Forum
u65343
u65343
Sem Evelin in sem stara 18 let. Sem najstarejša od otrok v družini. Za menoj po vrsti pa so še Maša(14),Tadej(12),Taras(9),Timotej(5) ter Nikita in Narisa(2). Mami je ime Vanja(42) očetu(45) pa Janez. Živimo v hiši. Kjer imava midve z Mašo skupaj sobo, Tadej in Taras skupaj, Timotej Nikita in Narisa pa skupaj. Jaz počasi razmišljam da bom odšla na svoje da bodo imeli ostali v hiši dovolj prostora. Denar sem že privarčevala sedaj moram le še najti ustrezno stanovnje. Mama in oče se že kar nekaj časa prerekata. In Mama mi je zaupala da ni prepričana da bosta ostala skupaj.
Danes imata oče in Mama obletnico. Zvečer gresta ven na večerjo. Mi pa bomo ostali doma. Mami sem se pomagala zrihtati. In ji priporočala kaj naj obleče. Potem sta se odpeljala. Z maminim avtomobilom. Čez 2uri ko sta Nikita in Narisa že spali me je poklicala mama. Rekla mi je da sta se z očetom hudo sprla in da je bil nasilen in da naj spakeramo najnujnejše stvari ter pridemo pred hišo ker bomo odšli. Hotela sem jo vprašati kam. Pa sem se rajši zadržala. Maši sem naročila naj spakera Nikitine Narisine in Timotejeve stvari. In naj zbudi Nikito in Nariso. Kmalu smo bili pripravljeni in smo šli čakat ven. Čakali smo pol ure pa še ni bilo nikogar. Nikita mi je zaspala v naročju Narisa pa je spala na torbah. Timi(okrajšava za Timoteja),Taras in Tedi(okrajšava za Tadeja) so me vsi spraševali kam gremo. Bila sem živčna. Nikito in Nariso smo prestavili v moj avto. Da bosta v miru spali. Tudi Timi se je zvil na stol in zaspal. Klicala sem mamo pa se mi ni oglasila. Potem pa me je poklicala neznana številka. Seveda sem se oglasila in....................
Naj pišem naprej? Te zanima kaj se zgodi? No sej je vseeno! Pisala bom verjetno vseeno Ker me to veseli! Če pa tudi tebe zanima nadaljevanje pa bi bila vesela kakega Nexta

Naj dodajam še slike?:)


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. februar 2012
u59711
u59711
Next
19. februar 2012
u65343
u65343
Hvala ti za spodbuda Bolje en kot noben! Nextam v naslednjem komntu!
19. februar 2012
u65343
u65343
Potem me je poklicala neznana številka in.....tam na drugi strani je bil nek moški. Nisem prepoznala glasu. In mislim da ga nisem poznala. Rakel je ''Poznate Vanjo Tiner?''(tako se pišemo! Prej sem pozabila omenit) Nekaj sem slutila. S tresočim glasom sem rekla ''ddda, to jjje mojja maammi.'' On pa je odgovoril da se je zgodila nesreča in da naj pridemo v bolnico. Nekaj sekund sem le stala. In premišljevala. Bila sem v šoku in nisem vedela kaj narediti. Potem sem poklicala svojo najboljšo prijateljico Kim(20), ki sama živi v stanovanju že 2leti. In mi tudi pomaga iskati stanovanje zame. Ko se mi je oglasila sem ji povedala za nesrečo in ji rekla če lahko pride da Nikito,Nariso in Timoteja odpelje k sebi. Saj so še premajhni da bi razumeli kaj je z Mami. Kim je seveda kot vedno pohitela in rekla da že prihaja k nam. Jaz pa sem Maši,Tadeju in Tarasu razložila kaj je narobe. Kmalu se je pripeljala Kim. Nikito in Nariso smo že preložili k njej v avto. Tudi Timija smo hoteli. Pa se je zbudil in ko sem mu povedala da je mamica doživela nesrečo je rekel da hoče z nami. Seveda sem ga vzela s seboj saj se mi je to zdelo. Prav. Vsedli smo se v moj avto. Maša je sedela na sprednjem sedežu, Taras,Timi in Tedi pa na zadnjih treh. Odhiteli smo v bolnišnico. Timija sem nesla kar v naročju saj se mi je tako zelo mudilo. Stekli smo do pulta. Tam sem raceptorki rekla za kaj smo tu. Ta nas je napotila v sobo 13A. Ko smo prišli do tja je zdravnik rekel da gremo lahko notri le za kratek čas. Šli smo noter. Bilo mi je zelo hudo ker sem jih vse gledala jokati. A mati se ni zdrznila. Potem je začelo v naprava nekaj piskati. Stekla sem na hodnik in zaklicala zdravniku da je nekaj narobe. On je prišel in na hodnik ostalim zaklical naj pridejo in da je krizno stanje. Nam pa je rekel naj gremo ven. Timi ni želel ven. Maša,Taras in Tedi so bili že zunaj ko mi je uspelo privleči ven še Timija. Zelo je jokal in govoril ''mamica nesmeš nikamor''. Bilo mi je zelo hudo. Tam smo sedeli eno uro. In Tedi je zaspal na kavču, Taras v fotelju. Timi pa v mojem naročju. Le še jaz in Maša nisva zaspali. Potem je prišla medicinska sestra in me vprašala če bi kavo. Seveda sem rekla da ja. Meni je prinesla kavo Maši pa čaj. Timija smo preložile na ležalnik ki ga je pripeljala. Z Mašo sva se pogovarjali o Mami in Očetu. Dolgo v noč. Ko je zaspala tudi Maša. Se je prebudil Taras in ki je spal na fotelju. Rekel je da ga vse boli in da jutri nemore v šolo. Jaz sem mu rekla da mu tudi ni treba. Potem sem mu odstopila svoj del kavča. In šla jaz sedet v fotelj. Ko sem jaz spila že najmanj 3kave je ven iz sobe stopil zdravnik. Poklical me je k sebi ko je videl da ostali spijo. In mi rekel..........next?
19. februar 2012
next!
http://www.igre123.com/forum/tema/zaljubljena-v-fanta-svoje-najbolse-prijatlce/27833/
bi kdo prebrau! pa komentirite! hvale, kritike.... plisssss!!!
19. februar 2012
u65343
u65343
Se opravičujem Ampak neznam slikic gor dat
19. februar 2012
u65343
u65343
Jaz Evelin!
19. februar 2012
u65343
u65343
https://aboywithadream.files.wordpress.com/2011/01/cb070.jpg

Bratec Tadej!
Slike drugih pa potem pridejo še sproti
19. februar 2012
u65343
u65343
Nexxtam!
______________________________
Poklical me je k sebi ko je videl da ostali spijo. In mi rekel....''izgubili smo jo''. Takrat se mi je sesul svet. Nisem vedela kaj bi. Potem sem rekla zdravniku kako naj jim to povem. On pa je rekel. ''saj so dovolj veliki''. Potem pa sem mu rekla da sta doma še dvojčici ki sta stari 2 let. Potem mi je izrekel sožalje in odšel. Jaz sem šla še k mami v sobo se poslovit od nje. Nisem mogla verejeti temu kar sem slišala. In tudi nisem želela verjet. Potem sem pred sobo opazovala mami in jokala. Ko je k meni prišel Tadej in mi rekel kaj je. Povedala sem mu. Čeprav velja za osebo ki ne rada pokaže svoja čustva se je zjokal. Kmalu za njim sta prišla tudi Maša in Taras. Potem sem poklicala očeta. Ta se mi ni javil. Razmišljala sem koga bi še poklicala. Pa sta mamina starša že mrtva bratov in sester pa ni imela!Potem je prišel še Timi. Rekla sem mu da so za mamico poskrbeli angelčki in da je sedaj na varnem. A me je vseeno spraševal če mu bo še vedno brala pravljice in pela uspavanke. Takrat mi je postalo še huje in stisnilo me je pri srcu. Z avtom smo se odpeljali k Kim. Nismo želeli gledati kako bodo mamo odnesli ven. Niki in Nari sta bili že v vrtcu. Ostale 3 sem pustila pri Kim. Ta jim je skuhala čaj. In jim postregla s piškoti. Bilo ji je zelo hudo za vse. Jaz in Tadej pa sva se odpeljala domov. Tadeja sem vzela s sabo ker ga je imel oče najrajši. In glede na to da je alkoholik si nisem upala domov sama. Saj je včasih ko sem bila jaz še edinka pretepal mamo. In včasih tudi mene. Potem ko so prišli še Maša in ostali se je umiril. Zadnje čase pa je spet zelo čuden. Šla sva v hišo. Tam je oče ležal v kavču in nekaj mrmral. Okrog njega so bile steklenice piv,vin in ostalega. Ko sem mu rekla samo. ''Oče si slišal za mamo?'' Se je obrnil in zalučal vame steklenico. Rekel je da so mu sporočili.Ker je bil pijan me ni zadel. Potem je začel upiti da smo za to krivi mi. In da nikogar od nas noče v svoji hiši in da naj gremo, da ne želi več slišati za nas. Potem pa se je oglasil Tadej in mu rekel..........next? Vm je ušeč?
19. februar 2012
u65343
u65343
http://3.bp.blogspot.com/-gklEuNVjA6c/Tep0_KDWeEI/AAAAAAAABVk/pVLr2NevOAM/s1600/Blake%2BLively.jpg

Kim! Mnogi pravijo da sva si zelo podobni. Je res najbolša.Zelo jo imam rada in vedno mi pomaga. Ima mlajšo sestrico Ano(7) in bratca Jana(5)
19. februar 2012
u65343
u65343
Potem pa se je oglasil Tadej in mu rekel........''ampak oče mi nimamo kam iti.'' Oči ga je poklical k sebi in mu rekel:''Ne saj ti in Taras lahko ostaneta.Kar pridita, ostalih pa ne želim videti'' Začel ga je objemat, a Tadej se mu je strgal iz rok in mu rekel:'' Lej ush ns 7, usi smo tud tvoji otroci, in zdej če grejo ostali greva tud midva z Tarasom aprou''. Skupaj sva šla gor jaz sem pakerala Tedi pa je nosil kovčke in torbe v avto. Pakerala sem večinoma le obleke,dokumente,nekaj igrač,šolske zveske,peresnice,torbe,toaleto,itd. Potem sva se z Tedijem odpeljala h Kim. Tam sva šli s Kim v spalnico. Kjer me je vprašala kam in kako bomo šli naprej. Rekla sem ji da nimam ideje. Potem je rekla da mora samo nekam telefonirat. Kmalu je prišla nazaj in mi rekla da nas njena mama Vesna vabi k njim.Vesna in moja mami sta bili najboljši prijateljici. Njihova družina je zelo bogata, živijo v veliki hiši. Kim sem rekla:'' a ti to resno?'' Ona pa je rekla ''ja sevedaa!'' bila sem zelo vesela in se ji vrgla v objem. Potem smo se odpeljali k njim. Tudi Kim je šla z nami. Tam nas je Vesna le še razdelila po sobah. Seveda samo če je bilo nam vredu. In vsem je bilo. Jaz , Niki in Nari smo sobile eno sobo za goste, Tadej in Taras drugo. Timija smo dali kar v Janovo sobo saj sta skupaj v vrtcu in zelo dobra prijatelja. Maša pa se je strinjala s tem da bo v sobi z Ano čeprav sta kar 7 let narazen sta zelo dobri prijateljici. Potem sem sva šli z Kim v šolo k Maši,Tadeju in Tarasu povedati zakaj jih ni bilo in jih verjetno ta teden nebo. Vesna pa se je ponudila da bo šla v vrtec po Nikito in Nasriso sja mora tako ali tako tudi po Timija.Vesna je tudi uredila za pogreb. Tega jaz nisem bila zmožna. Pogreb bo v četrtek ob 10.00. Midve z Kim sva šli po vabila ki so se delala v papirnici. Delat jih je dala tudi Vesna. Na prvi strani vabila je bila mamina slika. Spustila sem nekaj solz. Potem sva se z Kim odpeljali domov.
20. februar 2012
u59711
u59711
next
20. februar 2012
u65343
u65343
Hiša Kimine družine!
20. februar 2012
u65343
u65343Dnevna soba!
20. februar 2012
u65343
u65343
Kopalnica..ostale 3 so podobne tej.
20. februar 2012
u65343
u65343
Anina soba!
20. februar 2012
u65343
u65343Janova soba!
20. februar 2012
u65343
u65343
Spalnica Kiminih staršev: Vesne in Gorazda
20. februar 2012
u65343
u65343
Naši 2 sobi!
20. februar 2012
u65343
u65343
Kuhinja!
20. februar 2012
u65343
u65343
Jedilnica!
20. februar 2012
u65343
u65343
Potem sva se z Kim odpeljali domov...........prišel je tisti trenutek ko sem morala mamino smrt sporočiti tudi Niki in Nari! Bilo mi je zelo hudo da bosta odrašlčali brez mame. A sem se odločila da sem borila da ostanemo skupaj in da bom skrbela za brate in sestre. Obrazložila sem jima podobno kot Timiju le še bolj preprosto. Saj sta stari šele 2leti. V torek sem zjutraj sem dobila sporočilo da imamo pravico do odškodnine, avta in tega. Z odškodnino sem kupija enoprostorca v katerem je 7 sedežev. Toliko kot je nas. Da bomo šli lahko skupaj na morje in ven. Nekaj denarja je šlo za pogreb in kosilo po pogrebu. V sredo smo šli Jaz,Kim,Vesna,Jan,Timi,Tadej,Taras,Maša,Ana,Niki in Nari v nakupovalni center. Po obleke za pogreb. Jaz,Maša,Kim,Ana,in dvojčici smo šle skupaj. Vesna, Jan, Timi, Tadej in Taras pa skupaj. Ker je bilo že skoraj poletje in je bilo toplo smo iskali bolj oblekice. Kmalu smo jih našli in se odpeljali domov. Prek mailov, sms-ov, in ostalih takih stvari smo dobivali razna sožalja. In napočil je četrtek. Zbudili smo se že ob 7ih. Se oblekli zrihtali in skupaj pojedli zajtrk. Ob devetih smo se odpeljali na pokopališče. Ob pol desetih so začeli prihajati prijatelji,znanci,nekateri daljni sorodniki itd. Čakala sem očeta. Saj smo tudi njemu poslali vabilo. Pa ga kar ni bilo. Ob desetih smo šli v dvorano. Tam je z svojim govorom začela Vesna, potem pa je spregovoril še mamin sodelavec Mirko. Vmes mi je postalo slabo in vrtelo se mi je! Nisem se počutila dobro. Niki in Nari sta bili v vozičku in začudo enkrat zelo mirni in tihi. Potem je sledil še sprevod. Jaz,Maša,Taras,Timi in Tedi smo sedeli v avtomobilu. Za nami takoj je hodila Vesna z vozičkom, Jan in Ana ter Gorazd ki se je že vrnil. Za njimi pa usi ostali. Mamin pepel so položili v grob. Potem pa je vsak vajn vrgel mamino najljubšo ročo. Rdečo vrtnico. Kaneje smo šli še na kosilo v restavracijo. In potem domov. Jaz sem se ulegla v posteljo in do sobote me ni bilo ven. Premišljevala sem kako naprej kaj sedaj. V soboto pa sem se šla učit saj že v sredo pišemo npz. za zaključno šolanje in imam izpit.
20. februar 2012
next!
20. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg