Forum
Hoj!
Js sm se odločla da bom tut js napisala eno zgodbico.
Šla se bo pa o eni punci k se je preselila, v novem kraju pa je ne marajo preveč, v šoli jo zafrkavajo, nima fanta...

loh napišete če boste bral


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. november 2013
Torej:
Moje ime je Abby in stara sm 15 let. Pred 2 mesecoma smo se preselili. Tukaj mi ni všeč.Pogrešam stare prijatelje in psičko Amy k smo jko morali prodati ker smo se preselili v blok.Še vedno nimam nobenih prijateljev čeprav me mami ves čas tolaži da jih bom dobila.Preselili smo se ker mi je pred nekaj meseci umrl oči in mami ni mogla vzdrževati hiše. V prejšnjem mestu sem ravno spoznala fanta ki mi je bil všeč in tudi on se je zanimal zame...
Sošolci mi niso všeč ker me zafrkavajo in niti ne pomislijo kako hudo mi je ker mi je umrl oči.Preden smo se preselili sem tudi jahala ampak sedaj ne morem več ker je predrago.
Ravno sem hodila iz šole, ko sem se zaletela v neko punco.Hitro sem se ji opravičila in ji pomagala pobrati stvari, ki so ji padle iz rok.Zdela se mi je prijazna zato sem se ji predstavila: "živjo, meni je ime Abby.Oprosti ker sem se zaletela vate. nisem te videla"
"sej je ok.meni pa je ime Lisa."
Malo sva še klepetali potem pa si izmenjali telefoske številke in se poslovili.
Zvedela sem da se je ravno preselila in da bo verjetno z mano v razredu.Nobenih prijateljev še ni imela in obe sva bili zelo veseli da sva se spoznali.
Ko pa sem prišla domov me je v sobi čakala mami z zelo slabo novico...
Upa m da vm je ušeč
20. november 2013
nextt...napiš čim prej
20. november 2013
o hvala
upam da ti bo tut ta del ušeč

Mami mi je rekla naj se usedem in da mi mora nujno nekej povedat.Nisem vedela za kaj se gre zato sem jo hitro ubogala.Povedala mi je da nimava skoraj nič denarja več in ker nima službe se bova morali preseliti ven iz stanovanja ker zaostajava s plačili ker pa ne želi da bi živela na cesti bi me lahko dala v rejo drugim skrbnikom.Nisem vedela kaj naj rečem.Zgrabila me je panika in začela sem jokati.Mami me je začela tolažiti ampak tudi sama ni bila preveč prepričana v to kar je govorila in tudi njej je bilo zelo hudo.
Naslednji dan nisem šla v šolo ampak sem z mami začela iskati rejnike ki si želijo 15 letno punco.(v to da me da v rejo sem privolila ampak pod pogojem da me bo hodila obiskat in da ji bom pomagala in ji prinašala hrano včasih pa tudi kaj denarja)Našli sva nekaj parov ki so mi bli že na prvi vtis všeč in jih poklicali.Prvi naj bi prišli na obisk že čez nekaj dni.Takrat sem se spomnila na Liso in jo poklicala.Čez pol ure sva se dobili in odšli sva na sladoled.Nisem ji želela povedati slabe novice ampak sem morala ker je bila moja edina prijateljica.Bila je zelo žalostna ker ni imela nikogar drugega skomer bi se lahko družila.
Napočil je dan ko sta na obisk prišla Tina in Ren (par ki me je hotel povojiti).Čakala sem pred vrati in ko je zazvonil zvonec sem odprla vrata...
21. november 2013
nexti
28. november 2013
ok ta je pa tak mau bol veseu del
Ko sem ju zagledala sta mi bila kar všeč.Bila sta vesela, pozitivna in nasmejana.Vstopila sta in odšli smo v dnevno sobo da se bolje spoznamo.Pogovarjali smo se o različnih stvareh, malo smo se hecali in tui povedala sta nama da jima je žel da sva v takem položaju.Vedno bolj sta mi prirasla k srcu ampak zvečer smo se morali posloviti.
Naslednji dan so v šoli nekako izvedeli da me bo mami dala v rejo in da bo postala brezdomka.Bilo je grozno.Vsem se je to zdelo smešno in vsi so mi govorili da sem zguba in ze zejbaval iz mene.No skoraj vsi.Sošolec Jimmy mi je rekel da mu je žal in me ni zafrkaval.Celo branil me je kar mi je bilo zelo všeč.In še zelo lep je bil.Že od začetka leta mi je bil malo všeč vendar tega seveda nisem nikomur povedala.Danes pa mi je postal zares všeč.Po pouku me je povabil k sebi domov.Zahvalila se se mu ker me je branil in zato da me je povabil domov.Tako sva se pogovarjala nekaj ur. Čas je mineval zelo hitro ker sem se imela zelo lepo.Ko pa sem morala iti mi je dal me je objel.Bila sem zelo vesela in sem do doma skoraj priplesala.Tako sva se po šoli dobivala še kakšen teden in enkrat sva šla skupaj celo v kino.Sedela sva na neki klopci in tam me je prvič poljubil.Takrat sva začela na skrivaj hoditi.
Čas je mineval hitro in tako je napočil dan ko sem se morala preseliti.Tina in Ren sta živela približno 30 kilometrov stran. Hodila bom v drugo šolo ampak Jimmya bom vseeno lahko videla nekajkrat na teden.Ko sem videla hišo mi je vzelo sapo...
Tina:
https://www.attitudereconstruction.com/wp-content/uploads/2013/09/happy-woman-in-a-field.jpeg

Ren:
https://www.e-health101.com/wp-content/uploads/2013/10/Happy-man.jpg

Jimmy:
https://i1356.photobucket.com/albums/q721/BefreeBeyouLove/alessandro-baby-beautiful-guy-harry-styles-Favim_com-426609_zps2ffdb713.jpg
evo upam da bo uredu
29. november 2013
kr neki
29. november 2013
next
29. november 2013
No hiša je bila zares ogromna. Ko smo vtopili nisem vedela kaj naj rečem. Bilo je zelo razkošno.Vedela sem da imata Tina in Ren veliko denarja ampak nisem vedela da ga imata toliko. Zase bom imela skoraj celo zgornje nadstropje.Aja pa imela sta psa.Skoraj bi omedlela.Psička je bila moja Amy.Razložila sta da jima je mami povedala zanjo in čisto po naključju so jo prodajali.Bila sem zares presrečna.
Nekaj dni mi še ni bilo treba v šolo zato sem raziskovala mesto.Bilo mi je zelo všeč.Bilo je zelo veliko prijaznih in nasmejanih ljudi tako kot sta Tina in Ren.
V petek pa me je prišel obiskat Jimmy.Vrgla sem se mu v objem nato pa sva se poljubila.
Odšla sva v mojo sobo in se zelo dolgo pogovarjala.Veliko sva se objemala in poljubljala.Tudi prespal je pri meni ampak na tleh ker Tina ni pustila da bi bil z mano na postelji.Naslenji dan sem mu razkazala mesto.Zelo sva se zabavala in tudi spoznala nekaj ljudi.
Bližal se je moj prvi dan v šoli in nisem vedela kaj si bodo mislili moji novi sošolci.ko sem prišla v šolo je bilo...
01. december 2013
Next,pa ful dobr pišeš!
02. december 2013
Bilo je noroooo.Nisem vedela da je v šoli lahko res tako zabavno.Skoraj vsi učitelji so bili prijazni in sošolci so bili res zakon.Bili so zelo zabavni, družabni zanimalo jih je veliko o meni.Dobila sem dve zelo dobri prijateljici Jazz in Kayln.Izvedela sem tudi da je v šoli vsaj enkrat na teden ples, zabava...Po šoli smo skupaj odšli na kavo.Kasneje je prišel tudi Jimmy in tudi njega so zelo lepo sprejeli.Bila sem zelo srečna.
Naslednji dan je moral Jimmy domov in zaradi šole ga ne bom mogla vidt še vsaj 2 tedna.Poljubila sva se v slovoin potem je odšel.
Naslednje dni sem se noro zabavala.Z novimi sošolci sem hodila na zabave, v kino, disko, trgovine...Prvič v življenju sem tudi pila vodko.Bila mi je še kar všeč ampak sem je spila malo preveč in naslednji dan nisem mogla niti vstat iz potelje.Še dobro da je bila sobota.Tini in Renu je bilo všeč da se zabavam ampak ju je malo skrbelo ker sem prihajala tako pozno domov.Zato sem jima mogla obljubit da bom danes doma najkasneje do dveh.Malo sem bila jezna ampak sem se sprijaznila.Zbava je bila pri sošolcu Taylorju in ker njegovih staršev ni bilo doma smo imeli celo hišo zase.Seveda je imel alkohol in tudi cigarete ter travo.Slednje mi sicer ni bilo preveč všeč, sem pa poskusila cigareto.Ni mi bilo všeč pa še skoraj zadušila sem se z njo.Zato sem raje ostala pri alkoholu.Vse je bilo vredu, dokler nismo začeli razgrajati po ulici in so sosedje so poklicali policijo.Seveda to ni bilo dobro ker nas je bilo veliko starih pod osemnajst.Odpeljali so nas na policijsko postajo...
ok upam da bo kul.Aja pa sorry k tok cajta nism pisala sam nism mela časa.Pa hvala <3
13. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg