Forum
u79748
u79748
Začeti živeti. Znova. Za vedno. Z enim trenutkom spremeniti milijon naslednjih. Ja, Ne, Ja, ne???
Ja. Zdi se kot dobra stvar za naprej.

Moje ime je Tina. Pakiram, jutri z mamo odpotujeva iz moje rodne Tulse v Los Angeles. Huda razdalja. Težko sprejeti. Moji mami je ime Misha. Očeta ne poznam. Odšel je, ko sem bila stara 1 leto. O njem vem, da mu je ime Richard. Da je eno leto starejši od mame. Stara sem 16 let, in imam sestro, ki je ne poznam. Živi pri očetu. Zakomplicirana družina pač. Dovolj o tem.

Zakaj odhajava? Ne vem.Mama pravi, da ji Tulsa ne ustreza več. Moja mama je odločna ženska. Toda posloviti se od prijateljev? Počakajte. Prijateljev bi rekli v filmih. Pravzaprav nimam nobenih pravih prijateljev. Vse za kar živim je glasba. Pravijo da imam odličen glas. Tudi sama tako mislim. Nisem ne ena tistih, ki se delajo, da jih je sram peti, na skrivaj pa sanjajo da bi bili sijoče zvezde. Tudi ena tistih, ki mislijo da znajo peti, v resnici pa se derejo, kot srake, nisem. Preprosto želim si uspeti. Zato sem se odločila, da to, da odhajava ne bom vzela kot breme, ampak kot priložnost začeti znova. Moje življensko načelo bo: If you have got heart and soul, you can Rock 'n' roll.

Ustvariti si novo življenje ni mačji kašelj. Denarja pa imava z mamo dovolj. Toda ne dovolj, za hišo z bazenom ali z jahto. Moja mama je slikarka. S tem zasluži veliko. Na žalost tega nisem podedovala. Ko prispeva v L.A. si bom ustvarila novo pričesko. Kupila nove obleke. Naredila si bom nov imidž. Novo osebnost.
Z enim trenutkom bom spremenila milijon naslednjih.
19. februar 2012
u79748
u79748
Next??
19. februar 2012
next.!!
19. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg