Forum
to je moja prva zgodbica da plis mal se zadržte. Upam da vam bo všeč.Če vam bo zgodba všeč bom mogoče nextala vsak dan. Prosla bi še če mi kdo napiše kok se slike gor da ko men ne primejo.
********************************************************************************************************************************
No jz sem Emma Mcguid. Sem zelo čudna punca. Ne boste mogli verjet ampak jutri grem v 4 . letnik gimnazije in še ubitstvo nisem bila v šoli ali pa se tega ne spomnim . No to bom razložla kdaj drugič(v naslednjem nexstu verjetn). No tistih nekaj ljudi ki jih poznam pravijo, da sem lepotiica in zelo čedno dekle jaz pa ne vem če bi se s tem strinjala ali ne. Prva čudna stvar na meni so moji lasje. Imam lase popolnoma črne a na njih so dolgi beli prameni. nikoli si nisem barvala las in to pomeni da so ti prameni naravi. Potem pa imamo tukaj še moje velike oči vijolične barve. Enkrat mi je nekdo rekel da se mi včasih ko spremenim razpoloženje spremeni barva oči . Noro ne. Men je ful všeč čeprav ne vem al naj verjamem ali ne.

Živim sama z atijem Michelom. Seveda živim v sloveniji, čeprav sta bila očka in mami iz Londona. No mama je umrla ob mojem rojstvu no vsaj to so mi povedal. Z atijem sva zlo bogata pa sploh ne vem kje dobi ati denar. Enkrat sm ga vprešala kaj dela pa je rekel, da sem premlada da bi to razumela( joj nakladu je.....No živima v čudoviti hiši blizu Celja( za slike bom mal kasnej poskrbela...nekot mi bo ratal)

*****************************************************************************************************************************
A se komo sanja zaka 5ak naslov?
mnenje, komentarji.....?
next?
08. avgust 2013
no bom kr nextala!!!
*********************************************************************************************************************

BRIAN

˝Ej, stari zbudi se!!˝je zaklical Peter iz druge strani sobe.˝Pa saj sem buden˝sem zarenčal nazaj. Med tem ko sem svoje telo vlekel iz postelje je že zazvonil zvonec, kar je pomenilo, da je čas za zajtrk. Ja, živim v sirotišnici. Moje življenje pa je zelo zelo zakomplicirano. No jutri grem v 4. Letnik splošne gimnazije v Celju. Joj to leto še zdržim potem pa grem lahko končno na akademijo za vampirje. Saj vem meni se je tudi zdelo to nemogoče, ampak izgleda, da sem se zmotil. Vampir sem. Poleg tega me je na vsakem koraku strah, da bom zagledal Bineta. Bine je surovež, ki mi je ubil očeta in mamo in skoraj tudi mene. Z nožem ju je zabodel točno v srce a mene je zgrešil in zadel mojo nogo. Še iz pred sedmih let mojo nogo krasi velika brazgotina. Od takrat naprej pa nisem videl tudi svoje sestre dvojčice, ki so jo ugrabili. Policisti so z iskanje odnehali že pred leti, a jaz še kar upam, da je živa in, da se boma še kdaj srečala. Jaz mislim, da jo ima Bine, a kako jo naj prepoznam ko pa je nisem videl že sedem let. Med tem ko tole razglabljam sem pojedel zajtrk in se z avtobusom peljal v mesto, ker si moram kupiti zvezke. No povem vam še lahko da imam črne lase. Le ko jih pogledaš od blizu se ti zdi, da so na njih drobcene bele pikice in nato izgledajo moji lasje ravno tako kot temno zvezdnato nebo. Moje oči so sinje modre, le včasih ko hitro spremenim razpoloženje se spremeni tudi barva mojih oči.

EMMA

˝Din DRIN DRIIIIIIIN!!!!!˝joj spet ta budilka. Mal bi še zadremala pa nimam časa. Danes je prvi dan šole , upam da bom všeč svojim novim sošolkam in sošolcem. Hitro sem se skobacala iz postelje stekla v kopalnico in si umila zobe ter obraz. Torbo sem si pripravila že včeraj torej moram zdaj še samo izbrati oblačila. Izbrala sem si lušno zeleno oblekico, lase pa sem si spela v čop. Takrat pa zaslišim iz kuhinje˝Emma pohiti avtobus bo kmalu na postaji. Stekla sem dol pograbila torbo, pritisnila očku poljubček na lice in odšla. Ko sem prišla dovolj daleč od hiše se iz torbe potegnila lepo rjavo lasuljo in si jo nataknila na glavo. Nisem želela, da bi se sošolci že prvi dan norčevali iz mojih pramenov. Ko sem bila zadovoljna z postavo lasulje sem se odpravila proti postaji. Tam sem zagledala tri dekleta, ki so se nečemu veselo smejale. SE smejijo meni!!!!˝Zdravo˝sem jim zaklicala, one pa so se obrnile proti meni se namrdnile in začele spet klepatati. No!!Dan se je obupno začel. Na avtobusu sem sedela sama. Nisem vedela, da toliko otrok hodi na bus kajti čez nekaj postaj je bilo prosto le še mesto ob meni. Takrat smo se še zadnjič ustavili in na avtobus je vstopil fant z sinje modrimi očmi. Njegove oči so mi bile tako znane, a ne vem od kod. Fant je stopil proti meni in vprašal˝Je tukaj zasedeno˝. ˝Seveda ne˝sem odgovorila. Nekaj časa sva bila tiho nato pa je on začel pogovor (J- jaz, F oz. B-fant oz. Brian)
09. avgust 2013
(še kar pripovedujem kot emma)

F: Hey, a si ti tista nova?
J: prvič: hey in drugič:ja in kako je tebi ime
F: Brian...In od kod si?
J: Ja no, dolga zgodba, mogoče kdaj drugič....In ti?
F: Ja no, tut to je dolga zgodba.
J: Ka pa če bi prišu danes k men?

Brian se je strinjal zato sem mu dala naslov in fonsko pa še facebook. Prispeli smo do šole. Mislim waw. Ta šola je res ooooooogromna. No ko sem izgubljeno tavala po velikih hodnikih se me je prijetna punca Valentina le usmilila. Ko sem vstopila v razred sem ugotovila, da sta Brian in Valentina moja sošolca in ob enem tudi edina dva, ki se sploh normalno pogovarjata z mano. Najbolj so me živcirale tri afne in sicer Petra, mojca in Sabina. Misli te punce so res nevzdržne. Joj kak mi gredo na živce. Hvala bogu , da sem zdržala do konca pouka ne da bi katero od njih klofnila. Končno konec pouka!!!!!Nisem vedela, da je šola tako smotana. Počasi sem se odpravila domov in že na polovici poti sem srečala Briana. Tako sva se skupaj odpravila proti naši hiši.˝waw vaša hiša je čudovita ˝je zakričal ko jo je videl. Mimo bazena sva se odpravila v hišo.˝Ne morem se načuditi˝je kar naprej ponavljal Brian. Jaz pa se nato skromno odvrnila˝no tako lepa pa spet ni. Usedla sva se na kavč in začela sem pripovedovati.˝No kot si že verjetno ugotovil živim sama z očkom. Očetu je ime Michel. Mama mi je umrla ko sem se rodila ime pa ji je bilo Vanesa. Oba moja starša sta iz Londona. Živeli smo srečno življenje dokler……˝pogoltnila sem slino in počasi nadaljevala˝Dokler se nismo tistega večera odpeljali iz zabave pozno ponoči. Takrat pa bum in ker sem sedela zadaj sem utrpela hude poškodbe. Ko sem se zbudila v bolnišnici so mi povedali, da sem izgubila spomin in da se verjetno ne bom nikdar več ničesar spominjala. Komaj sem se pobrala in se šolala naprej doma ob pomoči strokovnjakov. Zdaj pa ko sem nadoknadila vso znanje lahko obiskujem šolo s svojimi vrstniki.˝Brian je začudeno pogledal, nato pa me je vprašal če vedo kdo je bil moški ki mi je uničil življenje. Žalostno sem zmajala z glavo.
BRIAN
Ves čas sem poslušal in prav smilila se mi je. Ne ve niti katera je bila njena najljubša igra ali kje so preživeli počitnice, čisto ničesar. Nato pa se bil na vrsti jaz. Povedal sem ji vse o smrti, sirotišnici, Petru, Binetu…Ko sem končal, ji je po licu spolzela solza. Nežno sem ji obrisal solzo in ko sem se dotaknil njene kože se mi je zdelo, da bi se čas zavrtel sedem let nazaj in bi svojo sestrico pobožal po licu. Zdaj je tudi meni ušla solza iz očesa. Takrat se mi je zakadila v objem, prvič po sedmih letih sem se sprostil, bila mi je tako znana. Povabila me je v sobo in sva malo brskala po netu. Jutri naj bi bil ples v maskah v šoli. Verjetno bom šel a ne vem s kom bom plesal. Moral sem se posloviti in stekel sem proti domu .
09. avgust 2013
EMMA

Brian se je odpravil, po nekaj minutah pa sem zaslišala glas iz spodnjega nadstropja˝Emma doma sem in nekaj imam zate!˝Stekla sem dol in objela očka. Podal mi je veliko vrečko neke zelo drage trgovine v Mariboru. Ko sem pogledala vanjo mi je zastal dih.˝Waw ta obleka je zame˝ ˝Seveda, da boš postala princesa jutrišnjega plesa v maskah˝˝Kako pa ti to veš!?˝˝Na šolski strani piše˝ Očka sem še enkrat cmoknila na lička in stekla v svojo sobo. Ne morem verjeti kakšna čudovita obleka. V vrečki je bila čudovita dolga obleka rumene barve brez naramnic. Obrobljena je bila s trakovi črne barve. V vrečki pa je bila tudi prelepa maska za oči. Bila je črne barve in z rumenimi obrobami. Še enkrat sem stekla v spodnje nadstropje in se očku vrgla okrog vratu. Čakalo me je pa še eno presenečenje. Ko sem ga nehala objemati pa mi je podal še dve škatlici, eno iz draguljarne in eno iz zlatarne. Ko sem ju odprla so me v eni čakali čudoviti uhani, v drugi pa je bila lepa verižica iz srebra in zlata na kateri je bil obesek H&V. Nisem vedela kaj pomeni, a kljub temu mi je po licu spolzela solza sreče. Preden sem se zavedala sem že bila v svoji sobi in ležala na postelji. Komaj čakam jutrijšni dan. ˝DRIN , DRIIIN, DRIIIIIIIIN˝začudeno sem se razgledala in spoznala, da sem včeraj kar takoj zaspala in to kar oblečena. Hitro sem opravila vse kar sem mogla in stekla na postajo. Takrat pa sem se spomnila. Sranje pozabila sem lasuljo. Ko sem s lasuljo na glavi končno prispela na postajo, pa je avtobus ravno kar speljal. Začela sem teči in bus sem ujela na drugi postaji.Pouk je bil čisto brez vezen. Sploh pa so učitelji kar naprej razlagali o maturi in maturantskem plesu. K meni je po pouku pristopila afna Sabina˝Kateri prizadeti človek pa bo s tabo plesu ti čudakinja!!˝ves razred sem mi je začel smejati. Odšla sem na stranišče, a nisem jokala. Pogledala sem se v ogledalo in presenetila me je barva mojih oči. Po navadi vesele vijolične oči, so se zdaj spremenili v krvoločne rdeče oči. Prestrašila sem sama sebe. Nekajkrat sem globoko vdihnila in rdeča barva oči je začela bledeti . Odšla sem domov, tam pa so se začela priprave na ples v maskah. Stuširala sem se z mrzlo vodo, ki je umirila moje telo. Zavila sem se v brisačo, si posušila lase in si jih nakodrala. Odločila sem se, da danes na plesu ne bom nosila lasulje. Nase sem potegnila obleko si na ustnice nanesla šminko in na zadnje sem poskrbela še za malo bleščic na mojih licih. Očka me je odpeljal v šolo kjer je potekal ples. Še zadnjič sem ga objela in si nato nadela masko. SE NADALJUJE
10. avgust 2013
BRIAN

Danes je bila v šoli prava polomija. Ker sem se vsak dan veliko družil z Emmo so me začeli sošolci zafrkavati. Dobil sem cel kup novih vzdevkov kot so naprimer ˝Mcguid(tako se piše Emma), lezbak, gnoj... Takrat pa se je oglasila Sabina. Glavna važička je začela s svojim govorom˝Poslušaj zdaj ti Brianček, če se misliš družit s tako ničvredno kuzlo se poslovi od vseh nas. Zej si še popularen, ampak če te še kdaj vidim v bližini Emmme, bom vso šolo obrnila proti tebi. Zdaj pa se odloč, koga bi imel raje mene in druge ali tisto prasico Emmo.˝Za trenutek sem se zamislil in nisem imel izbire, izbral sem Sabino in druge. Sreče je bila le, da emme ni bilo v razredu
11. avgust 2013
Emma:

Beautiful Girl 2012 96522

Brian:

Beautiful Men and women: MALE MODEL / ARTHUR SALES

Emmina hiša:

Beautiful Houses Week #33: Bonaire House by Silberstein Architecture

Emmina obleka za ples:

Strapless Sweetheart Yellow Hot Prom Dress Chiffon Long UK

Verižica:

Verižica Ella s perlo
22. avgust 2013
joj no čemi slike ne delajo.plis pomagite !!
22. avgust 2013
dobra zgodba
next
23. avgust 2013
Najlepša hvala za next hanča in ti zato ker si moja prva bralka je ta next zate. ***************************************************************************************
BRIAN
Komaj sem čakal konec pouka, sicer so se potem res začeli vsi moji stari prijatelji družiti z mano, a kljub temu sem bil nekako osamljen brez Emme. Ob njej sem se drugače vedno počutil bolj sproščen. Hvala bogu končno je zvonilo. Brez da bi se ozrel na ostale v razredu se stekel na dvorišče in se pognal proti sirotišnici. Zdaj vam lahko povem, da sem izbral Sabino in druge le zato, ker je otroku kakšen sem jaz iz sirotišnice težko pridobiti ugled. Za ta ugled sem garal 3 leta, zato ga zdaj ne smem izgubiti. V sirotišnici sem skočil pod mrzlo prho ki mi je pomirila misli. Oblekel sem se v temno majco in temne kavbojke. Za konec sem si čez rame ogrnil ogrinjalo. Si preko oči zavezal temen trak in si na glavo poveznil klobuk. Peter je med tem prišel iz kopalnice in si me z zanimanjem ogledoval. ˝ Ti Zorro s to opravo bodo vsa dekleta tvoja˝je pripomnil in se nasmejal mojemu jeznemu pogledu. Brez besed sem odšel in že čez nekaj minut sem stal pred šolo kjer bo potekal ples. Vstopil sem in takoj se bi je Sabina pognala v objem. Joj kako me živcira, ampak zaradi mojega ugleda morem zdržati. Potem ko mi je nekaj časa plesala s prsti po obrazu, se je tega naveličala in me strastno poljubila. Oh in potem je zakričala ˝Ja seveda bom tvoja punca!!˝. Verjetno jo je slišala cela šola. Joj kako ima ta punca rada pozornost. Takrat pa sem zagledal osebo……….osebo z dolgimi črnimi lasmi in belim prameni.. To ne more biti res………..˝To ni res!!!˝sem že skoraj zakričal in se počasi približal dekletu. Na hrbtu je imela vtetoviran znak H&V. On je res je ona. Brez nadaljnih besed sem stekel proti njej in jo dvignil v naročje.˝Ann, Ann si to res ti!!! Anna moja Anna moja ljuba sestrica. Prepričan sem bil, da je bila ona, a ona je tiho spregovorila˝Takoj me spusti in mislim, da is me z nekom zamenjal˝. Zdaj grem zato me spusti prosim˝ Govorila je tiho in prestrašeno, zato sem jo spustil. Takoj ko je pristala na tleh je stekla v nasprotno smer proti izhodu.˝Ann, Anna!!!˝sem kričal za njo. Takrat pa so vse luči ugasnile, le luč na odru je še gorela. Vsi smo se spogledali ,ko je na oder prišla ravnateljica. Začela je˝Kot presenečenje na ta večer z vsemi našimi učenci smo se učitelji že vse od začetka plesa odločali za princa in princeso plesa.˝Ko je to slišala Sabina je po kar najhitrejši poti pohitela k meni in si začela popravljati lase, seveda ni dvomila, da ne bo zmagala. Tudi sam sem vedel, da sem ljubljenček vseh učiteljev zato bo jaz verjetno princ. Ravnateljica je nadaljevala˝S pomočjo vseh učiteljev sem se odločila, da bo princ plesa postal…………………………………………………Brian Smith˝ Počasi sem se sprehodil do odra in se zahvalil ravnateljici.˝ Princesa plesa pa bo………………( k njej je pristopil eden od učiteljev in ji nekaj zašepetal na uho) …….. no pač učitelji ne vedo, kdo je ta zamaskirana gospodična, zato bomo kar luč usmerili na njo.
23. avgust 2013
next
povedla sem že eni
23. avgust 2013
hvala ti res ti si najbolša
23. avgust 2013
EMMA
Ravno sem tekla proti izhodu, ko so vame usmerili močno luč. Ravnateljica je rekla˝Prosim stopi na oder dekle˝ Nekaj časa sem kot uročene gledala v ravnateljico, nato pa sem se pognala ven na svež zrak. Slišala sem kako je ravnateljica nekaj kričala za mano, a sem se kljub temu pognala proti domu, brez da bi se ozrla nazaj proti šoli. Odločila sem se, da če me bo jutri kdo vprašal če sem bila na plesu bom rekla, da me ni bilo tam. Med tem sploh nisem opazila, da že nekaj minut stojim pred vhodnimi vrati. Brez besed sem jih odprla in stekla v sobo slekla sem se in obleko zabrisala v kot lično pospravljene sobe. Vrgla sem se na posteljo in v hipu zaspala. DRIN,DRIIIIN,DRIIIN!!! Tiho sem zastokala, saj še v življenju nisem bila tako utrujena, verjetno od včerajšnje teka. Živim namreč kar nekaj kilometrov stran od šole in to razdaljo preteči v dolgi obleki je kar naporno. Še preden sem se zavedala kje sem sem že zajtrkovala v kuhinji. Z lasuljo na glavi sem se odpravila na bus. Na njem sem se počutila tako osamljeno, kot še nikdar prej. Tako je v enakem slogu potekal dan za dnem. Vsak dan so me moji sošolci bolj zaničevali še Brian , ki je bil prve dni moj najboljši prijatelj me je zaničeval. Tako je potekal vsak dan do tistega usodnega dne, ki mi je spremenil pogled na svet in tudi na Briana.
BRIAN
Še dolgo sem stal na odru in gledal v vrata. Ne morem verjeti da je kar pobegnila. Še zdaj si ne morem iz glave izbiti njenih besed ˝Mislim da si me z nekom zamenjal, mislim da si me z nekom zamenjal.˝Joj te besede kar naprej odzvanjajo v mojih mislih. Končno je bilo konec tistega bednega plesa, zato sem se odpravil proti sirotišnici. Peter me je zamišljeno opazoval ko sem se brez besed jezno vrgel na posteljo. Bil sem je zen na ves svet sploh pa nase. Kako sem lahko dopustil, da je pobegnila.˝Ej stari kaj je narobe˝me je vprašal Petre. Med tem ko sem se preoblekel in zlezel v posteljo sem mu razložil vse kar se je zgodilo na plesu.˝to je čisto noro, že sedem let te poznam pa nisem vedel, da imaš sestro dvojčico˝je jezno rekel.˝Nekatere stvari pač raje zadržim zase ˝sem tiho odgovoril. Petre je videl, da me vse teži, zato me je le lopnil po rami in šel v svojo posteljo na drug konec sobe. Jaz pa sem še dolgo sedel na postelji in razmišljal. ˝Pa ne spet ta zvonec ˝je zamomljal Peter navsezgodaj zjutraj. Ravno me je mislil zbuditi ko je opazil, da že oblečen sedim na svoji postelji. Prav videlo se mi je da sem še kar zamišljen glede včerajšnjega dogodka. V šoli sem se želel pogovoriti z Emmo , a spet je šlo za moj ugled, zato sem tudi jaz večkrat jezikal žaljivke v njeno smer. Minili so dnevi in tedni in meseci in vsak dan bolj se je videlo, da je Emma čisto na tleh. Nekega dne pa sem jo ustavil sredi poti do njenega doma.˝A se lahko pogovoriva prosim˝sem z upanjem vprašal. Nekaj časa je prestrašeno strmela vame nato pa je spregovorila čisto tiho˝Prosim ne če naju vidijo skupaj te bodo ubili˝Jaz pa sem mirno odgovoril˝N e skrbi, zdaj po tem visokem snegu nihče ne hodi peš domov. Kratko je pokimala in v tišini sva se odpravila proti njenemu domu. Mirno je korakala mimo bazena, a okrog njega je bil led. Zdrsnilo ji je padla je v ledeno mrzlo vodo. Zakričala je jaz pa sem jo kar najhitreje potegnil iz vode in jo nesel v njeno hišo. Težko se je bilo znajti v tisti ogromni hiši a nekako sem le prišel pred vrata kopalnice. Ta krat pa sem zagledala…………zagledal sem čren koder z belo liso. ˝Ne ni mogoče ˝sem rekel bol sebi kot njej a me je kljub temu slišala.˝kaj ni mogoče˝je tiho zašepetala, ker jo je še vedno močno zeblo.˝Nič nič ˝sem mirno odgovoril ter jo nagnal v kopalnico češ naj se okopa, da se ne prahladi. Ubogala me je in kmalu sem zaslišal šumenje vode. Ob vratih sem se sesedel na tla in razmišljal˝Je to res ona˝ Takrat pa se je prikazala iz kopalnice Emma. Zavita je bila v brisačo. Ki ji je pokrivala prsi in ji je segala do kolen. Odpravila se je v sobo po nova oblačila. Takrat pa sem zagledal še en dokaz, da je to ona. Tetovaža na rami H&V. Čez nekaj minut je prišla iz njene sobe in mi pokazala naj sedem na kavč. Vsedla se je ob mene in tiho dejala˝Hvala, hvala za vse˝˝Saj bi vsak storil enako ˝sem ji zatrdil. Moram poskusiti sem si govoril v mislih in to sem tudi storil. Močno sem jo pocukal za koder rjavih las in lasulja ji je zdrsnila z glave. Ves presenečen sem se zazrel v njene čudovite oči, ki so me prestrašeno opazovale. Po licu ji je spolzela solza. SE NADALJUJE
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
ti dela
24. avgust 2013
JP PA HVALA ZA POMOČ VSE EN
24. avgust 2013
To pa so zdaj slike da si boste lažje predstavljali ;D
24. avgust 2013
(Še kar pripovedujem kot Brian)
Njene prelestno vijolične oči so se takoj zazrle v tla, ko pa je naslednjič dvignila pogled so bile njene oči rdeče. Tiste čudovite vijolične oči so postale tako ubijalske rdeče. Brez besed je odšla v kuhinjo in se kmalu vrnila z dvema skodelicama vroče čokolade. Zdaj so bile njene oči neverjetne. Bile so takšne…………………..čudovite …………………….kot da bi pogledal v severni sij. Nisem vedel, če je to pomenilo tisto kar sem mislil, da pomeni, ampak sem to misel raje zadržal zase.˝Veliko imam za pojasniti ne???!˝je tiho rekla.˝Niti ne, nekako te razumem, zakaj si skrila lase, tudi jaz sem to enkrat storil ampak so me kar hitro razkrinkali. Samo a res ne veš kdo sem jaz˝˝Ja ti si najbolj popularen fant na šoli…Brian Smith in…….mhm več pa ne vem, razen, da je tvoja punca Sabina˝je rekla.˝Nisem mislil tako!!!˝sem že zakričal nanjo. Ob mojem izpadu je brez besed spustila pogled in po zeleni preprogi so začele padati kapljice. Njene solze so ji tiho lezle po licu in se spuščale na tla. Ustnice so ji drhtele. Nisem ji želel storiti tega, zato sem se presedel bližje k njej in ji tiho zašepetal˝res oprosti nisem te želel prestrašiti, ampak če po sedmih letih srečah svojo sestro je to kar čudno če te ona ne pozna.˝Presenečeno se je obrnila proti meni˝T-t-t-t-ti s-si mo-o-oj brat!!!˝??˝ja in to ti želim povedati že od tistega plesa, nekako sem vedel, da imaš podoben značaj kot moja Anna pred sedmimi leti, zato sem nekje globoko v sebi ves čas vedel, da si to ti˝Nekaj časa je samo strmela predse nato pa je zašepetala˝P-p-pa kako je t-t-to mogoče. Jaz imam očeta mi ni nikoli povedala, da sem imela brata oz. da imam brata.˝ ˝Doma sem!!˝je takrat nekdo zakričal iz kuhinje. Nisem se menil za glas iz kuhinje, ampak sem Emmo oz. Anno še bolj stisnil k sebi. Takrat pa je v sobo stopil oče z eno nakupovalno vrečko v vsaki roki, ko me je zagledal so vrečke z zamolklim pokom pristale na tleh.˝Kaj ti mulc počneš na moji hčeri!!!!˝je živčno zakričal. V hipu je bil pri meni in me močno odrinil od Emme. Ne vem točno od kod je potegnil pištolo. Nekaj sekund je še potrpel nato pa je ustrelil. Slišal sem le pok in preden sem se zavedal je predme skočila Emma.˝NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!˝sem zakričal in padel na kolena ob njen.˝Zakaj ste to storili!! Saj ste njen oče!! Zakaj!! Po sedmih letih sem našel svojo sestro in mi jo nekaj minut po tem ustrelijo!!˝sem še kar kričal nanj. Takrat me je on šokirano pogledal˝Nisi tega nikomur povedal. Prosim reči da ne.˝Zmedeno sem odkimal, češ da nisem nikomur povedal. Takrat se je tudi oče sklonil k njej jo dvignil v naročje in že smo se peljali v bolnišnico. Med potjo sem tudi na njegovem licu videl sledi solz. Ničesar si nisem upal vprašati zato sem le strmel na cesto in malo nazaj proti Emmi. ˝Ko se bo Emma oz. Anna Rea Bell Romy Tomlinson Beger zbudila vama bom vse razložil˝je tiho povedal. Jaz sem butasto zazijal. Ne morem verjeti. ˝Dve imeni, dve srednji imeni in dva priimka˝sem tiho zašepetal. Opazil sem majhen nasmeh na njegovem licu, a je hip za tem izginil ko je pogledal Emmo. Njena srajica je bila krvava, a videti je bilo, da je njen oče točno vedel kaj mora storiti in kmalu smo prispeli do bolnišnice. Skupaj z njenim očetom sva stekla proti bolnišnici. ˝Operacija je končana je povedal dr. Čirović.˝Oba sva pokimala in si odahnila.˝Hvala˝je kar na enkrat rekel njen oče.˝Zakaj˝˝Ker si ji povedal, da si njen brat, kajti kmalu bi mogel jaz to storiti.˝Vajin svet je v nevarnosti˝SE NADALJUJE
25. avgust 2013
EMMA
Emma,Emma.˝me je nekdo tiho klical.˝mhm˝sem tiho zamrmrala v odgovor. Počasi sem odprla oči in zaslepila me je močna svetloba.˝Ugasnit luč˝je nekdo rekel in kmalu so luč res ugasnili. Počasi sem se premaknila in v plečah začutila pekočo bolečino. Odprla sem oči in pred sabo zagledala dva prestrašena obraza.˝Oči, Brian?˝Oh samo da je vse vredu s tabo in oprosti za tisti strel res mi je žal˝je tiho razložil očka.˝Potrebujem razlago ˝sem hitro odgovorila.˝ Vse ti bom razložil ko pridemo domov in tebi tudi Edwin, ups mislim Brian˝Brian je malo postrani pogledal in nato skomignil z rameni. Nežno me je prijel za roko in jo stisnil.
http://sketchtoy.com/49053567
Kmalu sem se spet potopila v sproščujoč spanec. Spanec čudnih sanj. Po navadi sem vedno sanjala o tegobah in šoli ampak te saje sploh niso bile sanj…….bile so tako resnične. Najprej je bila sama tema. Nato sem zagledala hišo, bolje rečeno vilo ali mogoče graščino. Odpravila sem se tja. Bolj kot ne me je tja vlekla nekakšna sila. Vodila me je do vrat in nato naprej skozi prostorne sobane. Nekako sem vedela, da sem tam že bila. Nekako sem vedela kakšna bo naslednja sobana že preden sem vstopila vanjo. Nato pa sem vstopila v sobo, ki mi je bila najbolj znana. Zagledala sem dve zibelki. V eni je bil fantek v drugi pa punčka. Videti je bilo, da sta bila dvojčka. Takrat sta v sobo vstopila ženska in moški. Verjetno njuna starša. Jaz sem prestrašeno pogledala kam bi se skrila, a bila sem prepozna. Čakala sem kdaj bo kdo zakričal a se ni nič zgodilo. Ravno sem odprla oči ko je skozme stopila ženska. Ja kar skozme je šla. Mislim da sem bila tam kot duh. Presenečeno sem strmela v svoje roke. Videti so bile popolnoma normalne. Poskusila sem nekaj neverjetnega. Odpravila sem se proti močni masivni mizi in namesto da bi dobila močan udarec sem šla kar skozi njo. Tiho sem zažvižgala in se nato posvetila mladi družinici. Na eni zibelki je pisalo Edwin na drugi pa Anna. Odpravila sem se bližje. Mama teh dveh otrok je bila prečudovita. Izgledala je nekako takole:
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-beautiful-woman-long-straight-hair-image23286087
Takole pa je izgledal po vsej verjetnosti njen mož:
http://wardahilmu.blogspot.com/2012/04/lelaki-kacak-handsome-guy-kacak-sangat.html
Po nekaj minutah sta odšla, takrat pa sem zaslišala tih pok in naslednji trenutek se je steklo na oknu v sobi otrok razbilo. Zagledala sem moškega in žensko. Oba sta bila oblečena popolnoma črno. V trenutku sta bila pri zibelkah in vsak je v naročje vzel enega od otrok. Hitro sta se ugrabitelja obrnila in na vratu ženske sem zagledala velik tatu. Kmalu za tem so v sobo vlomili neke vrste varnostniki. Preiskali so vso sobo, a po njhovih izrazih ni bilo niti ene sledi. Jaz sem se le presenečeno obrnila in v naslednjem trenutku sem se zbudila. Vsa prepotena sem odšla na stranišče in nato na teraso bolnišnice. Globoko sem vdihnila in izdihnila. Šele takrat sem na stolu poleg moje postelje zagledala očka in briana. Tiho sem stopila k njima in ju pokrila z odejo. Brez voljno sem odšla nazaj na teraso. Takrat seje začelo. Neizmerna bolečina mi je začela razjedati kožo, počutila sem se ujeto v svojem telesu. Brez svoje vednosti sem zakričala. Celo telo se mi je treslo. Oči so me pekle in telo mi je zdaj močno drhtelo. Še enkrat sem zakričala tokrat glasneje, ampak še kar me ni nihče slišal. Takrat se je močna bolečina umirila. Čutila sem le še ščemeneje po celem telesu. Brez da bi vedela kaj delam sem stekla proti kopalnici bolnišnice. Takrat me je začela ščemeti še strelna rana. Počasi sem prižgala luč v kopalnici in se odpravila proti ogledalu. Pogledala sem odsev v ogledalu in odvzelo mi je sapo.SE NADALJUJE!
26. avgust 2013
(še kar pripovedujem kot Emma)
˝O moj bog˝sem tiho zamrmrala.˝Moj obraz !!!!˝sem tiho zaječala. Obraz mi je pokril čudovit tatu. Barve so se prepletale med seboj. Kot da bi se bojevale katera bo prevzela največji del mojega obraza. Izgledal je nekako takole:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603645349657967&set=pcb.603645396324629&type=1&theater
Brez besed sem sklonila glavo in na roki zagledala še enega. Bil je preprosto čudovit. Ovit je bil okrog mojega zapestja. Bil je čudovitih oblik in vzorcev,k i so se prepletali med seboj. Nežno sem se pobožala po roki. Takrat sem se spomnila. Skriti moram tatuje preden jih opazita Brian in očka. Bolečina strelne rane je naraščala zato sem se zelo počasi odpravila proti bolniški sobi, da bi našla puder. Ampak to ni bilo preprosto. Bolečina je iz sekunde v sekundo naraščala. Kmalu je bila tako močna, da sem se lahko le sesedla na sredi hodnika. Nisem mogla poklicati pomoči, saj nisem želela, da vidijo moja tatuja. Roko sem položila na zdaj že krvav povoj in se počasi dvignila. Neverjetno ampak bolečina je popustila.˝To je samo naključje˝sem tiho rekla. Odpravila sem se proti sobi in kmalu sem na dnu nočne omarice ob bolniški postelji našla puder. Tiho sem ga spravila v žep in se po prstih odpravila nazaj v kopalnco. Nanesla sem si puder in to kar na debelo in se nato počasi odpravila nazaj v sobo. Brian in oči sta še kar mirno spala vsak na svojem stolu ob postelji. Tiho sem se splazila v posteljo. Še dolgo sem se obračala v postelji in vstajala ter hodila piti vodo. Ves čas so mi misli polnili tatuji. Vdala sem se , zato sem se oblekla in stopila na balkon. Prinesla sem si udoben stol in knjigo ki sem jo našla na nočni omarici. Verjetno jo je bral Brian. Naslov je bil H&V.˝Hej to pa sem že nekje videla.˝sem zamrmrala sama sebi.˝Ah seveda obesek.˝sem si odgovorila na nezastavljeno vprašanje. Obesek sem stisnila k sebi in se osredotočila na prvo stran knjige.˝crazy world around you˝sem tiho zašepetala napis na prvi strani.˝Nori svet okoli tebe˝sem si prevedla. Obrnila sem prvo stran in začela brati.
(kar pišem v narekovajih ona bere)
˝ Takrat dolgo tega je živela kraljica. Bila je glava vseh vampirjev in ob enem zelo skrbna mama. Toda takrat je kraljica naredila tudi največjo napako ki si je ni mogla nikdar odpustiti. Njena hčerkica Verona je imela rojstni dan. Bila je še droben deklič, ki je rad raziskoval. Na njeni zabavi pa so jo starši in vojščaki za hip spustili iz pred oči in deklica je izginila. Dolgo so jo iskali. A za njih dolgo ni bilo nekaj dni ampak nekaj let. Nekega dne pa je pred njihov grad prispela revna gospodična. Prosila je za milost in za malo kruha. Kraljica je bila dobrega srca, zato ji je zapustila sobo njenega gradu. Nekega dne pa je mladenka rekla kraljici˝Se me res ne spomnite…………..mati.˝Kraljica jo je presenečeno po gledala in jo potegnila v svoj objem. Čeprav je bila to dekle res Verona ni bila več prava vampirka . Nekega dne so jo starešine zasačile ko je čarala. To je bil zadosten dokaz, da bi jo zažgali na grmadi. Toda Verona je zbežala. Zbežala je daleč daleč stran in nekega dne spoznala princa njenih sanj. Njeno telo je krasilo pet čudovitih tatujev. Vsak tatu je imela iz različnega namena:moč ognja, moč vode, moč zemlje, moč zdravja in nazadnje še moč ljubezni. Postala je vampirka posebne vrste. Postala je vampirka vrste H&V. Nihče ne ve kaj te kratice pomenijo. Izmislila si jih je Verona in ni povedala njunega pomena niti svoji hčerki, ki jo je rodila kmalu zatem. Hčerkico je poimenovala Sirena, po svoji mami……… ˝
Zamislila sem se pet tatujev. To ni mogoče sem si govorila. Še enkrat sem prebrala enak stavek˝Vsak tatu je imel različen namen:moč ognja, moč vode,moč zemlje,moč zdravja in nazadnje še moč ljubezni˝Ne ni res, nemore biti˝sem govorila sama sebi.Ne morem biti vampir sem mrmrala sama sebi. Ja pa sem sem se predala. Prej je bolečina izginila, ker sem položila dlan nanjo in to pomeni, da že imam moč zdravja. ˝Le kaj pa predstavlja drugi tatu˝sem si zamrmrala. SE NADALJUJE
27. avgust 2013
( Še kar pripovedujem kot Emma)
Za hip sem se zamislila, nato pa obrnila stran.
˝……. Sirena je zrasla v čudovito deklico vranje črnih las z rumenimi prameni. Verona je učila svojo hčerkico kako postati H&V vampir saj je vedela, da ima to deklica v krvi. Kmalu je deklica prejela svoj prvi tatu. Tatu, ki je predstavljal moč ognja. Eden za drugim je prejemala nove tatuje. Takrat pa je Verona povila novo deklico. Poimenovala jo je Kristin. Verona je samo sebe postavila za kraljico naroda H&V. Bila je tudi edina ki je bila zmožna opravljati to delo. Toda Kristin je bila drugačna. Bila je obkrožena z črno meglico. Čudno je bilo tudi, da je imela Kristin samo en tatu in sicer moč zemlje. Verona se je odločila, da naj bi imel vsak ki naj bi postal prestolonaslednik vseh pet tatujev in s tem tudi neverjetno moč. Verona in Sirena sta imeli neverjetno moč. Moč ki je ni mogel zaustaviti nihče. Kmalu je Verona pristala na smrtni postelji. Pred pa je izdihnila je za novo vladarico postavila Sireno. To je Kristin spravilo v neverjeten bes. Odselila se je stran. Sirena je kmalu rodila dvojčici Bell in Mendy . Zelo dobro sta se razumeli, zato ni bila Bell nič jezna ko je prestol zasedla Mendy. Med tem časom pa je tudi Kristin rodila deklico Romy in dečka Darkosa. Skupaj so ustvarili močno silo, ki naj se bi borila proti njeni sestri. Tako so nastale dve strani. Svetla in temna. Dobra in slaba. Takrat pa se je Kristin odločila, da bo zadala Sireni končni udarec. Ubiti je želela njeno malo pravnučko Miy, ki jo je tik pred tem povila njena hčerka Bella. Takrat pa se je zgodil neverjeten preobrat. Kristin je uspelo ubiti Miy, toda žalost, v kateri se je utapljala Siren in Bell je bila tako zelo močna…………..tako zelo močna, da se je iz Sirene ulila neverjetna moč. Moč najmočnejša vampirke na svetu. Kristin je v hipu umrla, toda ves ta napor je tudi Siren spravil na smrtno posteljo. Kmalu je umrla in vse svoje znanje in moč prenesla na naslednjo kraljico Mendy. Temačna stran je obljubila, da se bo maščevala. Tako so minila leta, desetletja, stoletja. Narod temne in svetle strani se je namnožil. Takrat je postala kraljica Venera. Bila je zelo močna vampirka in seveda je imela vseh pet tatuje. Bila je skrbna mater in kraljica. Imela je dva otroka. Dečka Edwina Josha in deklico Anno Rea Bell.Toda otroka sta izginila nekaj mesecev po rojstvu. Nihče od niju ni imel še niti enega tatuja. Kaj se je zgodilo z otrokoma?Tega pa nihče ne ve.˝
Končalo se je prvo poglavje. Ura je odbila polnoč. Nisem se ni menila za uro. Vedno dlje kot sem brala, bolj sem bila zatopljena v knjigo. Zadnji del me je spominjal na njene sanje. Pretegnila sem se in obrnila stran.
˝2.poglavje
Kaj naj zdaj!! Izbruhnila bo vojna, ampak ne še. Vojna bo izbruhnila natančno na dan sončevega mrka. To je čez natančno 18 let. Takrat bodo vsi narodi zasužnjani, vključno z ljudmi. Temna stran že zdaj prevladuje, ko je izginil prestonaslednjik ali naslednjica. Mislim, da se bo morala svetla stran predati. Vojska slabih je premočna. Zdaj jih vodi Darius. Dolga leta se je pripravljal na ta napad. To informacijo sem izvedel ko sem prisluškoval……˝
Hitro sem prelistala vse do zadnje strani in tam zagledala pismo. Pismo, ki je bilo namenjeno Anni in Edwinu. Nisem ga odprla. Raje sem prelistala nazaj do tam kjer sem končala in nadaljevala z branje
˝Vse te informacije moram predati kraljici. Kraljice pa trenutno ni v kraljestvu, saj še kar išče svoja otroka. O ne ne kaj se dogaja. ˝
Na koncu povedi je bil nekakšen zmazek, zato sem raje obrnila stran. Prišla sem do poglavja 3.
˝ V ujetništvu sem!!Kja naj zdaj sprašujem samega sebe. KO sem pisal zadnji del so udrli v moj pisarno saj so nekako izvedeli, da sem jim prisluškoval. Tale dnevnik sem vzel sabo in ravnokar pišem vanj. Rekli so mi da ga lahko imam, ampak, da bom kljub temu v tej celici gnil do konca svojega življenja. Ob suhem kruhu in skodelici mrzlega mleka, ki sem ga dobil kot večerjo zdaj pišem tole. Kaj naj zdaj. Kako bom zdaj povedal kraljici za njihove načrte. Tiho premišljujem kaj naj. Gremo zdaj nazaj po malo zgodovine…………………… Ko sta izginila Edwin in Anna se je vso kraljestvo obrnilo na glavo. Vsi ljudje so ju iskali. Vse ljudi je zgrabila panika le jaz in kraljica sva ostala mirna…vsaj pred ljudmi. Zvečer pred spanjem pa je kraljica vedno potočila nekaj solz. SE NADALJUJE
29. avgust 2013
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
03. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
+nova bralka
06. oktober 2013
Tale next pa je napisan prav za hančo in I´m different.
******************************************************************************************
˝…..No pa še nekaj o meni. Jaz sem kralj oz. Veronin mož. Ime mi je Jonahtan Mikie in sem kot veste v ujetništvo. V tale zvezek pišem samo zato, da mi ga bo nekako uspelo poslati moji Veroni ali vsaj Edwinu in Anni. Oh kako ju pogrešam. Vsak dan se bolj zavedam, da je naš svet izgubljen. Kje sta zdaj moja otroka. Videl sem ju le štirikrat v življenju. Svoja zdaj bosta že kmalu osemnajst letna otroka sem videl samo štirikrat v življenju. Dovolj o meni. Zdaj lahko samo še čakam…..˝
Tiho se vdihnila in presenečeno pogledala na zapestno uro. Kazala je dve. Tiho sem zavzdihnila. Res zdaj morem verjeti.˝Sem Anna Rea in sem vampirska prestolonaslednica! ˝To sem zakričala skoraj preglasno zato sem se hitro prijela za glavo.
06. oktober 2013
hvala za posvečen next...
ob branju te zgodbice umiram!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeext
06. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg