Forum
Bil je zadnji teden v šolskem letu.

Najlepši fant v našem razredu se je začel spogledovati z mano.

Mislila sem si ” pa kaj me skos neki gleda??” . Nikoli se mi ni med odmorom približal ali mi kaj rekel. Tako ali tako mi je bilo vseeno zanj.

Doma pa sem se zalotila, da razmišljam o njem. Naslednji dan sem se zalotila, da večkrat pogledam proti njemu. Nekajkrat sva se pogledala naenkrat.”Pa ja nisi zaljubljena vanj”,sem si rekla sama pri sebi.
Po pouku sem prihajala sem na šolsko avtobusno postajo. Bil je tam. Sedla sem na klop poleg njegove,ko me je ogovoril. Pogovarjala sva se o preteklih dogodkih. Naenkrat je zavladala tišina. Gledala sva drug drugega, ko so začeli prihajati na postajo učenci,ki se jim je končal pouk.

Odšla sva vsak o svojo družbo.

Kmalu je prišel njegov avtobus. Odšel je, še preden pa je stopil na avtobus, se je zazrl vame s svojimi modrimi očmi.
Cel dan sem razmišljala le o dogodkih na postaji.
Med angleščino naslednjega dne je do mene priletel listek z njegove strani. Nihče ni videl saj so bili vsi zaposleni z branjem nekega dialoga. Na njem je bilo napisano ”ker doukčas ta angla”. Napisala sem le ”mhm” ter listek pazljivo poslala nazaj proti njemu.

Po naši skupni zadnji uri sem čakala na praznem hodniku na začetek računalništva. Vsi so bili namreč na stolih pred zbornico.

Prišel je do mene in me vprašal, če me počaka, ko bom prišla iz te ure. Nisem vedela kaj naj mu odgovorim. Še preden sem se zavedla sem rekla ”ja, lahko”. ”Okej” mi je odgovoril in odšel po hodniku, saj se je bližal neki fant, ki je tudi na računalništvu.
Po računalništvu sem dobre volje odšla na postajo, saj me je tam čakal on.

V garderobi sem kar malo pohitela, in stekla na postajo. Ni ga bilo tam. Oblil me je val razočaranja. Sedla sem na prosto klop, ko je prišel in se mi upravičil za čakanje. Nasmehnila sem se mu, on pa je sedel poleg mene. Z eno roko me je objel, jaz pa sem se obrnila proti njemu. Nekaj trenutkov za tem me je poljubil, jaz sem mu poljube z enako mero strasti tudi vračala.

Po nekaj trenutkih sva se ločila drug od drugega, da naju ne bi kdo videl. Odločila sva se, da bo najina zveza skrivna.
Ko sem prišla domov sem kar žarela od sreče, saj je to moj prvi fant. Cel dan sem potrebovala, da sem se zavedla, kaj se je pravzaprav zgodilo na postaji. Naslednji dan sem komaj čakala da ga vidim, ampak ni vedel da imam pred uro, zato sem ga zasačila z svojo sošolko Nino. Bila sem besna in žalostna. Odšla sem, on pa me še opazil ni.
Med odmorom je prišel do mene in me vprašal zakaj sem tako hladna do njega in zakaj ga niti pogledam ne več. Jaz pa sem mu odgovorila le, da je konec tega kratkega razmerja in da razumem, zakaj ni želel, da se razve, da sva par.
Mislim, da sem ga prizadela a mi takrat niti malo ni bilo mar.
” Zakaj ona?”, sem razmišljala.

Zaklenila sem se v sobo in se razjokala. Po tem navalu solz mi je nekoliko odleglo, zato sem odšla pod prho. Voda, ki mi je padala po telesu je zmočila tudi moje lase. Ko sem stopila izpod prhe sem se počutila odlično.

Oblekla sem si oprijete kratke rdeče hlače in rdečo majico brez naramnic. Obula sem si rdeče japake in odšla na sprehod po soncu da bi si osušila mokre lase.
Imeli smo popoldansko nadomeščanje, a sem bila prepozna, da bi se preoblekla, zato sem odšla kar taka.

Prišel je do mene ter me prosil, naj mu odpustim in rekel, da mu je žal in si želi le mene. Jaz pa mu nisem nameravala kar tako odpustiti.

Šel je za mano in me poljubil. Poljubu pa se nisem mogla upreti, čeprav sem se želela.
Ko sem prišla domov, sem bila tako srečna, da sem imela občutek, da lebdim.

NeXt?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. januar 2012KiSs
22. januar 2012JaZOn
22. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg