Forum
u108011
u108011
''P-počakaj! To ni fer! Tekel sem celi dve minuti in še vedno sem najslabši?!'' sem zavpil. ''Ne razburjaj se, ne bo ti odgovoril.'' sem zaslišal Maxa. Tekel sem za njim. V potu sem se dobesedno kopal in obraz sem imel krvavo rdeč od mraza. V letnem času zima smo in mi tečemo na stadionu namesto da bi se igrali igrice v telovadnici.Super, pa še v kratkih hlačah sem. Ne, nimam časa da se vam predstavim, ker sem že tako dovolj razburjen. ''Niall, teci!'' Max me je povlekel za sabo. ''Zakaj že? Tako ali tako sva zadnja...'' sem zahlipal. ''Ne, Aubrey je zadnja.'' se mi je nasmehnil. ''Uau, ona?!'' Obrnil sem se in zavil z očmi. ''Hvala za spodbudo Max, ampak... v gipsu je in lepotička ne zna teči.'' ''Saj. Danes si tekel samo dve minuti, kar je rekord in zdaj nehaj, naša zadnja ura je to.'' ''Ju-hej.'' sem se nesmiselno razveselil.
''Poglej, med prvimi sva.'' se je zarežal in me zadihano pogledal. Nisem se ustavil. Nekaj me je ženlo naprej, a bil sem utrujen kot črna živina. ''M-Max kje je cilj?'' sem zašepetal. Z nogami sem tolkel ob tla in malo bi manjkalo da bi se spotaknil sam ob sebe. Mora mi uspeti...
''Niall, minuto in 39s, bravo!'' Zavzdihnil sem. ''In koliko imate vi rekord?'' ''Pol minute.'' je utesnjeno povedal učitelj. ''Potem pa bi bil za vas to pravi zalogaj.'' sem se zarežal. Bil sem presrečen. Bil sem med prvimi poleg tega pa sem skoraj dohitel učitelja. Uau.
''Daj petko.'' Max je stegnil dlan proti meni. ''Koliko energije imaš še?'' sem ga grdo pogledal. ''Ogromno. Ampak to... to bom porabil ko bom poslušal tvoje traparije.'' se je zasmejal. Zavil sem z očmi. ''Prav, prav, a nič ne obljubim da bom kaj bolj tiho ker sem 'utrujen'.''

Stekla sva v razred. ''V redu, vsi so že odšli.'' sem oznanil. ''Zakaj si kar naenkrat tako previden?''
''Ker mi je danes u-učiteljica obljubila, da bova vzela sprehod do ravnatelja.'' sem mu pojasnil. ''Aah.'' je Zavzdihnil. ''Ja, aah.'' V torbo sem zmetal zvezke in jo tiho zaprl. ''Pojdiva!'' sem šapnil.

Uspelo nama je. Veselo sem stal pred veliko stavbo. ''Greš danes k meni?'' se je nasmehnil Max in povlekel vase nekaj dima. Oh, sovražim ko kadi. ''Ne, ker že tako smrdiš.'' Dvignil je obrvi. ''Na kaj meriš, 'Horan' ?'' ''Kadiš.'' sem mirno povedal. ''Pa daj še ti.'' ''Dobro veš...'' sem izdavil skozi stisnjene zobe. Najraje bi mu primazal eno, a zagledal sem ga... Oh, ja. Verjetno zdaj mislite da sem 'gej' ampak ne. Nisem. Tam je bil. Zayn. Spet njegovi lasje. Cel dan se gleda v ogledalo in si jih popravlja, če pa ga slučajno pozabi doma, kar se ne zgodi pogosto, se gleda v avto ali kaj podobnega. ''Zayn!'' sem zaklical. Sploh se ni zmenil. ''Zayn!'' sem ponovil. Kot butec se je obrnil. ''Kaj je?'' Pribljižal se mi je. ''Zakaj misliš samo na svoje lase, bumbar?'' Po fantovsko sva se pozdraila in se nasmehnila. ''Danes je tisti ples, sta pozabila?'' Pobuljila sva. ''O, f-a-k.'' sem izustil. ''In ja, smrdita. Raje pohitita.'' se je zasmejal. ''Si pa res smešen, ja. Glasba, lasje, glasba, lasje.'' sem mu vrnil milo za drago. Vem, še preveč jezikam, a Zayn je pač tip človeka ki... ga lahko pustimo kjer je - na pločniku, zazrt v svoje ogledalo?
Pač, ne bom šel. Ne bom šel na tisti ples *karkoližeje*. V redu, če bi bil party, ampak ni. Tam bodo mame, očetje in polno starcev. Ogabno.
''Max, kam greš?'' sem zaklical čez cesto. ''K Dianne!'' je odvrnil in izginil v hišo. Dianne, kaj? Lepotica mu je všeč.

*MAX*-klikni.
*NIALL*-pritisni :3
*AUDREY*-pritisni, ker je večje.
*DIANNE*-pritisni, ker je večje.
*ZAYN*-pritisni:3
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
vem da je mal napisan, sam bo pisala še ena. :3 - nastja.
toreeeeeeeeeeeeeej. zgodbica bo dolga in zanimiva c:
18. november 2012
noo, js pišem z njo.< 33
18. november 2012
u107875
u107875
najbolši začeteeek!!
Neeeeeeext! *__________*
18. november 2012
u108011
u108011
fala :3 < 33
ti kar nextaj nasti :3
18. november 2012
čakam, da mi odpišeš, haha.< 33
18. november 2012
u108011
u108011
okej. sj ti kar piši. ni mi treba povedat kak je.
drgač pa že prebrala in super < 33
18. november 2012
Za najino prvo bralko Patricijoooo ;*
---
Audrey Lentinn:
Sedela sem na vlaku in čakala, da bom po dolgem času videla svojega očeta. Z mamo sta bila namreč ločena. In zdaj sem ga prišla obiskat v London, kjer tudi živi. Ne samo obiskala… Mami mi je umrla, zato bom zdaj morala živeti pri njem. Zavzdihnila sem. Upam, da ni takšen kot sem si ga predstavljala. Kakorkoli! Izstopila sem in se razgledala po postaji. Moj oče je nekje tukaj. »Audrey!« je zaklical moški v veliki in suhi postavi, z črnimi očali na nosu in v družbi s svetlolaso lepotico. »Tukaj.« sem povedala žalostno. Pogrešala sem mamin topel objem, ko me je pomirila. On tega najverjetneje ne bo znal. Tista svetlolaska pa še manj! … »Torej si ti moja hčerka?« »Potem pa res, William Letinn.« sem povedala in se namrdnila. »Ja, William Letinn. Zate oče.« »Gremo?« se je vmešala nestrpna ženska poleg njega. »Audrej, to je moja žena, Milly.« »Kliči me mama.« je povedala in pokazala vrsto belih zob. »Seveda, mama in oče.« sem povedala in si nadela kisli nasmešek. »Zdaj pa še domov.« je povedal oči. Sedli smo v limuzino in šofer je odpeljal na naročen naslov. Še bogati so?! Z mamo pa sva morali trdno garati, da sva si lahko privoščili luksuz. Oni pa… kakorkoli! Sedela sem v ogromni, črni limuzini in se peljala novemu domu naproti. »Tukaj smo.« je povedal oče in se nasmehnil. Stali smo pred ogromno vilo. »T-to je naša h-hiša?« sem začudeno vprašala. »Je premajhna?« je začudeno vprašal oče. »Seveda ne.« sem se nasmehnila.
Hiša:»Naj ti predstavim tvojo novo sestro.« je veselo dajala… mama (Milly). Odpeljala me je do dnevne sobe, kjer je na kavču sedela barbika in gledala film. »Lilly! Naj ti predstavim tvojo novo sestro.« je veselo dejala mama. Barbika, ki ji je ime Lilly se je obrnila in se namrdnila. »Lilly.« je dejala in se nasmehnila. »Audrey.«
Lilly:»Pustila vaju bom sami.« »Kaj gledaš?« sem vljudno vprašala. »Street dance 3.« »Je v redu?« »Malo dolgočasno… Ti razkažem hišo?« »Če želiš.« sem povedala in peljala me je po vseh prostorih ogromne hiše. Na koncu mi je pokazala še mojo sobo.
Moja soba:
https://data.whicdn.com/images/21965777/tumblr_lu2lyml2KO1r4v5wno1_500_large.jpg

»Veš, da sem sprva mislila, da si punčara… A mislim, da se je moje mnenje spremenilo. Koliko si stara?« sem vprašala in si ogledovala mojo prečudovito sobo. »17. Ti?« »Naključje! 17. Imaš najboljšo prijateljico?« »Ne. Vse mislijo, da sem preveč važna, ker sem bogata…« je povedala in zavzdihnila. Prijela me je za roko in me vodila po stopnicah, ki so bile v moji sobi. Odprla je prva vrata in pred seboj sem zagledala kopalnico. »To je tvoja kopalnica.«
Moja kopalnica:Moja garderoba:Odprla je še druga vrata »Tukaj pa je tvoja garderoba. Če me rabiš bom v svoji sobi.« je povedala in odšla. »Wow!« sem izdavila in se še enkrat razgledala po svoji sobi. V garderobi so bili trije kovčki in na njih napis: »υραм, ∂α тι вσ νšєč.. тνσנα мαмα ιη σčι.« Odprla sem prvi kovček in v njem so bili vsi mogoči čevlji, kar sem jih kdaj videla v kateri dragi trgovini skozi bogato izložbo. Odprla sem še drugi kovček in v njej so bile torbice. Od šolskih torb, pa do tistih, kjer spraviš notri samo mobilca. Nato sem odprla še tretji kovček, ki je bil največji in v njem je bilo malo morje stvari. Odhitela sem v dnevno sobo, kjer sem ju našla »Hvala vama. Zelo mi je všeč!« sem povedala z nasmeškom na obrazu.
18. november 2012
u107875
u107875
Huala Nastjaaa in Emaaa.< 3333333333
+ vidve sta itak najbolši.< 3333
N E X T !!
18. november 2012
u110158
u110158
NexT*
18. november 2012
u111710
u111710
Neeeeeext! +nova bralka*
18. november 2012
u108011
u108011
*MAX*
Mislil sem, da bom bruhal. Ja, ta Zayn... Zakaj se Niall, moj najboljši prijatelj druži z njim? Tako mu gre samo na slabše. V razredu je najbolj popularen, pa izbere tega bedaka. Samo za lase mu gre. In glasbo. Grdo sem ošinil fanta, ki se je gledal v ogledala in odšel k Dianne. Ah, Niall. Vem kaj si misli. Da ne rečem, kako zakuha ko zagleda Audrey. In ne, Audrey zna teči, le malo se je poškodovala. Mislim, da je edina punca - poleg Dianne, ki je v razredu normalna.
Zagledal sem jo. ''O, kaj pa ti tukaj?'' Slišal sem robot in naenkrat je stala pred mano. Obrisal sem si pot.
''Danes je tisti ples...'' sem brez pozdrava začel. ''Ja, si pozabil? Spet?'' se je zasmejala. Pokazala mi je toliko lepih zob. ''O-oprosti.'' sem šepnil. Zbrati moram samozavest. ''Uletel sem iz šole. Zate.'' sem se na hitro zlagal. Seveda mi je všeč. ''Oh, pikec, povej kaj je preden prideta starša. Ali Elizabeth.'' ''Elizabeth?'' ''Ja, tvoja sošolka.'' je zavzdihnila. ''Aham. Saj res. Si prosta? Za ples?'' ''U-u-a-u.'' se je zarežala. ''Ne, nisem. Boš šel?'' Potrto sem odkimal. ''Se slišiva jutri.'' sem dahnil in skolznih oči odšel. ''Max!'' Ustavila me je. Super, kaj bi rada. ''Joe me je povabil.'' ''In kaj imam jaz z tem?'' sem jo ošinil. ''Žal mi je.'' Objela me je, a ni zadostovalo. ''Saj tako ali tako nisem imel namena iti. Samo vprašal sem.'' Prikimala me je.
*************************************************
*NIALL*
Ta ljubezen. Zavzdihnil sem in pogledal po razkošni dnevni sobi. Sovražim bogastvo. Samo za debila te imajo. Torbo sem vrgel v kot svoje sobe in se spravil za štedilnik. Kaj naj jem? ''O, Niall..'' sem zaslišal. ''Kaj delaš tukaj, Elizabeth?'' sem poskočil. ''Odprto je bilo, pa sem prišla. Preselili smo se. Soseda bova.'' ''Aha. Je še kdo doma?'' Ne zanima me še sva soseda, pravzaprav. Kislo sem se nasmehnil. ''Zakaj si prišla?'' ''Tole je za tvojo mamo.'' ''Odpotovala je, sam pa se daril ne bom branil.'' Prižgal sem štedilnik in zavrel vodo za testenine. ''Boš ostala na kosilu?'' Iz rok sem ji polekel kuverto. ''Če me že povaljaš...'' ''Saj te ne.'' sem osorno prekinil Elizabeth. ''Zakaj si tako nesramen?'' ''Ker je danes tisti ples karkoližeje. In jaz nisem niti malo pripravljen. Razumeš?''
Pogledala me je. Oči so se ji zasvetlikale. ''Nisem te hotela motiti.'' Vstala je. ''V redu, ostani.'' Postavil sem se pred vrata. ''Odmakni se. Nisem imela namena ostati tu. Grem.''
''Elizabeth, nisem želel biti tak.'' Pogledal sem v njeno tresočo se roko. ''Žal mi je.'' Prepletla sva prste. Elizabeth poznam od svojega četrtega leta. Skupaj sva bila v vtrcu.
''Res moram iti.'' Šla si je skozi lase in spustila mojo roko. Gledala je k tlom. ''Žal mi je, res.'' ''Ne, tak si ker si popularen in dobiš vsako v pest. Odmakni se.'' je šepnila. ''Elizabeth!'' Odrinila me je.
''Adijo.'' sem se poslovil. Šla je. In zdaj me bo sovražila. Njen problem. Of, zakaj je nisem vprašal če je prosta. Za ples. Vrgel sem se pod tuš. Vsaj deset minut sem se polival z vodo. Kosilo. Fakink. Zajebal sem. Ovil sem se v snežno belo brisačo in hitro stekel po stopnicah. Prijel sem se za glavo. Voda je iz lonca lila. ''Rabiš pomoč?'' Ženski glas. ''Hvala babica, ne.'' sem jo grdo pogledal. ''Zate sem babica za Maxa ljubezen?'' Njen nežen glas se me je dotaknil. ''Audrey.'' Znižal sem plamen pod loncem. ''Ja. Lahko Maxu poveš, da mu nisem želela nič? In ne zmrzni. Sredi zime smo, Niall.'' ''Kaj delaš tukaj?! Kar sama mu povej.'' Čez glavo sem si poveznil rdečo majico. ''Ne morem. Žalosten je, ker grem na ples z Joem.'' ''In kaj imam jaz z tem?'' ''Tvoj najboljši prijatelj je. Vse lahko dobiš. In Harryju povej... da ga nočem več videti.'' V joku se je presedla. ''Kaj si imela z Harryjem?'' ''Ta ženskar osvaja vse poleg tega pa se zajebava iz mene. Ni fer.'' Počepnil sem k njej. ''Nisi popolna. Če pač ne pašeta skupaj potem pač ne. Poglej, tudi jaz in Elizabeths va se pravkar skregala. Zaradi mene. Oz. Zaradi vrat. Odklenjena so bila.'' sem se zasmejal. ''Zakaj ste fantje tako čudni?'' ''Čudni? Ne, samo najboljši smo. Punce ne razumete.'' ''Aja? In kaj pomeni zalizovanje z drugo? Vi lahko mi pa ne?''
''Saj ... nevem. Poglej, pusti Harryja na miru. Samo to. Ne bom se pregovarjal.'' sem zavzdihnil. ''V filmu je vse drugače, ženske pa samo to buljite.'' sem dodal. ''Kaj?'' Začudeno me je gledala. ''V filmih je vse nekej o srečnih koncih. Punce pač. Drugega ne znate kot buljiti filme, ki imajo srečen konec.'' Grdo je pogledala. ''Bumbar, sploh veš kaj govoriš? Tako ne boš dobil punce za na ples.'' ''Saj ne grem. Z Maxom bova šla na morje.'' ''Kam? Mislita, da bosta drsala po morju, ali kaj? Z-i-m-a je.'' ''In?'' ''Prehladila se bosta.'' Grizla si je ustnice. ''Zakaj te to sploh briga, pismo rosno?'' ''Pismo rosno?'' je smeje ponovila. ''Ja.''
____________________________________________________________________________
*ELIZABETH*
''Razvajenka.'' sem ji zasikala. ''Elizabeth, kako pa govoriš z sestrico?'' ''Mami, stara je celih 8 in ne zašteka, da daljinec ni cel dan samo zanjo!'' Zavila je z očmi. ''Zakaj vedno zmaga ona?'' Zaloputnila sem vrata za sabo. ''Odpri.'' je dejal nežen glas mame. ''Ne.'' sem pritrdila. ''Nočeš, da ti nekaj povem?'' ''Ne zanima me.'' ''Te pa še bo.''
*ELIZABETH*''No, kaj.'' Odklenila sem se. ''Ugani.'' ''Ne da se mi.'' ''Z očetom odpotujeva za tri tedne. Sama boš. Z Arielo.'' Pobuljila sem. ''Ni šans.''
''Morala boš.'' ''Ampak brez tebe bom jaz v treh dneh že mrtva. Ali pa Ariela.'' sem povzdignila glas in se zakopala v blazine. ''Ne, poklicala boš varuško.'' Dvignila sem glavo. ''In kje imaš denar za to?'' ''Tukaj.'' V roke mi je potisnila denar. ''Porabila ga bom za kaj boljšega.'' sem si šepnila. ''Ne delaj traparij.'' Prijazno se je nasmehnila, a tega v načrtu nisem planirala. Zabavala se bom.
18. november 2012
u108011
u108011
offf.
audrey gre na ples z joshom* popravek
18. november 2012
u109306
u109306
neext
+nova bralka
18. november 2012
u109306
u109306
http://www.igre123.com/forum/tema/moje-zivljenje-je-ples-1.del/40506/ kdo prebere?
+ sorry če oglašujm.
18. november 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. november 2012
u108011
u108011
okej. sam neki gledam zdele pa bom nextala pol< 33
18. november 2012
u108011
u108011
''Resno, Elizabeth, ne pretiravaj.'' mi je še šepnila in izginila iz sobe. Buljila sem v tisočaka. Za to bi lahko kupovala cel teden. Poklicati moram Nialla. Glavni je za vse. Vtipkala sem številko. Zakaj sem bila solznih oči? Ker bom prvič v življenju nagovorila Nialla. Ker ga enostavno ljubim. ''Elizabeth.'' se je oglasil. ''Niall.'' sem začela. ''Hej.'' se je zasmejal. ''M-mai in oči gresta za tri tedne. Bi se dobili?'' ''Resno? Super. Bi šli na igrišče pri parku?'' Od veselja sem dahnila. Obrisala sem si solzo veselja. ''Si še tam?'' je hitro vprašal. ''Seveda sem.'' ''No, super, je potem dogovorjeno?'' ''J-ja. Čez pol ure. Pokliči še Maxa in Harryja.'' ''Ne greš na ples?'' je presenečeno kriknil. ''Ne. Nimam plesalca. Tako ali tako nisem imela namena iti.'' ''Uau, spremenila si se.'' ''Naj to sprejmem kot kompliment, Niall?'' sem se nasmehnila. ''Ja, ne, kaj pa. In glede Harryja...'' ''Ja?'' ''Z Audrey se je skregal.'' ''Ne hecaj se. Audrey je odšla. K očetu. Bumbarji.'' Presenečeno je trznil. ''Kaj?!'' ''Verjetno misliš Aubrey. Kot dvojčici sta, čeprav se sploh ne poznata. Kajne?'' ''Oh, ja. Poklical jo bom, ja...'' Prekinil je. Smeje sem se vrgla na posteljo.
Poklicala bom še Louisa. Upam, da bo utegnil. Upam, da ne bo šel na tisti ples. ''Louis pri telefonu.'' se je oglasil. ''Louis.'' ''Elizabeth.'' ''Mhm.'' ''Kaj je? Veliko dela imam.'' ''Ne pretiravaj.'' ''Oprosti potem je ples in jaz, Joe in Josh gremo. Jaz grem z Wendy. Ti?'' Zavzdihnila sem. ''Jaz, Niall, mogoče še Harry in Aubrey in Max gremo posvoje. Na igrišče.'' ''Res?'' ''Ja. Greš z nami?'' ''Ne, Wendy bi me ubila.'' ''Louis...'' ''Res ne. Pogrešam vas, pa se nismo videli komaj celo uro. Oprosti.'' ''Ni kaj, se vidiva jutri. Povej kako je bilo, prav?'' ''Seveda.'' Prekinila sva.
*HARRY*
https://weheartit.com/entry/43661284
*AUBREY**WENDY*****
18. november 2012
N E X T ?
sam en "NEXT" morete napisat, noo! ...
18. november 2012
u112709
u112709
next :3
18. november 2012
nnnext+nova bralka+cool zgodba
18. november 2012
u108011
u108011
Žalostno sem zrla v omaro. Zakaj mi nihče ne pomaga? Fashion police, help! ''No, no, deklica.'' sem zaslišala. Objela sem Ann. ''Naključje da si prišla. Ravno tvoje sposobnosti rabim.'' sem dejla in se nasmehnila. Ustavimo se tukaj in predstavimo Ann.
Ann je 17letna lepotica. Je zmožna vsega, zato med prijatelji nosi ime Chuck Norris. Popolna je.
*ANN*-pritisni, da je večje.
Živi z očetom, mama je za trenutek naredila premor in začela novo življenje. Toliko o njej za zdaj.
''Obleke, kaj? Z kom se spet dobiš?'' se je zasmejala. ''Z Niallom, Maxom, Aubrey in nekaj prijatelji gremo ven.'' sem pojasnila. ''Niall, kaj?'' Skomignila sem in zardela. ''Nehaj.'' Boksnila sem jo. ''Oprosti.'' se je nasmehnila in mi v roke podala dolge jeans hlače ter UGGice, srajco ter pulover. ''V redu?'' ''Hvala.'' sem se zahvalila.''Torej, kdaj se odpraviš?'' Lase sem si spela v dolg raven čop. ''Zdajle. Čez 1o minutuk. Se nam pridružiš?'' ''Če se le smem?'' ''Seveda.'' sem se zasmejala. ''Gre Louis tudi?'' Žalostno me je pogledala. ''Ne.'' Sočustvovala sem. Pribljižno. ''Z kom gre na ples?'' je hitro vprašala. ''Z... Wendy.'' ''Saj se mi je zdelo.'' ''Ann...'' Objela sem jo. ''Pridi, čas je da se odpraviva.'' Spogledali sva se.
*************************************
*NIALL*
To 'Audrey' ali 'Aubrey' ali kaj je sem hitro odslovil [ja, mešam ju, ker sta zelo zelo zelo enaki]. Komaj da jo vidim. Elizabeth. Če bi ji znal povedati, da nočem biti tak kot sem, bi bilo fino. In da mi je všeč. Zavzdihnil sem. Ogledalo se je zmajalo. Prepih. Še popravim si frizuro in letim na prvi bus. Vsaj prazen je, si mislim in gledam čez okno. Telefon zabrni. ''Kje si?'' Harry. ''Prideš?'' sem zakrilil z rokami. ''Ja, nekako sem si premislil. Kako je z Elizabeth?'' ''Zakaj sprašuješ? Med nama ni nič-'' Prekinil me je. ''Pazi se, ponavadi je na istem busu kot ti. Ne govori preveč. Skregala sta se, vem. In ne, niso kriva vrata ki so bila 'odklenjena'.'' Zavil sem z očmi. ''Dobro, nič ne bom rekel, dobimo se na igrišču.''
*LOUIS*- klikni:*
Prekinil sem. Ta Harry. Misli da je najboljši. Zame je kumarca z nekaj kečapa. Ka-bom, ven pride Harry Styles. Da ne rečem, kaj dela puncam -.-
18. november 2012
js bom ju3 nadaljevala..< 33
18. november 2012
u108011
u108011
ohh no c:
zakaj skos js sam nextam* okej no s:
18. november 2012
sej pa ti ni treba, noo. :c
sej pa bom js tud nextala..
18. november 2012
u108011
u108011
okej.
18. november 2012
nnneextt!!!!!!!
18. november 2012
u108011
u108011
*NIALL*
Sestopil sem na drug avtobus. Kako to sovražim. Na srečo se me je dan usmilil in nisem imel težav. Upam da se pred prijatelji ne bom osmešil. Še posebej zaradi Elizabeth. Aw :'3
''Hej, tukaj smo!'' sem zaslišal. V smehu sem stekel do Harryja. ''Ne glej me butelj.'' Pozdravil sem Maxa in Harryja le ošinil. Za zdaj smo bili samo mi trije. ''Kaj sem spet naredil?'' je po minuti tišine vprašal Harry. ''Skregal si se Aubrey.'' ''Ali ni tista Audrey?'' ''Ne, lahko bi vedel ime dekleta, kateri zadaš bolečino.'' ''Nehaj. Da ne govorimo o tebi in Elizabeth. 'Oh, kako si se obnašal!''' Zadnji stavek je popačil. ''Bodi tiho kuzla.'' Pokazal sem mu sredina in pogovor nadaljeval z Maxom.


18. november 2012
kaj tuki delate
18. november 2012
u108011
u108011
pišemo? o;
18. november 2012

haha.. ti prebereš zgodbico, napišeš "next" midvi pa objavive nou del, haha
18. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg