Forumzgodba bo govorila o čisto navadni najstnici katera nima fanta pa če prav je 2najlepša na celi šoli.
dekle se že od negdaj zanima za preživetje v naravi-survival in the wild a ji nikakor ne rata da bi prepričala očeta in mamo da bi bila to kar si želi.ko se dekle oz.Rosa odpravi s prijateljicami v neki bar na pijačo in obilo žuranja zgodi nekaj kar ni nihče predvideval!

več v Nextih katere bom pisala...

Rosa:
Emly (BFF):


...

Ali bi ti zaupal/a neznancu?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. julij 2012
Bil je navaden dan ko sem se prebudila v sobi pomencala sem si oči in ustala iz postelje odšla sem se umit in obleči za v šolo v kuhinji mi je mama pripravila zajterk katerega sem ponavadi hitro zmetala vase odšla sem iz hiše k cesti po pločniku pa do moje Bff emly.
Emly je imela brata kateri je bil 1 leto strajši od nje in tako smo vsi skupaj odšli do busa.
Ko smo prispel v šolo smo usi prvo odšli na avtomat in spili malo kave katera nas je prebudila.
potem pa k pouku.
v razredu je bila klop zamenoj ponavadi prazna a danes ni bila zamenoj in seveda emly sta sedela postavna fanta, ni pa bilo časa gledati njuj saj je bilo dovolj to da sta stopila pred tablo in se predstavila.

Ian:
kivin:po koncu ure smo z emly stale pri omaricah in ker me pač ostale punce ne marajo ker mi zavidajo lepoti so me pač z vrati omarece v nos potem so me pa še spotaknile do mene sta prišla oba fanta ian in kievin.
ian: hey, punca kako pa si ti tako grdo padla?
rosa: ah punce so me z vrati omarice po nosu potem pa so me še spotaknile.
kevin: naj ti pomagam ustati.
r: o, ne hvala bom že sama. (pravkar ustanem stojim 3 sekunde in padem nazaj na tla)
k: ah kako je to zoprno!
i: bi rekel ja.
r: no ja očitno res potrebujem malo pomoči.
k: torej?
r: pomagaš ustati?
k: ja. le lepo je potrebno reči!
---
r: hvala.
k: čakaj malo ti si iz 2 letnika kajne?
r: ja.
i: čudaško je tole da nas dajo nas 4letnike zraven 2 letnikov!!
r: tukaj na šoli imamo malo premalo prostora in nas dajo po razredih skupaj.
k: aha,torej itaq veš kako nama je ime ane?
r: ja ja, oh meni je ime rose.
emly: aa čist sem tiho , meni je ime emly.
i: me veseli, am emyl a bi šla mogoče danes zvečer mal v bar?
e: lahko.
i: grem pit.
e: amm, jaz tudi!
k: torej sama sva ostala, naj ti pobrišem kri iz tvojega noska.
r: kako si smešen kevin.
k: se mi je kar zdelo da boš to rekla!
....
zvoni..
po koncu pouka smo skupaj z kevinom, ianom, emly in njenim bratom odšli domov prvo sta šla emly in njen brat potem je šel ian potem pa..
k: torej tukaj živiš?
r: ja,lepa hiša ane?
k: ja, am veš kaj me preseneča da živiš v hiši nasproti mene.
r: res, torej te bom lahko še gdaj obiskala?
k: jaz pa tebe.
r: no ja se vidimo,dijo!
k: čav čav , pa pazi da si spet ne razbiješ noska!
r: hehe.
pomahala sva se in odšla vsak na svoje, doma ko sem se usedla za mizo sem bila vsa srečna oz. presrečna ker sem spoznala takega šarmantnega fanta,pa še prijazen je za povrh skozi sem ga imela pred očmi dokler ni mama zakričala.
mama: ros, kaj pa je s teboj? ali tičiš v oblakih, aha že vem tisti fan kaj ki te je pospremil domov a??
rosa: oh mama, ali tebi ni bil noben všeč?
m: ja no, ja bil mi je, ah pa saj ni pomembno,po kosilu spiši nalogo malo se uči potem pa lahko greš na računalnik.
r: prav mami.
nad vse sem spoštovala mamo in sem jo vedno ubogala kmalu pa je postal večer in morale sem iti spati...

Nextt!
01. julij 2012
u95620
u95620
ammm neext....fuuul dobr pišeš
01. julij 2012
u70306
u70306
Nextt! res dobr pišeš!
01. julij 2012
next
01. julij 2012
zjutraj sem ustala ter zasehala kot lev odpravila sme se v kopalnico ter se umila ošla sem do mame in tokrat normalno pojedla zajterk na vrata je potrkala vsa vesela zagrabim torbo in dam mami poljubčka ter stečem do uhodnih vrat odprem in zagledam kevina pozdravila sva se in lepo odšla a kar mimo vseh hiš in mimo avtobusne odšla sva lepo počasi in peš.
k: torej kako se imaš?
r: hm, zanimivo,lepo..ti?
k: enako.
kmalu sva prišla v šolo in v razredu smoi se presedli jaz in kevin sva sedela skupaj emly in ian pa skupaj.
po končanem pouku me je kevin povabil na pijačo saj je bilo ubijalsko vroče, sklenili smo da bomo odšli na morje.
bil je lep a vročen dan in prav prileglo se je iti na plažo.
ko sem šla v morje me je kevin prijel za noge in me dvignil dal me je na njegov hrbet in me nesel prišla sva do nekega skalnega zajetja kjer je voda visoka le največ 50 cm najnižja pa 10 cm.
ullegla sva se v vodo kevin pa je slonel na skali prišla sem do njega in ga pogledala v oči.
k: sem ti že povedal da imaš zelo lepe oči?
r: sem ti jaz povedala da imš prelep nasmeh?
v tem hipu me je prijel za lica ter me poljubil na usta bilo je kot v nebesih in sploh nisem mogla nehati nadeljevala bi in nadeljevala dokler nebi sonce zašlo.
a je kmalu bilo konec objela sem ga on pa je mene polil z vodo tako se je začelo polivanje in škropljejnje z vodo, zvelčer sva oba nasmejana z roko v roko odšla do bifeja in pojedla večerjo, kmalu pa se je začel Dj nastop z različnimi izvajalci žurali smo do zgodnega jutra...

nextt!
03. julij 2012
u70306
u70306
Nextt!
03. julij 2012
nextt!
04. avgust 2012
zjutraj sem morala oditi v šolo saj je bil zadnji dan šolo sem končala z odličjem popoldne smo se s prijatelji dobili na plaži in na pici tako da sem doma kar padla skoraj v komo tako zmučena sem bila takoj sem zaspala

zjutraj sem se zbudila in padla s postelje odšla sem v kuhinjo ter si pomencala oči in zazehala, ko sem odšla do hladilnika sem videla listek da sta mami in oči odšla na neko nujnop potovanje in da ju ne bo usaj 1 teden.
pozvonilo je in usa zmedena sem odšla do vrat ter jih odprla, bil je kevin skupaj z ianom kevin me je objel in me malce zbudil.
usedli smo se v kuhinjo a jaz sem bila le v spodnjicah in eni kratki majici od mojega brata kateri je že z doma.

majica:

za to majico sem svojega brata prosila usaj 1 leto da se me je usmilil in mi jo dal.

pogovarjali smo se nekaj časa ko sem si odšla natakniti hlače ter majico majico od brata sem skrbno čuvala saj sem brata pogrešala ker sva se razumela.
odšli smo usi trije na sprehod po plaži vrnili smo se zvečer.
ko sem odšla spati nisem nadela bratove majice saj sem jo imela le takrat na sebi ko sem se stuširala.
imela sem takšno majico:
zjutraj sem se zbudila in odšla v kuhinjo pojesti nato sem se oblekla v majico in hlače ter odšla v mesto v mestu sem odšla v neko ulico kjer živi moja teta.

zvečer sem se vračala domov ko sem odšla počasi po ulici sem zaslišala neke fantovse glasove zato sem raje odšla po drugi poti.
fantje so me očitno slišali in so hodili zamnoj po obrazih sodeč so bili usi mladi.
začela sem teči da bi prišla na pločnik a me je nekdo zagrabil za roko in me potegnil nazaj zadela sem se v kontener za smeti bolelo je eden od njih me je dvignil in me nekako kot onemogočil roke mi je položil na hrbet in me držal tesno pri sebi.

skušala sem se upirati a me je nekako udaril da sem padla v nezavest.

fant ki me je držal:
zbudila sem se nekje kjer je bila tema in zeblo me je bilo je vlažno okoli sebe sem zagledala točno 7 deklet skupaj z menoj. vrata so zaškripala in ustopil je tisti fant ki me je sinoči držal za roke.
stopal je po tisti bedni sobani usa dekleta so ga gledala kot da je angel zame je bil samo čisti hudič.
počasi se mi je pribljiževal in pokleknil v rokah je imel vrv in nož.
odrezal mi je vrv katera je bila na mojih rokah okoli vratu mi je zavezal vrv in jo pustil malce ohlapno a je nisem morala sparviti z vratu.
stopil je do neke punce in jo dvignil ter jo brcnil v koleno in jo napodil ven ter jo peljal v drugi prostor, iz prostora je prišel le tisti fant po tem pa so se iz druge sobane začeli množiti in prihajati grozni zvoki dekleta katera je kričala zamižala sem le za nekj sekund in fant je bil predmenoj prijel me je za vrvico katero sem imela zavezano okoli vratu in odpeljal em je ven rekel mi je da me bo odpeljal proč. mislila sem da me bo res a me je pripeljal pred neko sivo hišo ko sem videla da j bila prevara sem hotela stopiti iz avta a je zaklenil vrata prijel me je za roke ter me naslonil ob stol ter stopil iz avta odprl mi je varat tzer me izvlekel ven in me vlekel v stavbo tam sem slišala še več teh obupnih glasov deklet, odpeljal me je v eno od sob kjer je bila le rebrne barve miza.
rekel je da je nov prostor in da ga bom prva uporabila. ko sem to slišala sem začela teči proti vratom a me je fant prijel za terbuh in me zvlekle na mizo prej pa je zaklenil vrata.
položil me je na mizo upirala sem se slekel mi je hlače in majico slekel si je majico ter me začel poljubljati po telesu in ustih upirala sem e a me je prijel za vrat in me dvignil porinil em je ob steno ter naslonil roke na steno in me poljubljal čutila sem kako negovo telo drsa ob mojega . usa prestrašena sem začela z rokami odrivati njega od sebe a sem ga takrat še bolj razjarila porinil me je na mizo ter se ulegel name odpnel mi je moderček ter mi ga snel. otepala sem se ga in ga tolkla a ni pomagalo!..
.....
next!!
10. avgust 2012
u95620
u95620
neext
10. avgust 2012
u70306
u70306
next!!!
10. avgust 2012
u103141
u103141
nextttt

sory ker oglašujem ampak bi bla vesela bralcev =)
http://www.igre123.com/forum/tema/just-one-story/39576/
10. avgust 2012
next
10. avgust 2012
Božal me je po telesu jaz sem jokala na glas prijel me je za nogo ter mi jo dvignil ter jo držal poljubljal in lizal me je po vratu in obrazu. udarila sem ga v glavo a se use eno ni zgrudil na tla, hotela se steči do vrat a me je prej vlovil z nogami sem brcala na okoli, tolkla sem tistega tipa, ni mi dal miru.
dal me je na mizo ter me prijel za glava ter me butnil usaj 5 z glavo ob mizo.
bila sem kot mrtva začutila sem kako se je otip roke bližal mojim spodnjicam, negdo ga je poklical zvezal me je v trakove ter me dvignil da sem visela od tal.
tam sem visela usaj dva dni brez hrane vode ali kogar koli zraven mene, zvok krikov iz sosednjih sob me je usako sekundo ali minuto uro in dan opominjal da nikoli več ne grem sama na ulice ali kakomr koli drugam.

ko sem že obupana in o krvavela sem zaslišala glas kateri je bil slišan olajšanje in mir.
na posled je negdo vstopil v sobo bil je policist in policistka zaprla sta vrata policist me je odvezal iz trakov in vrvi, bila sem vsa premražena in izkrvavela potolčena ter na pol mrtva.
slkekel si je majico z dolgo majico ter me ogrnil, spomnila sem se samo še močne svetlobe katera je po 3 dneh trpljenja obsijala moj obraz.

zbudila sem se v bolnišnici ko me je neka zdravnica pregledovala, rekla mi je da sem sedaj na varnem.

kmalu je v sobo vstopil tisti policist.
policist: torej ti je kaj bolje?
rose: da, bolje mi je, hvala da ste mi pomagali.
P: oh, ni me potrebno tako klicati ime mi je Ronald
R: me veseli ronald.

še dolgo sva se pogovarjala na posled so prišli kevin, ian in emly veselo sem use objela kevinu pa seveda dala poljub.

bila sem vesela da sem živa saj bi se lahko zgodilo še kaj hujega če nebi prišli policisti v sobane!
Next!
16. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg