Forum
u20311
u20311
"Being a person is getting too complicated."

rauno sedim na okenski polici oblečena v piđamo in gledam snežinke zravn pa si prepevam božične pesmi. ja zima je, letni čas ko se bomo usi zabavali. Kepanje,sankanje, bordanje smučanje in različni družinski sprehodi. "Tinaa ura je že pol 7h, bi se prosim zbudila in sprehodila do kuhinje zamudila boš pouk!" se je oglasila mami iz kopalnice. "oh že grem" se zaderem in že stojim pred mojo veliko omaro. iz nje uzamem use cunje in jih dam na posteljo. ker pada sneg in je mrzlo rabim neki toplga. uležem se na posteljo in za trenutek zaprem oči. pa ne za dougo. u mojo sobo že udre mlajša sestrca in me zbudi. med tem ko si češem lase nase vlečem moje najljubše ozke kaubojke in majčko s kratkimi rokavi. še roza srajčko oblečem in že sm na poti do kuhinje. Ah oprostite nism se še predstaula.



Ime mi je Tina stara sm 14 let in imam 6 let staro sestrico Zairo, ki jo naraunost obožujem. res je srček. obožujem fotografiranje in ples. že od 6 leta treniram hiphop in Disco. mam najbolšo prijateljico Sarah s katero se poznava že od 1 leta. Nisem popouna in to se zavedam. sovražim ljudi, ki se imajo za nekaj več pa čeprau niso.



kot usaka najstnica mam tut jst grdo kožo, in precej ljubezenskih težau. tut s starši se ne razumem najbolj. no nebom več nakladala. gremo naprej iz mojim usakdanjim žiuljenjem. u kuhinji popijem kozarec kakava in se odpravim v kopalnico kjer si uredim še zadnje detajle na obrazu. mal maskare, barvice in blusha to je use kar uporabim za obraz. še torbo uzamem in se odpravim u šolo seveda skupaj s Sarah. ko počasi hodva po ozki ulici pouni snega do šole se pogovarjava od useh možnih stvareh. ah predšolo sva. stečem do omarice in si uzamem stvari ki jih rabim za slovenščino,matematiko in angleščino. še biologijo in kemijo dodam pa je moj ponedeljkov urnik poun. nič se ne dogaja razn to de okol mene letijo listki. pustmo to.. končno zazvoni še zadnji šolski zvonec in počasi se odpravim domou, kjer naredim nalogo in prečekiram fejsbuk. in 15 čez 3 že hitim na autobus s katerim se peljem na trening.



__________________________________________________________________________________
nebom prosjačla za nexte, če ti je kul napiš next če ne pa nč. pa upam na čimveč komentarjeu s kritikami, ki mi bojo povedale kaj morm popravt (:
18. december 2011
u33561
u33561
Next. Všeč mi je ;]
19. december 2011
u20311
u20311



Zbudi me prvi zimski sončni žarek, ki se toplo nasmiha izpod mojih rolet. Ustanem in se napotim u kuhinjo, kjer me čaka omamen vonj vroče čokolade s smetano. Popijem le ¼ skodelice in grem u kopalnico. Razmršeni lasje, rdeče in zabuhle oči, grozni podočnjaki,ja seveda če pa sm se celo noč učila matematiko.



Oblečem se in s pudrom prekrijem podočnjake, z maskaro si namažem trepalnice in dodam malo senčila. ura je 10 minut čez 7 zato se odpravim u sobo kjer spi Zaira in jo zbudim. " jutro srček, ura je 7 in ti morš u šolo!". odpre oči in me objame. sprehodim se do njene omare in ji poiščem neki za oblečt. med tem pa gre ona v kuhinjo in popije svojo skodelico vroče čokolade.



na posteljo ji pripravim svetlo roza hlače, sivo majčko z dolgimi rokavi in pa roza jopico. odpravim se v svojo sobo in med mojim nakitom izbrskam najlepšo verižico, ki jo kasneje dam na posteljo zraven cunj. odpravim se v svojo sobo. čez pou ure pa slišim :" Tinaaa jst sm oblečena, greva?" ko hodim po stopnicah do hodnika, kjer stoji Zaira vidim da se muč z vlečenjem ugg.ic iz omare. pristopim do nje in ji dam čevlje. potem pa se počasi tut jst obujem. na glavo si dam še barvno kapico in skupaj z Zairo se odpraviva proti šoli. V šoli Zairo oddam. jst pa se odpravim u mesto do osebe, ki mi pomeni use-Anžeta. Danes namreč nimam šole.Sprehodim se po oskih ulicah in s svojim Canonom poslikam še zadnje detajle mesta.



Usedem se u najbližjo kavarno in počakam nanga. Že od daleč se vid njegovo popouno telo in njegove najlepše lase. Počasi se približuje moji mizi, ampk ni sam. zravn njega je dekle, približno tok staro kt jst, vendar lepše! Brez kakšrnega kol pozdrava in poljuba se usede zravn mene in začne pogovor umes pa pove, de je to njegovo novo dekle in da je konec med nama. S solznimi očmi na mizo vržem nekaj denarja in se počasi po belem snegu s solzami v očeh sprehodim do mostu, usedem se na najbližjo klopco in se zjočem. Čeprou kliče moje ime in me pros naj se vrnem nazaj de se morva pogovort me ne gane. odpravim se domov u toplo posteljo. zaspim u souzah.



_______________________________________________________________________________
19. december 2011
u20311
u20311
@nany: glad you like it (:
19. december 2011
u20311
u20311
"sometimes we waste too much time to think about someone that doesn't think about us for a second"




Zbudi me nežna budilka in počasi se prebudim iz sanj. Ura je 11 zjutri. »Šit zamudila sm u šolo« si rečem in se hitro spravim pred ogromno svetlo roza omaro, ki krasi mojo sobo. Iz nje uzamem oblačila in se oblečem. Grem v kopalnico in si rezčešem lase ter si z pudrom pokirjem podočnjake. V spodnjem prostoru slišim glasove zato se hitro odpravim v kuhinjo da pogledam kaj se dogaja. Mami je doma, tut oči čudno. Iz štedilnika uzamem kakav in iz omarice nad umivalnikom svetlo roza skodelico, ki mi jo je naredila Zaira. »Dobro jutro srček« je slišat očijev glas. »jutro« rečem in popijem mau kakava. Skodelico postavim na mizo in se vrnem u zgornje nadstropje, kjer bom zbudila Zairo. Vržem se na posteljo zaven nje in jo začnem žgečkat.



Ko je že skoraj prebujena pa se postavim pred njeno omaro in iz nje uzamem oblačila. Seveda nism pozabla de sm ji oblubla de greva v mesto kjer si bo ogledala kaj bo pisala gospodu Božičku. Naročim ji naj se obleče jst pa grem po denar in torbico. Iz žepa uzamem telefon in pokličem Sarah s katero se zmeniva kje se dobimo. Vrnem se nazaj v dnevno sobo kjer poslušam pridigo mamice, ker sem spet pozno ustala. Ah pust me že. Vrnem se nazaj v zgornje nadstropje in pogledam kaj dela Zaira. Kot ponavadi sedi na postelji in bere neko otroško knjigo. »Zaira, si oblečena? In že veš kaj boš obula?« jo prašam in potrpežljivo čakam na odgovor. Ravno ko si v predsobi obuvam ugg.ice pride mama. »Tina, kaj je steboj zadnje čase? Niti poslušaš me ne več. Sploh pa kam se sploh odpravljata z Zairo. Veš da je še zadnji teden pred božičem in skoraj da pred konferenco, bi se prosim spravila učit!« nadaljuje z njeno pridigo, ki jo je začela že v kuhinji. Ne poslušam je. Zairi podam rokavičke in jo primem za roko.



Ljudje že veselo nakupujejo stvari za pod božičnio smrekco, božič bo čez natanko 5 dni. Sprehajam se po trgovinah iščem stvari s kerimi bi obdarila najdražje. Sprehajam se po staremu delu Ljubljane, ozke ulice me spominjajo na morje. u usaki izložbi so smrekce,najdeš tut umetn sneg in pa kašnga snežaka tm pa tm. občutek ko se sprehajaš po mestu in si oblečen u najdebelejša oblačila kar jih premore tvoja omara, obute maš uggice, in na rokah barvne rokavice, tvoj vrat krasi barvn šal in glavo barvna kapica. Hodiš po snegu ki se počas topi in pogovarjaš se z najbolšo prjatlco zraven pa hodi še sestra, ki si ogleduje vse okraske na smrečici na Prešercu je neizmerno popoun. Ustavimo se v Müllerju kjer bom kupila parfum za mamico in nekej Hello kitty za Zairo. V spodnjem nadstropju ostanem sama s kup neznanci. Počasi izbiram parfum in ga nesem na blagajno kjer use skupaj plačam. Pot pa me pelje naprej po tekočih stopnicah v 3 nadstropje kjer imajo igrače.
Od daleč opazim Zairo in Sarah, ogledujeta si Hello kitty igro v kateri se odkriva pomen besed. Aha že vem kaj bom kupila Zairi.



Ampak ne danes, ko je z menoj, ker potem bo vedela in ne bo več verjela v gospoda Božička. Mamicino darilo spravim v torbico in se počasi odpravim do niju. Zapustimo trgovino in se odpravimo v drugo. Police spet krasijo barvne rokavičke, šali različnih baru, kapce, uggice, plaščki, tople jopce in podobno. iz trgovine greva s polno vrečko stvari hja darila že mam. Manka mi sam še darilo za Sarah.. letos hočm neki posebnga zanjo, mogoče verižico prijateljstva?. ampk to bom kupla naslednič, sj u Ljubljani bom v centru spet čez 2 dni tako ali pa tako pa mam še čs.. lepo počasi se sprehodimo še do Prešerca in na štante. Se še spomnete tistih barvnih lizik v obliki črke J ? nahitro kupm eno Zairi in naša pot se nadaljuje po štantih, okol nas so sami parčki, z roko u roki se sprehajajo po mestu, ja spet zajočem, še predn me Sarah sploh pogleda me že objame,



"Usi tipi so prasci, nuben ni vredn ničesar, dokler ti tega ne dokaže, prosim ne jokat zard njega, ni si vredn delat tega miška! rada te mam ne pozab" mi reče in me še bolj močno objame. Na naslednji stojnici ki si jo ogledamo imajo kapice z živalicami. Najlepšo kupim Zairi in ji jo posadim na glavo. Ura je pol 3h popoudne in počasi se odpravimo domov. Kajti danes imamo božični nastop skupaj še z ostalimi 5 plesnimi šolami v Ljubljani.



_____________________________________________________________________________
hope you like it (: enjoy!
19. december 2011
u139082
u139082
http://www.igre123.com/forum/tema/.zgodbica-top-model./57733/
veм тop-мodelυ je že doѕтι... αмpαĸ тlele вoмo ɴαrdιlι zɢodвιco. вod pιĸυš pα ѕe prjαvι plιѕѕ! jα poтeĸαlo вo тĸo:
-10 prιjαvleɴιн
-zвereмo ιмe (zмerι вoм pαč dαlα oceɴe ιɴ ɴαjвolšα oвveljα, ɴαjѕlαвšα ιzpαde)
-zвereмo zαĸαj ѕe ɢre...
ιтd. doĸler ɴe doвιмo zмαɢovαlĸe тop-мodelα
- zмαɢovαlĸα prevzαмe zɢodвιco, če jo нoče jo pιše če ɴe pαč jo вo pιѕαlα ĸαĸα drυɢα!
01. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg