Forum
u49695
u49695
Sarah Anne Jones je popopuna. Fantje jo obožujejo, punce skrivoma sovražijo. Ima vse ; najnovejša šik oblačila, odlične ocene, prestižno stanovanje v Beverly Hillsu, najbolj popularnega fanta na šoli, služabnike, en uspešen - z oskarjem nominiran film,bogate starše, popolno postavo in čudovit obraz ! Vse stvari o čemer miljon punc lahko le sanja. Je le še ena razvajena smrklja, ki ne ceni kar ima. Ko pa oče zgubi ves denar, zaradi napake v njegovem podjetju se stvari spreobrnejo za celo družino Jones ... In Annie se spoprijeme z mnogimi težavami za katere pred letom še vedela ni. Bo mestnemu dekletu navajenem blišča uspelo živeti skromno ?
...................................................................................................................
~ Sarah Anne Jones :...................................................................................................................
nextam*; ? < 3
22. julij 2011
u49695
u49695
1.poglavje:

'' Gdč. Anne'' je vzkliknila Beatrice njihova služkinja. Mišjo sive lase ima spete v strogo figo, ima močno napudrana lica in z nežnim balzamom namazane ustnice. '' Beatrice... kaj hočeš?!'' jo je nahrulila Anne. Pa kaj če je nesramna, saj je le služkinja. Je med zelo pomembnim opravkom in ne pusti se motiti. '' Ampak...,'' Beatrice je hlipala za zrakom. '' Nič ampak. Ne vidiš, da se med pomembnim opravilom'' se je zagovarjala Anne in buljila v velikansko Plazma televizijo. '' Gdč. Anne, prosim poslušaj...'' odrezavo jo je prekinila '' BEATRICE! Česa ne razumeš, odidi iz sobe in mi prinesi rogljiček de'la chocolate'' . Pa kaj če de'la nič ne pomeni, je prekleto fino za izgovorit. Jezno je prhnila '' Kakšna neotesanot, niti prisluhnila mi ni'' si je momljala Anne medtem, ko je Beatrice odvršala skozi vrata in se dokaj hitro vrnila s srebrnim pladnjom na katerem je samevala ; prelepa skodelica z načičkanimi robovi z zlato obrobo in krožnjiček istega vzorčka z čokoladnim rogljičem ali po Annino ; rogljiček de'la chocolate. '' Mmmm... slastno'' se je oblizovala Anne. '' Veste Gdč. Anne, imam pomembno novico,'' potrpežljivo se je nasmehnila, ko jo je Anne zopet prekinila. '' BOLJ pomembno kot moj novi film ? '' je dejala in s prstom pokazala proti ekranu. Beatrice je želela nekaj dodati, vendar prepozno. '' Super! Torej se strinjava, zdaj pa odidi iz sobe in delaj služkinjska opravila'' ljubko se je nasmehnila. ''pojdi''. '' Služkinjska ?'' se je zahihitala Beatrice vendar, ko je videla obraz Anne se je raje umaknila, zaloputnila z vrati in obupala nad novico o novem modelu Prada torbice, ki jo je pred tedni naročila za Anne - želela ji je povedati, da je prispela. '' Hm.. koga naj pokličem ?'' je premlavala medtem, ko si je nagajivo sesala prst s čokoladno kremo na vrhu. '' Ha-ha. Sam sem Sarah - kurčeva - Anne Jones, pokličem lahko kogar želim'' veselo se je muzala in si s prtičkom obrisala kotičke ustnic.
22. julij 2011
u49695
u49695
'' Ha-ha. *SAJ* sem..itd

zmotla sm se :3
--------------------------
nexšt? ^-^
22. julij 2011
nexšt :3
22. julij 2011
u14607
u14607
nexšt ^-^
23. julij 2011
next!!! cool zgodbica
23. julij 2011
u51714
u51714
next
23. julij 2011
u14607
u14607
next :3
23. julij 2011
u49695
u49695
Anne je mobilni telefon vrgla na posteljo; odhitela iz svoje sobe, odvršala mimo preddverja in sobe za ''relaksiranje'' ter odrinila v ''lepotilnico''. Ubistvu je bil to kotiček z garderobno mizico iz borovega lesa na njem pa se je vrstilo na tono lepotilnih pripomočkov : skratka ličil; najnovejših znamk, senčil najrazličnejših odtenkov, sijajev za ustnice znamke •C•A•M, uhanov iz zlata, diamantnih verižic, pudrov v stiku;prahu, kodralnikov, ravnalnikov. Skratka najpomembnejše stvari, ki bi si jih po Annino morala lastiti vsaka punca. Pravzaprav je na mizi ležalo ogromno preveč ličil in lepotilnih pripomočkov,sponk,kodralnikov, ki so bili totalno nedotaknjeni, vendar to je bila ena tistih stvari, ki jih bogataške smrklje pač rabijo imeti. Anne ni bila ena umetnih barbik, ni si nanašala na tone ličil in pudra, vendar je prisegala na bolj naraven videz. Zato je večinoma uporabljala le sijaje za ustnice znamke •C•A•M, maskaro s tremi fazami, ki naredi učinek milijon trepalnic, majhno tubico pudra v stiku, eyeliner in temna senčila v paketku. Tako, da je bila vedno popolno opremljena od glave do pet. Odprla je tubico s pudrom in si ga malenkost stisnila na roko, potem se je z dlanjo pogladila po ličnicah, korenu nosa in čelu. Njena koža je bila prekrasna tako, da sploh ni potrebovala pudra ali kakšnih posebnih mazil za izpuščaje. Na njej je bilo vse prekrasno; čokoladno rjave oči, polne ustnice, privihan nosek, dolgi roza-rdečkasti pobarvani lasje, ki so bili zdaj zdaj ravni v naslednjem trenutko pa že skodrani, sexi postavica..itd Ravno zato jo je toliko deklet skrivoma sovražilo, nobena ne bi v publiki tega priznala takrat je vse kar premorejo izreči '' Annie, madona prava sex-bomba si'' s tem so se ji prilizovale, Anne pa komplimenta nikoli ni zavrnila, takrat se je le mehko nasmejala in punce poljubila na lica. Takrat so vse omedlevale, kljub temu, da so v svoje dnevnike risale grde znake ob njenem imenu, so vse nadvse upale, da bodo imeli možnost biti z njo v publiki, kaj veš; mogoče pa pristanejo v najnovejši izdaji revije Vouge, v kateri se je Anne neprestano pojavljala.
23. julij 2011
u49695
u49695
nexštam? :'3
23. julij 2011
u14607
u14607
nextaj:3
23. julij 2011
next :Đ
23. julij 2011
next :Đ
23. julij 2011
next :Đ
23. julij 2011
u14607
u14607
neextaaaaaaaj :3
23. julij 2011
u49695
u49695
Ko je bila rahlo napudrana na vse potrebnih mestih, je pobrskala po predalih za svoje sijaje za ustnice; znamke •C•A•M . Pograbila balzam, bolj nežne-osladne roza barve in si ga nanesla na polne ustnice. ''Mmmm'' je predla medtem, ko si je z prsti razmazovala sijaj,nekaj ji ga je pomotoma odšlo v usta in njene brbončice so nadvse oboževale okus po jagodi. Na veke si je nanesla nekaj zlato-rumenega senčila si ga spretno razmazala, potem pa čezenj ob očesu naredila obrobo s črno črtico, še nekajkrat si je z maskaro povlekla skozi že tako dovolj goste trepalnice in šarmantno zamežikala. Ponosno se je pogledala v zrcalo na steni. Na njem je bilo veliko napisov kot : '' Super si'' , '' Wow'', '' Sexi''.... ipd. Te ji je napisala Chealse njena ''tako rečeno'' najboljša prijateljica, ki je bila pravtako če ne še hujša bogata razvajenka, le da njihova družina ni bila tako premožna kot Annina. Anne in Chealse sta imeli poseben odnos, razpravljali sta o oblekah,fantih,zadnjih modnih novicah in preprosto o vseh stvari, ki so značilne za najstnice & bogate smrklje kot onidve. Ko sta bili skupaj sta se enkratno razumeli, vendar na raznih formih sta druga drugo opravljali in širili laži. Vendar obedve sta vedeli, da to počnete in obedve sta vedeli, da druga za drugo vesta, da opravljata, to je njuno prijateljstvo le še utrdilo in velikokrat tudi pomagalo pri raznih stvareh. Večinoma sta pisali o spodrsljajih npr.: '' Ste videl ogromen mozolj na čelu Sarah-Anne Jones, omojbog punca, nabavi si puder.'' komentar je bil označen kot anoniman, vendar Anne je prekleto dobro vedela, da je to napisala Chelsea. Chelsea pa je prekleto dobro vedela, da je na formu IcaF2 [IcaF = I care about Fashion 2] komentar '' Ha-ha ste videli tisto ceneno in skrajno neprimerno obleko, omojbog Chelsea Joy Jared, ta oblekca je totalno lanskoletni model '' pripradal Anne. Vendar pregrešno zadevico imenovano ''opravljanje ali sramotenje'' sta počeli obe, tako da je bilo totalno kul.
_____________________________________________________________
nexšt? ^-^
23. julij 2011
u49695
u49695
------------------------------------------
~tkole se je namazala:~tkole je bla oblečena:~Chelsea------------------------------------------
23. julij 2011
u14607
u14607
nnnnnnnnnnnnnnext :*
23. julij 2011
nexteej:'3 fuldobr pišš !!
23. julij 2011
next
23. julij 2011
u51015
u51015
Next
24. julij 2011
u54964
u54964
next
24. julij 2011
u49695
u49695
Še enkrat se je zazrla v svojo podobo v ogledalu in se zadovoljno nasmehnila. '' BEATRICE ! ''. '' Gdč. Anne, kaj je pa zdaj?'' je prijazno vendar zaskrbljeno vprašala služkinja, ki se je v istem trenutku pojavila na vratih ''lepotilnice''. '' Se spomniš pred tedni, ko si mi naročila tisto Prada torbico,'' pomela si je roke '' saj veš NAJNOVEJŠI model ?''. '' Ja Gdč. Anne ravno to je bila novica veste..'' nesramno jo je prekinila '' Torej je ali ni prispela !!?''. '' Ja Gdč. Anne to je bila novica prej prej.. sem vam želela povedati a ste me prekinjali'' je s svetlobno hitrostjo povedala v upu, da je Anne ne bo prekinila. '' Beatrice prosim govori počasneje.'' je namrdnejo prhnila. '' Ja danes zjutraj je prispela.'' '' In ti mi tega nisi povedala ? NEOTESANOST Beatrice.... jojjoj..'' je jezno dejala Anne. '' Saj sem vam želela povedati vendar ste me neprestano prekinjali'' Beatricin glas je bil zaskrbljen in prestrašen. '' Torej sem JAZ kriva???!!'' pospravila je svoje sijaje za ustnice •C•A•M in puder v tubici v predal. Nato pa važno odkorakala in že spet prekinila Beatrice '' Ne, ne želim več slišati, odpravljam se ven, če oči kliče mu povej, da sem v kavarni 'Groove' '' je še dejala nato pa odvršala skozi vrata njihove luksuzne hiše.
-----------------------------------------------------------------
ta del ni ne dobr sam se mi mudi k grem dans na morje;3
nexšt?
24. julij 2011
u51714
u51714
nexttt
24. julij 2011
u14607
u14607
nexšt :3
24. julij 2011
nextt
24. julij 2011
next
24. julij 2011
next
25. julij 2011
next
26. julij 2011
u14607
u14607
next
26. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg