Forum
u124166
u124166
Zbudila sem se ob 09.15. Bila je nedelja. Pretegnila sem se in ustala s postelje. Odtavala sem v kopalnico; tam sem si umila obraz in zobe, ter si svoje dolge, svetle lase spela v cop. Vrnila sem se v svojo sobo in si poiskala nekaj za obleci. Nasla sem topel, crn puli in oprijete kavbojke. Na hodniku sem si oblekla se krznen plasc in odhitela sem do kavarne v srediscu mesta. Kavarna je bla na novo postavljena in, ker je bila opremljena z okusom, so se najstniki radi zbirali v njej. Sedla sem za mizo v kotu. Tam sem se vsako jutro dobivala z Evo in Ano. Ampak ta vikend je bila Eva bolna, Ana pa na smucanju, zato sem ostala kar sama. Narocila sem si skodelico kave. Opazovala sem ljudi okoli sebe. Kot sem ze omenila, jih je bila vecina najstnikov; zbirali so se prijatelji, sosolci ali pa zaljubljenci. Placala sem kavo in se odpravila do nakupovalnega centra. Nisem imela namena nicesar kupovati; le malo si napasti oci. Poleg tega pa sem morala biti do poldneva doma, ker bomo kosili.
24. februar 2013
u124166
u124166
V nakupovalnem centru je mrgolelo ljudi. Odpravila sem se v prvo nadstropje, saj so tam bile trgovine z oblekami. Izmuznila sem se v New Yorker in si ogledovala zensko spodnje perilo. Ko sem odhajala iz trgovine, sem pred Adidasom zagledala Mateja. Matej je hodil v 9. razred, torej je bil 2 leti starejsi od mene. Tega ni vedel nihce, ampak v njega sem bila zaljubljena. Sicer sem pred njim imela ze na kupe simpatij, ampak usi so bili neki naduti fantje, ki niti mojega imena niso vedeli. Matej pa ni bil tak. Nanj niso dekleta padala, takoj, ko so ga zagledala. Sicer nisem se govorila z njim, ampak izgledal je prijazen fant, za pikico na i pa je se vedel kako mi je ime. In ceprav mi je bil usec, nisem hotela, da me vidi v trgovskem centru samo. Gotovo si bo mislil, da nimam nobenih prijateljev. Zato, sem raje sla dol po navadnih stopnicah.
24. februar 2013
u124166
u124166
V pritlicju ni bilo nic zanimivega zame; tam so bile le trgovine z zivili, frizerski salon in restavracije. Ceprav je bila ura sele 10.30 sem se odpravila domov. Ce ze ne gre drugace, bom igrala racunliniske igrice. Doma sem odprla racunalnik in zagnala Sims 3. Dobila sem ga pred enim dnevom, zato sem bila se cisto navdusena nad njim. Potem pa iz kuhinje zaslisim prepir med mamo in ockom. To se je dogajalo redno, zadnje 3 mesece. Zavzdihnila sem in si na glas navila glasbo. Nisem ju marala poslusati. Njuni prepiri so bili brezvezni, za usako malenkost sta nasla dlako v jajcu.
24. februar 2013
u124166
u124166
Cez nekaj casa sem zaslisala, kako je nekdo zaloputnil z vrati. Prepir je potihnil. Potem je prisla mama v mojo sobo; oci je imela solzne. "Karin, pridi jesti. Kosilo je na mizi." je tiho rekla. Nisem je hotela jeziti, zato sem zaprla racunalnik in v tisini sva pojedli kosilo. Potem sem namesto nje pomila posodo. Ob dveh popoldan se je vrnil ocka domov. Poljubil me je na lice, mami pa namenil hladen pogled. "A se bosta locila?" je kot strela z jasnega priletelo iz mene. Ocka me je preseneceno pogledal, mama pa je povesila glavo. "Ne, Karin, ne se." je nato odvrnil ocka in se zaprl v kopalnico. Ne se? Te besede so odmevale v meni. Kako je to mislil, ne se? Torej to pomeni, da se bosta locila? Obrsiala sem posodo in se potem zaprla v sobo. Na internetu sem poiskala romanticno komedijo in se ob gledanju basala z Nutello. Ni mi bilo mar za kalorije. Bila sem prevec potrta, da bi me tisti dan sploh brigalo za kaj. Samo sama sebi sem se smilila. Ko je film koncal, mi je zazvonil telefon. Bila je Eva. "Ojla, Eva, kako se pocutis?" sem jo vprasala. "Nic posebnega; se vedno kasljam, iz nosa mi kar lije, vrocine pa za spremembo nimam." je izkasljala. Se malo sva klepetali, ko sem ji omenila, kaj je rekel ocka. Eva me je znala spraviti v dobro voljo. Potem sva se poslovili. Zunaj je zacelo dezevati, zato nisem mogla nikamor vec. Spet sem odprla racunalnik in se prijavila v Facebook.
24. februar 2013
u124166
u124166
Nikjer nobenega obvestila ali sporocila. Le 1 prosnja za prijateljstvo. Bolje to kot nic! Dodal me je neki Matic. Prvic sem slisala zanj. Za proflno sliko je imel Skrillexov napis, zato nisem mogla ugotoviti, ce je res star 15. Useeno sem ga potrdila. In v tistem trenutku me je kliknil.
24. februar 2013
u124166
u124166
Matic: Hej c:
Jaz: Hej c:
Matic: Kako si?
Jaz: V redu, ti?
Matic: Tudi. Lepa si c;
Jaz: Am, hvala :$
Matic: Bi sla kdaj z mano ven?
Jaz: Nevem...
Matic: Hahaha, brez skrbi, nisem pedofil in ne bom te zlorabil ali nekaj... x'D
Jaz: Je ze v redu, haha x'D Am, ja, mogoce pa bi res lahko kdaj sla ven c;
Matic: Opa! Ok, jutri bi slo?
Jaz: Jutri je ponedeljek...
Matic: Pa saj lahko prespricas pouk! Ce bos enkrat to storila, ne bo nihce niti opazil. Ce ti je pa toliko do sole, lahko tudi kasneje prepises od nekoga...
Jaz: ... Naj ti bo. Kdaj torej?
Matic: Ob devetih v kavarni v tgovskem centru. Bo slo?
Jaz: Ja.
Matic: Dobro, torej se vidiva jutri lepoticka ;*
Jaz: Hehe... c;
Matic: Zdaj pa grem. Adijo!!
Jaz: Pa-pa :$
24. februar 2013
u124166
u124166
Nisem hotela ven z neznancem. Ceprav je on bil edini fant, ki mi je kdajkoli rekel, da sem lepoticka. Zato sem tudi pristala na ponudbo. Kmalu se je zvecerilo in odpravila sem se spat.
24. februar 2013
neext!!
24. februar 2013
ma ti si nora res
čaw
25. februar 2013
next
25. februar 2013
u124166
u124166
lara.rainbow & nepoznana, ta next je za vaju (itak sta vrjetno edini k bereta )
zarax: https://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527697_186752071460151_958805749_n.jpg ;*
__________________________________________________________________________________
Zbudilo me je zvonenje telefona. "Ja?" sem hripavo izjavila v slušalko. "Karin, kje pa si? Že celo večnost te čakam pred blokom!" sem zaslišala Ano. Pozabila sem, da se je vrnila s smučanja, zato ji tudi nisem povedala, da ne grem v šolo. Pogledala sem na uro. Še 10 minut je manjkalo do začetka pouka, Ana pa je morala prehoditi še nekaj ulic. "Oprosti Ana, slabo se počutim, danes ne grem v šolo," sem se ji zlagala. Zagodrnjala je, da mi bo popoldan prinesla zvezke in prekinila. Počasi sem pozajtrkovala, se oblekla in naličila. Potem sem se odpravila do trgovskega centra. Ceste so bile skoraj prazne, saj so bili že vsi v službi ali pa v šoli. Tudi trgovine niso premogle kaj dosti kupcev. Do kavarne sem prišla točno. Matic je že sedel za mizo v kotu. Ko me je zagledal, mi je pomahal. Ni bil pedofil, bil je navaden fant, mojih let. Imel je srednje dolge, črne lase in velike temne oči. Njegov stil je spominjal na darkerja. Ni naredil velikega utisa name, saj EMO stil ni bil po mojem okusu, ampak tudi grd ni bil. Plašno sem prisedla k njemu.
25. februar 2013
Neext
25. februar 2013
u124166
u124166
"Dovoliš?" se mi je nasmehnil, potem pa se je stegnil čez mizo in me objel. "Še lepša si kot sem pričakoval," mi je pomežiknil. "Haha, hvala! Tudi ti nisi grd," sem mu odvrnila. Bilo mi je nerodno, nikoli se nisem počutila domače v družbi ljudi, ki mi niso zelo zelo blizu. Vedno sem bila sramežljiva in zato je tudi moje ime na šoli vedelo le malo ljudi. Matic je naročil kokakolo zase, zame pa limonado. "Zakaj pravzaprav si me povabil ven? Kaj, če tisto na moji profilki ne bi bila jaz? In zakaj vabiš ven punce, ki jih sploh ne poznaš?" sem z muko vprašala. Nekaj časa je razmišljal, potem pa mi je odgovoril: "Glej, Karin... Nikoli nisem še povabil ven punce, ki je ne bi poznal. Tudi zate sem vedel, da obstajaš. Jaz sem Evin 3. bratranec. Nisva si preveč blizu, ampak, ko je pri nas na obisku, stalno bluzi o neki Karin. Pa sem šel pogledat kdo to je in sem našel tebe. In Eva je povedala, da si zelo vredu punca in meni se zdiš tudi neznansko lepa, zato sem te povabil ven. Če ti nisem všeč, te ne silim, da postaneš moja punca, lahko pa sva prijatelja?" Nisem mogla verjeti, da sploh obstaja kakšen fant, ki bi katerikoli punci sploh kdaj rekel kaj takega. Zelo me je zakuhalo in v lica sem postala rdeča. "Ooo, Matic...! Seveda sva lahko prijatelja!" sem mu odvrnila. Ko je to slišal, je deloval malo otožen, verjetno zato, ker mu nisem rekla, da sva lahko v razmerju, če želi. Ampak, nisem hotela napredovati prehitro, če mi bo postal všeč čez čas, bom mogoče začela drugače razmišljati.
26. februar 2013
Neext zakon zgodbica!
26. februar 2013
26. februar 2013
26. februar 2013
Neext!!
26. februar 2013
u124539
u124539
ewo, zdaj nadaljujem...
вαяcα_gιяℓ●: hwala
zarax: hvala ti za komentarje
________________________________________________________________________________
Še nekaj časa sva klepetala, potem se je pa Matic dvignil in šel plačat. Ko se je vrnil k mizi me je prijel za roko in dejal: "Pridi, še nekam te bom peljal," Za roko me je držal vse do parkirišča za trgovskim centrom. Tam je bil parkiran njegov skuter. Dal mi je svojo čelado in mi pomagal zlesti na motor. Potem ga je vžgal in speljal. Vozila sva se veliko časa; peljala sva se izven mesta, skozi nekaj vasic, na podeželje in ustavila sva se šele na ogromnem travniku, ki mu ni bilo konca. Tam sva legla v travo in opazovala nebo. Gledala sva oblake in jih primerjala z živalmi. Pravila sva si smešne zgodbice iz najinih življenj. Skratka imela sva se lepo. Še nikoli se nisem imela tako enkratno, niti z Evo in Ano ne. Matic mi je že prvi san prirasel k srcu!


27. februar 2013
u124539
u124539
Ob treh popoldan sem se vrnila domov. Bila sem zadovoljna, a utrujena. Za piko na i, pa me je še v kuhinji pričakala mama. "Ana je prišla," je tiho rekla. "Vprašala je, če se počutiš bolje..." je nadaljevala. Ops, na Ano in mojo debelo laž sem čisto pozabila! Mama je še govorila: "Glej, Karin. Če bi se res slabo počutila bi ostala doma. Ampak špricanja pa ne prenesem!" Njeno govorjenje se je počasi spreminjalo v jok: "Nekoč si bila taka pridna punčka, zdaj pa poglej se! Nič več ne pomagaš, preklinjaš, se upiraš in zdaj še špricaš pouk! Kaj bo s tebe otrok moj? Kaj si počela?" Zajela sem sapo. Nisem ji mogla reči, da sem bila s komerkoli, ker bi potem mama hotela vedeti kdo je to bil. Če bi ji rekla, da s fantom, ki sem ga spoznala preko Facebooka, bi popenila. Ampak nisem vedela kaj naj rečem, zato sem rekla preprosto: "Nevem..." Mama je dvignila obrvi: "Ne veš?" Odkimala sem. Potem sem jo hitro popihala v sobo. Vedela sem, da ko bo za to izvedel očka, mi ne bo dobrega, ampak tokrat sem jo pač polomila in ni poti nazaj. Potem sem se spet spomnila na Matica. Zakaj je sploh zahteval, da špricam pouk? Zaslišala sem vhodna vrata in veselo požvižgavanje. Očka se je vrnil!
27. februar 2013
Neext
27. februar 2013
neext!! super zgodbica!! všeč mi je!!
27. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg