Forum
Hej sem Anna in sem stara 16. Moji najboljši prijateljici je ime Kate in ima prav tako kot jaz 16let.
Midve sva najboljši že od malih nog naše prvo srečanje pa je bilo zelo čudno saj sva se obedve izgubili v centru Newyourka in bili zelo prestrašeni. No pa preidimo k zgodbi!
Anna zbudi se je drla moja mama iz spodnjega nadstropja, hitro sem vstala in si vzela kavbojke ter majco in štiklčke. Ko sem se oblekla sem se še hitro umila in pojedla zajterk potem pa odšla v šolo.
Na polovici pot sem srečala Kate in skupaj sva se odpravili v šolo. V šoli ni bilo nič kaj posebnega le to da sem v omarico dobila pismo v katerem je pisalo I LOVE YOU FOREVER. Nisem bila nič kaj presenečena saj sem že cel mesec dobivala anonimna pisma češ z nežnimi besedami. Pismo sem prebrala in ga zmečkala in ga vrgla v koš za smeti nato pa odhitela domov tam sem pojedla kosilo z mojo mamico,starejšo sestro (18let)Hannah , mlajšim bratcem (9let)Steven in z atijem. Skupaj smo pojedli kosilo nato pa sem odšla v sobo tam pa...? NEXT?

JAZ:

KATE:

MOJA SESTRA HANNAH:

MOJ BRATEC STEVEN:

MOJA OBLEKA ZA ŠOLO:

NEXT?
TRIJE NEXTI PA NEXTAM!
16. februar 2012
u71017
u71017
next!
17. februar 2012
še dva nexta!
17. februar 2012
Ko sem prišla v sobo sem zagledala veliko črno škatlo z rdečo pentljo. V mislih sem imela kaj je pa zdaj to? Šolsko torbo sem vrgla na tla in hitro odprla pokrov darila in notri je bil..... PRELEP MALI KUŽEK!

Hitro sem ga vzela iz škatle in stekla po stopnicah v pritličje. Atija in mami +co sem vprašala: Zakaj pa to? Zakaj danes? Saj nimam rojstnega dneva! Mami in ati sta mi razložila da sta tudi Hannah in Steven dobila darilo. Ampak zakaj? Sem ju vprašala! Nak pa sta iz stopnišča pridrvela Hannah in Steven Hannah je imela v roki svojega zajčka, Steven pa svoj novi Laptop. Mami in oči sta nam razložila da smo dobili darila zato ker imata danes obletnico! Čestitali smo jima in se objemali, nak pa je Hannah zinila: Lahko gremo v park z našimi živalmi na piknik in povabimo nekaj prijateljev. Mami in oči sta se strinjala z njenim predlogom potem pa smo se oblekli in odšli v parka tam pa sem zagledala... NEXT? VSAJ DVA PROSIM!

MOJA OBLEKA ZA V PARK:18. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg