Živjo! Sem Wendy Moira Angela Darling in živim v Londonu. Zelo rada pripovedujem pravljice, o piratih in morskih deklicah, pa tudi o Pepelki in mnogih drugih. Imam brata Johna in Michaela.
Stara sem 13 let in nimam posebne želje, da bi postala odrasla. Danes pride k nam teta Milli ostalo bo kakšen teden ali dva.

Jaz
John
Michael
NEXTAM?
30. september 2012
next
30. september 2012
u98320
u98320
next
30. september 2012
next
30. september 2012
next
30. september 2012
NEXT
01. oktober 2012
Sedimo v salonu, kjer teta Mili pridiga mojima staršema, da bi, morala odrasti, pravzaprav
postati ženska. "Vstani dragica." reče prefinjeno in res vstanem. "Obrni se, tako." reče.
Počasi se obrnem, da si me ogleda. "Ha, kaj pa je to?" vzklikne in se z prsti prime za usta.
"Kaj?" vprašam. "Stopi bliže." reče in napne oči. Približam se ji. "Saj ne more biti res." reče.
Starša se spogledata, teta pa reče, "Vidite? V levem kotičku ustnice...tam je..skriti poljub." reče. "Poljub?" vprašam. "Tako je, Wendy postala si ženska." reče in jaz jo čudno pogledam. "Moja hči? ženska?" se veseli oče. "No, skoraj, ampak kmalu pa bo." reče teta Mili. Jaz? Ženska? Pa saj jih bom komaj 13 imela. Z Johnom in Michaelom prisluškujmo potem, kaj se pogovarjajo.
"Manj časa mora preživeti z bratoma..." reče teta Mili. Spogledamo se in postane mi hudo. "Več časa pa mora preživeti z mano." še reče. "Ne!" krikne Michael, John pa mu hitro pokrije usta. "Tudi svojo sobo mora imeti!" reče. To pa že ne!

Zvečer v postelji razmišljam o vsem tem. Zakaj bi se moralo vse spremeniti, všeč mi je tako kot je zdaj. Nočem odrasti, nočem! Upreti se ne morem, moja beseda proti tetini.
Kmalu me premaga spanec...in zaspim. Počasi odprem oči, nekdo je nad mano...Bolje pogledam in se prestrašim. Nek fant je ima svetle razmršene lase in zelene oči. Tudi on se prestraši in odrine ga v kot stene. Ne morem verjeti, lahko leti! Pred mu uspem kaj reči, že odleti skozi okno. Kam je šel? Kdo je? Kaj počne tukaj?

Zjutraj se zbudim in zazdi se mi, da so vse skupaj bile le sanje. Z Michaelom in Johnom odidemo v šolo. No seveda onadva v svojo, prav tako pa tudi jaz. V šoli nimam veliko prijateljic, no Jenny je prijazna in včasih se pogovarjava, ampak samo včasih med odmori. Pri pouku vezenja, na skrivaj rišem fanta, ki me je včeraj obiskal. Kar naenkrat na papir udari učiteljičina lesena palica. Po tej uri moram k njej.
Narisala sem sebe in fanta nad posteljo. "Če si to ti?", reče in pokaže mene na risbi, "kdo je potem to?" reče in pokaže na fanta. "Deček." rečem in ona me strogo pogleda.
01. oktober 2012
u98320
u98320
next
01. oktober 2012
next
02. oktober 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeext!!!
28. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg