Forum
u103164
u103164
1. DEL
"Holly!" se je zadrla moja najhujša sovražnica Kim ko sem ji po nesreči polila sok po majici na kateri je bil narisan Michael Jackson. Drla se je tako zelo da so vsi pogledali in hitro odložili pladnje. Vendar ko je prišla ravnateljica ga. Meckson je udarila da so vsi potihnili in vsi so obstali na svojih mestih ga Meckson pa me je strogo pogledala "Če te drugič vidim boš pristala pri meni in videla svoje kozje kletvice!". Vsi so potihnili in začeli jesti malico, Kim pa me je grdo pogledala in odšla. Najbrž bo to grdo maščevanje mi je odmevalo v glavi.
Ga. Meckson je bila vedno stroga in ko je šlo za tako stvar nikakor ni popustila toda ne vem zakaj sem bila vedno nerodna.
Po malici sem šla na stranišče in po stranišču sem odšla k radiatorju razmišljati. Kako sem vedno lahko tako nerodna in moram nato vedno plačevati za to. Kim me je grdo pogledala in zahtevala odškodnino se pravi pet evrov. Hitro sem jih ji dala in Kim je odšla brez besed, le grdo me je pogledala in se skremžila.
Ko sem prišla domov sem se vlegla na posteljo in si privoščila petkov počitek. Na žalost staršev ni bilo doma zato sem lahko počivala in bila na računalniku. Kmalu so prišli in pojedla sem večerjo, si umila obraz in zobe ter se preoblekla v pižamo in po filmih ščasoma zaspala. Lahko noč.
28. december 2012
u105767
u105767
next
28. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg