Forum
Heeeej.La.

Začela bom pisat eno zgodbico o Ani, katera se z družino iz Los Angelesa preseli v New York (slovensko bo *-*) in pač tam spozna frende in seveda loooove < 3

Hope u like it ♥

brrrr brrr brrrr...' je že spet zazvonila budilka -.- "kwa pa teb ni jasn" sem kot debil vprašala budilko in jo vrgla v vrata.
"Ana, zgani se saj veš, da zgodaj odhajamo" sem je zadrla mami ki je udrla v sobo. "Pa zaaaaakaj moremo" sem se
pritoževala. "Tako pač je, saj boš v novem mestu spoznala nove prijatelje" je odločno rekla mami. "Ampak nočem novih prijateljev, sem čisto zadovolja z temi ki jih imam" sem odgovarjala in se pretegovala. "Dovolj" se je sedaj še iz hodnika oglasil oče in jezno stopil v mojo sobo "Uredi se čez pou ure odrinemo" je rekel kot kakšen mornar in spet izginil za vrati. "To splohhh ni fer.." sem rekla in vstala. "Kajne, da se strinjaš z mano" sem rekla budilki, ki sem jo pobrala in vrgla v kovček. Odcapljala sem v kopalnico in si uredila lase potem pa si oči obrobila z črno barvico in maskaro. Za na konec sem oblekla še kratke hlače in kratko majico z napisom 'bitch' in se ponosno postavila pred mami. "Kaj pa ti stojiš tukaj kot kakšno strašilo?" me je vprašala. "Kaj pa če me bodo vsi sovražili O.o" sem še zadnjič poskušala prepričati mami, da se ne bi preselili. "Ana, glej.. oče je dobil v New Yorku zelo pomembno službo in če ne gremo jo lahko izgubi. Saj veš, kako rada imaš nova oblačila... no če se ne preselimo jih neboš več dobivala. In nihče te ne bo sovražil." je rekla in dala še zadnji kovček iz sobe. Sedaj sem se jaz postavila pred vrata in še zadnjič pogledala mojo 'bivšo' sobo nato pa sem zaprla vrata in v dveh korakih prestopila vseh 10 stopnic.

next ? (kmaau pridejo še slikce :*)
12. november 2011
Just me :


Daddy & mommy :


Our house .. 'ex' house :

12. november 2011
nextt-!
12. november 2011
u53139
u53139
nexxt
12. november 2011
neext
12. november 2011
Oče je bil že pred avtom in v njega dajal vse kovčke nato pa zaprl pritljažnik in se usedel v avto. Stopila sem ven kjer sta me čakali moji BFF Katjuša in Nina. Vse smo zaihtele potem pa si obljubile, da bomo itak ostale v kontaktu. Ker je bil oče že nestrpen sem morala v avto. Še zadnjič sem objela Katjušo in Nino nato pa odhitela v avto. Ko je oče speljal sem še zadnjič ozrla po hiši in pomahala Katjuši in Nini nato pa si v ušesa porinila slušalke od MP4 in z glasbo v ušesih zaspala.

Katjuša (levo)&Nina (desno) :

13. november 2011
next ?
13. november 2011
u29507
u29507
next
13. november 2011
nextt
13. november 2011
u53139
u53139
nexttt
15. november 2011
nexti že danes prosimm
15. november 2011
neext
28. marec 2012
Kmalu me je zbudila mami ki je naznanila, da smo prišli. Skočila sem iz avta in obstala pred hišo ah kakšno hišo pred graščiiiiiino *_* edino kar je prišo iz mene je blo "waaw". Oči mi je vrgel ključe in že se odklepala vrata moje nove hiše/graščine. Ko sem vstopila notrii je bilo ogromno 1oox večje od naše prejšnje hiše. Pregledala sem vse prostore kar mi je vzelo skoraj 1 uro. Ko sem si končno zbrala svojo sobo sem se šla potepam po mestu. Vauuu New York je res izjeeeemen *-* ♥

next ?
31. marec 2012
SLIKE :

nova hiša od strani :delček hiše od odzadeej :delček moje nove sobe :delček mamine in očijove nove spalnice :še delček sobe za goste :delček jedilnice :delček dneune sobe :
& drugo si sami zamisliite :'D

NEW YORK :31. marec 2012
neextt!!!!
31. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg