Forum
takole. to je moja druga zgodbica. no ubistvu tretja. če si kdo hoče prebrt tole je moja prva oz prva in druga zgodbica: https://www.igre123.com/forum/tema/nezanec-z-neta-2/30665/

no njabolš, da kr začnem!
tale zgodbica bo govorila o tem kako ti lahko en večer in en neznanec spremenita celo življenje!

glavna oseba (v zgodbici bom pisala kot ona):wiki
njena bff: jane
mama in oče: katarine in john
wikijin brat: alex
drugi pa pridejo med zgodbico!! c:

pa še slikce:

jaz oz. wiki:


jane:


brat:


mama in oče:https://images.zenska.si/porocen-par-dd.jpg
15. marec 2012mama in oče
15. marec 2012
1. del
___________________________________________________________________________♥
''luči utripajo kot nore'' se že tretjič zaderem jane na uho. jane prikima. v bližnjem discu je spet velik žur z dj-dejem. ta tip vrti res dobro musko. pleševa, da ničesar več ne čutiva. vzameva si odmor in se odpraviva do šanka. naročim si red bull. vdim, da je natakar nekaj stresel v pijačo ampak se zato ne menim. pomislim, da je to kakšno poživilo ampak ga za vsak slučaj vprašam kaj je to. prismojeno mi odgovori:''kaj tole? tole je paa tvoja pjačka.'' pomežikne mi in že se ne meni več zame. potem pa naju obkrožijo trije fantje. začnejo se prilaizovati ampak jane jih preprosto odpika. v tem je res dobra. zrineva se nazaj na plesišče. plešem, pleševa, plešemo... kaj plešemo. joj že spet fantje od šanka. tokrat se jih usmilim in prepustim se ritmu glasbe. od nekega blondnega roka je začela polzeti od ram do bokov in konačle so na moji zadnjici. malce se prestrašim a ko me poljubi odigram svojo vlogo. preplavi me strast in poljubim ga nazaj.
_____________________________________________________________________________
NekSt??*
15. marec 2012
zdele sem bl mau napisala k sm mau prejle ful napisala pa se mi je vse zbisal pa se mi ni dal še enkrat tok pisat! no torej NekSt?*
15. marec 2012
u57700
u57700
next ;D
15. marec 2012
iii tankyu
15. marec 2012
u75181
u75181
next
16. marec 2012
next
16. marec 2012
2. del
_________________________________________________________________________________
porine me na rob plesišča k steni. poljublja me po roki in vratu. zdi se mi, da hoče iti do konca zato ga odrinem in za sabo povlečem jane. po prideva ven se usedeva pod ulično svetilko. pogledam po svoji beli majici in vidim kri. pogledam na roku in vidim ugrize. jane jih ima tudi. doda:''uf teli pa so divji!!''
ničesar nisva čutili, ker sva bili pod vplivom alkohola zato sva se le zakrofotali. počasi se odvlečeva do jane pri kateri prespim. ko vstopiva se v temi svetijo številke digitalne ure. kar nekaj časa sva rabili, da sva razvozljali 4 težavne številke. ura je bila pol 2. zazeham in se odpravim v jane-ino sobo. pogledam skozi okno. dve piki plešeta. hm moreda so oči kakšne mačke ali česa podobnega. vržem se v posteljo in nemudoma zaspim. no ne čisto takoj. čutim še kako se v posteljo uleže tudi jane. potem pa zaspim!
________________________________________________________________________________
NekSt?*
16. marec 2012
em, drgač sta onedve stari 14, brat od jane pa 11. sj ni važno kok so starši stari. ane?*
16. marec 2012
ni važn kok so stari + nujno next!!!!!!!!!!!!!!!!
16. marec 2012
zjutraj me zelo moti sončna svetloba. takoj se prevalim na senčno stran postelje. nenavadno hitro se dvignem in premikam. odidem v koopalnico in si umije obraz. pogledam se v ogledalo in zdim se nenavadno bleda. no mogoče zaradi včeraj. poiščem jane, ki me nemudoma izvleče v svojo sobo. prime me za roko in reče:''wiki nekaj si zamisli!''
jaz: kaj zakaj?
jane: samo zamisli si!
mislim o prejšnem večeru o lučeh in jane reče:''razmišljaš o prejšnem večeru o lučeh!''
jaz:''o moj bog jane kako si vedela?''
jane:''nevem. nekaj se je spremenilo!''ampak nimam nič proti. če bom potem lahko pri spraševanju lahko hodilav učiteljevo glavo je vse ok''
zasmejeva se in v sobo pride janenin oče. reče:''lepo punci lepo. wiki tvoja mama kliče!''
oglasim se:
mami: wiki, danes pride babica s štefko. boš ti pazila na štefko, da nebo kakšne vaze razbila! aha in bodi najkasneje ob 1ih doma. takrat pride!
jaz: ok. za štefko ni blema!
mama: super.
prekine. štefka je psička od moje babice. ime ji je Milka. vrnem telefon in se oblečem. skupaj pojemo zajterk in ura je šele 11 . kaj pa naj delava zdaj?
začnem pogovor:hej. kako to misliš, da se je nekaj spremenilo?
jane: daj poglej se no. ne vidiš, da imaš kar nakenrat gostejše lase. in bolj bleda si. vse je drugače. se ti ne zdi?
jaz: razen videza ne. razen ti si sploh vsak dan druga!

vrnem se domov in mama se me ustraši ko me zagleda.
mama:''kakšna pa si?''
jaz: kaj..ne...
mama: kar nazaj v posteljo. danes ne moreš paziti na štefko. bo kar alex poskrbel zanjo.
jaz: zakaj pa..
mama: dovolj.babica je že prispela in morda te pride gor pogledat!
res grem v posteljo. ah vsaj štefka mi ne bo težila.
kasneje pride res babica. s seboj prinese še štefko. nagonsko zapiham nanjo. zarenčim in zbeži. babica me pogleda in doda:''res si slaba. to je za v posteljo.''
oddalji se in izgine. ha še nje sem se znebila. nato pa zaspim ker imam dosti presenečenj za danes. in res sem nenavadno utrujena!
_______________________________________________________________________________
so NekSt?**
16. marec 2012
u73948
u73948
next
16. marec 2012
u75181
u75181
next
16. marec 2012
ok...
__________________________________________________________________________________

zbudim se zvečer. ura je 9 in sem zelo živa. pokličem jane in zmeniva se, da greva na večerni sprehod. dobiva se pri mostu, ki je naše stalno zbirališče.
jane: hoi. a si ti tut nevrjetno živa?
jaz: kot še nikoli!
zagledam neko muho, ki mi gre blazno na živce in jo s hitrimi refleksi ujamem. pogledam jo čisto od blizu in jo voham. jane se zasmeji in vpraša kaj delam. naredi se mi velik cmok. nevem zakaj ampak rada bi jo pojedla. odprem usta in z roko počasi... jane me klofne.
jane: wiki, nekaj čudnega se dogaja. od tistega večera. mogoče...mogoče sta bila...ah ne. to je neumno. pridi. bova že izvedeli kaj se dogaja.

čez nekaj dni v šoli:
jane se čudno obnaša. vedno je bila nekoliko zadržana do fantov zdaj pa se kar prilepi nanje. nekaj časa jo opazujem in zadišijo mi riba. dovolj imam njenega golobčkanja in odvlećem jo iz šole. zadnjo ura sva špricali. odpraviva se v restavracijo in naročiva ribe. no vsaj jaz jih.
jane: hej, veš, da se dans dubim z enim gregom. ful je romantičen in me bo pelu na jezero k večerji pol pa še na ''sprehod''.
jaz: pa kua se s tabo dobaja??
jane:kva ti pa zj ni prou?
jaz: kaj pa tep ni prou?
jane: sj se ti bl čudn obnašaš k js. ti si hotla muho pojest.
jaz: nevem zakaj te tisti smrkelj greg privlači!
začne jokati. sklonim se k njej in jo pobožam.
jaz:joj. saj nisem tako mislila. res ne. če ti je všeč je čist uredu. sam...
jane: saj še sama ne vem kaj me privlači. na vseh moških je to. morda celo na ženskah. razen na tebi ni teba. veš vsi imajo nekaj česar ti nimaš. joj in ženske....kaj če sm...
prekinem jo:nisi. sj veš da nisi. in če imajo to oboji morva sam ugotovit kaj to je. pa neki česar jaz nimam!

drugi dan po janeinem zmenku:
pri mostu čakam na jane. priteče do mene in zajoka v mojo ramo....
_______________________________________________________________________________
NekSt.?
25. marec 2012
u75181
u75181
next!!!
10. april 2012
pobožam jo po hrbtu in pogleda me s solznimi očmi.
jaz: kaj se je zgodilo??
jane: včeraj...z gregom...šla sva k njemu in bilo je res lepo. prpravil je večerjo in...potem pa me je poljubil najprej na usta potem pa na vrat in potem....potem sem ga na vrat poljubila še jaz...
jaz:ali sta..
jane:ne! ugriznila sem ga! to krvi in...
jaz:kaj? in kaj je naredil?
jane: odrinil me je in me zmerjal s pošastjo in podobnim... oh nevem kaj naj...
zajoka. objamem jo in spet jo pobožam. potem zakriči. in me odrine. začudeno jo pogledam medtem ko se ta grabi za hrbet.
jane: upraskala si me. zakaj imaš tako dolge nohte...in poglej kako temne lase imaš. pa tudi zdi se mi, da so daljši!
jaz:joj sploh nisem opazila! nevem kaj se dogaja. mislim, da je za varnost naju in varnost sošolceu bolje da nekaj časa ostaneva doma!
jane: ja. šola je beda tako al tako, res pa je, da ne bi bilo ok če bi se na šoli pojavili listki kot npr.:jane in wiki-mutantki!!!
počasi se obrneva in odpraviva v gozd kamor sva šli ko so nama starši težili. usedeva se v najino hišico na drevesu in se ogledujeva če sva še kako drugačni. ura je že dve in šolo sva hladno krvno prešpricali. dobim željo, da bi splezala na vrh drevesa in pogledala kaj vse se vidi od tod. počasi in previdno se dvignem nato pa hitro in spret skočim na vejo. ''nevrjetno!!'' se navduši jane. ''kakšna ravnotežnost! in to brez rok''. hvali me kot boga. pogledam dol in ni me bilo prav nič strah. ozrem se ter nekaj metrov stran zagledam najino sošolko turqes(trkis). s svojimi velikimi turkiznimi očmi (bile so prave in ne leče) naju je opazovala. skočim na tla s petih metrov in pristanem na štirih. dvignem se in jo zagledam tik pred svojim obrazom.
t-turqes
w-wiki
j-jane
t:wow. blizu! torej... sta vidve tudi...
j:midve kaj? kaj si pa ti. kaj veš?
w:jane ne napadaj je.
t:np. vrjetno so vaju okužili kot mene. neke noči sem se odpravila do mojega kotička, tu blizu je! tam je bil nek fant, ki se mi je nečloveško hitro približal in prijel za obraz. obsedel me je. pogledal me je s svojimi očmi in postala sem kar sem. spadam v družino dvoživ, moja vrsta pa se imenuje aqaterce. poglejta to!
v bližini je tekel potoček in roke je obrnila proti njemu ter izvlekla je vodo iz njega. naredila je žogo in jo prijela v roke. voda se ni razlila. hotelaq mi jo je položit v roke a sem se izmaknila. skomignila je nato pa je vodno žogo vrglav zrak in ta se je naelektrila in priletela na tla voda se je razlila listje pod njo pa se je vžgalo. voda ni pogasila ognja in vrjetno je tudi gasilni aparat nebi!
j:wow. in v katero skupino sodiva midve?
t: hm nisem prepričana ampak to vama mora povedati general zyk(zik). hodim na novo šolo. iz prejšnje sem se izpisala saj je nova prilagojena mojim spodobnostim. nihče ne ve zanjo. niti starši. le učenici ter učitelji, ki učijo na njej. imenjuje se mx ry (emiksrej). pridita imam ključ. sprejeli vaju bodo!
______________________________________________________________________________
...NekSt?♥...
14. april 2012
kwa je to
27. april 2012
next!
27. april 2012
turqes naju je pospremila, do vhoda v zykovo pisarno. ko sva vstopili ni bilo nikogar tosa glas se je vseeno slišal. rekel je: pozdravljeni dami! vidve sta pa gotovo wiki in jane.
w:ja to sva midve. kako pa veste in...kje ste?
iz neke stene se je prikazal moški srednjih let in se predstavil kot zyk. povedal nama je zgodbo ko je ustvaril šolo za vse generacije ki odkrijejo svoje čudežne sposobnosti. kasneje nama razkrije še najine supine in dalnje prednike. najprej je jane pojasnil, da bo prav kmalu postala vampir...
z:wiki ti pa spadaš.... jane, bi naju prosim pustila sama?
j:vsekakor. nasvidenje
namigne mi, da me počaka zunaj.
z: zgodilo se je nekaj zelo nenavadnega! takoj ko si vstopila sem zaslutil, da si nekaj več kot posebna. imaš namreč mešane gene! domnevam, da te je ugriznil volkodlak in...
prekinem ga:zakaj me splok je ugriznil?
z: hm no tako širimo svoj narod...veš divjajo vojne in...kasneje o tem! poleg tega, da boš volkodlak boš tufi prex! to je najmogočnejša družina in morala si jo podedovati! ta se ne podeduje po starših ampak po starihstarših. torej morala si podedovati po babici ali dedku. torej vsaka druga generacija ni prex. razumeš?
w:mislim, da...samo po kom bi podedovala??
z:to moraš pa sama ugotoviti...
05. maj 2012
u50702
u50702
next prebrala!
05. maj 2012
takoj izpolnem vpisni list! malo laži ma bo! stečem domov in se najprej z mamo pogovarjam o takih zadevah...nič! pa še z očijem od katerega tudi ne dubim prav velikega zanimanja. nekaj časa razmišljam...če niso starši bi bili lahko sorodniki. takoj pomislim na dedka, ki ga še nikoli nisem videla...naj bi bil v posebnem zaporu. toda če ima on res ta dar... zakaj, ga nima še mami, ki je namreč njegova hčerka.
odločim se, da dedka za konec tedna obiščem. mami se zlažem, da grem prespat k jane. na hitro spakiram in se odpravim. na nekih papirjih sem izbrskala, kje je in kaj to sploh je-o tem ni kaj preveč pisala...naj bi bilo tajno. ampak zdaj sem že na vlaku, ki me pelje tja...kamorkoli že grem!
med vožnjo prestopim na avtobus, ki pripelje do točnega cilja. izstopim in pred maano se pokaže ogromanska stavba! okoli nje je ograja in spominja me na mučilnico. stopim do micenih vrat pred za pred katerimi stojijo trije stražarji. molče jih pogledam oni pa nič. zato začnem: hm...a lahko vstopim?
nek stražar:ne!
w:rada bi...
s:ne!
w:zakaj?
s:ne smem spustiti nikogar, ki nima razloga za vstop in ki nima potrdila. najprej rabiš generalovo dovoljenje!
w:kje ga pa dobim.?
čez 5 minut se prikaže zelo resen gospod. rahlo okrogel in zalo micen. pogleda me in mi da list. izpolnem ga in čez pol ure sem nekako noter. general me odvede do celice in jo odpre. ločena je s stekleno steno skozi katero naj bi se pogovarjala z dedkom...
dedek:torej si ugotovila!
w:ja...no kaj sploh sem?
d:kako misliš? prex ane!
w:ja ampak sem mešanica še z volkodlakom!
dedek molči in čez nekaj časa spregovori: no veš kaj. nekaj ti povem...prexi in volkodlaki smo bojevniki. nismo sovražniki ampak le bojevniki! starešine so sovražniki mi pa le bojevniki! in ti si 2x močnejši in zmoglivejši bojevniki! kaj bo s teboj...nevem. ampak dobro se zavedam, da si sposobna. predvidevam, da boš bila na strani volkodlakov kar me tudi ne moti, saj se prexov ne prepozna po zunanjosti! vse ti bodo povedali...jaz sem ti že vse kar sem ti mogel!
w: em no dedi? ima tudi mami tak dar?
d: podeduje le vsak drugi in še to le prvorojenec.zdaj pa te prosim, da me zapustiš saj moram spat.
zapustim sobo. obrnem se še nkrat in ni ga bilo več. le neka svatloba...
09. maj 2012
next
24. maj 2012
next!
24. maj 2012
next
25. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg