (če izključimo dejstvo da se s svojo mačko najbolje razumem). Imam divjo mačko z imenom Lina. Saj res! Kje pa Lina sploh je?? Odpravila sem se jo iskat po gozdu saj sem se bala da bi se ji kaj zgodilo med nevihto. Kmalu sem jo odkrila. Čepela je pod drevesom, divje mahala z repom in čakala da ji bo kakšen ljubek ptičji mladiček padel med tace. Prijela sem jo in jo odnesla stran ona pa je le otožno zamijavkala kot bi hotela reči da naj jo pustim pri ptičkih. Dala sem ji nekaj mačje hrane ki sem jo prinesla v zasilno jamo in takoj je pozabila da je jezna name. Medtem ko se je nažirala hrane se je vreme zelo poslabšalo. Začelo je grmeti in prve kaplje so začela padati. Čez nekaj časa je veter že žvižgal okoli vogalov grmelo in bliskalo je kot za stavo in lilo je na vso moč. Lina je ležala ob meni in tiho predla.
*
Nevihta je ponehala. Vse je bilo uničeno. Moja koča pa je bila cela ker je bila varno skrita med palmami. Bila je le polna peska. Začela sem prenašati stvari v mojo kočo. Ko sem na obali zagledala nekaj velikega. Ko sem prišla bližje sem opazila da je to...
KOMENTIRAJTE PA BOSTE IZVEDELI KAJ JE TO! xD
08. december 2010
koment plis!
08. december 2010
a sploh kdo bere??? =((
09. december 2010
Huda zgodbica NEXT!! Sam nvem kko to, da ma računalnik pa telefon pa je sama na zapuščenem otoku, men se zdi nesmisleno?1?
09. december 2010
kittycat----ublubla sm ti in tud bom izpolnla!!!!!!!!!! wow..lepooo faina zgodlba
09. december 2010
No ker je vprašala Đuly da kako ma telefon pa prenosnik na otoku vam bom razložila. Vsako leto pokliče neko ladjo ki ji na otok pripelje obleke in druge zadeve ki jih na otoku ne more dobit. ker je z mornarjem ful dobra prijatelca ji je mornar enkrat ko so ji pripeljali stvari dal prenosnik in telefon ker je hotel da bi bila povezana s civilizacijo. A razumeš? xD
10. december 2010
Aa! Ma ona se noče domou vrnt??
11. december 2010
u31735
u31735
next takoj
11. december 2010
next!
14. december 2010
bom napisala... a mi pomagaš?
14. december 2010
ti pomagam. a kar js napišem next del?
19. december 2010
bom napisala next del:

človek! Če sem bolj natančna fant! Odnesla sem ga v svojo kočo in mu pozdravila rane. Šla sem na računalnik. Sporočila: 1. WIIII! Hitro sem ga prebrala. Bilo je pismo kapitana Andreja. Rekel mi je naj mu povem datum na katerega bo prišel na otok dostaviti meni vse potrebne stvari. Odpisala sem mu naj jih pripelje v petek (danes je pri njej sreda). Fant se je končno zbudil. Začela sem se pogovarjati z njim in ugotovila da mu je ime Nik ter da je zbežal od staršev ker so ga tepli. Ko se je vozil pa je prišla nevihta ter mu potopila barko. Nato sem mu razkazala otok. Pokazala sem mu mojo mačko Lino ki se je sončila na obali. Nato sva se šla kopat v jezerce s slapom. Pozneje sva pojedla večerjo. Z palme sem ubrala dva kokosova oreha ter prinesla nekaj banan. Zvečer sem mu pripravila posteljo ter še enkrat preverila sporočila. Sporočila: 0. Imela sem en neodgovorjen klic na telefonu. Številka je bila neznana. Usedla sem se in poklicala to številko. Glas na drugi strani je rekel:

kittycat napiše next del!
21. december 2010
noben ne mara najine story....
=( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( x(
22. december 2010
next!
kaj cel čas obupuješ!
22. december 2010
next
22. december 2010
a bo kdaj next!
23. december 2010
u44103
u44103
kul zgodbica sm že čitou pa napiši do konca, ker smo vsi žalostni.
20. april 2011
bomko bom imela več časa. lahko jutri!
21. april 2011
u39401
u39401
nexti
21. april 2011
u31735
u31735
next
21. april 2011
"Nisi sama tukaj na otoku da veš!!" Potem se je zaslišalo le še piskanje od prekinjenega klica. O bog! Skoraj sem omedlela. Oblival me je mrzel pot. Nisem si upala pogledati skozi okno. Nenadoma me je zagrabila panika. Kje je Lina?! Kje je Nik?! Oba sta izginila. Potiho sem se splazila iz hiše. Tako mi je odleglo ko sem ju zagledala na obali. kO sem prišla do njiju me je Nik zaskrbljeno pogledal. "Kaj je s tabo? Nekam bleda si." mi je rekel. Povedala sem mu kaj se je zgodilo. Nastala je tišina. "No... To je nekam čudno..." je previdno rekel Nik. "Se popolnoma strinjam." sem mu odvrnila. Domenila sva se da bo vsako noč eden na straži. "Kaj bova pa z Lino??" sem ga vprašala. "Tisti ki bo na straži bo pazil nanjo." je predlagal Nik. "No prav." Bilo mi je tesno pri srcu.Ves čas sem se ozirala okoli sebe. Ali tisti moški preži na naju??" Srce mi je bilo sto na uro. Kar naenkrat pa....

Po štirih nextih bom napisala nov del!!
29. april 2011
u39401
u39401
nextii :Đ
29. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg