Forum
'' pisanje. hm, moja strast. zakaj pa ne bi napisala zgodbe? '' o tem s danes zjutraj razmišljala in sn se odločila, da bom res napisala eno zgodbo, za katero še trenutno ne vem imena. ne nameravam dajat zraven slik, ker je pri branju fora v tem, da si sam ustvariš podobo vseh oseb v zgodbi. (: pa dejmo.

-
o p o m b a - ne, v tej zgodbi ne bo 1 direction, ker je že preveč takih zgodb, ki men osebno niso všeč (brez zamere vsem ki jih pišete), pa zgodbe tudi ne mislim pisat v tisti otročji pisavi, kot je ''αв¢č∂єƒgнιנкℓмησρяѕšтυνzž''. ja, cela abeceda. in ja, zgodba je izmišljena. c:
-

To jutro sem se zbudila bolj zgodaj kot ponavadi. Glasno sem zazehala in se prevalila na bok. Obetal se mi je še en dolgočasen dan v mojem življenju. Vstala sem in si nadela navadno belo srajco, si nataknila rožnate copate v obliki zajčkov, z nočne omarice sem vzela škatlico cigaret in odšla na teraso. Že kakšen mesec se poskušam odpovedati kajenju, a brez uspeha. Vsakič, ko mislim, da mi bo uspelo, me premaga želja po nikotinu in spet si prižgem cigareto. Rdeče lase sem si umaknila izpred svojih oči in se zazrla v mrzlo jesensko nebo. Kmalu bo zima, česar sem se po eni strani veselila, saj je to tisti čarobni, praznični čas, po drugi strani pa zime sploh nisem marala, zaradi bednega snega, ki mi je vsakič uničil čevlje. Začelo je rositi, zato sem ugasnila cigareto in odšla nazaj noter.

next? :w


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. avgust 2012
next !!
03. avgust 2012
u82298
u82298
next car
03. avgust 2012
pozabla sn na zgodbo haha : D
no evo, pa bom napisala naprej, lol
-
Z mize sem pobrala včerajšnji izvod Seventeen-a, legla na zofo in pričela listati revijo. Odkar je mama odšla na Irsko zaradi službene dolžnosti in me samo pustila v središču Londona, še praktično nisem stopila iz najinega stanovanja.Nekajkrat sem stopila po pošto, to pa je bilo tudi vse. Odložila sem revijo in odšla v kuhinjo po denarnico in dežnik. Tokrat sem se odločila, da bom zajtrk jedla v bližnjem Starbucks-u. Vzela sem torbo s prenosnim računalnikom, denarnico in dežnik. Oblekla sem si najljubšo usnjeno jakno in zaklenila vrata stanovanja. Celo pot do Starbucksa je rosilo, v trenutku ko sem stopila v prodajalno, pa je začelo deževati. Naročila sem si frapučino z zdrobljenimi čokoladnimi piškoti ter palačinke s pinjencem. Sedla sem za prvo prosto mizo, si slekla jakno in prižgala prenosni računalnik.

to je to zaenkrat, neč se ne spomnim haha :'d
next?
18. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg