Forum
Odločila sem se, da bom napisala svojo prvo zgodbico. UPAM, da vam bo všeč in da jo boste radi brali. Naslov zgodbe je NIKOLI VEČ ISTA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Živjo sem Annie. Imam brata po imenu Cristian in sestrico Hanno. Živimo v majhni hišici ob robu mesta. Živimo sami. Mama in oče sta nam umrla pred 4 leti. Mama je imela raka in oče je imel prometno nesrečo.
Torej če še povem nekaj o meni. Stara sem 12 let. Kmalu bom 13. Prej smo živeli v Sloveniji, ampak potem smo se preselili v Ameriko, saj je tam živela naša teta, ki je kmalu umrla. Zdravniki še zdaj niso ugotovili, zakaj je umrla. Imam rjave lase, rjave oči in sem za svoja leta, kar visoka.
Potem moj brat Cristian je star 15. Ima rjavo-blond lase in rjave oči.
Hanna pa ima najlepše rjave lase. Nihče v naši družini nima tako lepih.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
»Driiiiiiing«
Jaz se vsako jutro zbudim prva. Ker se zbudim prva zbudim še sestrico in brata. Brata vsak dan udarim s vzglavnikom po glavi, saj se noče vstati. Ko se le vstane gre zbudit Hanno, jaz pa pripravim zajtrk. Ko pojemo se odpravimo v šolo. Do šole imamo 10 minut. Ko pridemo v šolo gremo vsak k svojim prijateljem in se čez celoten dan ne pogovarjamo (tudi če stojimo čisto skupaj, se niti ne pogledamo).
Med potjo domov pa se pogovarjamo, kot , da se nismo videli stoletja. Zvečer pa se gremo umit v majhno kopalnico in gremo spat.
Naslednje jutro je bila sobota. Z bratom in sestro smo se odpravili…
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
3. VPRAŠANJA
1. KAKŠNA SE VAM ZDI ZGODBICA, KRITIKA, POHVALA…
2. KAM MISLITE, DA BODO ŠLI?
3. Next
28. junij 2017
1. M vredu zaenkat še nimam mnenja.. Malo sezdi podobna moji
2. Nwm v Slovenijo?
3. Next
28. junij 2017
Boš vidla, da ne bo ista.
28. junij 2017
Next
28. junij 2017
*TumblrGirl*
*TumblrGirl*
1.Vredi zaenkrat pa še nimam mbenja
2.nwm
3. Next
28. junij 2017
Next pride danes ali pa jutri
28. junij 2017
1. Super je
2. Ne vem
3. Next
28. junij 2017
1. Zelo dobra
2. Nwm mogoče v neko stavbo?
3. Next
29. junij 2017
Ta Next je posvečen ➵ι'ѕ тιɢer.
***************************************************************************
Odpravili smo se na najboljšo zabavo v vsem mestu. Sestrica in brat sta šla na pijačo, jaz pa v beli obleki na plesišče. Tam so stali fantje in me z velikim občudovanjem gledali. Na kar sem zagledala nekaj najlepšega na tem svetu. Imel je rjave lase in najlepše modre oči. Imel je tako obleko, ki so jo šivali najbolj bogati ljudje. Odločila sem se, da grem mimo njega in ga mogoče nagovorim. Saj nimam nič za izgubiti. Razmišljala sem kako bi to naredila. »Saj, res« sem rekla, »saj se lahko delam kot, da grem po pecivo, nato pa ga lahko nagovorim.« In sem šla po pecivo na kar je k meni pristopil on.
»Zdravo!« je rekel.
»Živjo.« sem mu z največjim nasmeškom odvrnila.
» A, si sama tukaj«
»Ne! Brata in sestrico imam tu.«
» Daj, da ti pokažem nekaj. Pridi z mano!«
»Samo bratu povem,«sem rekla.
Na kar me je močno prijel za roko in mi rekel: »Saj ne rabiš povedati, saj kmalu prideva nazaj«
Odpeljal me je ven in ko sva si ogledovala njegov avto, je odprl vrata in me potisnil v avto. Z glavo sem se udarila v rob avtomobila, tako, da sem imela grozne bolečine v glavi. In z lepilnim trakom mi je zalepil usta in zavezal roke.
Odpeljal me je v neko staro hišo in me porinil v zelo staro in prašno omaro, za ročaje je privezal debelo vrvico in odšel. Še preden je odšel je na staro mizo nastavil njegov računalnik in mi dal za gledati najbolj strašljivo grozljivko, kar jih obstaja.

…med tem na zabavi…
»Hanna, vidiš kje Annie?« vpraša Cristian Hanno.
»Ne! Kaj če gremo vprašat tiste fante s katerimi se je prej pogovarjala?«
»No prav. Hej! Ste videli, kje najino sestro?«je vprašal Cristian odločno, saj so bili fantje 2 leti starejši od njega in se je mogel pokazati, da je nekaj več od njih. Saj bi ga sigurna zafrkavali, da otročiček brez svoje sestrice, ne more ničesar.
Med tem pa mu je en odgovoril: » Svoje sestre ne bosta nikoli več videla, odpeljali smo jo na varen kraj, kjer jo bomo mučili. Policiji pa ne boš mogel nič dokazati, ker nimaš nobenih dokazov. In nikoli ne bodo našli ta kraj.«
HANNA IN CRISTIAN STA SE ODLOČILA, DA KLJUB NJEGOVIM BESEDAM, LAHKO NAJDETA TA KRAJ IN REŠITA SVOJO SESTRO.
Ob 00.00 sta se odpravila od doma. Šla sta v temačen gozd, v katerem so se slišali zelo različni zvoki (strašljivi). Bilo ju je zelo strah. Na kar sta odšla do neke stare hiše, kjer sta si želela narediti zavetje za danes, na kar…

1. Kako se vam zdi?
2. Kaj mislite, kaj bosta videla v hiši?
3. Next
30. junij 2017
*TumblrGirl*
*TumblrGirl*
1. Super
2. Nwm
3. Next
30. junij 2017
1. Scary
2. Zagledla bota Annie
3 Next
30. junij 2017
1. Supr
2. Ne vem.
3. Next
30. junij 2017
V tem delu bo malo strašljivo. Ta Next pa posvečam @secret_name@ , ker se je najbolj približala odgovoru.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
…zagledala Annie kako jo eden izmed fantov muči. Imel je velik in oster pas in jo je tepel, da je imela cele rdeče, kmalu modre roke in noge. Nato pa zagleda Brada kako…
(BRAD je najpomembnejši fant na šoli, vsak teden je imel drugo punco)
… Brad je imel v rokah nož in punci nož zapičil v oči (najprej v eno, potem v drugo), tako, da ji je tako po naše povedano iztaknil oči.
Annie je zakričala, naju z Hanno je tudi zelo zabolelo to kar sva videla. Fantje so ugasnili luči in punci odrezali eno roko, da bi si težje odlepila trak na ustih in da bi bolj trpela. Tako so se hoteli maščevati Cristianu, ker jim je nekaj grdega rekel in ker je Bradu ukradel punco.
Cristian in Hanna sta šla počasi v hišo in povedala Annie kdo sta. Pomagala sta ji do hiše. Trajalo je toliko časa, da so prišli do koče (celo večnost)
ANNIE:
Peljala sta me do postelje, kjer sem kmalu zaspala. Naslednje jutro je bila nedelja. Cristian me je odpeljal k zdravniki. Dali so mi invalidski voziček, kjer naj bi bila celo življenje. V šolo nisem več mogla, brat in sestrica sta skrbela zame. Čez teden dni pa smo odšli na policijo in prijavili fante. Vse smo jim povedali…
MALO VPRAŠANJ
1. Kaj se bo zgodilo s fanti?
2. Hoče kdo posvečen Next
3. Next
30. junij 2017
1. Nvm mogoče bojo šli v zapor za kar nekaj časa?
2. Mybe
3. Neeeeexxxxxt!
05. julij 2017
1. Nwm
2. Sm že mela
3. Next
06. julij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg