Forum
Beep! Beep!

Aaaagrr! Jebemti, ta budilka! Koliko je sploh ura?
Oooo. Oooo. Oooooo! To pa ni dobro! Samo še 10 minut za obleči? say whaaaaaat? Hiiiiitro, hitro, omjbog, ne bo mi uspelo!

Ja. taka so po navadi moja jutra. In to ni bilo nič drugačno. spet bi skoraj zamudila v šolo, pozabila sem narediti par nalog, pozajtrkovala tako ali tako nisem... kaj hočemo, čas prehitro mine. No, razen tisti v šoli. Tisti se vleeeeeeeeeeeeeeeeeče!

tako sem se to jutro odpravila na avtobus, ki je peljal na postajo, ki je pred mojo šolo.
Naenkrat se mi je začelo vrteti. sama sebi sem prigovarjala, da bo o.k., da naj samo še malo zdržim...

nato pa naenkrat...TEMA. vse črno. Nič...
"Brina! Brinči, dej odpri oči! Prosim, a me slišiš? Dej nooooo!"
" Briinč! Kam si šla? A si zaspala?"
"Ej, zbuja se, zbuja se!"

Jaz (J): "kaj? kje sem? kaj je se zgodilo?? Omojbog, omojbog!"
Teja (T): "Brina, kaj je? ne razburjaj se!"
J: "če pa... strah me je da bom še enkrat padla v to temo!"
T: "neboooš, obljubimo ti vsi tukajle!"
J: "ammm...kje pa sploh sem?"
T: " Ja, v kabinetu od slovarce."
J: "kaaaaj? kako sem pa do sem prišla??"
T: " ja šofer te je odnesel, mi smo pa celo paniko zagnali, ko smo prišli v šolo. Morala bi videti, kakšno faco je naredila slovarca, ko smo ji rekli: 'gospa Klemenčič, Brina je pa skupej padla!' Čisto bleda je ratala hahahaha!"
J: "Aaaaaa. lepo?"
T: " dej no Brina, malo več življenja od sebe. tvoja mami je že na poti."
J: " Oooo."

......................5 minutes later..................

Moja mama, Petra (MP): " Briiina! Kaj je bilo?"
Jaz (J): " Ne vem... spomnim se samo teme."
MP: " Pojdi ljubica, greva domov..."
J: " okej. Aja, še nekaj. Hvala vseeeeeeem, da ste mi pomagali, se vidimo v ponedeljek!"
Vsi: okeeej! Papa!
J: "Dijo!"
in tako sva z mami šli domov. tisti dan je bila mami z mano doma, vendar nisva niti zdravnika poklicali, ker jaz sovražim vse, kar je povezano z bolnico. tako sem šla naslednji teden v šolo, in 2 tedna je bil čisti mir. Nič več nisem skupaj padala, nisem zbolela...nič.
zapletlo pa se je, ko me je oči peljal na trening hiphopa. Vsedla sem se v avto, tokrat sem se vsedla zadaj, ker je oči spredaj prevažal neke škatle. Nato pa ista zgodba, kot pred dvema tednoma: nastala je tema, nato pa sem se zbudila na tleh. Slišala sem očija, ki je govoril:" pa daj, no, zakaj mi ne odgovarjaš?" hotela sem odpreti usta, pa sploh nisem mogla. Oči so mi kar same padle dol. in kaj potem? spet ta prekleta tema. naslednjič sem se zbudila doma na kavču, kjer je mami zraven jokala. Ko sem se zbudila se je hitro pomirila, rekla pa je samo še: " Brina, še enkrat omedliš, te moramo peljati na urgenco. Tako je rekel zdravnik, dr. Kovač" in spet planila v jok, ter stekla v dnevno sobo po robčke.

Tistega dne se je vse moje življenje spremenilo...
Next?
15. april 2011
next
15. april 2011
še kšn next?
15. april 2011
A nextam al neham?
15. april 2011
u39401
u39401
nextiii tkoj
15. april 2011
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!

ful zaaakoooooooooooon pišeššššš !!
15. april 2011
hvalaaa

uredu.
upala sem, le upala, da ne bom več padla skupaj.

in nisem.

vendar se je zgodilo nekaj drugega...

v nedeljo zvečer sem še zadnjič prečekirala favebook, ugasnila računalnik, in se odpravila proti sobi. naenkrat pa bum! na tla! ne, nisem padla v nezavest, samo... noge so mi odpovedale! oči in mami sta me prijela vsak pod eno roko in me odpeljala v sobo. nato pa- ŠOK! naenkrat nisem več čutila ne rok, ne nog! OMOJBOG; KAJ SE MI JE ZGODILO?? je kričalo v meni.

mami in oči sta bila na smrt prestrašena - jaz pa tudi. upali smo lahko le, da bo minilo. ko je prvi šok minil, je mami poklicala na urgenco, kjer so rekli, takoj rešilca poklicat!

in smo ga. nato pa so se začele grozote.
pred očmi so se mi začele delati zelene pikice. kot zmešana sem kričala v joku: "neeeee, pustite me! mami, zelene pikice me bodo požrle! pomagaj! Aaaaa!" nisem vedela kaj naj, ko mi je začelo zmanjkovati zraka in dobila sem krče po celem telesu.

ko sta prišla reševalca, je bilo vseeeee čisto megleno. vem, le, da sta me zbasala v rečilec, in s sirenami odpeljala. dobila sem masko s kisikom, nato smo prispeli. dali so mi nekaj inekcij in ko sem se zbudila, sem ležala v postelji, z infuzijo v roki, ob meni pa je bila mami.
nekaj časa sva se pogovarjali, nobena pa si ni upala omeniti včerajšnjega večera. nato sem se opogumila: " mami, kaj je bilo tisto včeraj?" "ljubica, ne vejo še, raziskujejo, veš. zaspi miška, jaz pa bom šla. konec obiskov je že. prespala si celo noč in skoraj cel dan. grem, v redu? jutri te pridemo pogledati." zamrmrala sem le: "mhm" in nazaj zaspala. prebudila sem se šele naslednje jutro, še zmeraj z infuzijo. popazovala sem številke na ekranu. Potem je potrkalo in tam je stal...
15. april 2011
Neeeeeeeeeeeeeeexttt
15. april 2011
še mal nextou )
15. april 2011
Potem je potrkalo in tam je stal en fant, tako sem bila zmedena, da sploh nisem vedela kaj naj si mislim. Le pokimala sem, češ, ja, ti kar pridi.
in tako je prišel. Pogovarjala sva se in pogovarjala...vmes je parkrat nastala rahlo neprijetna tišina.
Hkrati pa sem takrat zvedela da:
- sem na PPO-ju (pedo psihijatrični oddelek)
- gre on danes domov
- da je bil tukaj zaradi depresije
- da je bil tukaj 6 mesecev
- da ga skrbi, če so NJEGOVE SUPERGE UMAZANE (???)

pa še veliiiiiko podrobnosti. Nato je rekel, da mora iti, da gre končno domov.

In tako sem pol ure samo ležala in gledala v strop.

Nato je začela infuzija na ves glas piskati!....
17. april 2011
* jooooj, hvala vam za že več kt 100 ogledou! (: *

aja, a next?
17. april 2011
?
17. april 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. april 2011
Nessy: fuuuuuuul hwala, ker berš mojo zgodbico, sam si sam ena hihi :$
sej bom nextala sam upam da bo še kdo brou. loh pa poveš še kšnmu za tole zgodbico
18. april 2011
neeeeeext
18. april 2011
neeeext
21. april 2011
EN NEXT PROSM, ČE GA NE BO DO JUTR BOM NEXTALA AMPAK ŠELE POOOOOL.
22. april 2011
u39151
u39151
nexttt
22. april 2011
uredu (:

Nato je infuzija začela piskati. Prisežem, da nisem vedela kaj naj! Pa še vsi so bili na skupni viziti 4 sobe naprej, v veliki sobi. In, ne, nihče ni slišal! Zato sem se naredila, da spim, da mi ne bi rekli, da bi morala sestro poklicati. čez deset minut sta končno prišli 2 sestri in slišala sem ju, kako sta se pogovarjali:

SESTRA1: " joj, ne vem kaj je zdaj to, zakaj piska? Tekočine je notri še dovolj..."
SESTRA2: " mmmm...ne vem...? o ne. o ne. O NE!!!"
S1: " kaaaaaaj?!"
S2: " izklopila se je, izklo........."

nato se mi je pred očmi stemnilo....

občutek sem imela, da se vrtim v nekem vrtincu, okoli mene so plavale barve, slišala sem glasove, kot naprimer: " BR...........NA!" "ZBUD.. ..E!" vse je bilo premešano...

nato je vse potihnilo. tišina. grozna tišina. in spet glasovi. tišina. glasovi. tišina in...svetloba....! mislila sem, da se mi bo zmešalo od vseh teh spreminjan TIŠINA-GLASOVI-TIŠINA-GLASOVI, ko se je pokazala da najlepša svetloba.

Naenkrat sem začutila potrebo, da bi vedela, kaj se z mano dogaja, zato sem naenkrat skočila pokonci in se začela dreti:

"PA KAJ JE Z MANO? KAJ JAZ TUKAJ DELAM? ZAKAJ SE MI KAR TEMNI PRED OČMI?!!!"

ZDRAVNIK:" Brina. Brina. Brina! Brina, pomiri se. Usedi se. Tako ja..." ko sem se usedla, je nadaljeval: " poglej, spomniš se, da si doma večkrat padla v nezavest. nato si doživela napad. ko si prišla sem, ti je primanjkovala hrane, kalija in vode, zato smo ti dali infuzijo. nato se je infuzija izklopila in ostala si brez kisika v krvi, zato ti je preveč homocentrogena prišlo v možgane, ki so sporočili kratkotrajno odpoved vonitrocelic v labuntanjični votlini. Zdaj so se te celice obnovile, in vse je O.K. če pa se bo to še večkrat ponovilo, boš za dva ali tri tedne dobila zdravilo, ki bo preprečevalo te težavo."

Bila sem pomirjena. Odpeljali so me nazaj v sobo, kjer sem poslušala glasbo na svojem iPod touchu, nato pa je prišla sestra s pladnjem da večerjo. Nisem imela teka,pa tudi tista hrana je OGABNA, zato sem vse pustila. Sedela sem na stolu in gledala skozi steklo na vratih in opazila, da se dva fanta vsake pol minute sprehajata mimo mojih vrat in buljila kot dve budali...
22. april 2011
next
23. april 2011
* ŠE EN ALI DVA NEXTA. BO ŠLO? DRUGAČE NADALJUJEM ŠELE JUTRI/POJUTRIŠNEM...*
23. april 2011
* NO DONS ME NI TKO DA MOGOČE NEXTAM NASLEDN TEDN, ČE BO KŠN NEXT...*
24. april 2011
neeeeeeext
24. april 2011
ŠE EN NEXT?
25. april 2011
next
25. april 2011
ampak nisem se menila zanju. v ušesa sem si dala slušalke od ipoda in poslušala glasbo. nato so mi prinesli večerjo. nič nisem pojedla. fuuuuuuuj!
malo sem pobrskala po krožniku in se ulegla na posteljo. stuširati se nisem mogla, ker sem še zmeraj imela infuzijo. tako ali tako se sploh nisem preoblekla iz pižame, saj sem imela tisto cevko od infuzije...
reševala sem sudoku, poslušala glasbo, igrala igrice... nato so mi prinesi dalinca in gedala sem tv.

nato so se vrat odprla, notri pa sta stopila...
25. april 2011
neeeeext
30. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg