Forum
u59545
u59545
Bila je nedelja. Sedela sem na svojem stolo in stremla v okno. Začelo je deževati. Kapljice so počasi polzele po oknu. Še enkrat sm pregledala urnik. Matematika je bila še vedno zapisana kot tretja ura. Jutri naj bi pisali test, vendar se jaz kot ponavadi nism učila. Bilo mi je useno za oceno, šolo, starše. Bilo mi je useno za use. Stremala sem v zvezek in sprobavala izračunati račun, ki je bil po mnjenju učiteljice zelo enostaven. Naveličala sm se in zaprla zvezek. Po sobi sm začela izkati telefon. Starša se vedno pritožujeta nad mojo sobo. Učasih mi celo rata pospraviti posteljo, vendar u tem trenutku to ni bilo pomembno. Končno sm našla telefon pod kupom hlač in majic. Rebeka se mi kot ponavadi ni javila. Vedno se uči in to le zato, da bi ji starša potem dala denar. Zabrisala sm telefon na posteljo in se odpravila po stopnicah navzdol. Naša hiša je bila zelo velika. Ker je bil oče odvetnik in mama znana slikarka ju kot ponavadi ni bilo doma. Zato meje pazila Monika. Bila je zelo visoka in vedno urejena. V mojo sobo ni stopila niti enkrat. Čeprav je bila moja soba totalni poraz so bile ostale sobe vedno čiste in sveže. Ob pogledu na moje strgane kavbojke se je namrdnila. Njene sinje modre oči so me opazovale vse do vrat. Še enkrat sm jo pogledala nato pa zaloputnila vrata kolikor je bilo mogoče. Monika naj bi bila moja varuška čeprav me ni prav nič pazila. Odpravila sem se po ulici navzdol. Morala bi iti v knjižnico vrniti film, ki sm ga imela še ceu mesec doma ampak se mi tudi to ni dalo. Rebeka se je vedno učila ampak sem useno prihajala k nje. Vrata mi je odprla njena mami. Bila je zelo podobna Moniki le da je na Rebeko bolj pazila kot Monika name. Odpravila sem se proti Rebekini sobi. Počasi sem odprla vrata ko sem videla...

Next?
17. september 2011
next
17. september 2011
u40996
u40996
nextej
17. september 2011
u59545
u59545
Rebeko. Ni se učila ampak se je pogovarjala z mojo največjo sovražnico Katjo. S Katjo sva skregani že od kar se poznava in to je Rebeka dobro vedela. Sedeli sta na postelji.>>Am živjo Ema>Ana, Katja me je prišla samo uprašat za test itak pa zei gre>Dobr veš da mi gre na žiuce. Nisi se mi javila zaradi Katje
17. september 2011
u59545
u59545
joj use napišm in se mi use zbriše!-.-
17. september 2011
u59545
u59545
Rebeko.Ni se učila ampak se je pogovarjala z mojo največjo sovražnico Katjo. S Katjo sva skregani že od kar se poznava in to je Rebeka dobro vedela. Sedeli sta na postelji.
Rebeka: Am živjo Ema

Katja me je le ošvrknila s pogledom. Jezno sem pogledala Rebeko. Ubrnila sem se in odšla iz sobe. Na začetku stopnic me je ustavila Rebeka.

Rebeka: Ana, Katja me je prišla samo uprašat za test itak pa zei gre.
Jst: Dobr veš da mi gre na žiuce. Nisi se mi javila zaradi Katje.

Odšla sm proti vratom. Tekla sem vse do hiše. Monike ni bilo več. Odšla sem v svojo sobo. Na postelji je sedel Max. Max je imel majhne črne učki ki so me vedno spravile v dobro voljo. Ulegla sem se in zaspala.

Jst (Ema)
RebekaKatjaMonikaNevem kam je šel Max potem ko sem se zbudila. Ura je bila devet. Krasno zamudila sem večerjo sem pomislila. Z praznim želodcem sem se odpravila proti hladilniku...
17. september 2011
u59545
u59545
Next?
17. september 2011
u35211
u35211
next
17. september 2011
next
17. september 2011
u40996
u40996
next
17. september 2011
u59545
u59545
Hladilnik je biu poun. Niti ena stvar mi ni bila ušeč zato sem hladilnik zaprla. Iz omare sm usela nutello in odšla v svojo sobo. Prižgala sem računalnik ter prečakirala telefon. Najmanj 50 sporočil od Rebeke. Nism ji mogla zamerit. Z katjo nista skregani in to še nepomeni da se nesmeta pogovarjat, kot sem si ja mislila. Bila je moja BF že od samga začetka. Na sporočila se mi ni dalo odgovarjati. Tudi na računalniku ni bilo nič pametnega. Ugasnila sem računalnik in se odpravila spat. Nasledno jutro sem sem se zbudila 10 min pred začetkom pouka. V torbo sem hitro zmetala nekaj zvezkou in odhitela v šolo. Mame nisem niti pozdravila.
mama (moja)
Rebekina mamaV šolo sem prišla minuto pred zvonjenjem. Usedla sem se zravn Rebeke. Prvi dve uri sem skoraj spala. Tretjo uro smo pisala test. Podpisala sem se in do konca ure reševala račun. Rešila sem prvo nalogo. Vedela sem kašna bo ocena. Rebeka se me je ceu dan izogibala. Pri kosilu sem se usedla zraven nje.

Jst: Heii. Kako si?
Rebeka: hej. Am gre
Jst: kai je pisalo a useh sporočilih? nisem jih prebrala
Rebeka: am da...am..prid po šoli k men

Rebeka je odšla in ostala sem sama za mizo. Ni mi bilo jasno zakaj. In kako je lahko v vseh 50 sporočilih pisalo samo PRID K MEN. Po šoli sem šla do Rebeke. Vrata mi je odprala njena mama. Njeni blond lasje so segali do ramen. Stekla sem v Rebekino sobo.

Rebeka: živjo
Jst: kai mi morš povedat
Rebeka: jst nevem kako ti nej povem. Preselila se bom.
Jst: kam.Zakaj.
Rebeka: Mami praou da gremo daleč in da noum mogla več hodt na to šolo.
Jst. Ampak pol se nebova mogle več vidt in...kdaj se preselite?
Rebeka: čez približno en mesec.

Nevem kai se je zgodilo potem. Spomnim se da sem prišla domu usa zadihani in mokra okoli oči. Naslednji dan naj bi dobili novo učenko/učenca. Samo jst in učiteljica sva vedeli da se Rebeka preseli. Usi so nestrpno čakali novo učenko. Meni je bilo useno. Prišla je...

Next?
18. september 2011
u40996
u40996
next
18. september 2011
next
19. september 2011
u35211
u35211
next
19. september 2011
u59545
u59545
nova učenka Sara. Namrdnila sem in se ubrnila proti Rebeki. Gledala je skozi okno.
Jst: hei Rebeka?
Rebeka: aa?
Jst: lej novo sušolko. Ukol uči je k panda, pa čupo ma retardirano hahaha
Rebeka: zlo smešn ja. Takmu stilu praumo...
Jst: emo. ja sei vem ampak...

Stauka nisem mogla dokonca povedat ker me je prekinila učiteljica.
Učit: Ema to je bilo že tretje opozorilo prosim da se presedeš k Sari
Jst: Tretje opozurilo!? K Sari?
Pogledala sem Reboko.
Rebeka: haha srečno pri Sari.
Jst: mja

OOO grozna si Sara! Ja st bi tud mela douge rokave čez zapestje, sm se drla v mislih na njo.

SaraPri kosillu sva z Rebeko sedeli sami za mizo. Kosilo je bilo nagnusno zato sem hitro pospravila in odšla. Po šoli sva se zopet dobile pri Rebeki. Še en tedn bo Rebeka tuki potem gre, sm si govorila v mislih. Odpravila sem se domou. Napoti domou sem se zaletela v...

next?
19. september 2011
next
19. september 2011
u35211
u35211
next
19. september 2011
u40996
u40996
nextej
19. september 2011
u59545
u59545
drevo. Auuuua, sm zakričala. Stekla sem domou. Za večerjo smo imeli piščanca in pečen krompir. Starša se nista zmenila zame zato sem lahko polovico piščanca zmetala Maxsu. Po večerji sem pregledala mobitel. bila so še stara sporočila od Rebeke.

moj mobi (sony ericsson xperia x10)
Izbirala sem obelek za na jutrišnjo zabavo. Jutri ima Rebeko poslovilno zabavo, naslednji dan gre. Brez nje nebo isto, brez nje bo use brez veze.

obleka (3. od leve proti desni)
najsledno jutro smo imeli športni dan. Z Rebeko nisva tekmovali zato sva sedeli na tribunah in se pogovarjali. Čez čs je začelo močno piha. Jopo sem si zapela do vratu.

Rebeko: mrz je
Jst: aha. A katja tud pride dons?
Rebeka: Ne. Pride pa Sara
Jst: rez da sta si mal podobni sam zakaj Sara?
Rebeka: nwm

Na zabavo sem prišla pet min prezgodaj. Sare in ostalih še ni bilo. Rebeki sem pomagala urediti še zadne podrobnosti. Začeli so prihajati. Sara je prišla okoli pol šestih. Sedela je v kotu sobe-na tleh. Imela je črne dokolenke in črne čeulje. Usedla sm se zravn nje. Smrdela je. Celo zabavo sva se pogovarjale postale sva zlo dobri prjatlci. Vedela sem da z Saro nebova nikoli to kar sva bile z Rebeko ampak bio mi je useno. Kasneje je prišla še Katja. Ko sem jo zagledala sem skoraj umrla od smeha. Bila je res grozno pobarvana.

Katja (emo stil)
Za Katjo se nisem več zmenila. S Saro sva odšle v park. Pogovarjale sva se. Ona je kadila. Potem sm nažalost bogla domou. Čisto sem ppozabila na Rebeko. Rekla sem ji samo adijo in zadeta od usga dima odšla domou. Od takrat je minilo že 5 mesecou. S Saro sva bile najboljši prijatlci. Rebeka me me več zanimala. Kadila sem in si spremenila stil. Vedno sem mislila da sem kul ampak šele sedaj sm spoznala da sem bila takrat šele froc in da sem šele sedaj nekaj več. Nekaj boljšega nekaj več.

Jst (emo)
Rezanje, kajenje, pijančevanje. To je bilo moje življenje. Sara me je spremenila. Vendar sm kmalu pristala v bolnici. V bolnici. Ko sem se rezala mi je na misel prišla Rebeka. To me je zmotilo. Pregloboko ssem zarezala naravnost v glavno žilo. Sedeja sem v bolnici že 2 meseca in šele sedaj sem se spomnila Rebekinih sporočil. Počasi sem jih začela brati...
20. september 2011
u59545
u59545
next?
20. september 2011
next fulllll dobr
20. september 2011
u35211
u35211
next hitro
20. september 2011
u40996
u40996
nexti
20. september 2011
u60317
u60317
next
20. september 2011
u40996
u40996
hitroo (=
20. september 2011
u59545
u59545
opravičevala se mi je če me je gdaj razočarala in še veliko...kako me ma rada...da nej jo pokličem. Poklicala je nisem niti enkrat. Hotla sm si že zbrisat njeno telefonsko a nisem mogla. Vrata so se odprla notri je stopila Klara s sabo je pripeljala še Tima. Klara in Tim sta (emota) moja frenda. od kar sem piršla v bolnco smo vedno skupaj. Klaro bojo premestili v psihijatrično kliniko, ker si je ž nožem v ramo urezala nekašno jabolko. Tim je biu zelo luškan. No učasih je biu.

klara
njan jabuk (prej je mela še kratke lase zei so ji zrasl)
Tim
Timove oči so najlepše. In Klarin nasmeh. To sta bila moja edina prava prijatelja. Razen Rebeke. In Sara? Sara me je nekaj časa obiskovala sedaj pa je tudi ona na psihijatrični in me zato nemore več.

Klara: ej emči
Jst: ja hei
Tim: oj
Klara: ej uni so se udlučil da grem šele čez 2 mesca med psihote
Jst: pha
Tim: mene čez 2 meseca spustijo
Jst: res krasno jst grem vn šele čez 4 mesece!!! kai bom brez vaju?
Klara: mal poklič uno tvojo kai je že?
Tim: Rebeka!
Klara: ja ona ja
Jst. mah puzab rajš Saro sam itq nemore
Klara: no ej jst grem čao
Tim: ej Klara pučak! dijo Ema klara...

Tim je stekeu za Klaro in zopet sem ostala sama. Iz postelje še nisem smela. Takoj ko me spustijo v iz te norišnce bom poiskala Rebeko.

Minila sta dva meseca.

Tima in Klare ni bilo več. Tudi starša sta me obiskovala le enkrat na tedn. Moniko so odpustili. Počutila sem se samo nihče me ni opazil me pozdravil, objeu, mi rekeu lepo besedo...bila sem kot prah nevidna, sama...
20. september 2011
u40996
u40996
nextej
20. september 2011
u59545
u59545
Prišla sem domou. Mama je pritekla k meni on me objela, tudi oče je biu veseu. Usedli smo se zamizo in tiho sedeli. Ravno ko sem hotela v svojo sobo je oče načeu pogovor

Oče: Ema, dovolj si že stara. Če se to še enkrat ponovi boš odšla. SEdaj si dovolj stara da veš kai je prau in kai ne.
Jst. kako odšla kam k babici?
Mami: ne razumeš?
Oče: neboš več živela tu če...
Jst: ampak
Mami: nič ampak. Poznaš pravila. In veš da te imava rada in..
Jst: ne nimata me. Vedno sta vidva na prvem mestu. Sta me sploh kdaj prišla obiskat v bolnico? Sta me kdaj objela? Sta se kdaj pozanimala zame? Nikoli! Vedno skrbita le zase kot da me ni! In potem takem mi vidva pravita da bom morala oditi in da...

Solze so mi privrele v oči. Stekla sem v svojo sobo in starša pustila v kuhinji. Newem od kdaj toliko besede jeze. Moogoče sem to jezo zadrževala od prej in je sedaj kot ptica poletela iz mene. Poiskala bom Rebeko in to sem bila trdno prepričana. Uzela sem denar in telefon. Vedela sem kje živi Rebeka.

Iztopila sem postajo dan je bil topel. Pozvonila sem. Nikogar ni bilo. Pozvonila sem še enkrat. Vrata mi je odprla Rebeka. Vendar ne tista 'moja' Rebeka. Zakričala sem. To ni Rebeka ne...
21. september 2011
next =D
21. september 2011
u35211
u35211
pa ne zei konc! ti sam next D

next
21. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg