Forum
u84374
u84374
No pačč js sm dubila zdej idejo za eno zgodbico z 1D in jo preprosto morm napisat pa tut če vm ne bo ušeč d no se NE brišem ker mam preprosto preveč rad ause moje sončke (Nika, Alja itd.) ♥ No upam da vam bo ušeč.
_____________________________________________________________________________________

Sedela sem v predavalnici faksa za umetnost v Londonu, kjer študiram. S svinčnikom sem tiho trkala ob mizo in si zapisovala vse podatke, ki jih je izsutil profesor. Morala sem namreč opraviti izpite, čeprav ne vem, kako mi bo ta dolgočasna matematika prišla prav pri mojem bodočem poklicu. Poslušala sem le podzavestno in strmela nekam mimo učitelja. Zapisala sem si še neko enačbo, nato pa je skozi prostor odjeknil zvonec in hitro sem zaprla zvezek in ga pospravila v All Star torbo, ter si jo vrgla prek rame. Učitelj je skozi vrvež vpil datume izpitov, ki pa sem jih tkao ali tako že vedela, zato sem se kar se da hitro pobrala iz predavalnice. Matematike res ne maram. Napotila sem se proti omaricam, na skoraj drugem koncu stavbe. No ples imam tako ali tako šele čez eno uro in se mi nikamor ne mudi.
Ojoj, skoraj sem se pozabila predstaviti! Sem Amy McGrand, študentka plesa in tekstopisa na umetnostni univerzi v Londonu.Pisanje pesmi in ples so moje sanje. Res bi rada pisala pesmi in sestavljala koreografije za slavne osebnosti oziroma za kogar koli. No in končno sme zagledala omarice, na koncu hodnika. Sprehodila sem se do svoje in jo odrpla. Vanjo sem začela zlagati knjige in brskati za svojo opremo za ples, ko me je nekaj potegnilo stran in že sem hotela nadreti tega čoveka, ko sem se zazrla v obraz moje najboljše prijatlejice Cassie."Cassie! Kaj ti pa je?!"
Malce grdo sem jo pogledala, nato pa jo le objela. Vrnila mi je objem in zasmejali sva se.
"Tudi jaz sem te pogrešala Amy, zdaj pa pozorno poslušaj!"
Je poskočila in s privzdignjenimi obrvmi sem se zazrla vanjo. Videti je bila zares razburjena.
"Dobila sem vstopnice..za petkov koncert ONE DIRECTION!!!!"
Nenadoma vzklikne in mislila sem da mislila sem da bom oglušela. Na srečo sva bili na hodniku sami, saj bi drugače okoli naju že stala skupina deklet, ki bi Cassie prosile, naj raje vzame njih. Namrščila sem se.
"Ne, no pa ne One direction!"
Sem zagodrnjala. Res so mi šli na živce. Vsa ta drama, ki se je dogajala okoli njih! Vse te najstnice, brrr..Kar streslo me je. Medtem je Cassie že začela protestirati z vsmei mogočimi izgovori. Ko je bilo že videti, da ne bo nehala, kljub mojemu stalnemu zmajevanju z glavo in ponvaljanju besdice ne, sem jo končno prkeinila:
"Prav, bom še premislila, zdaj pa se mi res mudi na ples!"
Veselo me je pogledala in me objela, nato pa mi še sporočila, da popoldne zahteva odgovor. Nato je veselo odskakljala stran. Cassie je študirala slikanje in v tem je bila res presneto dobra. Zavila sem z očmi in se napotila v nasprotno smer. Plesa sem se vedno veselila. Pomagal mi je namreč pozabiti lanskoletno travmo, k osme bila še v srednji šoli. In tam je bil sicer nek sošolec Harry. No bil je noro zatreskan vame in zato me je povsod zalezoval. To mi je šlo na živce ampak kljub mojim protestom ni odnehal. Delal je vse mogoče in bilo je res moteče. Zato sem se res veselila plesa ob katerem sem lahko pozabila na vsakdanje skrbi.
AMpak skupine 1D pa res nisem marala. Nisem poslušala njihovih pesmi, niti nisem vedela kdo jih sestavlja. Šli so mi samo neznansko na živce. Ka rnaprej so poročali o njih in vsa dekleta sveta, so jih neprestano zalezovala. In me dnjih je sodila tudi Cassie. Čeprav sem jo imela neznansko rada res ne bi bilo odveč če bi jih pozabila. Ampak kaj hočem. Tako pač je. Najraje je imela nekega Lonisa ali Louisa ali nekaj takega. Ni vedela za mojo travmo s Harryjem. Spoznala sem jo namreč šele letos ampak kljub temu dda sem ji zaupala vse, j itega nisem mogla. Bil oje preveč boleče.
Končno sme prispela do telovandice in se v garderobi preoblekla. Prišla so še druga dekleta, k iso trenirala z mano in kmalu smo lahko šle v telovadnico, kjer nas je pričakala naša mentorica Hannah. Najprej smo se ogrele, nato pa nam je Hannah sporočila, da bomo danes sestavljale svoje koreografije. Take treninge sem imela rada, saj sem rada ustvarjala. Vedno sem plesala in to me je nvadajalo z zabavo in strastjo. Ko sem kot zadnja odplesala svojo koreografijo, so mi vse navdušeno zaploskale in Hannah je pohvalno pokimala. Čeprav se nerada hvalim sme bila vendo najboljša. Nato je odjeknil zvonec in že sem hotela pobrati torbo ter oditi, ko me je poklicala Hannah.
"Amy pridi malo sem prosim."
Odšla sem do nje in jo začudneo pogledala.
"Novico imam zate."
Je dodala in sedla sem na tla, zdraven nje. Zazrla se je vame...

Next? rabim najmanj 3 nexte!
22. avgust 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!
fh00Ł najboljši začetk *::*
22. avgust 2012
u94098
u94098
next super si začela
22. avgust 2012
u84374
u84374
No bom kr nextala! hualla usm kr berete :*
__________________________________________________________
Zazrla se je vame jaz pa sem jo napol radovedno in celo malce prestrašeno opazovala. Hannah se je ozrla okoli in malce pogoltnila slino. Videla sem, da ji je nelagodno.
"Veš Amy, malce nerodno mi je tole prositi..."
Napela sem ušesa in se malce namrščila. Hannah je začela mencati z rokami. Bila je kot majhne otrok, ki hoče mami povedati, da je razbil njeno najljubšo vazo. Še nikoli je nisem videla takšne, zato sem jo začudeno opazovala in si odstranila lase z obraza. Končno je nadaljevala:
"No kot verjetno veš, je naslednji petek-torej čez 1 teden-koncert skupine One Direction..."
Globoko je zajela sapo in me previdno pogledala. Ko je omenila 1D sem se namreč cela napela.
"Ja?"
Sem po nekaj trenutkih izustila. Hannah se je ozrla okoli.
"No njihov menedžer Simon je prosil našo fakulteto, natančneje mene, da bi jim pomagala pripraviti nastop. Koreografijo in to. Ampak jutri se začne svetovno prvenstvo in z Believe se ga nameravamo udeležiti..."
Believe je Hannahina plesna skupina, ki naj bi se ji, k obi končala letnik pridružila tudi jaz, saj sme bila menda zares dobra. Skupina je svetovno znana in je pobrala že veliko odličij. Zato sem se zares veselila vstopa vanjo. Toda zdajle mi to ni prinašalo nič dobrega.
"In?"
Sem vprašala, čeprav se mi je odgovor že risal v glavi. Hannah me je pogledala naravnost v oči.
"In zato bi te prosila, da bi namesto mene vskočila ti."
Glasno sem zajela sapo. Me je pravkar prosila naj sodelujem z One Direction?! Skupino, ki sem jo najbolj sovražila?! Divje sem začela odkimavati.
"Res mi je žal Hannah ne morem. Ne z 1D!"
Hitro je začela ugovarjati.
"Prosim te Amy! Moraš rešiti ugled naše fakultete! Če ne greš bodo prosili nekoga drugega in to bo velik padec za našo šolo!"
Obupano me je gledala in nič manj obupan pogled sem ji vračala.
"Ne morem..One Direction.."
Sem začela jecljati a me je ustavila, tako da me je prijela za roke in me pogledala naravnost v oči.
"Amy, popolnoma te razumem in vem, da jih ne maraš preveč! Ampak ugled univerze je v nevarnosti! Saj nočeš, da si šola privošči tako velik spodrsljaj kajne?"
To šolo in njene učitelje sem imela res rada. Še učitelj matematike pravzaprav ni ibl tako slab. Le malce strog. In če sem zdajle pomislila, da bi zaradi tega, ker nisem hotela sodelovati z One Direction, šola začela izgubljati ugled..tega preprosto ne bi preživela. Zavzdihnila sem in se obupano zazrla vanjo. Z upanjem v očeh s emi je nasmehnila.
"In če boš sprejela ponudbo, ti obljubim da s elahko še pred koncem leta, pridružiš moji skupini, prav?"
Končno sem se vdala in z vzdihom sem prikimala.
"no prav."
Hannah me je presrečno objela.
"Vedela sem, da se lahko zanesem nate."
Trpko sem se ji nasmehnila in potrepljala me je po ramenu.
"Ne skrbi vse bo še dobro. Poslušaj, še malo t emoram zadržati, saj Simon verjetno ne bo verjel na besedo, da mu bom namesto sebe poslala neko učenko. Zato ostnai tukaj, d aon pride sem in te oceni."
"In če mu ne bo mvšeč?"
Sem vprašala in zasmejala se je.
"Oh Amy, to se sploh ne more zgoditi!"
Nato je s telefonom v roki zapustila sobo, jaz pa sem se naslonila na veliko ogledalo in razmišljala.
"V kaj sem se zapletla?"
Vmes sem še spročila mami, da bom malce bolj pozna in čakala. Čez približno 15 minut se je v telovadnici spet pojavila Hannah, za njo pa je hodil starejši moški. Prepoznala sem ga. Bil je Simon Cowel, ki sem ga videla na šovu Britain's got talent in naj bi bil tudi lastnik in ustanovitelj šova X-factor kjer je nastala skupina 1D. No nisem gledala X- factorja, zato tudi nisem mogla vedeti, kdo jo sestavlja. Kolikor sem mogla veselo, sem se nasmehnila Simonu in se rokovala z njim, medtem ko naju je Hannah rokovala. Nato m ije naročila:
"Amy prosim zapleši koreografijo, ki si jo danes sestavila pri uri."
Pokimala sem in se postavila na sredino telovadnice ter začela plesati, ko je Hannah vključila glasbo. Simon me je ocenjajoče opazoval. Po koncu mojega nastopa je bil več kot navdušen in takoj je pristal na to, da njegove fante poučujem jaz in organiziram njihov koncert. S Hannah sta mi še povedala, naj jutri ob 10.00 pridem na mestni stadion, da spoznam fante in začnem. Utrujeno sem pokimala in pograbila torbo, ter s eodpravila domov...
22. avgust 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!!!!
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
neeext
22. avgust 2012
Neeeext!
22. avgust 2012
u84374
u84374
awww hualla za tolk nextou! upam da vas bo v prhodnje še več!
_______________________________________________________________
Na poti domov sem se držala čemerno. Zakaj ravno jaz? In zakaj še skupina One Direction? Zakaj ne morejo biti The Wanted ali pa zaradi mene The Beatles (če bi bili seveda še živi&skupina)!
Ampak ne. Moja neizmerna 'sreča' mi je naklonila srečanje s temi pojočimi..smetmi. Roko sem jezno stisnila v pes tin odrinila vrata, ki so mi preprečevala vstop v nostranjost naše hiše. Jezno sem odvihrala mimo mame, ki me je zasula z vprašanji in s ezaklenila v sobo. Torbo sem odvrgla v kot in se vrgla na psoteljo. Zakaj ravno jaz? Zakaj to ne more biti Cassie, ki jih ima tako rada?! In ranvo v tistem trenutku mi je zavibriral telefon in iz njega je udarila pesem Payphone od Maroon 5. Saj res, Cassie zdaj pričakuje odgovor!
Z vzdihom sem telefon vzela iz žepa in pogledala na zaslon. Res je bila Cassie. Kaj naj ji pa zdaj rečem? No vsekakor se lahko pripravim na izgubo sluha. Čemerno sem pritisnila tipko za sprejem klica in čez nekaj trneutkov rekla.
"Halo?"
Z druge strani je takoj prišel odgovor:
"Amy! Dolžna si mi odgovor!"
Njen glas je bil poln pričakovanja. Telefon sem za trenutek umaknila z ušesa in ga pogledala. Na ekrnau so se štele sekunde najinega klica in ozdaje je bilo obarvano z zeleno.
"No?"
Se je medlo zaslišalo iz telefona in pogoltnila sem slino ter telefon spet ponesla k ušesu.
"Amy si še tam?"
"Ja."
Sem tiho odgovorila.
"Nooo??"
Njen glas je zvenel nestrpno in slišala sem kako z nogo udraja ob tla. Še enkrat sem pogoltnila slino in nato le izsutila:
"Ne morem."
"Zakaj ne?"
Je vame udaril njen jezni glas in odprla sem oči ter z njimi zokrožila po sobi. Spet sem oklevala.
"Amy pa kaj je s tabo?! Se lahko prosim normalno pogovarjaš?!"
Me je nahrulila in počasi sem izustila stvek, ki sem ga sovražila najbolj na svetu.
"Ker pomagam sestaviti koreografijo za nastop 1D."
Na drugi strani je nastala smrtna tišina.
"Hecaš s ekajne?"
Je čez kakšno minuto nezaupljivo vprašala.
"Ne."
Sem ji odvrnila, čeprav sem si želela, da bi lahko rekla ja. Noga je potihnila in globoko je zajela sapo. Telefon sem sunkovito odmaknila od ušesa in prav sem naredila, saj s eje že naslednji trenutek iz njega razleglo vreščanje, k isem ga čisto razločno slišala, čeprav sem telefon držala skoraj 60 cm od sebe. In še zdaj so me malo bolela ušesa. Blebetala je nekaj o avtogramih in kako ji moram urediti slikanje z Louisem in tako naprej. Po 4 minutah sem končno imela dovolj njenega nakladanja in svojega zavijanja z očmi, zato sem jo prekinila:
"Že prav, že prav Cassie. Se bom potrudila. Zdaj pa moram iti. Še stuširat se moram in pojest večerjo. Jutri moram vstat že b 10.00."
Takoj je seveda prišel odgovor:
"Saj vem pikica. Lepo s eimej in ne pozabi name!"
Nato je prekinila, jaz pa sem svoj telefon z vzdihom odložila na posteljo. Saj jo imam neznansko rada a mi gre ta njena obsedenost z One Direction res na živce. No o tem d amorma iti nisem lagala. Ur aje bila že skoraj osem in nameravala sem iti zgodaj spat. Bil je težek in utrujajoč dan, pa še jutri moram vstati že ob kakšnih 8.00 da se bom imela čas urediti. Med vikendi in počitnicami namreč spim zeloo dolgo. Dvignila sem s eob maminem klicu ki je naznanjal večerjo in se odklenila iz sobe. Nato sem se po stopnicah spustila do jedilnice in sedla za mizo poleg očeta. Oh skoraj bi pozabila predstaviti kje živim. Z mamo, očetom in mlajšo sestrico Melisso živim v veliki hiši v Londonu. Pravzaprav je bolj dovrec ampak ne bomo zdaj razpravljali o tem. Melissa je stara 11 let in izjemno tečna. Ćisto obsedena je z Seleno Gomez, ki jo jaz ne maram preveč. Pa ne zaradi Justina ali kaj takega saj tudi njega ne maram ampak pač mi ni všeč. Zdaj s ebost epa spraševali kaj sploh poslušam. No poslušam Rihanno, Maroon 5, včasih Green Day itd. Selene Gomez, Justina Bieberja in 1D pa zare sne maram!
Tišino ki je vladala pi mizi ko je vsak zvečil svoj vafelj je prekinila mama, ki me je vprašala:
"Amy ljubica, je vse v redu? Videti si bila nekam slabe volje. Je bilo v šoli kaj takega?"
Odkimala sem in se izgovorila, d aje bil smao težek dan. Zdajle še nisem nameravala razpravljati o nastopu 1D. Po večerji sem se hitro oprhala in šla v posteljo. Budilko sme nastavila na osmo uro in čemerno še nekaj časa opazovala strop. Nato sme s epogreznila v nemiren spanec brez sanj...

Next?
23. avgust 2012
Neeext!
23. avgust 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!
23. avgust 2012
neeeext
23. avgust 2012
next
23. avgust 2012
next
23. avgust 2012
neext
23. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
23. avgust 2012
next !
24. avgust 2012
next
24. avgust 2012
Next!!
24. avgust 2012
u84374
u84374
hualla vam ker berete! :* next:
___________________________________________________
Nadležni zvok budilke me je predramil iz spanca. Zamahnila sem z roko, da je padla z moje nočne omarice in zakopala obraz v blazino. Čakala sem, da bo utihnila in bom lahko spet lepo zaspala. Ampak budilka mi je še vendo tulila v glavo, zato sem obraz utrujeno obrnila proti tlom, da bi videla zakaj hudiča no če utihniti! In res je budilka ležala na tleh in še vendo nadležno brnela. Z vzdihom sem stengila roko, d abi jo pobrala pa je nisem dosegla. Godrnjaje sem zaklela in se pobrala iz postelje. S hitrim zamahom sem pobrala budilko in jo z udarcem končno utišala. Sedla sem na posteljo in jo postavila na nočno omarico. Zastrmela sem se vanjo in se poskušala spomniti na katero stvar me opominja majhna lučka, ki je takoj ko sme utišala budilko. Nekaj minut sem porabila, nato pa mi je kapnilo in globoko sme zajela sapo. Saj to ni res, kajne?! Ne ne in še enkrat ne!! Nisem mogla privoliti v tako bedarijo! NE MOREM UČITI ONE DIRECTION!
Obraz sem zakopala v blazino in zakričala. Blazina je na srečo krik udušila jaz pa sem globoko dihala in se skušala pomiriti. Vs eje v redu Amy, vse je v redu.
Sem si prigovarjala in po petih minutah sme se za silo pomirila. No nisem hotela zamuditi. To bom naredila za Cassie, Hannah in šolo. Počasi sem vstala, ter se odmajala v kuhinjo. Iz dnevne sobe je odmeval Disney Channel, ki ga je gledala Melissa. Pripravila sem si kosmiče vendar, sem polovico skodelice vrgla stran. Re smi ni bilo do hrane. V kopalnici sem se uredila in kazalec se je približal pol deseti.blekla sem tole:


Pobrala sem še torbo in radio, nato pa se odpravila. Melissi sem še prej naročila, naj mami pove da sem šla ven. Ko sme hodila po ulicah do mestnega stadiona sem globoko dihala in se skušala pomiriti. 'Vse bo v redu.' Sem si prigovarjala. Želela sem si da bi čas mineval čim počasneje ampak želja ni bila uslišana, saj sme kar naenkrat stala pred vrati ogromnega Londonskega stadiona. Požrla sem slino in mislila na Cassie.
"Zmogla boš."
Sem si zamrmrala skozi stisnjene zobe in vstopila. Znašla sme se v ogromni avli. Na tleh je ležal bel marmor, stene pa so krasile slike. Po sredini je vodila rdeča preproga vse do recepcije. Za pultom je stala majhna črnolasa ženska. Počasi sem se ji približala in zbirala pogum, da ji povem svoj namen.
"Dober dan. Sem Amy McGrand, prišla sem.."
Še preden sem uspela dokončati, se mi je receptroka sijoče nasmehnila in me prkeinila:
"Ah, gospodična Amy. Težko smo vas pričakovali. Rešili ste namreč nastop."
Zmedeno sem jo gledala, ko je stopala k meni izza pulta.
"Kar za mano prosim."
Tiho sem ji sledila, skozi avlo, do dolgega hodnika. Med potjo je nekaj blebetala o svoji hčeri, ki je velika oboževalka 1D in da imam res srečo, ke rjih bom spoznala in blablabla. Sploh je nisem poslušala in sem si globoko oddahnila, ko sva prišli do nekega prostora podobnega garderobi. Obnrila s eje proti meni in rekla:
"Prosim počakajte tukaj. Kar počutite se kot doma. Smao po šefa grem."
In že je izginila skozi druga vrata. Zavila sem z očmi. Kako naj se počutim kot doma, če pa se dogaja največja nočna mora mojega življenja?! Odložila sem torbo in radio, ter s ezačela živčno prestopati. L ekaj bo zdaj? Čez nekaj minut s eje vrnila receptorka, za njo pa je korakal Simon.
Nasmehnil se mi je, nato pa rekel receptorki:
"Lahko greš, Sherley."
Rceptorka je pokimala in mi pomahala. Prisiljeno sem s eji nasmehnila, nato pa s eobnrila k Simonu, ki je takoj začel:
"Naša draga Amy. Kar pridi, fantje že čakajo."
Stisnilo me je v želodcu in mislila sem da bom vsak hip bruhala. Živčno sem mencala rokave svojega puloverja in počasi korakala za Simonom na velik oder dvorane. Zakaj jaz?! Sem kričala v sebi, ko mi je Simon nakazal, naj malo počakam sma pa stopil na oder iz katerega se je slišalo fantovsko smejanje. Joj, kak oso mi šli na živce! Simon je zaploskal.
"Fantje! Vaša učiteljica je tu."
Smeh je potihnil, meni pa se je želodec skrčil na velikost nohta. Simon mi je nakazal, da lahko pridem in počasi semp risilila noge, da so se premaknile. Nisem hotela izpasti kot reva. Simon je nadaljeval:
"To je Amy McGrand in naučila vas bo vaših koreografij. Danes se boste samo spoznali."
Živčno sem se zazrla v obraze štirih fantov ki so strmeli vame. Ko so me zagledali so s enjihovi ležerni obrazi spremenili v začudene in osuple. Kajp a jim je? Sem se spraševala in s epostavila zdraven Simona, k ibi se ga najraje oklenila kot očeta. Še vedno je govoril:
"Upam da se boste dobro ujeli in ne delajte neumnosti!"
Jim je še požugal nato pa se obnril k meni in olajšano sem s ezazrla v njegov obraz. Bila sme hvaležna, d ami n ibilo treba gledati fantovskih.
"Amy samo malo te bom še ukradel, da ti razložim, kako smo si zamislili koncert."
Stopila sem z njim do neke mize, kjer mi je začel razlagati o pesmih in ostali ekipi, pa današnjem dnevu. Danes naj bi jih naučila neko preprosto fantovsko koreografijo, da bodo videli kaj približno bodo morali narediti. S kotičkom očesa sem opazila, da fantje strmijo vame in si nekaj šepetajo. Smao zavila sem z očmi in se spet posvetila Simonu. Nekaj časa mi je še razlagal, nato pa nenadoma plosknil z rokami in se dvignil, ter pogledal proti fantom. Šepet je v trneutku utihnil:
"Tako fantje. Pustil vas bom same z Amy. Kje pa je Harry?"
Bila sem sredi obračanja, ko je izgovoril ime še enega fanta. Je rekel Harry?
"Tukaj sem!"
Se je zaslišalo nekje iz garderobe in v grlu se mi je nabral cmok. Ta glas poznam! Slišala sem korake in nenadoma se je izza zavese prikazal: Harry Styles! Globoko sem vdihnila...
26. avgust 2012
Next!!
26. avgust 2012
next
26. avgust 2012
Next!
26. avgust 2012
next
26. avgust 2012
u73517
u73517
next!!!!
26. avgust 2012
next
26. avgust 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!
27. avgust 2012
next
27. avgust 2012
next!!
27. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg