Forum
u201358
u201358
To so osnutki samo zame, da pogledam kakšne velikosti je slika...
02. februar 2016
u186827
u186827
ok fajn se mej
02. februar 2016
u201358
u201358
Pliss zgori klikni na ne obveščaj in ne pogleduj sem pliss.
02. februar 2016
u201358
u201358
02. februar 2016
u201358
u201358
02. februar 2016
u186827
u186827
ja ja ok
02. februar 2016
u201358
u201358
02. februar 2016
u201358
u201358
Quaitly
05. februar 2016
u201358
u201358
Stopim v Marieno sobo. Še zmeraj spi. Tako ljubka je, in skoraj ne morem verjeti, da je tako zelo bolna. Moja mala sestrica. Solza mi kane na lica. Obrišem si jo, saj nočem da se prebudi in me vidi jokati. Potiho sem odšla do svoje sobe, in napisala Clari sporočilo.
C-Clara, J-jaz
J: hej, greva v kavarno??
C: Seveda. Je kaj narobe.
J: Ne, nič. Se vidiva. Aja, v kavarni Na vogalu, ob 10:00.
C: Ok, se vidiva.
Preoblekla sem se v džins srajco, in kavbojke. Postavila sem se pred ogledalo in se naličila. Ne maram se ličiti, ampak ker je oče politik se moram, saj mi pravi, da se moram v javnosti primerno obnašati, in se obleči. Obula sem si črne all starke, in odšla v kavarno. Na ulici vedno zbujam pozornost, še posebej paparacev. Zdi se jim da je zelo zanimivo letati za hčerko slavnega politika. Ha ha ha. Meni se to ne zdi nič zabavno. Kaj kmalu sem pri kavarni. K meni pride natakarica, in me vpraša kaj bom. Odločila sem se za capucino, francoski rogljiček, in pomarančni sok. Natakarica odide, in za svojim hrbtom zaslišim korake. Sunkovito se obrnem, saj mislim da so novinarji. Pa niso. Clara je. Vstanem, ter jo objamem. Vsede se, in povem ji novico o Marie. »Njeno zdravje se je poslabšalo. Če bo šlo tako naprej bo v 3 mesecih mrtva.« rečem Clari. Ta me sočutno pogleda, in me objame. Malo manjka da ne spustim solze. Nikoli se ne jokam, razen ko se gre za Marie. Ona je moje sonce(poleg Clare) seveda. Naenkrat mi Clara pove novico.
15. februar 2016
u201358
u201358
15. februar 2016
u201358
u201358
Hej!
Ful hvala za tok nextov *0*
~~~~~~``~~~~~~~
Stopim v Marieno sobo. Še zmeraj spi. Tako ljubka je, in skoraj ne morem verjeti, da je tako zelo bolna. Moja mala sestrica. Solza mi kane na lica. Obrišem si jo, saj nočem da se prebudi in me vidi jokati. Potiho sem odšla do svoje sobe, in napisala Clari sporočilo.
C-Clara, J-jaz
J: hej, greva v kavarno??
C: Seveda. Je kaj narobe.
J: Ne, nič. Se vidiva. Aja, v kavarni Na vogalu, ob 10:00.
C: Ok, se vidiva.
Preoblekla sem se v džins srajco, in kavbojke. Postavila sem se pred ogledalo in se naličila. Ne maram se ličiti, ampak ker je oče politik se moram, saj mi pravi, da se moram v javnosti primerno obnašati, in se obleči. Obula sem si črne all starke, in odšla v kavarno. Na ulici vedno zbujam pozornost, še posebej paparacev. Zdi se jim da je zelo zanimivo letati za hčerko slavnega politika. Ha ha ha. Meni se to ne zdi nič zabavno. Kaj kmalu sem pri kavarni. K meni pride natakarica, in me vpraša kaj bom. Odločila sem se za capucino, francoski rogljiček, in pomarančni sok. Natakarica odide, in za svojim hrbtom zaslišim korake. Sunkovito se obrnem, saj mislim da so novinarji. Pa niso. Clara je. Vstanem, ter jo objamem. Vsede se, in povem ji novico o Marie. »Njeno zdravje se je poslabšalo. Če bo šlo tako naprej bo v 3 mesecih mrtva.« rečem Clari. Ta me sočutno pogleda, in me objame. Malo manjka da ne spustim solze. Nikoli se ne jokam, razen ko se gre za Marie. Ona je moje sonce(poleg Clare) seveda. Clara mi pove šalo, in začnem se smejati. Obožujem njen smisel za humor. Nenadoma se spomnim, kaj mi je včeraj rekel oči. »Clara danes ima moj oči spet nek, ples oziroma prireditev. Prideš?« jo z upanjem vprašam. Ne maram sama hoditi na take dogodke. Oče me nekako poskuša speljati v posel, kar mi ni preveč všeč, saj mene zanima glasba. Po zajtrku bom morala iti v trgovino po obleko. Oči mi je naročil nekaj elagantnega. Ker bo ples to pomeni obleko do tal, z ne preglobokim izrezom.
16. februar 2016
u201358
u201358
Ideja za zgodbo, in naslovnica je od ethral.. Full hvala, k sem jo lahko vzela. Tema:
https://www.igre123.com/forum/tema/one-direction-fanfiction-ideas/75291/1

Naslovnica:

Zoey Deutch as Nina Gutowski
Harry Edward Styles as himself
Hailee Steinfeld as Bella Gutowski

Prolog:
Nina Gutowski, mlado dekle, hčer ameriškega notranjega ministra. Zaljubljeno v ameriškega predsednika Harryja Edwarda Stylesa. To je njuna ljubezenska zgodba.

Vsaj 3 nexte za nadaljevanje
19. februar 2016
u201358
u201358
»Good morning,« I hear the voice behind me. I scary, and I turn, and pour ciffe on my opponent. »Hei, its me,« say my brother Michael. »Your scarry me. Oh, my capucinno,« I say. Now I mad. My precius coffe. But now, I look Michael, and I tray to not loud. »What's wrong?« he ask. »Nothing, nothing,« I say, and going after new coffe. Along the way stop in the park. I lie down on the grass, and I draing bird song. Its so nice. I love this place. I stand up, and going to the new coffe. Its autmn, and on the street is not really worm, and not really cold. I love fresh autmn air. Yes, I now its weird, because i repit word I love, but are so many diffrent things, then I love it. In the coffehouse wait 5 minutes, to bright my capucinno. I going in the libary, because, I have to return some books. I take 20 books, because I really like reading. »Somone like riding a?« ask me boy. »Oh, yes really like. I read 100 page in one hour.« I say, and my chicks get red colour. »Sorry, I did not want to eliminated way. But the way my name is Tess Bulinger.« I say and offen him my hand.It compresses it, and said: »My name is Tom Hendgar. Do you need a help with books?« »Yes, please. I really don't so strong, then tok it all. Thanks,« I said, and give he 10 books
21. februar 2016
u201358
u201358
»Good morning,« I hear the voice behind me. I scary, and I turn, and pour coffe on my opponent. »Hei, its me,« say my brother Michael. »Your scarry me. Oh, my capucinno,« I say. Now I mad. My precius coffe. But now, I look Michael, and I tray to not loud. »What's wrong?« he ask. »Nothing, nothing,« I say, and going after new coffe. Along the way stop in the park. I lie down on the grass, and I draing bird song. Its so nice. I love this place. I stand up, and going to the new coffe. Its autmn, and on the street is not really worm, and not really cold. I love fresh autmn air. Yes, I now its weird, because i repit word I love, but is so many diffrent things, then I love it. In the coffehouse wait 5 minutes, to bright my capucinno. I going in the libary, because, I have to return some books. I take 20 books, because I really like reading. I going out, and one book, fall on the floor. Some boy, pick up, and we reuturned. »Somone like riding a?« ask me a boy. »Oh, yes really like. I read 100 page in one hour," I say, and my chicks get red colour. »Sorry, I did not want to eliminated way. But the way my name is Tess Bulinger.« I say and offen him my hand.It compresses it, and said: »My name is Tom Hendgar. Do you need a help with books?« »Yes, please. I really don't so strong, then tok it all. Thanks,« I said, and give he 10 books.
21. februar 2016
u201358
u201358
Hej!
Eto Next se od mene...
I hope you like it *~*
Nisem mogla verjeti, da imam omarico zraven tiste koze. Mi je bilo že prej ljubše, ko je bila prazna. Med odmorom, sem se bolj ali manj brigala zase, in kar naenkrat sem zagledala Jima. Bil je zraven mrhe, in pogovarjala sta se. Ujela sem del pogovora, v katerem sta se pozdravila. Takrat sem morala odpreti usta, saj sta se pozdravila: »Hej sestrična/bratranec.« Kako mi je mogel zamolčati, da je njegova sestrična koza. Kar naenkrat me je pogledal, ter se mi nasmehnil. Nasmehnila sem se mu nazaj, in odšla v šolsko knjižnico po par knjig. Izposodila sem si knjige, in odšla do učilnice za kemijo. Tam je učiteljica tisto mrho spet posedla v mojo klop. Med poukom je dala pred sabo puščico, in igrala igrice, namesto da bi poslušala, in sodelovala pri pouku. »Gospodična Moore, bi mi lahko povedali enačbo za kisik??« jo je vprašala učiteljica. Beth je odvrnila pogled od telefona, in zastrmela v učiteljico. »No, gospodična Moore, to vas bo stalo to, da mi izročite telefon, jaz pa vam dam opomin.« reče profesorica. Beth zazija nese telefon učiteljici in reče: »Moj oče se bo pritožil nad tem,« »Profesorica, jaz ni se tudi pritožila. Formula za kisik je osnova, in če je mi ne bi znali, bi dobili več kot opomin,« ji rečem. »No, gospodična Steinfeld hvala za tvojo iskrenost, in zato bi te prosila, da prideš sem in na tablo napišeš formulo za kisik,« reče profesorica. »Z največjim veseljem,« ji zagotovim. Napišem jo, in učiteljica mi pokima. »No, gospodična Steinfeld, za to ste si prislužili petico,« je rekla profesorica, in obe z Beth sva se vsedle nazaj v klop. Nasmehnila sem se ji, ona pa me je samo grdo pogledala. Tako je minilo še par ur, in napočil je čas za kosilo. Sama zmeraj vzamem malico, in grem sedet na šolska drevesa. In tako tudi tokrat. Vzamem malico in grem. Malico pojem, in začnem peti. Pojem neko svojo mešanico. "I alone forever. I am the gate for never. I am a sky for me. I am a glaxsi, I am a copmany..." pojem. A čisto potiho, saj nočem da me kdo sliši. »Buu,« nenadoma zavpije znan glas. Zdrznem se. Pogledam. Jim je. »Hej,« mu rečem. Pomigne mi, in se vsede na vejo. »Mar ni tako, da ti hodiš na zasebno šolo?« ga vprašam. »Ne več. Starši so se odločili da je najbolje, če gremo s sestričnama v pravo šolo,« reče in zavzdihne. Zamomljam kratek: »Aaaa,«, ko skoraj padem z drevesa. Jim me prime za roko, in zar ad i njega ne paden. »Hvala,« mu reče, ko zaslišim znan, a zoprn glas: »Kaj pa ti počneš tukaj
21. februar 2016
u201358
u201358
Ne morem verjeti kaj sem naredila. Že od otroštva sem bila zagledana vanj, a sem morala to narediti prav zdaj. No, da vam povem kaj je bilo. Kot sem omenila že prej, sem od otroštva zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja Nialla. To je vedela celo moja sestra, in občutek sem imela da vsi vedo; vsi razen njega. Moja sestra je tako rečeno 'zlobna', saj mi je povsod hotela pomahati, da nimam niti najmanjše možnosti za zmago, in tako je bilo tudi pri Niallu. Pred približno enim letom je zanalašč postala njegova punca, da bi mi to dokazala. Zaradi njega sva se zelo skregale, in v obraz mi je vrgla kup stvari, zaradi katerih sem bila 'slabša' od nje, in 'slaba' izbira za Nialla. Medtem ko je bila njegova punca, je delala vse mogoče da bi bila ljubusmna. Skoraj skoz sta se poljubljala, in enkrat ga je skoraj posilila med filmom. Seveda sem poskušala zadržati napade ljubusumja, a malo je manjkalo, pa bi izbruhnilo ven. Sovražila sem svojo sestro. Gotovo se sprašujete, zakaj o njej govorim o pretekliku. Naj vam pomem takoj. Zato ker je mrtva.Pred približno dvema meseca, so ji odkrili hudega raka na možganih, ki so ga seveda odkrili prepozno, in tako ali tako je bil rak neozdravljiv. Zdravniki so ji rekli, da bo živela še kakšen mesec, in imela je srečo, živela je še dva meseca. Umrla je prejšnji teden. Jutri je pogreb. Seveda sem se parkrat zjokala, a porodilo se mi je upanje pri Niallu, saj ga še zmeraj ljubim. Danes je prišel k nam po svoje stvari, ki so bile v Janinini(sestrini) sobi. Odpeljala sem ga do njene sobe, in vzel je svoje stvari, ter že hotel oditi, ko sem mu zašepetala: "Niall?" Obrnil se je, in rekel: "Ja?" Videla sem svojo priložnost, in ga poljubila. Poljub je bil kot vprašanje, in poljubil me je nazaj. Po koncu poljuba je rekel: "Uau," ter se zastrmel v daljavo. Prebledel je, in pogledala sem. Na polici je bila slika Janine, in njega
"Oprosti," je hladno rekel, ter odšel. Od njegove hladnosti, me je zaneslo nazaj, in prijela sem se za ustnice. Super, zdaj sem uničila najino prijatlejstvo, in zdrobila svoje srce. Jezno sem vzela sliko z Janine, in Niallom, ter jo razbila, in jo mendrala, in po licih so se mi končno usule iskrene solze, a te solze niso bile zaradi Janine, ampak zaradi Nialla.
20. marec 2016
u209605
u209605
Del
»Prosimo, da pridejo v zbornico nasljedni učenki: Clarie Meredith Stewart in Franky Bannet. Zraven njiju pa naj pride še učiteljica Mia Lungar.« se je oglasil zvočnik in vstala sem z stola. Bilo mi je žal, saj je bila moja najljubša ura; ura petja, in še zadnji dan pouka je bil. »Oprostite, moram iti,« sem rekla učiteljici in samozavestno stopila skozi vrata ven na hodnik. Počasi sem odšla do zbornice, saj sem vedela zakaj so nas poklicali. Bila sem že pred zbornico, ko sem zaslišala Frankyino kričanje mojega imena. Prihajala je po hodniku in delala sem se da je ne slišim ter vstopila. V zbornici sta me že čakale ravnateljica in učiteljica Mia Lungar. Sedla sem na stol nasproti njiju in v učilnico je že vstopila Franky. Sedla je na stol zraven mene in ravnateljica je začela govoriti: »No, kot že veste, se bo jutri začel naš kamp za osnovnošolce. Ker ste ve glavne organizatorke, vam bom dodelila par nalog. Franky ti boš skrbela za 8. in 9. razred, Mia ti boš skrbela za 4. in 5., ti Clarie pa imaš posebno nalogo. Si naša najbolj obetavna študentka, zato boš ti prevzela skrb oziroma vodenje One direction in 6. in 7. Fante sem razporedila po urah v razredih. Aja, pozabila sem omeniti, da bom sama prevzela 1.,2. in 3. razred.« Zavzdihnila sem, saj si letos res nisem želela prevzeti vloge glavne 'gostiteljice'. Ravnateljica je povedala še par podrobnosti in lahko smo odšle na avtobus. »Aja, Clarie?« je rekla ravnateljica in obrnila sem se in rekla: »Ja gospa.« »Jutri ne pozabi vzeti tvojih godal prav?« mi reče ter hitro pokimam. V ušesa si namestim slušalke in začnem predvajati glasbo. Namesto da bi šla z avtobusom, se odločim da grem peš. Glasba mi prijetno odzvanja v ušesih in na srečo srečno pridem do doma. Zaslišim dretje in takoj vem, da sta moja starša. Začnem godornjati in odidem na kraj prerekanja; v kuhinjo. Starša se dereta brez pare in hitro se postavim med njiju in zavpijem: »Halo! Nehajta prosim!« Mama me pogleda z pogledom, ki bi lahko ubijal, oče pa z mize vzame kozarec in ga vrže v moj obraz. Imela sem srečo da sem ravnokar zaprla oči in mi kakšen drobec stekla ni priletel v oči. Po licu sem začutila topel curek moje krvi in tedaj sem imela zadosti. »Budala. Mar ne veš kaj bi lahko naredil! Lahko bi izgubila oko!« sem zavpila na očeta in se pognala po stopnicah, hitro spakirala stvari v kovček, vzela inštrumente in odšla do veže. »Adio!« sem zavpila očetu odšla do njega in ga z vso silo klofnila. Očeta je od sile udarca odneslo nazaj, a se nisem zmenila zato. Samo obrnila sem se k vratom in z stvarmi odkorakala skozi. Hmm, kam naj grem, sem se spraševala. Lahko bi šla k Franky ali pa k učiteljici Mii. In odšla sem k slednji. Ker me je profesorica velikokrat inštruktovala pri njej doma sem natančno vedela kam iti. Čutila sem poglede mimoidočih ko so gledali moj obraz. Saj bi se ustavila in si zašila rano, a kaj ko sem imela vse stvari pod posteljo. »Končno,« si zamrmram ko zagledam profesoričino hišo. Stečem do nje in potrkam. Zaslišim korake in upam da profesorice ne motim pri kakšnem delu. Profesorica je odprla vrata in ko se je zastrmela vame je iz njenega obraza zrlo začudenje. »P-potrebujem pomoč,« sem zašepetala, profesorica pa je samo pokimala me z eno roko objela in me bolj ali manj potegnila v hišo. Po nekaj požirkih kave in očiščenju rane sem profesorici povedala celo zgodbo. »O moj bog, saj to je grozno,« je rekla profesorica. »Prijaviti ga moraš policiji,« je rekla profesorica in odkimala sem. »Ne. Če ga prijavim bo nasljednič prišel z pištolo. Ali pa z banano če jo bo zamešal,« sem rekla profesorici in zasmejala se je. »Pri meni si vedno dobrodošla,« je rekla profesorica in me objela. Zahvalila sem se ji in pospremila me je v eno izmed sob za goste. Bila je lepe turkizne barve in tam je bila tudi zakonska postelja. Bila je tako zelo lepa. Bila pa sem tudi tako zelo utrujena, da sem se samo preoblekla v pižamo in se zvrnila v posteljo. Zaprla sem oči in v trenutku zaspala.
09. april 2016
u209605
u209605
Hvala k si mi posodla
23. april 2016
u209605
u209605
Camp of music

Osebe:
Chole Graze Moretz as Clarie Meredith Stewart
Liam Payne as himself
Haile Steinfeld as Sophia Porter
Niall Horan as himself
Louis Tomulson as himself
Harry Styles as himself
Jamie Blackey as Tom Glean
Lilly Collins as Mia Lungar
Chloe Hardwood as Calie Hall

Proloug:
Sem Clarie in hodim na gimnazijo. Na njej so bili večinoma piflarji, nekaj vročih tipov, pa tudi kakšna navadna dekleta se najdejo. Pozabila sem omeniti popularnih kur in njihovih zasledovalnih kurah. Sama sebe nisem uvrščam v skupino piflarjem, ne v skupino navadnih deklet in ne v skupino popularnih kur. Bila sem popularna odličnjakinja nisem bila samovšečna. Bila sem popolnoma navadna odličnjakinja in zaradi neznanega razloga so me vsi imeli radi. V glavnem na naši šoli je bil tudi zdaj slavni Liam Payne. Bil je piflar, a jaz sem v njem videla nekaj posebnega, zato sva že v osnovni šoli zadnje leto začela hoditi. Tudi na gimnaziji sva bila par, dokler ga nisem prepričala, da gre še enkrat poizkusiti na x-factor saj sem sama menila, da ima talent. Ko je odšel tja in dobil skupino mi je samo napisal pismo, da mu je žal, da noče da bi bila zaradi tega prizadeta in da me ima rad. Pa kaj še….
Po teh bolečih petih letih sem še zmeraj jokala za njim in skoraj sem ga pozabila, a se je odločil, da bo z bendom prišel na glasbeni kamp za osnovnošolce. In uganete kdo je ena izmed glavnih organizatork? Jaz seveda. In tam bomo morali na tesen način sodelovati med sabo, saj bomo osnovnošolce učili petja, igranja na inštrumente… In ker sama hodim na glasbeno akademijo, bom bila navzoča pri večini dejavnosti razen pri tistih, ki bodo potekale istočasno kot kakšna druge. In še en 'čudež', One direction bodo zmeraj z mano. In ja kot ste že ugotovili 'komaj čakam da ga vidim'. Sarkazem logično. Niall bo gotovo tam z mojo bivšo BFF iz gimnazije in njegovo punco Sophie.
Del
»Prosimo, da pridejo v zbornico nasljedni učenki: Clarie Meredith Stewart in Franky Bannet. Zraven njiju pa naj pride še učiteljica Mia Lungar.« se je oglasil zvočnik in vstala sem z stola. Bilo mi je žal, saj je bila moja najljubša ura; ura petja, in še zadnji dan pouka je bil. »Oprostite, moram iti,« sem rekla učiteljici in samozavestno stopila skozi vrata ven na hodnik. Počasi sem odšla do zbornice, saj sem vedela zakaj so nas poklicali. Bila sem že pred zbornico, ko sem zaslišala Frankyino kričanje mojega imena. Prihajala je po hodniku in delala sem se da je ne slišim ter vstopila. V zbornici sta me že čakale ravnateljica in učiteljica Mia Lungar. Sedla sem na stol nasproti njiju in v učilnico je že vstopila Franky. Sedla je na stol zraven mene in ravnateljica je začela govoriti: »No, kot že veste, se bo jutri začel naš kamp za osnovnošolce. Ker ste ve glavne organizatorke, vam bom dodelila par nalog. Franky ti boš skrbela za 8. in 9. razred, Mia ti boš skrbela za 4. in 5., ti Clarie pa imaš posebno nalogo. Si naša najbolj obetavna študentka, zato boš ti prevzela skrb oziroma vodenje One direction in 6. in 7. Fante sem razporedila po urah v razredih. Aja, pozabila sem omeniti, da bom sama prevzela 1.,2. in 3. razred.« Zavzdihnila sem, saj si letos res nisem želela prevzeti vloge glavne 'gostiteljice'. Ravnateljica je povedala še par podrobnosti in lahko smo odšle na avtobus. »Aja, Clarie?« je rekla ravnateljica in obrnila sem se in rekla: »Ja gospa.« »Jutri ne pozabi vzeti tvojih godal prav?« mi reče ter hitro pokimam. V ušesa si namestim slušalke in začnem predvajati glasbo. Namesto da bi šla z avtobusom, se odločim da grem peš. Glasba mi prijetno odzvanja v ušesih in na srečo srečno pridem do doma. Zaslišim dretje in takoj vem, da sta moja starša. Začnem godornjati in odidem na kraj prerekanja; v kuhinjo. Starša se dereta brez pare in hitro se postavim med njiju in zavpijem: »Halo! Nehajta prosim!« Mama me pogleda z pogledom, ki bi lahko ubijal, oče pa z mize vzame kozarec in ga vrže v moj obraz. Imela sem srečo da sem ravnokar zaprla oči in mi kakšen drobec stekla ni priletel v oči. Po licu sem začutila topel curek moje krvi in tedaj sem imela zadosti. »Budala. Mar ne veš kaj bi lahko naredil! Lahko bi izgubila oko!« sem zavpila na očeta in se pognala po stopnicah, hitro spakirala stvari v kovček, vzela inštrumente in odšla do veže. »Adio!« sem zavpila očetu odšla do njega in ga z vso silo klofnila. Očeta je od sile udarca odneslo nazaj, a se nisem zmenila zato. Samo obrnila sem se k vratom in z stvarmi odkorakala skozi. Hmm, kam naj grem, sem se spraševala. Lahko bi šla k Franky ali pa k učiteljici Mii. In odšla sem k slednji. Ker me je profesorica velikokrat inštruktovala pri njej doma sem natančno vedela kam iti. Čutila sem poglede mimoidočih ko so gledali moj obraz. Saj bi se ustavila in si zašila rano, a kaj ko sem imela vse stvari pod posteljo. »Končno,« si zamrmram ko zagledam profesoričino hišo. Stečem do nje in potrkam. Zaslišim korake in upam da profesorice ne motim pri kakšnem delu. Profesorica je odprla vrata in ko se je zastrmela vame je iz njenega obraza zrlo začudenje. »P-potrebujem pomoč,« sem zašepetala, profesorica pa je samo pokimala me z eno roko objela in me bolj ali manj potegnila v hišo. Po nekaj požirkih kave in očiščenju rane sem profesorici povedala celo zgodbo. »O moj bog, saj to je grozno,« je rekla profesorica. »Prijaviti ga moraš policiji,« je rekla profesorica in odkimala sem. »Ne. Če ga prijavim bo nasljednič prišel z pištolo. Ali pa z banano če jo bo zamešal,« sem rekla profesorici in zasmejala se je. »Pri meni si vedno dobrodošla,« je rekla profesorica in me objela. Zahvalila sem se ji in pospremila me je v eno izmed sob za goste. Bila je lepe turkizne barve in tam je bila tudi zakonska postelja. Bila je tako zelo lepa. Bila pa sem tudi tako zelo utrujena, da sem se samo preoblekla v pižamo in se zvrnila v posteljo. Zaprla sem oči in v trenutku zaspala.
Chapter 2☆|Coming|Clarie Meredith Stewart
»Meredith, zbudi se,« mi nekdo zašepeta na uho. Zdrznem se in odprem oči. Zraven mene je profesorica Mia in takoj se spomnim vseh včerajšnjih dogodkov. »Pohiti danes je kamp. Glasbila sem že pospravila v avto,« mi je rekla in odšla iz sobe. Hitro sem se oblekla in vzela kovček ter odšla dol na zajtrk. Profesorica mi je pripravila umešana jajca in res hitro sem jih pojedla. Odšle sva v avto in profesorica je speljala. »Povej mi Meredith, se tvoja starša pogosto kregata?« me je vprašala. »Hmm, pogosto ni ravno prava beseda. Vedno se kregata. Po navadi še sama staknem kakšno modrico ali dve. Tokrat se je prvič zgodilo, da sem bila huje poškodovana,« sem ji rekla in kar naenkrat sem začutila tako utrujenost, da mi je glava kar sama mahnila na sedež. Sanjala sem o maminem morilskem pogledu in očetovi roki, ki je segla po kozarcu. Odprla sem oči in začela hitro dihati. »Si v redu?« ne vpraša profesorica. Pokimam in jo vprašam: »Koliko časa še?« »Približno 5 minut,« mi je odgovorila in vključila radio. Pogledala sem skozi okno in zagledala prečudovit prizor. V bližini je bila vas in gozd. Prav slišala sem ptičje petje. Kar nekaj časa sem sedela tam in gledala skozi okno in avto se je vstavil. »No, tukaj sva,« je rekla profesorica in se mi nasmehnila. »Najlepša vam hvala. Za vse,« sem rekla in se trudila da se ne bi profesorici preveč zasmilila. »Ni zakaj. Pri meni lahko ostaneš kolikor dolgo želiš,« mi je rekla in izstopili sva iz avta. Skoraj takoj je k nama priletela Franky. Ko me je zagledala me je takoj vprašala, kaj se mi je zgodilo. »Spotaknila sem se in se udarila v luč,« sem ji rekla in pokimala je. Iz prtljažnika sem vzela moje čelo in violino, ter ju nesla v šotor za glasbila. Bila sem presenečena ko sem videla koliko glasbil je tam. Seveda sem znala zaigrati na večino glasbil razen na enega ne-na kitaro. »Clarie, One direction prihajajo!« je zavpila Franky in počasi sem prilezla iz šotora. »Prišli so!!« je zavpila Franky in kmalu sem prišla do nje. Ravnateljica in profesorica sta bile že tam, in One direction so že bili tam. Zavzdihnila sem in ravnateljica je začela: »Pozdravljeni. Zelo smo veseli da ste prišli.« »Jaz že ne, » sem zamrmrala in odmaknila pogled s tal. Pred mano je stal blondi Nial, levo od njega Louis, levo od Louisa Harry, levo od Harrya pa Liam. Srce mi je zatrepetalo, saj je bil še lepši kot se ga spominjam. Umiri se, sem si rekla in si nadela jeklen pogled. »Vaša gostiteljica bo ljublo dekle na moji desni Clarie Meredith Stewart,« je rekla ravnateljica in me pogledal. Malo jezno sem jo pogledala saj mi je rekla da sem ljubko dekle. »Dobrodošli,« sem narejeno veselo rekla in vsem ponudila roko. Pri Liamu je bilo še posebej težko, zato sem se ko sem se rokovala z njemu zazrla v njihov avto. »No, naj vam pokažem kje boste spali,« sem rekla in jim pomignila naj mi slediji. Ko smo hodili so do mene prišli vsi fantje razen Liama in Louis me je takoj vprašal: »No, in kaj študiraš da si dobila tako 'čast' da si lahko naša gostiteljica? »Ah, kaj pa ti veš o meni da mi praviš da mi je čast biti vaša gostiteljica. Študiram glasbo na Juliardu, se pravi na tej akademiji ki organizira ta kamp. Naj bi bila njihova najboljša učenka zato so me podtavili v vlogo gostiteljice,« sem rekla in Harry je nekaj zašepetal Louisu na uho da se je zasmejal. »No, tukaj smo,« sem rekla in jim pokazala na njihovo sobo. Jutri dopoldne bomo začeli z poučevanjem. Tukaj imate urnike,« sem rekla in potisnila urnike Niallu v roke. »Če me boste potrebovali bom v sobi 7B,« sem rekla in odšla do sobe z glasbili. Takoj sem zagledala svoje čelo in hitro sem stekla do njega. Vsedla sem se na stol in začela sem igrati melodijo, ki sem si jo izmislila v glavi. Zaprla sem oči in igrala. Glasba ni bila tako zelo zapletena ampak moji profesorici za inštrument se je zdelo. »Zdaj vem, zakaj pravijo, da si njihova najboljša učenka,« sem zaslušala glas za sabo in zagledala Louisa. »Hvala, ampak po mojem mnenju tole ni bilo ne zapleteno ne preveč dobro zaigrano. Lahko bi bilo bolje,« sem pripomnila in vstala. »Meni se je zdelo zapleteno. Igrala si kot da bi bila z glasbilom eno,« je rekel. Še enkrat sem se mu zahvalila in čelo položila tam kjer je prej bilo. V roke sem vzela violino in rekla: »Oprosti, preveriti moram uglašenost in malo povaditi,« sem opravičujoče rekla, čeprav mi ni bilo prav nič žal.

Chapter 3☆|Small revenge|Clarie Meredith Stewart
Louis je nekoliko užaljeno pogledal v tla in odšel. Zavzdihnila sem. »Končno,« sem si zamrmrala in vzela v roke lok. Violino sem si postavila v pravi položaj in začela igrati. Igrala sem isto skladbo kot prej na čelu in moram reči na obeh glasbilih se je slišalo super. Ko končam nenadoma za sabo slišim ploskanje. Hitro sem obrnem in tam zagledam punco staro približno 11 let. »Hej, zelo lepo igraš,« mi skoraj zašepeta. »Hvala. Kaj pa ti počneš tako zgodaj tukaj?« sem jo vprašala in se nasmehnila. »Mami me je pripeljala,« reče in mi stopi korak bližje. »Si se že odločila kaj boš igrala?« sem ji rekla, saj naj bi otroci že doma razmislili kaj se bodo učili igrati. »Hmm, ja. Pravzaprav bi se rada naučila kitaro ali pa violino,« je rekla in stopila še en korak bližje. »Pri kitari ti jaz ne morem pomagati, saj je to eden izmed redkih inštrumentov na katerega ne znam igrati, a lahko ti pokažem ali zaigram kaj na violini,« ji rečem in se zasmejim. Deklica veselo pokima in vprašam jo: »Gospodična imate kakšno glasbeno željo?« Punca pokima in stopi k meni, jaz pa se sklonim da mi na uho pove svojo izbiro. Pove mi jo in samo prikimam in ji rečem: »Boš pela sama? Ali naj ti pomagam?« ji rečem in pokima pri drugi možnosti. Začnem igrati in pomignem punci, ko mora zapeti in že obe pojeva. »Helo from the other side. I must ve called thousand times….« pojeva in kar naenkrat zaslišim močno ropotanje za mano. Zelo se vstrašim zato skoraj spustim violino. Dekle je opazilo da je nekaj narobe, zato sva obe hitro smuknile iti ven pogledat. »Kako ti je ime?« sem ji rekla in nisem si mogla kaj da se ne bi nasmehnila. »Artemis Kim Closey,« reče in mi pomigne z glavo, češ kaj pa ti. »Clarie Meredith Stewart,« ji rečem in prizor ki ga vidim mi pride v glavo. Tam so 1D, ki iz papirja delajo nekakšne žabe ki pokajo. Vidi se, da je Liam to organiziral in z največjim veseljem jih poka. »Počakaj tukaj,« sem rekla Artemis in odšla do njih. Niso me opazili in vsi trije fantje so bili za Liamom, zato sem kar se da hitro objela Harrya in ga vrgla po tleh. Harry je zajel sapo, sama pa sem mu s prstom nakazala naj bo tiho. Pokimal je in gledal kako sem na tla spravila tudi Louisa in Nialla. Lahko bi prisegla, da se je zasmejal. Bila sem za Liamom in z čim bolj resnim glasom rekla: »Liam Payne.« Videla sem, da se je Liam zgrozil in obrnil se je. Takrat sem videla svojo priložnost, ter ga nekako objela in ga vrgla čez glavo. V teh letih ko ga ni bilo, sem veliko časa preživljala pred boksarsko vrečo, na kateri je bila nalepljena njegova glava. Videla sme Louisa, Nialla in Harrya ki so se režali in nisem si mogla kaj, da se nisem še sama. »Misliš da je smešno strašiti dve punce, ki ravnokar igrata inštrumente. Seveda, saj si »veliki« Liam Payne in nihče ti nič ne more in ti ne bo nič zameril. No, tako v mojem kampu ne bo. Ne bodi otročji. Skuliraj sem. Tega ne gledam kot tvoja bivša punca ampak kot organizatorka tega kampa.,« sem mu zabrusila in se obrnila stran, ko sem se nekaj spomnila. Obrnila sem se in zbrala vso silo in ga brcnila. »In to je zaradi razhoda po telefonu. Pojdi nekam,« sem rekla sladko, lahko bi se reklo nedolžno in šla k Artemis. Lahko bi prisegla da sem v ozadju slišala Louisovi, Niallovo in Harryevo krohotanje. »Oprosti ker si morala to videti.« sem ji rekla in šele tedaj opazila da zraven nje stoji fant, ki ji je bil zelo podoben. Usmerila sem prst k fantu in ugibala: »Brat dvojček?« Fant je prikimal in mi podal roko: »Lukas Jace Closey,« je rekel in sama sem mu povedala svoje ime in priimek. »Mimogrede, z sestro se strinjava da si dobro namlatila One direction,« je rekel. »Jih ne marata,« sem začudeno vprašala, Artemis pa mi je odgovorila: »Še huje, sovraživa jih,« je rekla in nisem si mogla kaj, da jima nisem dala petke.
Chapter 4☆|--|Harry Styles
Nisem mogel verjeti. Clarie je vrgla Liama kot da bi vrgla kovanec. Skoraj sem začel jokati od smeha, ko sem zagledal Liamov obraz. Ideja za potegavščino je bila seveda njegova in niti sanjali se mi ni, da je njegova bivša punca. Ko se je Liam končno pobral, sem takoj šel k njemu in ga vprašal: »Resno? Clarie je tvoja bivša punca?« Pokimal je in se prijel za kolena. »O tem v sobi,« je rekel in Louis in Niall sta ga podprla. Moram reči, da nas je Clarie vse dobro vrgla po tleh. Sam si ne bi nikoli mislil, da lahko tako drobna punca vrže na tla Liama. In mene, ter druge fante seveda. Liam je nekako »odšepal« do naše sobe in takoj je legel na posteljo. Priskrbel sem mu kozarec vode in Louis je rekel: »No, boš povedal zgodbo.« Liam je pokimal in začel pripovedovati. Ko je pojasnil vse se nisem mogel zadržati in sem zinil: »5 let?? In Liam pustil si jo po telefonu?? Ne morem verjeti, da si tako zabit.« Ob tem stavku sem se z roko butnil po čelu, saj sem preveč povedal. »Zakaj smo sploh šli delati tiste pokalice? Bolijo me rebra,« je zastokal Niall in nisem si mogel kaj, da se ne bi zasmejal. »Ahh, bila je samo majhna potegavščina. Moram pa reči, da Clarie zelo dobro igra in poje. Saj je tudi pred petimi leti dobro igrala in pela, samo zdaj je boljša,« je izjavil Liam in zastokal od bolečine. »Ja zaradi tega gotovo hodi na Juliard, naboljšo glasbeno akademijo, če te smem spomniti,« je rekel Louis in Liam se je nasmehnil. Zaslišim našo pesem What makes you beatufull in že sem vedel kdo je. »Sophie je,« sem rekel Liamu in ta je prikimal naj mu dam telefon. »Živjo ljubica,« je rekel in na drugi strani sem zaslišala histerično kričanje. »Ja, ja vse je v redu. Se že veselim,« je zatrdil Liam in ob prvem delu stavka sem se nasmehnil. Nisem vedel da je za Liama v redu če ga bivša punca vrže po tleh in mu priskrbi telesne poškodbe. Liam je prekinil zvezo in rekel: »Sophie jutri pride na obisk.« Zavil sme z očmi saj sam Sophie nisem maral. Do nas je bila vedno naduta in vzvišena. Mi je že bolj všeč Clarie, ona vsaj obvlada borilne veščine. Lahko bi šel staviti, da je vsa ta leta vadila z boksarsko vrečko, na katero je nalepila Liamov obraz. »No, moram iti,« sem rekel Liamu in se odpravil proti vratom. »Kam pa greš?« me je vprašal Niall. »Za nosom,« sem mu hudomušno odgovoril in zaprl vrata za sabo. Za kamp so si izbrali čudovito lokacijo. Na predelih je bila sončna, nekje pa je bila tudi senčna. Iskal sem hišo 7B in končno sem jo našel. Hišica je bila mnogo manjša kot naša in po petih sekundah je odprla vrata Clarie. Ko me je zagledala je vidno prebledela in rekel sem ji: »Se lahko pogovoriva?« Pokimala je in na stežaj odprla vrata, da sem lahko zakorakal v njeno hišico. Bila je zelo skromna a tudi zelo prijetna. Opazil sem, da je sama in jo vprašal: »Kako to, da imaš sama svojo hiško?« Nasmehnila se je in rekla: »Nisem preveč družaben človek. Nikoli nisem bila. Pa tudi nisem sama v hiši. Poglej v levo omaro.« Ker sem pač radovedne vrste sem odprl omaro in tam zagledal vsaj 30 knjig. Obrnil sem se k Clarie in opazil da je za mano. »Ja, to je zame. Sem pravi knjižni molj. Kako pa si mislil da zapravljam čas poleg borilnih veščin in igranja?« je rekla in se komaj opazno namrščila. Bila mi je všeč-na prijateljski način seveda. Nekako me je spominjala na Gemmo. »No, čas je da preidem k vprašanju zaradi katerega sem prišel,« sem rekel, a kar naenkrat je zazvonil zvonec. »Hmm, le kdo bi lahko to bil?« je zamrmrala Clarie in zamišljeno odšla do vrat. Odprla jih je in notri je pokukala Niallova glava. »Lahko vstopim?« je vprašal in Clarie je pokimala. Vsedel se je zraven mene in me potrepljal po rami.
Chapter 5☆|Suprise I Clarie Meredith Stewart
Ko se je Niall vsedel zraven Harrya je spet pozvonilo. »Kdo je pa zdaj to?« sem si v glavi jezno rekla. Odprla sem vrata in zagledala Louisa. Na stežaj sem odprla vrata in mu pomignila naj pride noter. Ko je tam zagledal Harrya in Nialla je samo skomignil z rameni in se vsedel zraven njiju. Sama sem se naslonila na steno in kar nekaj časa smo se opazovali. »No, če vas ne moti bi rada razlago zakaj ste prišli?« sem končno prekinila tišino. »Zato, ker nismo mogli zdržati zraven Liama. Javka, zelo,« je rekel Louis in se skremžil. »Moram reči, da si ga zelo dobro vrgla po tleh,« je občudojoče rekel Niall in zahvalila sem se. Pri vratih je spet pozvonilo in počasi sem šla odpret. »Če bo še kdo pozovonil…,« sem rekla in utihnila, ko sem na pragu zagledala Artemis in Lukas. Osramočena sem odprla vrata in se jima opravičila. Odrla sta vrata in ko sta zagledala Nialla, Louisa in Harrya sta obnemela. Ne vem, ali zaradi sovraštva ali česa drugega. »Lukas in Artemis, to so Niall, Harry in Louis,« sem jima rekla in pokazala na vsakega od njih. Artemis je zavila z očmi in obrnila sem se k Harryu, Louisu in Niallu ter rekla: »Harry, Louis, Niall to sta Artemis Kim Closey in njen brat Lukas Jace Closey.« Artemis jim je pokazala jezik, Lukas pa je samo pokimal. »Gremo kaj počet?« me vpraša Artemis in takoj pokimam. Niall skoraj v trenutku skoči pokonci in reče: »Kaj če bi šli v glasbeno sobo, ali pa gremo mi v našo sobo po Wii?« Artemis pokima in Niall gre. »Louis, poskrbi malo za Artemis in Lukasa. Preobleči se moram,« sem rekla Louisu ter njemu in Harryu nakazala naj gresta ven. Odšla sta ven in hitro sem se preoblekla trenerkaste kratek hlače in črno kratko majico na kateri je pisalo Adidas. Fante in dekle sem našla v sobi za igrice. Začudena sem bila, ker je Niall res privlekel s sabo Wii. »To si resno prinesel s sabo?« sem rekla in od začudenja odprla usta. Niall je veselo prikimal in se nasmehnil. Wii smo nekako povezali z televizijo in začeli smo. Šli smo dva proti dva in naredili turnir iz tenisa. Finale sva igrala jaz in Lukas. Moram priznati da je odličen igralec in na koncu sem mogla priznati poraz. Bil je res dober in čestitala sem mu. »Clarie Meredith Stewart,« zaslišim glas za sabo in zdrznem se. Ta glas še predobro poznam in obrnem se. »Sophie,« rečem hladno in se kislo nasmehnem. Od daleč se vidi, da me je ona vesela toliko kot sem jaz nje. »In zakaj imaš to brazgotino na obrazu? Te je oče udaril s kozarcem?« me je vprašala in vedela sem da je ugibala in to rekla za šalo a vseeno si nisem mogla pomagati da ne bi odprla ust. »OMG,« zaslišim šepet za mano. Zaslišim zvonjenje svojega telefona in oglasim se. »Hello,« rečem in naenkrat se nekdo začne dreti po telefonu in v trenutku vem kdo he poklical. »Prasica, pojdi nekam ti, ti..! Nekam se zabij upam da umreš. Zaradi tebe je mrtva k*rba. Pi*ka zabij se že nekam!! Žal mi je da te včeraj nisem bolj poškodoval. Zaradi tebe je Darja mrtva…!!!« zaslišim glas svojega očeta in ko zaslišim mamino ine mi spolzi solza po licu. »Sovražim te. Da nikoli več ne prideš sem..« se mi oče še vedno dere na uho ko končno razumem pomen besed se iz mene izvije hlipanje. Tista solza prej je bila zaradi očetovih žaljivk, to hlipanje pa je bilo za njo. Za mojo mamo. Prekinem povezavo in kot da bi bilo vse prozorno gledam okoli. »Ne, ne to ne morem bitu res. Prasec. Za vse bo plačal,« rečem in spustim telefon na tla. Začnem teči in ne oziram se na druge samo jokam in tečem. Kaj hitro izginem v gozd. Tečem in tečem in izgubim občutek za čas. Ne vem ne kje sem ne koliko je ura in končno se ustavim. Pogledam in v daljavi zagledam lovsko hišo. Hitro stečem do nje in se povzpnem po lestvi. Hiška je bila majhna, a topla. Vsedem se na tla in se uležem. » I am fine, I am sad, but I am strong….« sem si pela in nazadnje zaspala. »Clarie,« zaslišim znan glas in zbudim se. Vsedem se in nad sabo zagledam Harrya, Nialla in Louisa. »Kaj pa vi delate tu?« sem jih vprašam in Niall počepne k meni. »Clarie, ti je oče res zabrisal kozarec v glavo?« me vpraša in hitro vstanem. Zardim, saj me je sram povedati resnico. »To pove vse,« reče Lou in nejevoljno zmaje z glavo. »In kaj se je zgodilo včeraj?« vpraša Harry in vprašam ga če ima moj telefon. Pokima in mi ga da, jaz pa jim zavrtim posnetek mojega pogovora z očetom. Ko končam zaslišim glas, ki mi je znan samo z televizije. »To je tvoj oče?« me vpraša in pokimam. »Kako se piše tvoj oče?« me vpraša in pove mu priimek svojega očeta. Zayn zavzdihne in se vsede na tla. »Vse v redu?« ga vprašam in samo pokima. Zgleda da se fantje šele takrat čisto zavedali kdo je pred njimi in vsi so zakričali njegovo ime in ga objeli. Vsi so se smejali in tudi sama sem se. Nisem mogla verjeti da sem tako sproščena z njimi.
6
***Zayn****
Slabo mi je postalo ko je omenila njegov priimek. Skoraj sem pozabil na to zakaj sem sploh prišel. Pogledal sem fante in ugotovil, da manjka Liam. Še pred zastavljenim vprašanjem so se fantje vrgli name. Smejali smo se in bil sem presenečen, ko sem zaslišal Clariin smeh. »Gremo?« končno vprašam in vsi pokimajo. Ko splezamo iz hiše vprašam: »Kje pa je Liam?« Clarie zardi in fantje z vsem navdušenjem povejo vso zgodbo, kako jih je Clarie vrgla po tleh. Na koncu se zasmejem, in vidim da je Clariin obraz ves rdeč od sramu. »Pa saj to ni nič hudega,« ji rečem in Niall ji nekaj zašepeta na uho. Clarie mu poda svoj telefon in Niall mi ga poda. Pogledam posnetek, v katerem Clarie vrže vse štiri na tla. Začnem se smejati in Clarie mi vzame telefon z rok. Pogleda posnetek in na koncu se skremži ter reče: »Hmm, nisem vedela, da sem zgledala tako…neumno,« vsi se zasmejimo in kmalu pridemo do kampa. Clarie gre spat saj je zunaj že trda mi pa se sprehodimo do naše hiške. »Zayn, zakaj si sploh prišel?« vpraša Nial. »No, fantje mogil sem se. Samostojna kariera ni zame. Pogrešal sem vas. Se lahko pridružim nazaj skupini,« rečem in Niall me pogleda tako presenečeno kot takrat ko smo mu povedali, da ni hrane v hladilniku. Vsi se zaderejo in me stisnejo v objem. Tokrat bom menedžerjem dal pogoj, da bomo peli tudi mojo zvrst. Srčno upam, da se strinjajo. Z fanti se hitro preoblečem v pižamo in sam v trenutku zaspim.
***Clarie****
Zjutraj se zbudim zelo zgodaj in odidem ven čakat otroke. V roku ene ure naj bi vsi prišli sem. Ko pridem do zbiralnega mesta jih je nekaj že tam. V nasljedni uri pridejo vsi s seznama in premaknem jih tja, kjer naj bi imela naša ravnateljica. Pogledam na uro in vidim da fantov še zmeraj ni. Odidem do njihove hiške, a še prej v steklenico natočim ledeno vodo. Potolčem po vratih njihove hiške, a nihče se ne oglasi zato vstopim. Vzamem steklenico in se približam Liamovi postelji in odprem steklenico. Malo pridržim steklenico nato pa jo obrnem na glavo in zlijem Liamu na glavo. Liam zakriči in vsi se zbudijo. »Dobro jutro. Imate deset minut časa da se zrihtate, nato pa da se mi prikažete na odru,« jim rečem in se nasmehnem. Odidem iz hiške in odidem do odra. Ravnateljica ima govor in ravnokar ga končuje. »No, čas je da spoznate nase učiteljice,« reče ravnateljica in vsako pokliče po imenu. »Clarie Meredith Stewart,« reče in pokaže name jaz pa se samo nasmehnem. »Ona bo imela skupino 6. in 7. razredov,« reče in pokimam. Po govoru vidim fante na robu odra in nasmehnem se. »Za majhno presenečenje pa bodi pomagali One direction!!« zavpije in zasliši se glasno kričanje. Zaprem oči in jih nazaj odprem ter vidim fante kako stopajo po odru. Povejo nekaj besed, nato pa se moji razred zbere pri meni in odidem do šotora z glasbo. Zraven mene pride Niall in me pohvali. Ne vem sicer zakaj a se zahvalim. Ure je kmalu konec in ko otroci odidejo se malo časa vstanem in igram. Naenkrat mi zazvoni telefon in vzamem ga v roke. »OMG,«zašepetam ko zagledam sliko in za sabo zaslišim Harryev glas. »Poglej,« sem mu rekla in mu porinila telefon v roke. Zašepetal je isto kot jaz in pogovorila sva se o tem, da Liamu o tem niti ne črhneva. Na sliki je bila namreč Sophie, ki je poljubljala Caluma iz 5SOS. »Mu bo že sama povedala,« je rekel Harry, a sama sem vedela resnico. Nikolu mu ne bo povedala. Poskušala bo zapeljati Caluma mu ukrasti malo denarja, potem pa bo pogledala kateri od njiju ima več denarja na računu in se vrnila k tistemu z več. Poskušam poklicati številko iz katere so mi poslali sliko, piše samo to, da številka ne obstaja. Zavzdihnem in za sabo slišim glas. »Je vse v redu?« me vpraša in obrnem se. Vedela sem da je Liam ampak vseeno sem se zdrznila ko sem ga videla. »Ja, seveda. Zakaj ne bi bilo vse v redu?« ga vprašam in se živčno nasmejem. Telefon ugasnem in ga spravim v žep. Vstanem in odidem mimo njega, ko me zgrabi za roko. Obrnem se in ga pogledam. Še vedno sem jezna nanj, a ko vidim njegove prelepe rjave oči bi ga najraje poljubila, a se v trenutku streznim in stopim korak nazaj.
7
***Liam***
Nisem vedel zakaj sem prijel Clarie. V njenih očeh sem najprej videl jezo, nato pa strast, a je slednje izginilo iz njenih oči in spet se je pojavila jeza. Stopila je korak naprej in odšla. Žalostno zavzdihnem in se usedem na stol. V roke vzamem kitaro in zaigram par akordov. To me pomiri in zapiska mi telefon. Luke je. Ja, Luke iz 5SOS. Nedavno nazaj smo se srečali v hotelu in izmenjala sva si številke. Od takrat naprej sva postala zelo dobra prijatelja. Vse sva si povedala.
From: Luke
Hejla!
Kje ste zdaj? Mi se peljemo do enega kampa, ki ga ima na grbi Juliard. Nismo povabljeni, ampak bi zelo radi sodelovali. Gotovo ne bodo zavrnili dodatne pomoči. Tam smo bili lani in bilo je prijetno poleg tega pa je tam neka punca, ki mi je všeč.
Ob njegovem sporočilu se nasmehnem in premišljujem če mogoče pridejo sem. To bi bilo odlično. Lahko bi se družili in igrali. Preden uspem odpisati slišim vzunaj trobljenje avtomobila. Hitro skočim na noge in stečem k trobljenju. Zagledam črn mercedes in v njem vidim Luka in Michaela. Nasmehnem se in grem tja, ko vidim, da ob strani prav začudeno gleda Clarie. Počasi se približuje avtu in ko zagleda Luka in Michaela se nasmehne. Pomaha jima in vrata se odprejo. Iz zadnjega sedeža zlezeta še Calum in Ashton in vsi stečejo k Clarie. Luke jo prvi objame, nato pa jo še drugi. Hitro stopim do njih in z Lukom si prijateljsko stisneva roke, ter se objameva. Tudi z drugimi fanti se objamen in s kotičkom očesa oplazim Clarie. Z Lukom se pogovarjata in ni mi všeč, ko se nasmeji in zardi zaradi njega. Čudi me, da ni žalostna zaradi svoje mame, a vedno sem vedel, da zna svoja čustva dobra skrivati. A ne tako zelo dobro. Vedno se mi je zdela močna oseba. Kmalu pridejo tudi Zayn, Niall, Lou in Harry. Po Harrievih očeh vem, da se je spet razšel s punco. Naenkrat Clarie zazvoni telefon in opraviči se, ter oglasi. Govori v nekem čudnem jeziku in niti malo ga ne razumem. Sploh ni podoben angleščini. Ko prekine se še enkrat opraviči in vsi jo začudeno pogledamo. »Am, moja mama je iz Slovenije. To je majhna državica v osredju Evrope. Babica me je klica glede maminega pogreba, ki bo v Sloveniji.« reče in zardi. Luke jo začudeno pogleda: »Mami ti je umrla. Kdaj?« Namesto Clarie odgovori Niall: »Predvčerajšnjim, ampak včeraj je izvedela. Zbežala je iz kampa nekam v gozd, in vsaj dve uri smo rabili da smo jo našli.« Clarie spet zardi in se zdrzne, ko zasliši nam še neznan glas. »Clarie kaj delajo oni tukaj?« vpraša in pokaže na fante iz 5SOS. »Harry, Niall, Zayn, Louis, Calum, Ashton, Michael, Luke in Liam to je Franky. In če smem tudi jaz vprašati: kaj vi delate tukaj?« je vprašala in se obrnila k Luko. »Hmm, prišli smo vam pomagati?« reče Luke in fantje pokimajo. »Počakajte malo,« je rekla in odšla nekam. Franky je samo stala tam in obrnil sem se, ter vprašam Luka: »Od kje pa se vi poznate?« Franky prikima in namesto Lukea odgovori Calum: »Lansko leto smo bili mi tukaj za pomoč.« Pokimam in nekaj minut čakamo v tišini. Clarie pride in reče: »Lahko ostanete. Odpeljala vas bom do vaše hiške.« Luke pokima in z fanti sledijo Clarie. »Hey!!« se zasliši kričanje in vem kdo je. Obrnem se in Sophie mi prileti v objem. Poljubi me in poljubim jo nazaj. Ob strani vidim Harrya kako se kremži in moram se nasmejati. Sophie me čudno pogleda, jaz pa ji samo pokimam. Do večeraje vse v redu, dokler nam Clarie ne sporoči, da imamo zvečer druženje ob ognju. Sophie je že odšla in sam komaj sprejmem vabilo. Z fanti pridem tja in opazim da so drugi »animatorji« že tam. Vsedemo se in skoraj takoj nam postrežejo z pivom oz. tekilo. Takoj vzamem pivo in naredim požirek. Nekdo se vsede zraven mene pogledam kdo.
***Clarie Meredith***
Na zbor sem prišla malce kasneje in na mojo smolo je bilo proste le eno mesto. Med Liamom in Lukeom. Saj proti Lukeu nimam nič, ampak ne vem kako bom prenesla Liamovo bližino. Vsedem se med njiju in k meni takoj pridrvi Franky in mi ponudi pijačo. Zmajem z glavo in ji rečem: »Ne hvala, lahko pa mi daš kozarec.« Dala mi je kozarec, in odšla nazaj. Sama vstanem in odidem v svojo hiško po gosti jabolčni sok. Vzela sem kar celega in ko sem prišla nataj so me vsi začudeno pogledali. No, vsi razen fantov iz 5SOS saj sem jim lansko leto povedala za mojo izkušnjo z alkoholom. Vsedem se nazaj in začnem piti sok. Kmalu so že vsi pijani in sama lahko le zmajem z glavo. K meni pride Zayn in se usede zraven mene. »Mi daš malo soka?« me vpraša in preseneča me, da zveni popolnoma trezen. Podam mu ga in rečem: »Si trezen?« Pokima in reče: »Ne pijem, toliko. In ti?« »Slaba izkušnja z alkoholom,« brezizrazno odvrnem in se spomnim njegovih rok na mojem zapestju. Zdrznem se in spet začutim nepredstavljivo potrebo, da bi zarezala vase. A namesto tega vstanem in grem v glasbeno sobo. Vzamem violončelo in zaigram par tonov. To me je pomirilo in mi zbistrilo glavo. V glavi sem začela pisati besedilo ta pesem, a ko sem zaslišala vesele vriske, sem se spomnila kje dejansko sem. Pohitela sem k vriskanju in videla, da fantje poskušajo skočiti s pečine. Zayn je ob strani zmajeval z glavo sama pa sem vedela le to, da se bodo ubili. Stopila sem pred Luka, ki je bil prvi v vrsti in rekla: »Dovolj, pojdite spat.« Niso me ubogali in grozeče sem rekla: »Če se ne odmaknete vas bom poslala nekam. Dobesedno.« Vsi so me pogledali in videla sem samo še Lukovo roko, ki me je porinila v brezno. Roko sem si prekrižala na prsih in vedela sem, da je to zame konec. Zaslišim samo še tresk in bolečino v glavi. Nato me zajame tema.
***Zayn***
Zmajal sem z glavo, ko so fantje prišli na idejo da bi skočili s pečine. Ostalo osebje je šlo že spat, le mi smo še ostali. Vedel sem, da ne bo nihče zares skočil s pečine in naenkrat se je prikazala Clarie. Nato se je vse dogajalo hitro. Lukova roko je zadela Clarie v prsa in Clarie je vrglo v zrak. Začela je padati in slišal sem tresk, ko je pristala na kamniti polici. Hitro sem vzel telefon in poklical reševalce. Povedal sem jim vse podatke, nato pa odšel pogledat kje je Clarie. Ko sem jo videl sem zajokal. Bila je vsa krvava in največja luža krvi je bila pri glavi. Hitro sem vstal in porinil Luka da je padel na travo. »Ti budala, zaradi tebe bo umrla,« sem mu rekel in ga brcal z škornjem. V daljavi zaslišim sirene in hitro stečem do tja. Kar miren sem glede na to, da se je to zgodilo njej. Reševalcem hitro povem situacijo in čez nekaj minut že vlečejo Clarie gor. »Kako je?« hitro vprašam in upam da je v redu. »Ja, hmm življenski znaki so v redu, več pa lahko izvemo v bolnišnici ali v vozilu. Greš z nami fant,« me vpraša reševalec in hitro pokimam. Liamu, ki je od vseh še najbolj trezen povem, da naj gredo spat. Liam pokima in vsedem se v rešilca. Clarie primem za roko in ne izpustim. Če preživi ji bom povedal vse. Peljal jo bom na večerjo in ji vse povedal, samo naj preživi. Zgleda grozno in okoli nje je ogromno krvi. Nenadoma odpre oči in začne sunkovito dihati. Prime pa za roko in pokimam ji. Tudi ona mi pokima in spet zapre oči. Nenadoma se rešilec ustavi in odprejo se vrata. Clariin voziček vzamejo ven in začnejo drugim govoriti njeno stanje. Ko rešilec omeni besedo v nezavesti, hitro povem to, da je v zavesti. Zdravnik prikima in odpeljejo jo notri. Odidem za njimi in na hodniku me ustavi sestra in mi pove da grem lahko čakati v čakalnici. Pokimam in se vsedem na stol v čakalnici. Glavo naslonim na zid in pomislim koliko dolgo se nisem dobro naspal. Včeraj nisem, sam sem razmišljal o njem in njej. Danes sem pazil na fante. Šele zdaj ugotovim kako zelo sem zaspan in zaprem oči, ter se pogreznem v spanec.
23. april 2016
u209605
u209605
**Zayn****
Slabo mi je postalo ko je omenila njegov priimek. Skoraj sem pozabil na to zakaj sem sploh prišel. Pogledal sem fante in ugotovil, da manjka Liam. Še pred zastavljenim vprašanjem so se fantje vrgli name. Smejali smo se in bil sem presenečen, ko sem zaslišal Clariin smeh. »Gremo?« končno vprašam in vsi pokimajo. Ko splezamo iz hiše vprašam: »Kje pa je Liam?« Clarie zardi in fantje z vsem navdušenjem povejo vso zgodbo, kako jih je Clarie vrgla po tleh. Na koncu se zasmejem, in vidim da je Clariin obraz ves rdeč od sramu. »Pa saj to ni nič hudega,« ji rečem in Niall ji nekaj zašepeta na uho. Clarie mu poda svoj telefon in Niall mi ga poda. Pogledam posnetek, v katerem Clarie vrže vse štiri na tla. Začnem se smejati in Clarie mi vzame telefon z rok. Pogleda posnetek in na koncu se skremži ter reče: »Hmm, nisem vedela, da sem zgledala tako…neumno,« vsi se zasmejimo in kmalu pridemo do kampa. Clarie gre spat saj je zunaj že trda mi pa se sprehodimo do naše hiške. »Zayn, zakaj si sploh prišel?« vpraša Nial. »No, fantje mogil sem se. Samostojna kariera ni zame. Pogrešal sem vas. Se lahko pridružim nazaj skupini,« rečem in Niall me pogleda tako presenečeno kot takrat ko smo mu povedali, da ni hrane v hladilniku. Vsi se zaderejo in me stisnejo v objem. Tokrat bom menedžerjem dal pogoj, da bomo peli tudi mojo zvrst. Srčno upam, da se strinjajo. Z fanti se hitro preoblečem v pižamo in sam v trenutku zaspim.
***Clarie****
Zjutraj se zbudim zelo zgodaj in odidem ven čakat otroke. V roku ene ure naj bi vsi prišli sem. Ko pridem do zbiralnega mesta jih je nekaj že tam. V nasljedni uri pridejo vsi s seznama in premaknem jih tja, kjer naj bi imela naša ravnateljica. Pogledam na uro in vidim da fantov še zmeraj ni. Odidem do njihove hiške, a še prej v steklenico natočim ledeno vodo. Potolčem po vratih njihove hiške, a nihče se ne oglasi zato vstopim. Vzamem steklenico in se približam Liamovi postelji in odprem steklenico. Malo pridržim steklenico nato pa jo obrnem na glavo in zlijem Liamu na glavo. Liam zakriči in vsi se zbudijo. »Dobro jutro. Imate deset minut časa da se zrihtate, nato pa da se mi prikažete na odru,« jim rečem in se nasmehnem. Odidem iz hiške in odidem do odra. Ravnateljica ima govor in ravnokar ga končuje. »No, čas je da spoznate nase učiteljice,« reče ravnateljica in vsako pokliče po imenu. »Clarie Meredith Stewart,« reče in pokaže name jaz pa se samo nasmehnem. »Ona bo imela skupino 6. in 7. razredov,« reče in pokimam. Po govoru vidim fante na robu odra in nasmehnem se. »Za majhno presenečenje pa bodi pomagali One direction!!« zavpije in zasliši se glasno kričanje. Zaprem oči in jih nazaj odprem ter vidim fante kako stopajo po odru. Povejo nekaj besed, nato pa se moji razred zbere pri meni in odidem do šotora z glasbo. Zraven mene pride Niall in me pohvali. Ne vem sicer zakaj a se zahvalim. Ure je kmalu konec in ko otroci odidejo se malo časa vstanem in igram. Naenkrat mi zazvoni telefon in vzamem ga v roke. »OMG,«zašepetam ko zagledam sliko in za sabo zaslišim Harryev glas. »Poglej,« sem mu rekla in mu porinila telefon v roke. Zašepetal je isto kot jaz in pogovorila sva se o tem, da Liamu o tem niti ne črhneva. Na sliki je bila namreč Sophie, ki je poljubljala Caluma iz 5SOS. »Mu bo že sama povedala,« je rekel Harry, a sama sem vedela resnico. Nikolu mu ne bo povedala. Poskušala bo zapeljati Caluma mu ukrasti malo denarja, potem pa bo pogledala kateri od njiju ima več denarja na računu in se vrnila k tistemu z več. Poskušam poklicati številko iz katere so mi poslali sliko, piše samo to, da številka ne obstaja. Zavzdihnem in za sabo slišim glas. »Je vse v redu?« me vpraša in obrnem se. Vedela sem da je Liam ampak vseeno sem se zdrznila ko sem ga videla. »Ja, seveda. Zakaj ne bi bilo vse v redu?« ga vprašam in se živčno nasmejem. Telefon ugasnem in ga spravim v žep. Vstanem in odidem mimo njega, ko me zgrabi za roko. Obrnem se in ga pogledam. Še vedno sem jezna nanj, a ko vidim njegove prelepe rjave oči bi ga najraje poljubila, a se v trenutku streznim in stopim korak nazaj.
7
***Liam***
Nisem vedel zakaj sem prijel Clarie. V njenih očeh sem najprej videl jezo, nato pa strast, a je slednje izginilo iz njenih oči in spet se je pojavila jeza. Stopila je korak naprej in odšla. Žalostno zavzdihnem in se usedem na stol. V roke vzamem kitaro in zaigram par akordov. To me pomiri in zapiska mi telefon. Luke je. Ja, Luke iz 5SOS. Nedavno nazaj smo se srečali v hotelu in izmenjala sva si številke. Od takrat naprej sva postala zelo dobra prijatelja. Vse sva si povedala.
From: Luke
Hejla!
Kje ste zdaj? Mi se peljemo do enega kampa, ki ga ima na grbi Juliard. Nismo povabljeni, ampak bi zelo radi sodelovali. Gotovo ne bodo zavrnili dodatne pomoči. Tam smo bili lani in bilo je prijetno poleg tega pa je tam neka punca, ki mi je všeč.
Ob njegovem sporočilu se nasmehnem in premišljujem če mogoče pridejo sem. To bi bilo odlično. Lahko bi se družili in igrali. Preden uspem odpisati slišim vzunaj trobljenje avtomobila. Hitro skočim na noge in stečem k trobljenju. Zagledam črn mercedes in v njem vidim Luka in Michaela. Nasmehnem se in grem tja, ko vidim, da ob strani prav začudeno gleda Clarie. Počasi se približuje avtu in ko zagleda Luka in Michaela se nasmehne. Pomaha jima in vrata se odprejo. Iz zadnjega sedeža zlezeta še Calum in Ashton in vsi stečejo k Clarie. Luke jo prvi objame, nato pa jo še drugi. Hitro stopim do njih in z Lukom si prijateljsko stisneva roke, ter se objameva. Tudi z drugimi fanti se objamen in s kotičkom očesa oplazim Clarie. Z Lukom se pogovarjata in ni mi všeč, ko se nasmeji in zardi zaradi njega. Čudi me, da ni žalostna zaradi svoje mame, a vedno sem vedel, da zna svoja čustva dobra skrivati. A ne tako zelo dobro. Vedno se mi je zdela močna oseba. Kmalu pridejo tudi Zayn, Niall, Lou in Harry. Po Harrievih očeh vem, da se je spet razšel s punco. Naenkrat Clarie zazvoni telefon in opraviči se, ter oglasi. Govori v nekem čudnem jeziku in niti malo ga ne razumem. Sploh ni podoben angleščini. Ko prekine se še enkrat opraviči in vsi jo začudeno pogledamo. »Am, moja mama je iz Slovenije. To je majhna državica v osredju Evrope. Babica me je klica glede maminega pogreba, ki bo v Sloveniji.« reče in zardi. Luke jo začudeno pogleda: »Mami ti je umrla. Kdaj?« Namesto Clarie odgovori Niall: »Predvčerajšnjim, ampak včeraj je izvedela. Zbežala je iz kampa nekam v gozd, in vsaj dve uri smo rabili da smo jo našli.« Clarie spet zardi in se zdrzne, ko zasliši nam še neznan glas. »Clarie kaj delajo oni tukaj?« vpraša in pokaže na fante iz 5SOS. »Harry, Niall, Zayn, Louis, Calum, Ashton, Michael, Luke in Liam to je Franky. In če smem tudi jaz vprašati: kaj vi delate tukaj?« je vprašala in se obrnila k Luko. »Hmm, prišli smo vam pomagati?« reče Luke in fantje pokimajo. »Počakajte malo,« je rekla in odšla nekam. Franky je samo stala tam in obrnil sem se, ter vprašam Luka: »Od kje pa se vi poznate?« Franky prikima in namesto Lukea odgovori Calum: »Lansko leto smo bili mi tukaj za pomoč.« Pokimam in nekaj minut čakamo v tišini. Clarie pride in reče: »Lahko ostanete. Odpeljala vas bom do vaše hiške.« Luke pokima in z fanti sledijo Clarie. »Hey!!« se zasliši kričanje in vem kdo je. Obrnem se in Sophie mi prileti v objem. Poljubi me in poljubim jo nazaj. Ob strani vidim Harrya kako se kremži in moram se nasmejati. Sophie me čudno pogleda, jaz pa ji samo pokimam. Do večeraje vse v redu, dokler nam Clarie ne sporoči, da imamo zvečer druženje ob ognju. Sophie je že odšla in sam komaj sprejmem vabilo. Z fanti pridem tja in opazim da so drugi »animatorji« že tam. Vsedemo se in skoraj takoj nam postrežejo z pivom oz. tekilo. Takoj vzamem pivo in naredim požirek. Nekdo se vsede zraven mene pogledam kdo.
8
***Clarie Meredith***
Na zbor sem prišla malce kasneje in na mojo smolo je bilo proste le eno mesto. Med Liamom in Lukeom. Saj proti Lukeu nimam nič, ampak ne vem kako bom prenesla Liamovo bližino. Vsedem se med njiju in k meni takoj pridrvi Franky in mi ponudi pijačo. Zmajem z glavo in ji rečem: »Ne hvala, lahko pa mi daš kozarec.« Dala mi je kozarec, in odšla nazaj. Sama vstanem in odidem v svojo hiško po gosti jabolčni sok. Vzela sem kar celega in ko sem prišla nataj so me vsi začudeno pogledali. No, vsi razen fantov iz 5SOS saj sem jim lansko leto povedala za mojo izkušnjo z alkoholom. Vsedem se nazaj in začnem piti sok. Kmalu so že vsi pijani in sama lahko le zmajem z glavo. K meni pride Zayn in se usede zraven mene. »Mi daš malo soka?« me vpraša in preseneča me, da zveni popolnoma trezen. Podam mu ga in rečem: »Si trezen?« Pokima in reče: »Ne pijem, toliko. In ti?« »Slaba izkušnja z alkoholom,« brezizrazno odvrnem in se spomnim njegovih rok na mojem zapestju. Zdrznem se in spet začutim nepredstavljivo potrebo, da bi zarezala vase. A namesto tega vstanem in grem v glasbeno sobo. Vzamem violončelo in zaigram par tonov. To me je pomirilo in mi zbistrilo glavo. V glavi sem začela pisati besedilo ta pesem, a ko sem zaslišala vesele vriske, sem se spomnila kje dejansko sem. Pohitela sem k vriskanju in videla, da fantje poskušajo skočiti s pečine. Zayn je ob strani zmajeval z glavo sama pa sem vedela le to, da se bodo ubili. Stopila sem pred Luka, ki je bil prvi v vrsti in rekla: »Dovolj, pojdite spat.« Niso me ubogali in grozeče sem rekla: »Če se ne odmaknete vas bom poslala nekam. Dobesedno.« Vsi so me pogledali in videla sem samo še Lukovo roko, ki me je porinila v brezno. Roko sem si prekrižala na prsih in vedela sem, da je to zame konec. Zaslišim samo še tresk in bolečino v glavi. Nato me zajame tema.
***Zayn***
Zmajal sem z glavo, ko so fantje prišli na idejo da bi skočili s pečine. Ostalo osebje je šlo že spat, le mi smo še ostali. Vedel sem, da ne bo nihče zares skočil s pečine in naenkrat se je prikazala Clarie. Nato se je vse dogajalo hitro. Lukova roko je zadela Clarie v prsa in Clarie je vrglo v zrak. Začela je padati in slišal sem tresk, ko je pristala na kamniti polici. Hitro sem vzel telefon in poklical reševalce. Povedal sem jim vse podatke, nato pa odšel pogledat kje je Clarie. Ko sem jo videl sem zajokal. Bila je vsa krvava in največja luža krvi je bila pri glavi. Hitro sem vstal in porinil Luka da je padel na travo. »Ti budala, zaradi tebe bo umrla,« sem mu rekel in ga brcal z škornjem. V daljavi zaslišim sirene in hitro stečem do tja. Kar miren sem glede na to, da se je to zgodilo njej. Reševalcem hitro povem situacijo in čez nekaj minut že vlečejo Clarie gor. »Kako je?« hitro vprašam in upam da je v redu. »Ja, hmm življenski znaki so v redu, več pa lahko izvemo v bolnišnici ali v vozilu. Greš z nami fant,« me vpraša reševalec in hitro pokimam. Liamu, ki je od vseh še najbolj trezen povem, da naj gredo spat. Liam pokima in vsedem se v rešilca. Clarie primem za roko in ne izpustim. Če preživi ji bom povedal vse. Peljal jo bom na večerjo in ji vse povedal, samo naj preživi. Zgleda grozno in okoli nje je ogromno krvi. Nenadoma odpre oči in začne sunkovito dihati. Prime pa za roko in pokimam ji. Tudi ona mi pokima in spet zapre oči. Nenadoma se rešilec ustavi in odprejo se vrata. Clariin voziček vzamejo ven in začnejo drugim govoriti njeno stanje. Ko rešilec omeni besedo v nezavesti, hitro povem to, da je v zavesti. Zdravnik prikima in odpeljejo jo notri. Odidem za njimi in na hodniku me ustavi sestra in mi pove da grem lahko čakati v čakalnici. Pokimam in se vsedem na stol v čakalnici. Glavo naslonim na zid in pomislim koliko dolgo se nisem dobro naspal. Včeraj nisem, sam sem razmišljal o njem in njej. Danes sem pazil na fante. Šele zdaj ugotovim kako zelo sem zaspan in zaprem oči, ter se pogreznem v spanec.
23. april 2016
u209605
u209605
***Liam***


Nisem vedel zakaj sem prijel Clarie. Najbrž je bil to refleks. Hotel sem ji nekaj reči o jutranjem polivanje z vodo, a me je nekaj v njenih očeh vstavi. V njih sem najprej videl jezo, nato pa strast, a je slednje izginilo iz njenih oči in spet se je pojavila jeza. Stopila je korak nazaj in odšla. Žalostno zavzdihnem in se usedem na stol. V roke vzamem kitaro in zaigram par akordov. To me pomiri in zapiska mi telefon. Luke je. Ja, Luke iz 5SOS. Nedavno nazaj smo se srečali v hotelu in izmenjala sva si številke. Od takrat naprej sva postala zelo dobra prijatelja. Vse sva si povedala.

From: Luke
Hejla!
Kje ste zdaj? Mi se peljemo do enega kampa, ki ga ima na grbi Juliard. Nismo povabljeni, ampak bi zelo radi sodelovali. Gotovo ne bodo zavrnili dodatne pomoči. Tam smo bili lani in bilo je prijetno poleg tega pa je tam neka punca, ki mi je všeč.

Ob njegovem sporočilu se nasmehnem in premišljujem če mogoče pridejo sem. To bi bilo odlično. Lahko bi se družili in igrali. Preden uspem odpisati slišim vzunaj trobljenje avtomobila. Hitro skočim na noge in stečem k trobljenju. Zagledam črn mercedes in v njem vidim Luka in Michaela.
Nasmehnem se in grem tja, ko vidim, da ob strani prav začudeno gleda Clarie. Počasi se približuje avtu in ko zagleda Luka in Michaela se nasmehne. Pomaha jima in vrata se odprejo. Iz zadnjega sedeža zlezeta še Calum in Ashton in vsi stečejo k Clarie. Luke jo prvi objame, nato pa jo še drugi. Hitro stopim do njih in z Lukom si prijateljsko stisneva roke, ter se objameva. Tudi z drugimi fanti se objamen in s kotičkom očesa oplazim Clarie. Z Lukom se pogovarjata in ni mi všeč, ko se nasmeji in zardi zaradi njega. Čudi me, da ni žalostna zaradi svoje mame, a vedno sem vedel, da zna svoja čustva dobra skrivati. A ne tako zelo dobro, čeprav se mi je vedno zdela močna oseba.
Kmalu pridejo tudi Zayn, Niall, Lou in Harry. Po Harrievih očeh vem, da se je spet razšel s punco. Naenkrat Clarie zazvoni telefon in opraviči se, ter oglasi. Govori v nekem čudnem jeziku in niti malo ga ne razumem. Sploh ni podoben angleščini. Ko prekine se še enkrat opraviči in vsi jo začudeno pogledamo. »Am, moja mama je iz Slovenije. To je majhna državica v osredju Evrope. Babica me je klica glede maminega pogreba, ki bo v Sloveniji.« reče in zardi. Luke jo začudeno pogleda: »Mami ti je umrla. Kdaj?« Namesto Clarie odgovori Niall: »Predvčerajšnjim, ampak včeraj je izvedela. Zbežala je iz kampa nekam v gozd, in vsaj dve uri smo rabili da smo jo našli.« Clarie spet zardi in se zdrzne, ko zasliši nam še neznan glas. »Clarie kaj delajo oni tukaj?« vpraša in pokaže na fante iz 5SOS. »Harry, Niall, Zayn, Louis, Calum, Ashton, Michael, Luke in Liam to je Franky. In če smem tudi jaz vprašati: kaj vi delate tukaj?« je vprašala in se obrnila k Luko. »Hmm, prišli smo vam pomagati?« reče Luke in fantje pokimajo. »Počakajte malo,« je rekla in odšla nekam. Franky je samo stala tam in obrnil sem se, ter vprašam Luka: »Od kje pa se vi poznate?« Franky prikima in namesto Lukea odgovori Calum: »Lansko leto smo bili mi tukaj za pomoč.« Pokimam in nekaj minut čakamo v tišini. Clarie pride in reče: »Lahko ostanete. Odpeljala vas bom do vaše hiške.«
Luke pokima in z fanti sledijo Clarie. »Hey!!« se zasliši kričanje in vem kdo je. Obrnem se in Sophie mi prileti v objem. Poljubi me in poljubim jo nazaj. Ob strani vidim Harrya kako se kremži in moram se nasmejati. Sophie me čudno pogleda, jaz pa ji samo pokimam. Do večeraje vse v redu, dokler nam Clarie ne sporoči, da imamo zvečer druženje ob ognju. Sophie je že odšla in sam komaj sprejmem vabilo. Z fanti pridem tja in opazim da so drugi »animatorji« že tam. Vsedemo se in skoraj takoj nam postrežejo z pivom oz. tekilo. Takoj vzamem pivo in naredim požirek. Nekdo se vsede zraven mene pogledam kdo.
~~~~~~~~~~~
Neext?
Mnenje??
Teorije??
26. april 2016
u215282
u215282
Hey!
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo, ampak ta tokrat ne bo fanfiction. Ker sama nimam dobrih idej, sem jo dobila na temi od Aelle, saj ima res odlične in originalne ideje. Njena tema: https://www.igre123.com/forum/tema/ideje-za-zgodbe/187541/1
Imam pa tudi nekaj pravil:
-Ne napiši Next, če nisi prebral, če pa si pa napiši kritiko
-Ne oglašuj brez mojega dovoljenja. Če pa ti dovolim, pa kr dej
-Ne žali zgodbe. Lahko daš kritiko, ki jo bom z veseljem sprejela, ni pa ti treba napisati bedno oz. kr neki, ker če ti ni všeč preprosto ne beri
-Lahko se kaj pogovarjate ne želim pa, da bi tukaj postal chat
Naslovnica:
[imghttps://static.igre123.com/images/forum/posts/2/8188da6bb916ab1b75eb3bfc19a0eea2.jpg[/img]

Naredila jo je Aella, tako da se ti iskreno zahvaljujem
ŽANR: Fantasy, mystery
PROLOG

V njihovih očeh se ni iskrila več dobrota in prijaznost kot pred nekaj dnevi.
V najinih očeh se ni iskrila več sreča in toplina kot pred nekaj dnevi.
Pozabili so naju. Pa se tega niso niti zavedali.

Mnenja?
12. avgust 2016
u215282
u215282
Hey!
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo, ampak ta tokrat ne bo fanfiction. Ker sama nimam dobrih idej, sem jo dobila na temi od Aelle, saj ima res odlične in originalne ideje. Njena tema: https://www.igre123.com/forum/tema/ideje-za-zgodbe/187541/1
Imam pa tudi nekaj pravil:
-Ne napiši Next, če nisi prebral, če pa si pa napiši kritiko
-Ne oglašuj brez mojega dovoljenja. Če pa ti dovolim, pa kr dej
-Ne žali zgodbe. Lahko daš kritiko, ki jo bom z veseljem sprejela, ni pa ti treba napisati bedno oz. kr neki, ker če ti ni všeč preprosto ne beri
-Lahko se kaj pogovarjate ne želim pa, da bi tukaj postal chat
Naslovnichttps://static.igre123.com/images/forum/posts/0/c20daa404b043173ff148bcfdd338480.jpg
Naredila jo je Aella, tako da se ti iskreno zahvaljujem

ŽANR: Fantasy, mystery

PROLOG:

V njihovih očeh se ni iskrila več dobrota in prijaznost kot pred nekaj dnevi.
V najinih očeh se ni iskrila več sreča in toplina kot pred nekaj dnevi.
Pozabili so naju. Pa se tega niso niti zavedali.

Mnenja?
12. avgust 2016
u215282
u215282
Hey!
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo, ampak ta tokrat ne bo fanfiction. Ker sama nimam dobrih idej, sem jo dobila na temi od Aelle, saj ima res odlične in originalne ideje. Njena tema: https://www.igre123.com/forum/tema/ideje-za-zgodbe/187541/1
Imam pa tudi nekaj pravil:
-Ne napiši Next, če nisi prebral, če pa si pa napiši kritiko
-Ne oglašuj brez mojega dovoljenja. Če pa ti dovolim, pa kr dej
-Ne žali zgodbe. Lahko daš kritiko, ki jo bom z veseljem sprejela, ni pa ti treba napisati bedno oz. kr neki, ker če ti ni všeč preprosto ne beri
-Lahko se kaj pogovarjate ne želim pa, da bi tukaj postal chat
Naslovnica:
https://static.igre123.com/images/forum/posts/0/c20daa404b043173ff148bcfdd338480.jpg

Naredila jo je Aella, tako da se ti iskreno zahvaljujem
ŽANR: Fantasy, mystery
PROLOG

V njihovih očeh se ni iskrila več dobrota in prijaznost kot pred nekaj dnevi.
V najinih očeh se ni iskrila več sreča in toplina kot pred nekaj dnevi.
Pozabili so naju. Pa se tega niso niti zavedali.

Mnenja?
12. avgust 2016
u215282
u215282
12. avgust 2016
u215282
u215282
Hey!
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo, ampak ta tokrat ne bo fanfiction. Ker sama nimam dobrih idej, sem jo dobila na temi od Aelle, saj ima res odlične in originalne ideje. Njena tema: https://www.igre123.com/forum/tema/ideje-za-zgodbe/187541/1
Imam pa tudi nekaj pravil:
-Ne napiši Next, če nisi prebral, če pa si pa napiši kritiko
-Ne oglašuj brez mojega dovoljenja. Če pa ti dovolim, pa kr dej
-Ne žali zgodbe. Lahko daš kritiko, ki jo bom z veseljem sprejela, ni pa ti treba napisati bedno oz. kr neki, ker če ti ni všeč preprosto ne beri
-Lahko se kaj pogovarjate ne želim pa, da bi tukaj postal chat
Naslovnica:

Naredila jo je Aella, tako da se ti iskreno zahvaljujem

ŽANR: Fantasy, mystery

PROLOG

V njihovih očeh se ni iskrila več dobrota in prijaznost kot pred nekaj dnevi.
V najinih očeh se ni iskrila več sreča in toplina kot pred nekaj dnevi.
Pozabili so naju. Pa se tega niso niti zavedali.

Mnenja?
12. avgust 2016
u215282
u215282
1 POGLAVJE

»Hej, to je moje!« je zavpil nek otrok, ko mu je drugi vzel igračko in že se je sesedal na tla, ter začela jokati.
K njemu sta seveda v sekundi prišla starša in ga začela tolažiti,, ter drugemu otroku vzela igračko, ki jo je vzel drugemu in seveda se je tudi on začel jokati. To so bili v parku Wright čisto običajni prizori, saj je bilo tam veliko igral in s tem tudi ogromno otrok, ki so se ali niso poznali med sabo. Iz osredotočenosti na otroka in kako se bo ta spor iztekel, me je prebudila roka na moji rami, ki me je nežno tresla.
»Halo, Zemlja kliče Claro,« je rekel Clark in me še kar počasi stresal, čeprav je vedel, da se je moja osredotočenost končala.
»No, kaj si pa danes opazovala?« me je vprašal, ko sem ga imela dovolj in ga pogledala.
»Podobno kot zmeraj. Saj veš, en otrok vzame igračo drugemu, ta se začne jokati, prideta zaskrbljena starša, vzameta igračo drugemu otroku in ta se začne jokati. Dalj pa na žalost nisem prišla, saj si me odtrgal od prizora,« sem mu rekla in ga očitajoče pogledala. »Oh, daj no, tudi ta otrok potrebuje malce pozornosti,« je rekel z smešnim otroškim glaskom in pokazal nase, tako da si ne morem pomagati, da se ne nasmehnem.
»To imaš pa prav. Ni večjega otroka kot si ti,« sem mu dejala in mu zmršila že tako skuštrane lase.
»No, kaj novega?« me je končno vprašal, ko sva se začela sprehajati po arboretumu, ki je lovil zadnje sončne žarke.
»Ben je mene, tebe in Sam povabil za naslednje poletne počitnice v Španijo, v njegovo počitniško hiško,« sem zavzdihnila, saj sem vedela, da bom imela težave pri prepričevanju staršev.
»Oh, to bo fantastično,« je zavzdihnil Clark in se začel vrteti po potki, tako da je pesek šumljal pod njegovimi petami.
»Ja, ampak imava eno težavo,« sem mu potiho rekla in upala da me ni slišal, saj bi to uničilo njegovo veselje, a me je slišal in že se je ustavil. » Kako to misliš? Kdo je težava?« je vprašal in nasmeh je izginil in v trenutku sem vedela, da je ugotovil kdo je težava.
»Ne bodo nama dovolili. Raje za enkrat še ne povejva, da se ne bodo razburjali, ampak jih raje počasi prepričajva v misel, da bi šla med poletnimi počitnicami nekam z Sam in Benom,« sem predlagala in Clark je počasi prikimal.
»Pomisli Clara, Španija. Plaže obsijane s soncem in z belim peskom. Kot bi bili v raju,« je začel sanjariti Clark in predstavljala sem si kako si predstavlja, da sedi na plaži, kjer ga vsi strežejo od spredaj in zadaj (tudi jaz) in kako drži v rokah kozarček mojita.
»Prvič, pozabi na mojito, drugič, pozabi na to da ti bo kdorkoli stregel in tretjič, če bo že kdo komu stregel, boš ti meni,« sem mu rekla in se zravnala kot da bi bila kraljica, da bi me jemal resneje.
»Sanjaj,« je zagodrnjal in jo prijateljsko boksnil v ramo.
»No, imam slabe novice bratec. Sanje se lahko uresničijo. In te se po vsej verjetnosti bodo,« sem mu rekla in ga uščipnila v nos.
»Au, to boli,« je zagodrnjal in zasmejala sem se in odgovorila, da zato pa sem ga uščipnila.
»Plačala mi boš,« je rekel in me porinil, da sem se z hrbtom zaletela v ograjo in se prevrnila čeznjo. Trenutek sem letela v zraku, nato pa padla v ledeno mrzlo vodo, da me je streslo.
»Bedak!« sem mu zavpila in si začela iz las odstranjevati alge in smeti ki so bile v vodi in so se zapletle vanje.
Ko sem se končno prebila do brega, sem bila vsa umazana od blata in alg in moji novi športni copati so bili polni blata.
»Ne boš nič rekla?« me je vprašal Clark, ko sem se od utrujenosti in prezeblosti ulegla na travo in gledala v nebo, ki se je počasi barvalo v temno modro barvo.
»Ja. Prvič, dolžan si mi nove športne copate, drugič, dolžan si mi kavo in tretjič, maščevala se ti bom,« sem mu rekla in ga z nogo porinila v jezero, da je zakričal. Medtem ko sem se sama smejala, je on čofotal po vodi, kot da bi se utapljal in zraven spuščal zelo smešne zvoke.
Ko je prišel ven, sem se tresla od smeha in od mrzle vode.
»To ni bilo smešno,« mi je zabrusil skozi stisnjene zobe in v obraz je postajal rdeč, kar je pomenilo da je besen.
»Ohladi se. No, če se hočeš, je tam jezero, ki je zelo hladno. In tudi pri meni ni bilo smešno, saj bi lahko padla z glavo v vodo v kakšno skalo, pa tega še pomislil nisi. Ti si imel lepši pristanek v vodo,« sem mu rekla in se nasmehnila, ko se je ves zadihan in prezebel ulegel zraven mene.
»Mislim, da bi bilo najbolje, če odideva počasi domov. Mamo gotovo že skrbi in še okopati se morava. In med hojo mi lahko pomagaš iz las potegniti kakšno algo,« sem mu odvrnila, vstala in mu ponudila roko.
»Glede na tvoje lase bo to skrajno nemogoča naloga, saj jih skoraj ne vidim,« je zagodrnjal ko se je pobiral in vedela sem, da ima prav.
V nasprotju z njegovimi pšeničnimi lasmi, so bilo moji vranje črni in so se v noči skoraj stopili z sencami. »No, potem pa mi ni treba pomagati,« sem mu rekla, ko sva začela počasi hoditi proti domu in si brskala alg iz las.
12. avgust 2016
u215282
u215282
1 POGLAVJE

»Hej, to je moje!« je zavpil nek otrok, ko mu je drugi vzel igračko in že se je sesedal na tla, ter začela jokati.
K njemu sta seveda v sekundi prišla starša in ga začela tolažiti,, ter drugemu otroku vzela igračko, ki jo je vzel drugemu in seveda se je tudi on začel jokati.

To so bili v parku Wright čisto običajni prizori, saj je bilo tam veliko igral in s tem tudi ogromno otrok, ki so se ali niso poznali med sabo.

Iz osredotočenosti na otroka in kako se bo ta spor iztekel, me je prebudila roka na moji rami, ki me je nežno tresla.
»Halo, Zemlja kliče Claro,« je rekel Clark in me še kar počasi stresal, čeprav je vedel, da se je moja osredotočenost končala.
»No, kaj si pa danes opazovala?« me je vprašal, ko sem ga imela dovolj in ga pogledala.
»Podobno kot zmeraj. Saj veš, en otrok vzame igračo drugemu, ta se začne jokati, prideta zaskrbljena starša, vzameta igračo drugemu otroku in ta se začne jokati. Dalj pa na žalost nisem prišla, saj si me odtrgal od prizora,« sem mu rekla in ga očitajoče pogledala.
»Oh, daj no, tudi ta otrok potrebuje malce pozornosti,« je rekel z smešnim otroškim glaskom in pokazal nase, tako da si ne morem pomagati, da se ne nasmehnem.
»To imaš pa prav. Ni večjega otroka kot si ti,« sem mu dejala in mu zmršila že tako skuštrane lase.
»No, kaj novega?« me je končno vprašal, ko sva se začela sprehajati po arboretumu, ki je lovil zadnje sončne žarke.
»Ben je mene, tebe in Sam povabil za naslednje poletne počitnice v Španijo, v njegovo počitniško hiško,« sem zavzdihnila, saj sem vedela, da bom imela težave pri prepričevanju staršev.
»Oh, to bo fantastično,« je zavzdihnil Clark in se začel vrteti po potki, tako da je pesek šumljal pod njegovimi petami.
»Ja, ampak imava eno težavo,« sem mu potiho rekla in upala da me ni slišal, saj bi to uničilo njegovo veselje, a me je slišal in že se je ustavil.

» Kako to misliš? Kdo je težava?« je vprašal in nasmeh je izginil in v trenutku sem vedela, da je ugotovil kdo je težava.
»Ne bodo nama dovolili. Raje za enkrat še ne povejva, da se ne bodo razburjali, ampak jih raje počasi prepričajva v misel, da bi šla med poletnimi počitnicami nekam z Sam in Benom,« sem predlagala in Clark je počasi prikimal.
»Pomisli Clara, Španija. Plaže obsijane s soncem in z belim peskom. Kot bi bili v raju,« je začel sanjariti Clark in predstavljala sem si kako si predstavlja, da sedi na plaži, kjer ga vsi strežejo od spredaj in zadaj (tudi jaz) in kako drži v rokah kozarček mojita.
»Prvič, pozabi na mojito, drugič, pozabi na to da te bo kdorkoli stregel in tretjič, če bo že kdo komu stregel, boš ti meni,« sem mu rekla in se zravnala kot da bi bila kraljica, da bi me jemal resneje.
»Sanjaj,« je zagodrnjal in jo prijateljsko boksnil v ramo.
»No, imam slabe novice bratec. Sanje se lahko uresničijo. In te se po vsej verjetnosti bodo,« sem mu rekla in ga uščipnila v nos.
»Au, to boli,« je zagodrnjal in zasmejala sem se in odgovorila, da zato pa sem ga uščipnila.
»Plačala mi boš,« je rekel in me porinil, da sem se z hrbtom zaletela v ograjo in se prevrnila čeznjo. Trenutek sem letela v zraku, nato pa padla v ledeno mrzlo vodo, da me je streslo.
»Bedak!« sem mu zavpila in si začela iz las odstranjevati alge in smeti ki so bile v vodi in so se zapletle v lase.
Ko sem se končno prebila do brega, sem bila vsa umazana od blata in alg in moji novi športni copati so bili polni blata.
»Ne boš nič rekla?« me je vprašal Clark, ko sem se od utrujenosti in prezeblosti ulegla na travo in gledala v nebo, ki se je počasi barvalo v temno modro barvo.
»Ja. Prvič, dolžan si mi nove športne copate, drugič, dolžan si mi kavo in tretjič, maščevala se ti bom,« sem mu rekla in ga z nogo porinila v jezero, da je zakričal.

Medtem ko sem se sama smejala, je on čofotal po vodi, kot da bi se utapljal in zraven spuščal zelo smešne zvoke.
Ko je prišel ven, sem se tresla od smeha in od mrzle vode.
»To ni bilo smešno,« mi je zabrusil skozi stisnjene zobe in v obraz je postajal rdeč, kar je pomenilo da je besen.
»Ohladi se. No, če se hočeš, je tam jezero, ki je zelo hladno. In tudi pri meni ni bilo smešno, saj bi lahko padla z glavo v vodo v kakšno skalo, pa tega še pomislil nisi. Ti si imel lepši pristanek v vodo,« sem mu rekla in se nasmehnila, ko se je ves zadihan in prezebel ulegel zraven mene.
»Mislim, da bi bilo najbolje, če odideva počasi domov. Mamo gotovo že skrbi in še okopati se morava. In med hojo mi lahko pomagaš iz las potegniti kakšno algo,« sem mu odvrnila, vstala in mu ponudila roko.
»Glede na tvoje lase bo to skrajno nemogoča naloga, saj jih skoraj ne vidim,« je zagodrnjal ko se je pobiral in vedela sem, da ima prav.
V nasprotju z njegovimi pšeničnimi lasmi, so bilo moji vranje črni in so se v noči skoraj stopili z sencami.
»No, potem pa mi ni treba pomagati,« sem mu rekla, ko sva začela počasi hoditi proti domu in si brskala alg iz las.
12. avgust 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg