Forum
Hej!
Z svojo prijateljico Miro sva se odločili, da bova napisali skupno zgodbo. Govorila bo o dekletu, ki spozna fanta s katerim se spoprijateli, ampak čez nekaj časa vzdrhti ljubezen.. Uživajte v branju!

Predstavitev:
Glavna junakinja:
Hej! Ime mi je Katarina. Imam BFF Katjo, brata Nejca, mamo Ano in očeta Simona. Stara sem 15 let in hodim v prvi letnik cvetličarstva.
BFF Katja:
Ime mi je Katja. Imam BFF Katarino. Imam mamo Natašo in očeta Borisa. Stara sem 16 let in hodim 2 letnik cvetličarstva. Imam fanta Tima.
Brat Nejc:
Ime mi je Nejc. Imam sestro Katarino, mamo Ano in očeta Simona. Star sem 12 let in hodim v 7 razred osnovne šole.

1. DEL
Živjo ponedeljek! Bil je prvi šolski dan. Brat Nejc mi je že težil naj ustanem. Z nekaj jeze vstanem, se oblečem, pojem zajtrk in se uredim. Nato skupaj z Nejcem odhitim na postajo. Počakam na svoj avtobus in se poslovim od Nejca. Čez nekaj minut mi družbo začne delati Katja.Klepet je potekal takole:
J(jst): Hej! Spet šola! Kako si?
K(katja): Hej! Ja.. Kdo jo je hotel? Super! Ti?
J: Enako.. Kako ti gre z Timom?
K: Fajn... Kako gre tebi v ljubezni?
J: Zaenkrat je še nimam.
Pripelje avtobus. Skupaj s Katjo se usedeva na predzadnji sedež. Klepetava vse do konca poti. Klepetava o šoli in o Timu. Ko avtobus pripelje, vsaka odhiti v svoj razred. Spoznam nove sošolke in sošolce. Dobim 2 novi BFF-jici Sašo in Urško. Skupaj klepetamo do začetka. Nato pa vstopi učiteljica. Začne se prva ura. Učiteljica razdeli liste za zavorovanje in mnogo drugih papirjev. Naslednjo uro smo klepetali oz. se predstavljali. Predstavili smo se z imenom, priimkom in povedali kaj najraje počnemo v prostem času. Prehitro je bila malica. Po malici(tretjo uro) smo klepetali o počitnicah. Četrto smo se pogovarjali o stavreh , ki se jih bomo naučili oz. o cvetličarstvu samem. Niti mi ni bilo tako dolgočasno. Peto uro smo imeli slovenščino. Šesto uro pa smo imeli družbo. Potem smo lahko odšli domov. Na avtobusu sem spet klepetala s Katjo. Klepetali sva o novih sošolkah(mojih) in sošolcih. Kmalu se avtobus ustavi na znani postaji. Ko sem morala oditi. Na postaji me je že čakal Nejc, da odideva skupaj domov. Med potjo me je spraševal če sem našla novo simpatijo in vedno znova sem mu odgovorila, da ne. Prispela sva domov. Mama naju je pozdravila in naju vprašala kako sva preživela prvi šolski dan. Jaz sem ji povedala o novih sošolkah in sošolcih, Nejc pa je pripovedoval kaj so se že prvi dan naučili. Potem je bilo kosilo. Med kosilom sva vse povedala še očetu. Oče je pozorno poslušal. Po kosilu sva oba z Nejcem odšla v svojo sobo. Jaz sem šla na računalnik- natančneje FB. Imela sem dve prošnji za prijateljstvo. Od Saše in od Urške. Obe sem sprejela.........SE NADALJUJE

Ali boš bral zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. julij 2012
No jaz sem tista mira..
16. julij 2012
.... Na klepetu je bila Saša. Kliknila me je.
S: Hej!
J: Oj! Kako si?
S: Super.. Ti?
J: Enako..
S: Ej! A veš, da čez 1 teden dobimo novega sošolca?
J: Res? Me prav zanima kakšen..
S: Hehe.. Mimogrede si vedela, da imam simpatijo? Klemna.
J: Ne..
S: No sori moram it. Se slišiva jutri!
J: Ok.. Čaw!
S: Čaw!
Odšla je. Opazila sem, da je ura 17:50. Šla sem brat knjigo. Moja ljubezen. Bila mi je zelo zanimiva. Govorila je o fantu in dekletu, ki sta premagovala skupne ovire, na koncu pa sta se srečno poročila. Nenadoma mi zazvoni telefon. Kliče me neznana številka. Oglasim se.
K: (Neznana oseba) Hej!
J: Kdo si?
K: Klemen sem.. Mogoče ti je Saša kaj povedala o meni, ampak sva najboljša prijatelja..
J: Aha.. Ja te je omenjala.. Samo..(utihnem)
K: Kaj?
J: Ah.. Nič nič.. Čaw!
K: Hej počakaj!
Še slišim ko reče Hej počakaj. Nato pa sem prekinila......SE ANADALJUJE
16. julij 2012
SE ANADALJUJE= SE NADALJUJE..
16. julij 2012
... Nisem vedela kaj počet. Ura je bila 20:00. Odpravila sem se stuširat. Nato sem se odpravila spat.
SPANJE
Nejc: Katarina vstani!!
Nejc prikriči v mojo sobo.
J: Ja no..
Odide iz sobe. Tudi jaz počasi vstanem. Oblečem se, pojem zajtrk in se uredim. Danes je torek. Komaj čakam ponedeljek, ko pride nov sošolec...
ČEZ 65DNI
Vse je potekalo kot ponavadi. S Sašo, Urško in Katjo sem še naprej klepetala. Nato pa pride nedelja zvečer. Odpravim se spat.
SPANJE
Nejc zopet prikriči v sobo in me zbudi. Počasi in leno vstanem. Nato pa se spomnim, da danes dobimo novega sošolca. Le kako mu je ime? Kakšen je? Mi bo všeč? Leno se oblečem, pojem zajtrk in se danes še posebno uredim- da bom naredila vtis na sošolca. Z Nejcem greva na postajo. On se odpelje s svojim avtobusom, jaz pa počkam na svojega. Na avtobusu še ni bilo novega sošolca. Je že kje blizu šole in gre peš.. Med vožno sem klepatala z Urško o novem sošolcu.
U: Hej! Kakšen misliš, da je sošolec?
J: Hej! Nimam pojma. Ti?
U: Vem toliko kot ti
Vmeša se Saša.
S: O čem klepet?
U: Misliš o komu? Klepetava o ta novem.
S: Aja..
J: Jp. Kako si?
S: Fajn. No prispeli smo.
Reče in pogleda proti najslaši stavbi na svetu. ŠOLI! Počasi smo odšle v svoj razred. Pogovarjamo se še nekaj minut. Nato zazvoni zvonec DRIIIN! Vsi se umirimo in usedem na svoje mesto. Jaz sem sedela sama, zato sem pridvidevala, da bo nov sošolec moj novi sosed. Čez 5 minut vstopi učiteljica z novim učencem. Imel je svetle rjave lase, navihane rjave oči, ki so bile skrati tudi zapeljive. Zraven pa se je še nasmehnil.
Učiteljica: Učenci, to je vaš novi sošolec, Jan. Lepo ga sprejmite. Za začetek je edino prosto mesto pri Katarini, zato bo Jan sedel tam.
Jan se je odpravil proti moji klopi. Na poti se mi je nasmehnil. No.. Saj je lep, ampak ne tako kot hočem. Vsedel se je k meni.
Ja(jan): Hej! Jaz sem Jan kot veš.
J: Oj! Jaz pa Katarina?
Ja: Frenda?
Vpraša in poda roko. Nasmehnem se. *Ja* uide iz mojih ust. Nasmehne se. Učiteljica začne razlagati butasto snov.
POUK
Driiiin! Zvoni za malico. Rahlo si oddahnem. Jan se rahlo zasmeje. Kotkaže sem si oddahnila preveč vidno.
J: Kaj je?
Ja: Nič ni.. Le smešna si ob vzdihovanju..
Odšla sva na malico. Skupaj. Razložil je, da nima prijateljev(še) in ne pozna šole zato me je prosil, da lahko gre z mano. Razumela sem ga. Med malico pa je le on odšel k fantom. Lepo so ga sprejeli. Nasmehnila sem se, ko sem zaslišala njegov smeh.
S(saša): Stavim, da ti je všeč!
J: (pogledam k njej): Np.. Nikakor. Best frend forever and ever..
U: Lažeš!
J: Ne pa ne!
U in S: Ja pa! (smeh)
J: Uh.. Zakaj tako mislita?
U: (zrdi..) Ker je vidno? Ne. Ker je razumljivo? Ne. Ker ga tako gledaš? Ja!
S: Ja Urška.. Se strinjam..
J: Hehe.. Ker je vidno? Kako le? Ker je razumljivo? Mislita, Sta ljubosumni? Ker ga tako gledaš? Gledam ga kot frenda. (nasmeh)
S: Am.. Jst ljubosumna? *Odkisal* se ti je!
U: Jp Katarina. Ej ali te lahko kličem Kati?
J: 1. Nikakor se mi ni odkisal! 2. Ja lahko me kličeš Kati..
S: Kako,da ne? LAŽEŠ!
U: Laže......
Ja: Kaj pa ve kričite?
Urška in Saša v trenutku zrdita. Kislo se nasmehneta..
S: .. Midve ravno odhajava.. Kar pogovorita se.
Zlobno jo pogledam. Odideta.
Ja: Žal tudi jaz moram it. Danes ob 15:30?
J: Lahk.. Ok. Čaw!
Ja: Bye!
Nasmehnem se. Odide. Zamišljena sem sama vase. Zmoti me šolski zvonec..... SE NADALJUJE
17. julij 2012
65 DNI= 5 DNI
19. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg