Forum
wma
нεʟσυ. тαʟε zɢσɔвα вσ мσנα ɔяυɢα. υραм ɔα ναм вσ νšεč. тσяεנ κσт νƨı νεƨтε ƨεм ɔıяεcтıσпεя, zαтσ вσ тυɔı тα ɢσνσяıʟα σ пנıн.

----------------------------------------------------
|1.|

"Jack si lahko predstavljaš, da gremo v London? Kaj ni to super?" Se ga vprašala in se v sedla na sedež zraven njega.
"Ja, ja, ja. London je super, le to da gremo s šolo me muči." Je rekel in se v sedel na sedež.
"Rosa, kaj ni to super da bova mogoče videli One direction?" Me je vprašala Anie in se v sedla na sedež za menoj. Čisto zasanjana sem pokimala, Jack pa je nekaj zamrmral.

Naj se predstavim.
Ime mi je Emma Rosa Stone. Stara sem 15, in končala sem deveti razred. Imam svetle lase in modre oči.
Imam dva najboljša prijatelja.
Jack-a ki je čisto nasprotje mene. On rad bere knjige, se uči, skratka vse za šolo. Jaz pa raje grem na zabave z Anie. Anie je zelo podoba meni. Po izgledu in po dejanjih, karakterju itd. Včasih naju kdo zameša, ali pa misli da sva sestri.
Jaz-desna, Anie-leva

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiwfGe9RoHgsZsgJAwbRVO7svrkTFXf8fzrC0zlew8BL4oLJSSnvqB5gWgyg[/img]
Jack

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMpDjg6S-rbeLcRLT0GooKShP-SmgMluGavcoRgL3vokx8cVQ7C8yI7qxl[/img]
"Prispeli smo!" je zacvilila Anie, jaz pa sem se zbudila iz svojih sanj o najlepšim fantom v vsej galaksiji, Zaynu in naravnost padla na tla.
Slišala sem jezno mrmranje potnikov in smejanje. Pfff, prijaznost pa taka.

"Učenci, zdaj pa me skrbno poslušajte. Hodite v koloni, ne oddaljujte se in prosim vsaj enkrat me poslušajte." Je rekla in se zazrla v mene in Anie, jaz pa sem skomignila z ramo. Hodili smo po pločniku, ko mi je zazvonil telefon. "Jack mami me kliče, počakaj."
Oglasila sem se in spraševala me je o raznih stvareh, mame pač. "Ja, mami seveda ubogam učiteljico..mami moram iti." Prekinila sem se in stopila do Jacka. "Erm Rosa mogoče veš v katerem hotelu smo?" Odkimala sem in vprašala: "zakaj?"
"Ermm ne vem kje sva."
V tistem trenutku se je ulil dež. Nič posebnega za London. "Greva v kavarno." Je predlagal Jack in stekla sem za njim.

"Dve črni kavi z mlekom prosim." Je Jack naročil, jaz pa sem gledala če je kje kakšen prostor. V kotu je bil le nek fant. "Si našla prostor?"
Odkimala sem in rekla:" prazne mize ni nikjer, vendar lahko greva tja, kjer sedi tisti fant.
Skomignil je z rameni, jaz pa sem hodila proti tistemu fantu. Malo sem ga dregnila, potem pa je dvignil pogled. "Lahko prisedeva?"
Pokimal je in se umaknil da sem lahko šla mimo in se v sedla na stol. Končno je prišel Jack s kavama.
V sedel se je jaz pa sem se stegnila da bi dosegla roko, vendar sem se ponesreči dotaknila njegove roke. "Ups, oprosti."
"Že v redu." Je rekel in se nasmehnil in pokazal bele zobe.
Podal mi je kavo, jaz pa sem se zahvalila.
"Erm..jaz sem Emma Rosa Stone, to pa je moj prijatelj Jack." Sem rekla in mu podala roko. Sprejel jo je in rekel: "jaz pa sem...."
------------------------------------------
Next?
27. avgust 2013
u44370
u44370
ful dober začetek *o*...
next!
27. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeext!
27. avgust 2013
NEEEEEEXT!!!
že vem da bo to tvoja druga svetouna uspešnica ker si me že z začetkom čist očarala
27. avgust 2013
Omg fullll dobr nexxt..? *o*
27. avgust 2013
neeeeeeeeeeeext
27. avgust 2013
ful dobr next
27. avgust 2013
u136975
u136975
Neeeeeeeext
27. avgust 2013
u140647
u140647
Ful dobr, neeextt!
27. avgust 2013
Neexxt kul začetek
27. avgust 2013
wma
Hvala za nexte.
-------------------------------------
|2.|
Sprejel jo je in rekel: "Harry Edward Styles. Torej nista par?"
Jacku se je kava zaletela, jaz pa sem gledala v Harryja, in poskušala govoriti: " n-ne, jaz in Jack sva n-najboljša p-prijatelja." Ko sem to izgovorila, sem se skoraj začela dreti, vendar mi duša ni pustila. Nasmehnil se je in snel očala: "me veseli. Torej iz kje sta?"
"Slovenija." Me je prehitel Jack, jaz pa sem pokimala. Nato mi je zazvonil telefon.
R-Rosa, A-Anie
R-Anie?
A-pa sta vidva nora? Izgineta, zdaj pa profesorica nori! Kaj se vama je zgodilo?
R-mami me je klicala, potem pa sva vas nekako izgubila, pa sva se zatekla v kavarno in...
A-ahh Rosa, samo pridita v hotel!

Dala mi je naslov in hitro sem ga zapisala na prtiček in prekinila.
"Bila je Anie. Profesorica naju bo ubila." Sem rekla in Jack je vprašal: "imaš naslov?"
Pokimala sem in mu ga porinila pod nos. "Prav, greva prej bova prišla, bolje bo. Greva z taksijem." je rekel in v stal.
"Ne, zdaj ne bosta dobila taksija. Lahko vaju pospremim, če želita." Pokimala sem in naredila zadnji požirek kave, ter v stala.

"Torej Rosa, povej mi kaj o sebi." Je rekel Harry nenadoma in se obrnil proti meni. Zazrla sem se v njegove oči in rekla: "kot veš mi je ime Emma Rosa Stone, stara sem 15, prihajam iz Slovenije, sem edinka, imam dva najboljša prijatelja, Jacka in Anie. Erm..to bi bilo vse."
Pokimal je in se ponesreči dotaknil moje roke, pogledala sem ga v obraz, on vame in sklonil se je k meni da me poljubi. Bila sem živčna, vendar sem mu poljub vrnila. Ko se je odmaknil je gledal v tla in zardeval. "Oprosti, zaneslo me je." Nasmehnila sem se in rekla: "še dobro." Zasmejal se je in pokazal njegove bele, bleščeče zobe in me rahlo prijel za roko.

"Emma Rosa Stone, kako lahko kar tako izgineš?!" Je kričala profesorica, nato se obrnila k Jacku in še njega karala: "Jack, mislila sem da si bolj odgovoren, vendar sem se motila. Za Roso sem vedela da je takšna, kot zmešana, vendar ti? Po vsej verjetnosti je družba kriva." Je rekla in so obrnila k meni in mi namenila najbolj sovražen pogled. Zavijala sem z očmi, nato pa je nadaljevala: "ker nista poslušala navodil, vaju bom morala kaznovati. Eno uro bosta bila v sobi, brez telefona, brez računalnikov, tv-jev."

Sedela sva v sobi in se pogovarjala, o vsem s Harryjem.
"Jack, misliš da je vredno povedati Anie o poljubu z Harryjem?" Dvignil je pogled in skomignil z rameni: "res da je tvoja najboljša prijateljica, bo zelo ljubosumna. Oprosti, vendar je to tvoja odločitev." Vzdihnila sem in se v legla v posteljo in premišljevala o njem. O njegovih ustnicah, kolonski, o vsem.
Nekdo je potrkal in Jack je v stal ter odšel odpreti. "Obisk!" Se je zadrl in v legel v posteljo.
Dvignila sem pogled in pogledala. "Harry?" Sem rekla ko sem ga zagledala.
"Hej, erm maš minutko?" Pogledala sem na uro in rekla: "imam še dobre pol ure. Dobila sem eno uro pripora." Sem rekla in v sedel se je na posteljo nate pa se legel zraven mene in gledala sva se iz oči v oči. "Rosa?" "Harry?" Sem odgovorila in slišala glasno vzdihovanje. Jack. Zavila sem z očmi.
Nekaj časa sva se tiho gledala, nato pa je vendar le spregovoril: "veš, zdi se mi da si mi všeč in...in med poljubom sem nekaj začutil." Pokimala sem in rekla: "jaz tudi, Harry. Zelo si mi všeč.." prekinil me je s poljubom in prijel me je za lice. V sobo je prišla Anie in nekaj blebetala, nato kričala in še piskala. Nehala sva se poljubljati in v stala sem in prijela Anie, ki je skoraj omedlela. "H- Harry S-Styles? Poljubila si Harryja!" Je spet kričala, jaz pa sem ji položila roko čez usta in siknila: "če bi hotela da ves svet to izve bi poklicala medije, ne pa tebe!" Zavila je z očmi in roko sem ji dala dol z ust.
"Erm Rosa je to tvoja sestra?" Obe sva odkimale in ona je rekla: "jaz sem Anie, Rosina najboljša prijateljica, poleg Jacka seveda."
Šele zdaj sem se spomnila da je v sobi tudi Jack. Stekla sem k njemu in se vrgla nanj: "jackie!" Nekaj je zamomljal in me vrgel z njega in začel žgačkati. "Ne nehaj! Jack prosim!" Sem komaj izgovorila v smehu in padla sva z postelje. "Auaa moja rit." Sem rekla nato pa se spomnila da je v sobi Harry in zardela.---------------------------------------------------------------------
Next?
Mnenja?
28. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeeeeeext!
28. avgust 2013
u140647
u140647
next
smešno X'D
28. avgust 2013
u44370
u44370
neeeext!
28. avgust 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <333333333333333333333333333333333
28. avgust 2013
neeeeeeeeext
28. avgust 2013
Nexxt
28. avgust 2013
u144414
u144414
oprosti ker oglašujem !! samo a bi si uzeli par minutk in prebrali mojo zgodbico?? če vam je ušeč jo prosim delite naprej res full vam bom hvaležna drgač pa seveda neeeeext <3333333
http://www.igre123.com/forum/tema/lots-of-love-ft.-one-direction/61235/
28. avgust 2013
u144094
u144094
nnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt + fuuullll dooooobr pišeeeeš
29. avgust 2013
neeeeeeext!!
nexti čimprej prosim!
najboljša (poleg tvoje druge zgodbice seveda
29. avgust 2013
wma
|3.|
ROSA
Čutila sem kako me obliva vročica, bila sem čisto rdeča v obraz.
"Erm Rosa?" Dvignila sem pogled in se zazrla v njegove zelene oči:"kaj je Harry?"
Sem ga vprašala, tiho, vendar dovolj glasno da me je slišal: "greva na sprehod?" Pokimala sem, Anie pa je rekla:"kaj pa kazen?" Zamahnila s z roko in brezskrbno rekla: "kot da prvič ne bo je poslušala." Nasmehnila se mi je in me objela:"pazi nase." Pokimala sem in stopila do Jacka, mu zmršila lase in prijela Harryja za roke, vendar sem ga kmalu spustila, ter stekla ven. Ojoj pa kaj je z mano?!
"Heej počakaj!" Sem zaslišala Harryja reči, nato sem se ustavila in prišel je do mene me objel in mi nekaj zašepetal. Nisem ga razumela, zato sem skomignila z rameni.

"Greva v park?" Pokimala sem in kmalu začutila, tople in velike roke, ki so me prijele za moje roke. Pogledala sem ga spet v njegove prečudovite oči. "Kaj?" Je vzkliknil jaz pa sem se obrnila v drugo stran. "Harry?"
"Ja?" Mi je odgovoril. "Te ni strah da te najdejo novinarji in vidijo z.." "z najlepšim dekletom? Neee nikakor." Me je prekinil in malo sem se nasmehnila.
Ustavila sva se pri jezeru kjer so bile majhne račke. Nekaj časa sva jih gledala v tišini potem pa me je vprašal: "imaš fanta?" Pogledala sem ga in opazila da me še vedno drži za roke: "ne. Nekaj časa nazaj sva se odločila da bova prenehala, ker so ugasnile iskrice med nama." Pokimal je in glavo obrnil proč in nekaj rekel. Nisem ga točno razumela zato sem ga raje vprašala: "pa ti? Imaš punco?" Odkimal je in rekel: "no nazadnje sem bil z Taylor Swift. Zdaj pa sem samski." Je rekel in se vražje nasmehnil in mi pomežiknil. Zardela sem in spustila njegove roke. "Je kaj narobe?"
Odkimala sem in se obrnila in hodila proti klopci. "Hej, vem da je nekaj narobe. Lahko mi zaupaš." Pokimala sem in začela:"no, tu bom le en teden in zato se nočem spustiti v razmerje." Pokimal je in malo povesil kotičke ustnic. Nasmeh mu je izginil, a kmalu ga je dobil nazaj: "greva kam jesti?" Odkimala sem in rekla:"ne ni mi do hrane." Prijel me je za roko in rekel:"prav, greš pa spoznat mojo sestro." Tekla sva do njegovega stanovanja. "Louisa ni doma. Najbrž je z Eleanor."
Vdihnila sem in izdihnila in v izdihu rekla:"prasica."
"Kaj si rekla?" Malo sem postala živčna:"ermm nič."
Odkimal je in se zasmejal:"saj sem te slišal. Ne skrbi, vem da je prasica, a pred Loujem tega ne omenjaj." Pokimala sem in še rekla:"kako da ne opazi da je z njim zaradi denarja in slave?"
Skomignil je z rameni in z omarice vzel ključe od avtomobila. "Greva?" Je vprašal, jaz pa sem pokimala. Stekel je k avtu in odprl vrata in rekel:"ladies first." Zasmejala sem se in za menoj zaprl vrata. Stekel je okoli avta in vstopil vanj.

Ko sva prišla mi je spet odprl vrata: "gentleman." Sem rekla on pa se je zahihital in rekel:"vedno in povsod." Zasmejala sem se in pozvonil je na vrata.
Odprla je neka starejša ženska. "Mami!" Je rekel in jo medvedje objel. Koman sem zadrževala smeh. "In kdo je to Harry? Punca?"
Odkimala sem in rekla:"prijateljica."
Pokimala je in rekla:"seveda."(sarkazem)
"Mami res. To je Emma Rosa Stone." Je rekel Harry in mi podal roko. Sprejela sem jo in me potisnil notri in zaprl vrata.

"Škoda. Lep par bi bila." Je rekla, meni pa se je zaletelo. "Si v redu?" Je skrbno vprašal Harry pokimala sem. "Harry pojdi po Gemmo. V sobi je." Pokimal je in že je izginil. "Torej ti je Harry všeč?"
"Ne, no mogoče." Dvignila je obrv in zamajala z glavo. "Vas lahko nekaj vprašam g. Cox?"
Pokimala je in rekla:"seveda, ampak kliči me kar Anne." Pokimala sem in jo vprašala:"kaj si mislite o Taylor?"
Pokimala je in se v sedla nasproti mene:"veš, ko mi jo je Harry prvič predstavil, mi ni bila nič všeč, bila je preveč samovšečna. Visoko leta, vendar bo nizko padla." Pokimala sem.
-------------------------------------
Hope u like it<3
29. avgust 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <3333
29. avgust 2013
i love it<33
neeeeeext!!!
29. avgust 2013
u44370
u44370
neeeeeext! *o*
29. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeeeext!!
29. avgust 2013
u144094
u144094
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeeext
29. avgust 2013
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtttttttttttttttttttttttttt
29. avgust 2013
neext !!
29. avgust 2013
Neeeeext
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg