Forum
-Nova zgodbicaaa!!

-Give It A Chance

-To zgodbico bom pisala z mojo popolno Majo - sᴘᴇᴄɪᴀʟᴡᴇɪʀᴅᴏ*

-Let The Games Begin alnekiii
--------------------------------------------------------------

*Sarah McRise*

Sneg. Bela snov ki leti iz neba, kakor majhni kristalčki. V rokah držim skodelico kave ter sedim na mojem kovčku. Še zadnjič gledam mojo sobo, moje pastelno vijolične stene, moje beli pohištvo ter moje veliko ogledalo. Omare so prazne, vsa oblačila so v kovčkih. Ni mi do joka, nikogar ne bom pogrešala. Nimam prijateljev zato se zlahka odselim. Nov začetek, novo življenje. Za to sem prosila in to sem tudi dobila. Pogledam proti mami, ki mi nakazuje da bova zamudili let. Oblečem si jakno in grem v avto. London, here I come!

Torej, selim se. No ubistvu, zdaj sem se že preselila. V London, v novo življenje. Moram reči, da mi je london veliko bolj všeč kot Avstralija. Drugačen pristop do ljudi... Vse je drugače, tudi jaz sem drugačna. Spremenila sem se. Nisem več stara Sarah, zdaj sem drugačna.

Ponedeljkovo jutro, kar pomeni šola. Nova šola, zame. Stojim pred veliko stavbo. Vsi učenci so že po skupinah, se družijo med seboj, torej mi je jasno da me spet ne bo nihče sprejel. Ampak takrat, upanje še ni umrlo, saj sem zagledala punco ki je zrla vame. Sicer je bila že v neki ''skupini'' z dvema puncama in enim fantom, vendar je gledala mene...
-----------------------------------------------------------

neext?
02. februar 2014
u163118
u163118
neext
02. februar 2014
Neext ;D
02. februar 2014
u28319
u28319
Neeeeext:3
02. februar 2014
Next
02. februar 2014
neext
02. februar 2014
*Kelly Baker*
Zbudila me je budilka na nočni omarici. Z težkim srcem sem zapustila toplo posteljo ter se preoblekla v oblačila v katerih bom šla v šolo. Odšla sem v kuhinjo ter si napravila koruzne kosmiče z mlekom. Ko sem pojedla sem odšla v kopalnico ter si umila zobe. Okoli oči sem nanesla eye-liner ter z svetlo roza šminko poudarila ustnice. Pripravljena sem bila začeti nov teden v šoli.

Ko me je mami odložila pred šolo sem hitro stekla Megan in Nicole ter Nicku v objem. Bili smo najboljši prijatelji. Kar naenkrat pa sem zagledala neznam izgubljeni obraz. Gledala sem jo in se poskušala odločiti ali naj grem k njej ali ne. Končno sem se odločila ter se opravičila druščini.
Jaz: Živijo, vidim da si nova tukaj. Ti lahko kako pomagam?
Sarah: Živijo. Pomoč bi mi prav prišla, hvala. Mimogrede ime mi je Sara.
Roko mi je pomolila pred nos ter pričakovala da jo bom stisnila in prav tako sem naredila ter povedala svoje ime.
Jaz: torej iz kje prihajaš?
Sarah: Iz Avstralije.
Jaz: woow! od nekdaj sem si želela iti tja.
Sarah: no ubistvu ni nič kaj posebnega.
Jaz: Pridi z mano nekoga ti hočem predstaviti.
Primila sem jo za roko ter jo odvlekla k Nocole, Nicku ter Megan.
Zdi se mi da se bomo super ujeli. Nasploh pa mislim da bomo z Sarah postali zelo dobri prijateljici. Bila je polna energije in veselja, kar je naredilo tudi mene veselo. Iz nje je kar sijalo. Odšli smo k pouku, ki smo ga kmalu zamudili ker smo razkazavali Sarah njeno novo šolo. Videti je bilo kot da ji je zelo všeč. Sarah je pri pouku sedela zraven mene, saj nobenega drugega bolje ne pozna, no razen Megan, Nicol in Nicka.Dan je uspešno potekal. Po šoli smo zavili v bljižni lokal ter spili vročo čokolado, ki jo noro obožuje, prav tako kot Sarah.
02. februar 2014
Next coolll carsko pišeš
03. februar 2014
u150010
u150010
neext
03. februar 2014
neextt
03. februar 2014
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!
03. februar 2014
u158730
u158730
Neeeeeeext
03. februar 2014
Next
03. februar 2014
Nemorem vam povedati kako vesela sem. Ni mogoče opisati tega občutka, nevem. Kelly me je sprejela v družbo! Nemorem verjeti, prijatelje imam!!! In Kelly je tako prijazna z mano. In no... Nick je tako lep. Nemorem verjeti, sem se zaljubila v Nicka? Nemogoče, jaz nikoli ne bom imela fanta. Sploh pa me Nick ne bi nikoli maral? Mislim da je njemu bolj všeč Megan. Ah... tako je lep, edino to vem.

Zbudim se iz svojih sanj o Nicku ko nekdo nestrpno zvoni na vrata. Vstanem iz stola in grem po stopnicah v spodnje nadstropje. Odprem vrata in zagledam Kelly.
Jaz: Hej!
Kelly: Sarah, imaš čas?
Jaz: Seveda, kaj je?
Kelly: V centru mesta je huda zabava, veliko fantov. Daj, morava ti najti fanta!!!

Kelly me prime za roko in odvleče iz hiše. Nevede se znajdem na zabavi, med alkoholom in mamili. Kakor je rekla Kelly, je res tam veliko fantov, ampak jaz nočem nobenega drugega kakor Nicka. To želim povedati Kelly, ko mi ona nakaže na ''prikupnega'' fanta, ki stoji sam. Pod prisilo pristopim k njemu. Nimam nobenih izkušenj z tem, zato bleknem svoje ime ter upam na najboljše.

Jaz: Sarah McRise!
On: Ashley Gray
Jaz: Kako se je tako lep fant znašel tukaj?
On: Tukaj sem samo zate

Gledam ga, topi se mi srce. On mi nameni neskončen nasmeh. Hitro pograbim prvi prtiček pri moji roki ter načečkam mojo telefonsko številko. Dam mu prtiček ter zbežim k Kelly...
---------------------------------------
neext??
03. februar 2014
u150010
u150010
neext
03. februar 2014
Next
03. februar 2014
u158730
u158730
Neeext
03. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. februar 2014
next coooooooooollll
03. februar 2014
u160185
u160185
nextt
03. februar 2014
Z Sarah sva odšle na super zabavo, kjer je bilo veliko hudih tipov *_* Sarah ni bila vajena zabav, kar se je tudi poznalo. Opazila sem tudi, da ji je Nick ušeč, nonstop strmi v njega in se smeji vsaki njegovi besedi. Ko sva prišli na zabavo sem videla svojega prijatelja, ki je bil super kjut. Sarah sem pustila pri njemu ter ji rekla naj poiskuša. Kakor sem videla je bila zelo živčna. Po nekaj minutah je že bila pri meni.
Sarah: Kelly, hočem iti fomov.
Jaz: Zakaj? tako je super
Sarah: je ja ampak nisem vajena takih zabav
jaz: se boš pa navadla
Sarah: to bo bilo kar težko. Verjemi. Mimogrede ali Nick pride?
jaz: zakaj pa to tebi mar? ti je všeč kajne?
Sarah: kako si vedela?
jaz: saj je videti. kar priznaj
Sarah: ok. res mi je všeč, vendar obljubi da ne boš nobenemu povedala.
jaz: obljubim.
sarah: no a pride?
jaz: ja pride čez nekaj minut, zdaj je na poti.
sarah: živčna postajam. Ali sem videti uredu?
V lica je postala rdeča, ampak ji nisem povedala, saj bi se preveč obremenjevala. Pravijo da če je fant res zaljubljen vate da ni važna zunanjost, temveč notranjost in to ponavadi govorijo samo stari ljudje -.-
Jaz: videti si prikupno in mimogrede mislim da si Nicku všeč
Sarah: Ni mogoče. Sigurno mu je všeč Megan.
Nisem imela kaj reči, saj mi je Nick res rekel, da mu je Megan všeč.
Čez nekaj časa je prišel Nick ki je takoj priešl do naju ter naju objel.
Nick: zdravo deklet. Se zabavata?
Jaz: živijo.zabava je kar vredu, ampak je vse uničila tista smrkla Diana.
Sarah: kdo je Diana?
Nick: to je punca, ki vsako noč spi z drugim fantom in ostalim dekletom greni življenja.
Sarah: ne sliši se kaj lepo.
Jaz: in tudi ni. No gremo se zabavat.
Odšli smo na plesišče ter divje plesali. Bilo je noro dobro, seveda sva mogla z Nickom naučiti Sarah kako plesati, vendar je kar hitro dojela. Po 1h smo bili že vsi pijani, seveda po Nickovi krivdi. Sarah je zaneslo na stran in že sta ležala z Nickom na tleh, saj je treščila najn.
Sarah: au moja glava! Oprosti Nick
Nick: Je že vredu.
Smehljala sta se kot bi ju pičil komar ki prenaša virus z smehljali. Pomagala sem jima ustati. Kar naenkrat sem zagledala.....OMOJBOOOG!!
slika diane:
____________________________________________
se opravičujem za bedn next sam nism mela idej ha
03. februar 2014
Next
03. februar 2014
u160185
u160185
nextt
03. februar 2014
u155122
u155122
Next.!
03. februar 2014
u150010
u150010
neext
03. februar 2014
u155122
u155122
http://www.igre123.com/forum/tema/romance-in-france/67518/

Bi katera brala? FULL BI BLA VESELA ČE BI KATERA!

SOORRII ZA SMETENJE!!
03. februar 2014
next
03. februar 2014
To sploh ni bil beden next!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. februar 2014
*Sarah McRise*

Bila sem pijana. Bolj kot kadarkoli. Hotela sem obdržati moje nove prijatelje, zato sem se napila. Bojim se, kaj bo rekla mama. Kaj pa me briga. Od pijače in plesa se mi je zvrtelo zato sem se zaletela v Nicka, padla sva na tla ter se začela smejati. Kelly nama je namenila čuden pogled ter nama pomagala ustati. In takrat sem jo prvič videla, tisto Diano o kateri mi je govorila Kelly. Zagledala sem jo ter začutila, da ima čustva do Nicka. Stara Sarah bi se umaknila, jaz pa sem se vrgla Nicku v objem. Diana me je zavistno gledala ter nekaj rekla punci ki je stala zraven nje. Nehala sem objemati Nicka ter sramežljivo pogledala Kelly. Ona se mi je nasmehnila ter mi namignila naj se pogovorim z njo.
Kelly: Paziti moraš, Diana hoče Nicka.
Jaz: Kaj me briga, ljubim ga!
Kelly: Bodi previdna!
Je še rekla ter odplesala drugam. Jaz sem se nasmehnila Nicku. On me je prijel za roko ter me odvlekel na stran, kjer naju nihče ni videl. Že takoj sem dobila čuden občutek glede tega, ampak sem se prepustila usodi.

Postavil me je pred steno ter me dolgo časa gledal. Jaz sem pogledala v tla ter čakala. Hotel mi je nekaj rečti ampak jas sem ga le poljubila. Ni mi bilo do besed ter razlaganja. Hotela sem le njega in nikogar drugega. Ni se upiral mojemu poljubu. Objel me je ter me nežno poljubljal kakor da tudi on želi mene. Vedela sem da njegovo srce želi mene ampak njegovi možgani mu govorijo drugače. Vedela sem da ne bo izbral mene. Ampak mi ni bilo mar. Želela sem si tega trenutka ter tega poljuba. Želela sem da se to zgodi, da občutim toplino in varnost. Želela sem si njega. Nasploh poljub ni bil slab, bilo je vredu. Poljubljala sva se že kakih 5 minut, ko se je on odmaknil. Pogledal me je ter mi z težavo rekel ''Megan''. To ime mi je dosti povedalo. Z solzami v očeh sem pokimala ter se z hrbtom obrnila. Tako obrnjena sem mu rekla '' Nick, od trenutka ko sem te videla sanjam o tebi. Sanjam o naju in te sanje se ne bodo končale. Če boš kdaj želel poslušati svoje srce, bom vedno tukaj zate.'' Začela sem hoditi nazaj na zabavo. Nisem želela biti več tukaj v Londonu, želela sem biti spet sama nazaj v Avstraliji. Solze so mi tekle po licih. Proti meni se je obrnila Kelly in me videla objokano. Želela me je vprašati zakaj ampak jaz sem stekla stran... Ni mi bilo do solz, ni mi bilo do smeha. Želela sem le trenutek zase...

vem da je bedno ampak... next?
03. februar 2014
u150010
u150010
neeeeext
-ni bedno<3
-supr je *o*
03. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg